Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Artık bir yerden başlamaya karar verdim yaş 31 seneler geçiyor farkına varmadan 30 yaşı geçtik

devlettekiler basimdan gitsinde ne yaparsa yapsin modundalar. Himm anladim kecioren tarafinda evin. Sana yakin yada uzakta olsa guvendigin bir dr.da devam et evet biraz tuzlu ama iste cok isteyince insanin gozu gormuyor
Aynen öyle tabi çok haklısın 80 lira Lokman Hekim muayene ücreti tam tahlilleri yaptırdım isteyeceği tüm tahlilleri extradan isterse de orada yaptırırım

Aynen öyle tabi çok haklısın 80 lira Lokman Hekim muayene ücreti tam tahlilleri yaptırdım isteyeceği tüm tahlilleri extradan isterse de orada yaptırırım
sana bir sey soyliim de dudagin ucjklasin dun Aydan Biri diye unlu bir riskli gebelik uzmani var ona gittim 500 tl bayildkm geldim

sana bir sey soyliim de dudagin ucjklasin dun Aydan Biri diye unlu bir riskli gebelik uzmani var ona gittim 500 tl bayildkm geldim
Yuhh yani resmen para tuzağı aslında benim istediğim doktor Tunalı da muayene ücreti 400 lira sadece tek muayene tetkikleri götüreceğim o da yorumlayacak birde muayene hepi topu 15 dk yarım saat bile değil düşünsene 1 kişiden 400 tl tabi gidemedim arkadaşın tavsiyesi üzerine gitmiştim oraya karar vermek demek para basmak demek kredi çekmek lazım 10 milyar anca yeter

Murat Sönmezer belki duymuşsundurçok iyi bir doktormuş ama işte durumunun çok iyi olması lazımben kalkamam altından

iste isim yapmis konusunda uzman olunca ucretler tavan. Benimki de riskli oldugu icin deger diyosun. Gercekten hic parayi dusunmuyorum saglikli olsunlar saglikla dunyaya getireyim baska istegim yok

iste isim yapmis konusunda uzman olunca ucretler tavan. Benimki de riskli oldugu icin deger diyosun. Gercekten hic parayi dusunmuyorum saglikli olsunlar saglikla dunyaya getireyim baska istegim yok
Evet sen hamilesin daha için rahat ede ede gidersin ama benim gebelik öncesi olduğu için tahliller muayeneler derken baya para ayarlamam lazım tek muayene 400 Ayda en kötü 2 kere çağırsa tahliller hariç 800

Ha bu arada hep unutuyorum demeyi Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin sağ Salim eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin canım bizim içinde dua eder misin

Evet sen hamilesin daha için rahat ede ede gidersin ama benim gebelik öncesi olduğu için tahliller muayeneler derken baya para ayarlamam lazım tek muayene 400 Ayda en kötü 2 kere çağırsa tahliller hariç 800

Cnm bende gidiyorum pahalı bi doktora. Ama İnan değiyor buna. İçini rahatlatıyor ve plan program yapıyor öyle boş geçmiyor zamanın. Testlerini devlet hastanesinde yaptır zaten bi defa ödüyorsun 20 gün içerisinde çağırıyor ücretsiz oluyor o. Öyle işte. Pişman olmazsın gittiğine.

Öyle mi diyorsun bilemedim şimdisen Ankara dışında mısın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…