Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ovulasyon takibi yaptım 3 ay olmadı pko var ve malesef kilom varve tek tüpüm dış gebelik geçirdiğim için kapalı
Canim uzulme tek tupum tikali diye senin iki tupun tikali olsa bile tup bebek yaptirip bebeginizin olma ihtimali var. Benimde sag tupum tikaliydi. Ama sen once kilolarini vermeye calis birde pco tup bebekte avantaj diye seyler okumustum
Tum usg goruntulerimizi dosyaladim komidinde bas ucumda .Uyurken bakip mutlu oluyorum
yerim o goruntuleri

Beth18 canm bak herşey çok güZel olucak demiştik sana iyi ki acele karar vermemişsin şimdi iş sana düşüyor yarım kilo mercimeklerin için iyice beslen ve dinlen
ya dunden beri 32 disim gorunuyo cok sukur dr boyle seyler soyleuince sagol canim

Gunaydin kizlar esim Ankaraya sinava gitti cok gerginim insallah kazanir dua edin lutfen hamileligimin hic bir gunu birlikte aksam yemegi yiyemedik kursu vardi .Tonla para yatirdik .Tek oturum icin 1500 tl insallah kazanir .

Gunaydin kizlar esim Ankaraya sinava gitti cok gerginim insallah kazanir dua edin lutfen hamileligimin hic bir gunu birlikte aksam yemegi yiyemedik kursu vardi .Tonla para yatirdik .Tek oturum icin 1500 tl insallah kazanir .

İnş kazanır cnm allah yardımcısı olsun. Ne sınavı bu ?? Eşin ne iş yapıyor ki???

Ya zeynep cok tatlisin. Kendimi hic boyle degerli gormuyorum Rabbimin onunde bir nokta kadar gucumuz yok. Bu bebek surecinde bunu daha iyi anladim. O ol demeden hicbir sey olmuyor. Ne kadar buyuk ne kadar kudretli. Bir hucreye kalp atisi veriyor ve onu buyutup insan haline getiriyor. Bu bir mucize her dusundugumde aklim hayalim duruyor. Allahim hepinize nasip etsin insallah hepimize saglikli dogumlar saglikli bebisler verisn insallah.
zeynepin sorularinin aynisi canim esin icin dua ederim. Nerde sinavi ankaranin neresjnde?

İnş kazanır cnm allah yardımcısı olsun. Ne sınavı bu ?? Eşin ne iş yapıyor ki???
Insallah canim mali musavirlik sinavi
Mali musavirlik sinavi canim baskent ogretmen evinin orda .Dönüp dolasip yolumuz Ankara ya dusuyor hayr olsun insallah .Gecen sene orda askerdi yollarda git gel helak olmustum

Insallah canim mali musavirlik sinavi

Mali musavirlik sinavi canim baskent ogretmen evinin orda .Dönüp dolasip yolumuz Ankara ya dusuyor hayr olsun insallah .Gecen sene orda askerdi yollarda git gel helak olmustum
evim oraya yurume mesafesinde :) basarilar insallah hayirlisiyla kazanir canim.

Evet haklısın canım ama bir tane kuzum var Allah bağışlarsa ikinci için tüp bebeğin tüm maliyeti bize ait olacak ben şu an için karşılayamam yoksa çok istiyorum hiç aşılama klomen vs denemedim onunla başlayın diyedüşünüyorum sonra olumsuz olursa artık tüp bebek inşallah hiçbirine gerek kalmaz

günaydın canlar nasısınız?anneme geldim bu hafta gelmişken amh yaptıcam düzende ama adetliyim test sonucunu etkilermi?yoksa haftaya yaptırayım

insallah gerek kalmaz canim bir cocugun oldugunu bilmiyordum. Baskent hast. Uygun bu konuda tavsiye ederim hem evine de yakin Gogsen Bey.i oneririm.Raporsuz ilaclar dahil 6000 falan tutuyor

insallah gerek kalmaz canim bir cocugun oldugunu bilmiyordum. Baskent hast. Uygun bu konuda tavsiye ederim hem evine de yakin Gogsen Bey.i oneririm.Raporsuz ilaclar dahil 6000 falan tutuyor
Gögşen beyi bu formda çok duydum canım ilgili bilgili bir doktormuş hiç gitmedim benim evime Etlik Lokman Hekim Hastanesi daha yakın normalde devlete gidiyordum ama bu ay özelden başlayacağım çünkü malesef devletten hiçbirsey göremedim aşılama bile önermediler 1 yıl dolmadı diye eşimin sonucunu bekliyordum ben hepsini verdim Perşembe’ye randevu aldım bakalım

devlettekiler basimdan gitsinde ne yaparsa yapsin modundalar. Himm anladim kecioren tarafinda evin. Sana yakin yada uzakta olsa guvendigin bir dr.da devam et evet biraz tuzlu ama iste cok isteyince insanin gozu gormuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…