ben onlarkn kulak hizalarini yerim3 hafta sonra cok bir sey bekleme ama 12 .haftada suret olusacak 16 da kafasi insan seklini almis olcak gozleri gittikce birbirine yaklasacak .Su an kulak hizasinda düşün :)))
Ama bu baya fark etmemiş mi canım sence deTestler değişiklik gösterebilir. O an ki stres kullanilan bir agri kesici vs vs .Bugun 20 milyon cikar yarin 35 borsa gibi düşün
Test sonucunuza bende baktım çok coook iyi çalışmaları sıklastırın ne diyelim dert etme yaniDoktora gösteremedik ama netten bakıyorum morfoloji yüzde 20 ve üstü normal kabul ediliyor ama bizde yüzde 5 çok moralim bozuldu
Teşekkür ederim canım ama önceki sonuca göre baya düşüşe geçmiş ister istemez moralim bozulduTest sonucunuza bende baktım çok coook iyi çalışmaları sıklastırın ne diyelim dert etme yani
Hayır 20 diil 4 un üstü normal ya biz napalim bizim 2 morfolojiDoktora gösteremedik ama netten bakıyorum morfoloji yüzde 20 ve üstü normal kabul ediliyor ama bizde yüzde 5 çok moralim bozuldu
Kaç yıldır deniyorsunuz cnm ovulasyon takibi yapTeşekkür ederim canım ama önceki sonuca göre baya düşüşe geçmiş ister istemez moralim bozuldu
O önemli değil ki sua n çok yüksek düşün ben morfoloji 2 ileri hız 2 sayı ml de 22 milyonla hamile kaldım hem de korunmayı bıraktıgımz ilk ayTeşekkür ederim canım ama önceki sonuca göre baya düşüşe geçmiş ister istemez moralim bozuldu
Teşekkür ederim canım çok sağolHayır 20 diil 4 un üstü normal ya biz napalim bizim 2 morfolojigayet iyi canını sıkma canım
3 düşüğüm var kalbi durdu dış gebelik geçirdim diğeri kimyasal oldu Mayıs 2017 kimyasalın pesine daha gebe kalamadım bu Mayısta 1 yıl olacakKaç yıldır deniyorsunuz cnm ovulasyon takibi yap
Ayyyy ne güzel canım darısı benim gibi isteyenlere olsun inşallahO önemli değil ki sua n çok yüksek düşün ben morfoloji 2 ileri hız 2 sayı ml de 22 milyonla hamile kaldım hem de korunmayı bıraktıgımz ilk ay
Ovulasyon takibi yaptım 3 ay olmadı pko var ve malesef kilom varKaç yıldır deniyorsunuz cnm ovulasyon takibi yap
Allah ol der ve olur gerisi hikayeOvulasyon takibi yaptım 3 ay olmadı pko var ve malesef kilom varve tek tüpüm dış gebelik geçirdiğim için kapalı
Tum usg goruntulerimizi dosyaladim komidinde bas ucumda .Uyurken bakip mutlu oluyorumben onlarkn kulak hizalarini yerim
Sağol canm aynen 6.haftayi bitirip gitmeyi düşünüyorum:))Karindan duyamazsan vajinal baktir .Benim vajinalde de duyulmamisti bir hafta daha beklemiştik.
Inşallah canim çok sağol:)).amin canim hadi insallah bende senin guzel haberlerini bekliyorum canim benim
sagolasin icim cok rahat Allah.ima emanet
minik fasulyeler mi gorecegim ayy inanamiyorum ya
cunku sen de bal gibi tatlisinda o yuzden agzimdan bal damliyo
Canım ben aşılamam tutmayınca amh testi yaptırmak istiyorum dedim doktorum gerek yok adetin 3.gunu yapılan testlerde anormallik varsa bunu isteriz dedi benim o testlerde sorun olmayınca gerek duymadıDoktora gidiyorum şimdi. Eğer pkolu isem ve 3 senedir doktor doktor geziyorum kimse bunu anlamadıysa hakkımı helal etmiycem gittiğim doktorlara. Bu nasıl bi iştir ya. Neden bu testi benden istemediler bu kadar süredir?? Bu nasıl bi iştir yaaaa
Canım bizde istedik yapmadı işte ne gerek var dediAhhh aahhh eşim çok sinirlendi çok. Daha devlet hastanesine gitmem diyor. Sadece istanbuldakiler mi böyle bilmiyorum. Ne kadar çok kalabalık olursa ilgi o kadar azalıyor sanki. Nefret ettirdiler. Bi çare dönüp duruyoruz. Bari tahlilleri devlette yaptıralım. Sonuçta fabrikatör falan değiliz. Bir yere kadar. Takviyeler ilaçlar muayeneler özel testler hiç sorun değil yaptırıyoruz ama hormon testi yazsan eline mi yapışır para kendi cebinden çıkacak sanki... şöyle düzgün bir doktora denk gelemedik nasipten Yok anlamadım.
Canım ben aşılamam tutmayınca amh testi yaptırmak istiyorum dedim doktorum gerek yok adetin 3.gunu yapılan testlerde anormallik varsa bunu isteriz dedi benim o testlerde sorun olmayınca gerek duymadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?