- 11 Kasım 2015
- 1.125
- 1.275
- 133
Canın bence dahiliyeden sıra alın ve Kaan hoca da tedavi gördüğünüzü söyleyip isteyin. Ankara da doktorumuz o istedi deyin.Ahhh aahhh eşim çok sinirlendi çok. Daha devlet hastanesine gitmem diyor. Sadece istanbuldakiler mi böyle bilmiyorum. Ne kadar çok kalabalık olursa ilgi o kadar azalıyor sanki. Nefret ettirdiler. Bi çare dönüp duruyoruz. Bari tahlilleri devlette yaptıralım. Sonuçta fabrikatör falan değiliz. Bir yere kadar. Takviyeler ilaçlar muayeneler özel testler hiç sorun değil yaptırıyoruz ama hormon testi yazsan eline mi yapışır para kendi cebinden çıkacak sanki... şöyle düzgün bir doktora denk gelemedik nasipten Yok anlamadım.
Öyle mi diyorsun bilemedim şimdisen Ankara dışında mısın canım?
Ama biz yaptırdık. Yok öyle saçmalık. Doktorların bana biçtiği kaderi veya seçtiği yolu gözüm kapalı kabul edip devam edemem. Bu öyle birşey ki hiç bir zaman bir garanti veremiyorlar ama testler gelince garanti verir gibi, yok yok sorun olmaz sorun yoktur. Neye göre kime göre. Hiç birşeye garanti veremezken en düşük riskli ameliyatlarda bile bir risk varken bu şekilde konuşamazlar kabul edemem. Biz hormon testini yaptırdık.Canım bizde istedik yapmadı işte ne gerek var dedi
Sağol canım. Aile hekimi yapıyormuş galiba. Çok şükür ki aile hekimimiz bizi çok yakından tanıyıp ilgileniyor ne istersek yapar hatta klomeni de yazabilirse ona yazdırmayı düşünüyoruz. Hormon testini de yaptırdık. İlla aracı koymamız gerekiyor. Dahiliye doktoruna yazdırttık.Canın bence dahiliyeden sıra alın ve Kaan hoca da tedavi gördüğünüzü söyleyip isteyin. Ankara da doktorumuz o istedi deyin.
O önemli değil ki sua n çok yüksek düşün ben morfoloji 2 ileri hız 2 sayı ml de 22 milyonla hamile kaldım hem de korunmayı bıraktıgımz ilk ay
DNA hasarı yoksa olur canım varsa korunun derim düşükle sonuçlanıyor. Ben ileri hız 0 morfoloji 0 ilede hamile kaldım ama düştü tabi.2.hamileliğimde morfoloji 1 idi hamile kaldım sonkünde 2 oldu bazı zamanlar 4 oldu morfoloji öyle hamile kaldım DNA hasarı na bakıldı yoktu bizde belkide ben hamile n vardı ama hallettik antioksidanlar laSelvi25 cidden bana moral oldun. Bu aralar çok keyifisizim neden bilmiyorum. Sayımız seninkinden çok düşük ml 13,morfoloji 1 , ileri hız 0 ama ne bileyim belki bize de doğal yolla nasip olur
Allah allah eşimden reçeteyi almışlar reçetesiz veremiyoruz demişler. Acaba tüp bebek hastanelerine yakın eczanelerde sorun olmaz mı? Kendime alıyorum desem de eşim mi kullansa.Bide CanımSaklicennet klomen i eczaneden biz direk aldık. Sormadılar hiç reçete falan
İnşallah olumlu cevaplar alırsınız canım o zamanAntep’te özel kliniği olan bi doktora gidiyorum. İyi bi doktor araştırdık bulduk. Diğer doktorların uyguladığı şeyleri uygulamıyor. Farklı ilaçlar farklı bi yöntem uyguluyor. Valla keşke önce gitseydik diye düşündük.
