- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Zaten kesin bakamadığım için 1,5 senedir uğraşıyorum. İnşallah hepimiz doğal yolla hamişe kalabiliriz.Canım bu karar tabiki sizin herkes farklı düşünüyor ben mesela hemen anne olmak istiyorum 1 yıl içinde 1 tüp 1 aşılama klomen tedavisi oldum ama malesef olmadı ikincisini yaptırmak istedim ama Dr um çok acele ediyoruz 6 ay daha bekle dedi şunu da söyleyeyim tüp e de kesin gözüyle bakma malesef herkesin tutmuyor ben kesin gözüyle baktım hemen yapalım bebeğim olsun dedim ama çok büyük hayal kırıklığı yaşadım ikinciye bile kesin bakmıyorum artık herşey olabilir o yüzden ben olsam 1.2yil beklemezdim sanırım.
DNA hasarı olduğunu ocakta öğrendik işte yeni tedaviye başladık. Ama ben o zamana kadar da hamile kalmadım hiç.DNA hasarı yoksa olur canım varsa korunun derim düşükle sonuçlanıyor. Ben ileri hız 0 morfoloji 0 ilede hamile kaldım ama düştü tabi.2.hamileliğimde morfoloji 1 idi hamile kaldım sonkünde 2 oldu bazı zamanlar 4 oldu morfoloji öyle hamile kaldım DNA hasarı na bakıldı yoktu bizde belkide ben hamile n vardı ama hallettik antioksidanlar la
Şuan hangi ilaçları kullanıyosunuz? Hormon istedi mi kaan hoca?DNA hasarı olduğunu ocakta öğrendik işte yeni tedaviye başladık. Ama ben o zamana kadar da hamile kalmadım hiç.
İnşallah eşinin sınavı güzel sonuçlanır verdiğiniz emeğe değer canım.Insallah canim esim 4 aydir kursa devam ediyor ve ciddi ciddi calisiyor ama bu sinav cok zor tek seferde kazanmak imkansiza yakin insallah bebeğimizin yuzu suyu hurmetine kazanir da kursla birlikte verdigimiz 3 bin tl bosa gitmez .O paraya oda kurardik bizi maddi olarak cok zorladı
Aminnnn...Zaten kesin bakamadığım için 1,5 senedir uğraşıyorum. İnşallah hepimiz doğal yolla hamişe kalabiliriz.
Yüzde kaç hasar var canım endiselenme 3 ayda biter inşallahDNA hasarı olduğunu ocakta öğrendik işte yeni tedaviye başladık. Ama ben o zamana kadar da hamile kalmadım hiç.
Hafif mg li ağrı kesiciler geçirmiyorsa eşin masaj yapsın canım. Epey iyi geliyor. Karanlıkta yat dinlen. Geçmiş olsun.Yine bir gun basim agriyorKizlar basiniz ağrıyınca nasil geciriyorsunuz ?
Çok düşünmemek kafa yormamak gerekiyor canım,biz 4 yıldır vitaminlere okadar çok para döktük ki kaliteleri arttırıyor sperm olsun yumurta olsun ama normal yolla gebelik yönünden ben pek fayda göremedim.Doktorun dediğine katılıyorum 1 yıl beklenebilir ama sonrası zaman kaybı oluyor sonra da yaşınızdan kaynaklanıyor diyorlar yaş faktörü etkiliyor.Evet mali müşavirlik sınavı zor biliyorum. Ama nasip kısmet. İnşallah kazanır kazanamasa da sizler mutlu olun sağlıklı olun giden paranın yeri her zaman dolar. Evladını sağlıkla kucağına al gerisi çok boş.
Dün eşimle konuşuyorduk. Bir tane tüp bebek Dr bulmuş telefonda konuşuyorlardı. Hoparlöre aldı bende dinledim. Fazla kendinizi yıpratmayın yormayın. İlaçlarınızı kullanın olmuyorsa tüp bebeğe odaklanın dedi. Bu tarz ilaçlar kanıtlanmış bir yarar sağladığı görünmemiş dedi. Peki benim okuduğum deneyler makaleler neydi anlamadım. Biraz moralim bozuldu. Telefonu kapattıktan sonra eşime dedim. Hadi dedim parayla bebek satın alalım. Hadi dedim para verelim bebeğimiz olsun. Parayla herşeyi yapıyoruz. Ohh misss. Bebek istiyorum dedim. Ama bak para da fayda etmiyor. İşte bu kadar aciziz. O yüzden şuan dünyada senden mutlusu yok çok şükür.
