- 10 Ağustos 2016
- 1.431
- 375
- 53
Rabbim nasip eder inşallah bende 5 yıldır hiç hamile kalamadım3 düşüğüm var kalbi durdu dış gebelik geçirdim diğeri kimyasal oldu Mayıs 2017 kimyasalın pesine daha gebe kalamadım bu Mayısta 1 yıl olacak
Aynen öyle tabi çok haklısın 80 lira Lokman Hekim muayene ücreti tam tahlilleri yaptırdım isteyeceği tüm tahlilleri extradan isterse de orada yaptırırımdevlettekiler basimdan gitsinde ne yaparsa yapsin modundalar. Himm anladim kecioren tarafinda evin. Sana yakin yada uzakta olsa guvendigin bir dr.da devam et evet biraz tuzlu ama iste cok isteyince insanin gozu gormuyor
İnşallah canım hepimize nasip eder inşallahRabbim nasip eder inşallah bende 5 yıldır hiç hamile kalamadım
Aynı yaştayızBende 31 im canim
sana bir sey soyliim de dudagin ucjklasin dun Aydan Biri diye unlu bir riskli gebelik uzmani var ona gittim 500 tl bayildkm geldimAynen öyle tabi çok haklısın 80 lira Lokman Hekim muayene ücreti tam tahlilleri yaptırdım isteyeceği tüm tahlilleri extradan isterse de orada yaptırırım
Amin canim insallahGunaydin kizlar.Afilim92 Insallah kazanir esin ve hersey istedigin gibi olur. Bende Unv. Yi Ankara Gazide okumusdum. Sogukdur ama severim Ankarayi
Baskent ogretmen evi gecen sene ugrak mekanimizdievim oraya yurume mesafesinde :) basarilar insallah hayirlisiyla kazanir canim.
hadi ya okulumda oradaydi benim ama artik orasi degil. Karsilasmadik desene :)Amin canim insallah
Baskent ogretmen evi gecen sene ugrak mekanimizdi
Yuhh yani resmen para tuzağı aslında benim istediğim doktor Tunalı da muayene ücreti 400 lira sadece tek muayene tetkikleri götüreceğim o da yorumlayacak birde muayene hepi topu 15 dk yarım saat bile değil düşünsene 1 kişiden 400 tl tabi gidemedim arkadaşın tavsiyesi üzerine gitmiştim oraya karar vermek demek para basmak demek kredi çekmek lazım 10 milyar anca yetersana bir sey soyliim de dudagin ucjklasin dun Aydan Biri diye unlu bir riskli gebelik uzmani var ona gittim 500 tl bayildkm geldim
iste isim yapmis konusunda uzman olunca ucretler tavan. Benimki de riskli oldugu icin deger diyosun. Gercekten hic parayi dusunmuyorum saglikli olsunlar saglikla dunyaya getireyim baska istegim yokYuhh yani resmen para tuzağı aslında benim istediğim doktor Tunalı da muayene ücreti 400 lira sadece tek muayene tetkikleri götüreceğim o da yorumlayacak birde muayene hepi topu 15 dk yarım saat bile değil düşünsene 1 kişiden 400 tl tabi gidemedim arkadaşın tavsiyesi üzerine gitmiştim oraya karar vermek demek para basmak demek kredi çekmek lazım 10 milyar anca yeter
yok canim duymadim ama 400 tl.lik bir unu vardir mutlakaMurat Sönmezer belki duymuşsundurçok iyi bir doktormuş ama işte durumunun çok iyi olması lazım ben kalkamam altından
Orası kesinyok canim duymadim ama 400 tl.lik bir unu vardir mutlaka
Evet sen hamilesin daha için rahat ede ede gidersin ama benim gebelik öncesi olduğu için tahliller muayeneler derken baya para ayarlamam lazım tek muayene 400 Ayda en kötü 2 kere çağırsa tahliller hariç 800iste isim yapmis konusunda uzman olunca ucretler tavan. Benimki de riskli oldugu icin deger diyosun. Gercekten hic parayi dusunmuyorum saglikli olsunlar saglikla dunyaya getireyim baska istegim yok
O zamanlar iki yabanciydik :))hadi ya okulumda oradaydi benim ama artik orasi degil. Karsilasmadik desene :)
Evet sen hamilesin daha için rahat ede ede gidersin ama benim gebelik öncesi olduğu için tahliller muayeneler derken baya para ayarlamam lazım tek muayene 400 Ayda en kötü 2 kere çağırsa tahliller hariç 800
Öyle mi diyorsun bilemedim şimdiCnm bende gidiyorum pahalı bi doktora. Ama İnan değiyor buna. İçini rahatlatıyor ve plan program yapıyor öyle boş geçmiyor zamanın. Testlerini devlet hastanesinde yaptır zaten bi defa ödüyorsun 20 gün içerisinde çağırıyor ücretsiz oluyor o. Öyle işte. Pişman olmazsın gittiğine.
Gunaydiiiinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?