Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Zaten kesin bakamadığım için 1,5 senedir uğraşıyorum. İnşallah hepimiz doğal yolla hamişe kalabiliriz.

DNA hasarı olduğunu ocakta öğrendik işte yeni tedaviye başladık. Ama ben o zamana kadar da hamile kalmadım hiç.

Beth18 çok mutlu oldum Allah evlatlarını sana bağışlasında sağsalim kavuş inşallah. Darısı da bizlere olsun...içindeki meleklerle birlikte duanı bekleriz.

İnşallah eşinin sınavı güzel sonuçlanır verdiğiniz emeğe değer canım.

Yine bir gun basim agriyor Kizlar basiniz ağrıyınca nasil geciriyorsunuz ?

Yine bir gun basim agriyor Kizlar basiniz ağrıyınca nasil geciriyorsunuz ?
Hafif mg li ağrı kesiciler geçirmiyorsa eşin masaj yapsın canım. Epey iyi geliyor. Karanlıkta yat dinlen. Geçmiş olsun.

Kızlar benimde amh sonucuma bi bakarmısınız dr a 1 hafta sonra gösterebilirim ancak bugün düzende yaptırdım cok merak ediyorum zeynepppppppp canm sende bi baksına seninkide böyleydi sanırım demi?

Eklentiler

• IMG_4635.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 94
Çok düşünmemek kafa yormamak gerekiyor canım,biz 4 yıldır vitaminlere okadar çok para döktük ki kaliteleri arttırıyor sperm olsun yumurta olsun ama normal yolla gebelik yönünden ben pek fayda göremedim.Doktorun dediğine katılıyorum 1 yıl beklenebilir ama sonrası zaman kaybı oluyor sonra da yaşınızdan kaynaklanıyor diyorlar yaş faktörü etkiliyor.

Amh testi her isteyene yapılır mı ya da şöyle deyim benim adetin 3.günü verilen hormon testlerinde herhangi bir sorun çıkmadı hepsi normal amh farklı bir test biliyorum ama hormonla bağlantısız mı onu merak ediyorum örneğin hormonlar iyi problem yoktur ama amh düşüktür olabilir mi böyle birşey yoksa hormon iyiyse problem Yok mudur?

Hafif mg li ağrı kesiciler geçirmiyorsa eşin masaj yapsın canım. Epey iyi geliyor. Karanlıkta yat dinlen. Geçmiş olsun.
Sagol canim ilac kullanmiyorum masaj kahve her seyi deniyorum hic bir sey gecirmiyor her seferinde boyle

Kızlar benimde amh sonucuma bi bakarmısınız dr a 1 hafta sonra gösterebilirim ancak bugün düzende yaptırdım cok merak ediyorum zeynepppppppp canm sende bi baksına seninkide böyleydi sanırım demi?

Cnm benimde 5.73 çıkmıştı doktor dedi ki yumurta rezervin çok iyiymiş. Bende 4 üstü pco diyorlar dedim senin adetlerin düzgün ise gebe kalabiliyorsan, ultrasonda da sorun gözükmüyorsa pcolu değilsindir dedi sonra da çatala çıkarttırdı beni iyice baktı kesinlikle yumoşların şahane dedi öyle bi rahatladım ki anlatamam

Canm aslında benim de aklındaydı yaptırmak ama ihmal ediyordum ama özelde bi dr a gitmeye başladım o istedi yolumuzu belirleyelim tüp bebek için zamanımız varmı bakalım dedi ben hemen tüp bebek yaptıramam zaman sıkıntım var imkanım yok zaman açısından.3. Gün degerlerim normaldi ama 21. Gün progestronum 2 aydır düşük geliodu içimde şüphe oldu o yüzden

Benim de adetlerim düzenliydi alttan muayene oldum 2 farklı dr a onlarda hiç bi sorun yok dedi hatta biri yumurtalıkların dolu şişmiş die yorum yaptı iyi mi dedim iyi dedi.bu 3.dr olucak o istedi yaptır gel die bide aklımda hgs var onuda çektircem şu progestronumu bi halledeyim.yani ultrasonda pco cıkmıyınca bu degerler normal o zmn demi?

Evet normal cnm. Hiç panik yapma yani.

Afilim92 dr.un ne onerdi bu bas agrisi icin? Neden olurmus? Bende basta oldu sonra gecti cok sukur. Allah sana da sifa versin insallah

Benim iki denememde de hic amh testi yapilmadi. Bende hic sormadim neden yapilmadigini. Demekki hormonlara bakiliyo bi dengesizlik varsa bakliyo amh.ya

canim dr.un hsg.yi istedi mi? Istemediyse bosuna yaptirma

Insallah gecer canim ya .Benim hamilelikle alakali degil bas agrim .Goz kurulugu var tetikliyor bir de gerilim tipi agri mevcut .Ani sinirlenme ,stresle ortaya cikiyor .Bugun sinav beni cok gerdi ondan oldu sanirim .Keşke takmamayi başarabilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…