DNA hasarı derken kastettiğiniz nedir ilk defa duydum bizde hiç öyle birşeye denk gelmedimDNA hasarı yoksa olur canım varsa korunun derim düşükle sonuçlanıyor. Ben ileri hız 0 morfoloji 0 ilede hamile kaldım ama düştü tabi.2.hamileliğimde morfoloji 1 idi hamile kaldım sonkünde 2 oldu bazı zamanlar 4 oldu morfoloji öyle hamile kaldım DNA hasarı na bakıldı yoktu bizde belkide ben hamile n vardı ama hallettik antioksidanlar la
Insallah canim esim 4 aydir kursa devam ediyor ve ciddi ciddi calisiyor ama bu sinav cok zor tek seferde kazanmak imkansiza yakin insallah bebeğimizin yuzu suyu hurmetine kazanir da kursla birlikte verdigimiz 3 bin tl bosa gitmez .O paraya oda kurardik bizi maddi olarak cok zorladı
Evet mali müşavirlik sınavı zor biliyorum. Ama nasip kısmet. İnşallah kazanır kazanamasa da sizler mutlu olun sağlıklı olun giden paranın yeri her zaman dolar. Evladını sağlıkla kucağına al gerisi çok boş.Insallah canim esim 4 aydir kursa devam ediyor ve ciddi ciddi calisiyor ama bu sinav cok zor tek seferde kazanmak imkansiza yakin insallah bebeğimizin yuzu suyu hurmetine kazanir da kursla birlikte verdigimiz 3 bin tl bosa gitmez .O paraya oda kurardik bizi maddi olarak cok zorladı
Allah razi olsun. Her duamda varsiniz Allah sahit.Ha bu arada hep unutuyorum demeyi Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin sağ Salim eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin canım bizim içinde dua eder misin
aynen sekerimO zamanlar iki yabanciydik :))
Allah razi olsun canim. Allah sizlere de nasip etskn insallah. Saglikli olsunlarda kiz erkek onemli degil.canim gözün aydın gerçekten senin kadar sevindim Allah'ın izniyle hiç bişe olmicak inşallah 2 kız 1 oğlun olur
Allah.imin gucu sonsuz. Insallah sizlerde goreceksiniz hepimiz insallah bebislerimizi buyutucez ben eminim. Sadece zamani var demekki. Calismalara devamBeth18 çok mutluyum senin adına. Biz de görür müyüz o günleri diye bi an hayal ettim. Çok mutlu ol. İnşallah hepsi senle kalsın. Rabbim nasip etsin.
ay sabah kalktim is icin kurdugjm saati kapatmamisim 7den beri uyanigim
Spermlerde DNA hasarı oluşuyor canım zamanla işte çevresel koşullar beslenme vs sen dolayı daha birçok sebebi var ben bu spermler döllesede sağlıksız oluyor düşüklere yol açıyor ama antioksidanlar la düzelebiliyor.anakarada kızılayda düzen lab da 160 TL karışılığında bakılıyor bu DNA hasarınaDNA hasarı derken kastettiğiniz nedir ilk defa duydum bizde hiç öyle birşeye denk gelmedim
Canım bu karar tabiki sizin herkes farklı düşünüyor ben mesela hemen anne olmak istiyorum 1 yıl içinde 1 tüp 1 aşılama klomen tedavisi oldum ama malesef olmadı ikincisini yaptırmak istedim ama Dr um çok acele ediyoruz 6 ay daha bekle dedi şunu da söyleyeyim tüp e de kesin gözüyle bakma malesef herkesin tutmuyor ben kesin gözüyle baktım hemen yapalım bebeğim olsun dedim ama çok büyük hayal kırıklığı yaşadım ikinciye bile kesin bakmıyorum artık herşey olabilir o yüzden ben olsam 1.2yil beklemezdim sanırım.Kızlar biz Kaan hocaya gideceğiz ya tedaviden sonra 1 sene için de oldu oldu olmadı daha fazla uğraşmalımıyız. Ya da tüp bebeğe mi geçmeliyiz.
Ben kendime 1/2 sene kadar vakit vermek istiyorum çok mu bilemedim.
Teşekkür ederim canım aydınlatıcı bir cevap oldu normalde semen analizinde çıkmıyor çünkü baktım göremedimSpermlerde DNA hasarı oluşuyor canım zamanla işte çevresel koşullar beslenme vs sen dolayı daha birçok sebebi var ben bu spermler döllesede sağlıksız oluyor düşüklere yol açıyor ama antioksidanlar la düzelebiliyor.anakarada kızılayda düzen lab da 160 TL karışılığında bakılıyor bu DNA hasarına
Normal yolla olmazsa ben de düşünüyorum Başkent i inşallah bakalım yaz ola hayrolainsallah gerek kalmaz canim bir cocugun oldugunu bilmiyordum. Baskent hast. Uygun bu konuda tavsiye ederim hem evine de yakin Gogsen Bey.i oneririm.Raporsuz ilaclar dahil 6000 falan tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?