Sagol canim ilac kullanmiyorum masaj kahve her seyi deniyorum hic bir sey gecirmiyor her seferinde boyleHafif mg li ağrı kesiciler geçirmiyorsa eşin masaj yapsın canım. Epey iyi geliyor. Karanlıkta yat dinlen. Geçmiş olsun.
Kızlar benimde amh sonucuma bi bakarmısınız dr a 1 hafta sonra gösterebilirim ancak bugün düzende yaptırdım cok merak ediyorumzeynepppppppp canm sende bi baksına seninkide böyleydi sanırım demi?
Canm aslında benim de aklındaydı yaptırmak ama ihmal ediyordum ama özelde bi dr a gitmeye başladım o istedi yolumuzu belirleyelim tüp bebek için zamanımız varmı bakalım dedi ben hemen tüp bebek yaptıramam zaman sıkıntım var imkanım yok zaman açısından.3. Gün degerlerim normaldi ama 21. Gün progestronum 2 aydır düşük geliodu içimde şüphe oldu o yüzdenAmh testi her isteyene yapılır mı ya da şöyle deyim benim adetin 3.günü verilen hormon testlerinde herhangi bir sorun çıkmadı hepsi normal amh farklı bir test biliyorum ama hormonla bağlantısız mı onu merak ediyorum örneğin hormonlar iyi problem yoktur ama amh düşüktür olabilir mi böyle birşey yoksa hormon iyiyse problem Yok mudur?
Benim de adetlerim düzenliydi alttan muayene oldum 2 farklı dr a onlarda hiç bi sorun yok dedi hatta biri yumurtalıkların dolu şişmiş die yorum yaptı iyi mi dedim iyi dedi.bu 3.dr olucak o istedi yaptır gel die bide aklımda hgs var onuda çektircem şu progestronumu bi halledeyim.yani ultrasonda pco cıkmıyınca bu degerler normal o zmn demi?Cnm benimde 5.73 çıkmıştı doktor dedi ki yumurta rezervin çok iyiymiş. Bende 4 üstü pco diyorlar dedim senin adetlerin düzgün ise gebe kalabiliyorsan, ultrasonda da sorun gözükmüyorsa pcolu değilsindir dedi sonra da çatala çıkarttırdı beni iyice baktı kesinlikle yumoşların şahane dedi öyle bi rahatladım ki anlatamam
Benim de adetlerim düzenliydi alttan muayene oldum 2 farklı dr a onlarda hiç bi sorun yok dedi hatta biri yumurtalıkların dolu şişmiş die yorum yaptı iyi mi dedim iyi dedi.bu 3.dr olucak o istedi yaptır gel die bide aklımda hgs var onuda çektircem şu progestronumu bi halledeyim.yani ultrasonda pco cıkmıyınca bu degerler normal o zmn demi?
canim dr.un hsg.yi istedi mi? Istemediyse bosuna yaptirmaCanm aslında benim de aklındaydı yaptırmak ama ihmal ediyordum ama özelde bi dr a gitmeye başladım o istedi yolumuzu belirleyelim tüp bebek için zamanımız varmı bakalım dedi ben hemen tüp bebek yaptıramam zaman sıkıntım var imkanım yok zaman açısından.3. Gün degerlerim normaldi ama 21. Gün progestronum 2 aydır düşük geliodu içimde şüphe oldu o yüzden
Insallah gecer canim ya .Benim hamilelikle alakali degil bas agrim .Goz kurulugu var tetikliyor bir de gerilim tipi agri mevcut .Ani sinirlenme ,stresle ortaya cikiyor .Bugun sinav beni cok gerdi ondan oldu sanirim .Keşke takmamayi başarabilsemAfilim92 dr.un ne onerdi bu bas agrisi icin? Neden olurmus? Bende basta oldu sonra gecti cok sukur. Allah sana da sifa versin insallah
Benim iki denememde de hic amh testi yapilmadi. Bende hic sormadim neden yapilmadigini. Demekki hormonlara bakiliyo bi dengesizlik varsa bakliyo amh.ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?