Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
biraz uyumayi denesen canim. Yok hamilelikle alakali degildirde belki gecmesi icin dr.un bebege etkisiz bir ilac verir diye sormustum. Bide karanlik sessiz bir ortamda yat biraz uyuyamasanda. Birsey de dusunme. Belki gecirir

biraz uyumayi denesen canim. Yok hamilelikle alakali degildirde belki gecmesi icin dr.un bebege etkisiz bir ilac verir diye sormustum. Bide karanlik sessiz bir ortamda yat biraz uyuyamasanda. Birsey de dusunme. Belki gecirir
Canim sadece parol serbest o da hic etki etmiyor .Yatiyorum masaj yapiyorum yok geçmiyor. Allah kimseye vermesin

Sagol canim ilac kullanmiyorum masaj kahve her seyi deniyorum hic bir sey gecirmiyor her seferinde boyle
Canım geçmiş olsun kahve içme daha beter yapıyor benim çok şiddetli baş ağrım oluyor bazen ve ilaçta fayda etmiyor baş parmağıma 1 dk hafif baskı uyguluyorum aralıklarla devam ediyorum baskıya ve karanlık sessiz odada yatıyorum telefondan uzak duruyorum geçiyor sende bir dene istersen

İnşallah inşallah artık çok istiyorum hep ertelemdim şimdi acısını çekiyorum
En kısa zamanda hayırlı bir şekil de kavusuruz
Düşürülebilir tedavi ile evet hsg çektirin bende çektircem ama eşinizin değerleri bizimkinden çok daha iyi Dr bize bile normal yollardan olur dedi inşallah bir an önce anne oluruz hepimiz

%40 canım hasar. Bazen hiç hamile kalamadığı için sanki zormuş gibi geliyor
Yok öyle düşünme bence.mesela her rahim sağlıksız bebeği kabul etmezmiş.bu farklı deyip eler gömülmesine izin vermezmiş.evet ben 9 milyon sperm ileri hız sperm 0 iken morfoloji ,0 iken hamile kaldım ama ortada demekki benim rahim kabul ediyor ama buda iyi bişey değil bence kayıp çok zor korku çok zor inan.hasar düşünce Allahn izni ile hamile kalır acı yaşamadan saglıcakla alırsın kucagına

Merhaba kızlar. Benim eşime de azosperm dedi doktor. varikosel teşhisi koydular ve tüp bebek tedavisi önerdiler. amaliyat çözüm değil dediler. Amaliyata karar verdik 3 gün önce. Sonradan internette facede araştırma yaparken İstanbul da bi aktar görmüştük PENDİK YANIKLAR BAHARAT diye.Yazılanlara hamile kalanlara hayret ettik o kadar çoktuuuu ki facebookta. orayı aradık bize bir kür gönderdiler gelmedi henüz bu hafta ona başlayacağız. Ama orada yazılanları okuyunca içimiz o kadar rahat etti ki anlatamam. Bakalım kür 1 aylık 1 ay sonra neler olacak. Size de tavsiyem orada yazılanları yorumları bir okuyun. Zarar etmezsiniz...

Allah sifa versin insallah vesileniz olur .Ama dr ne dediyse uygulayin varikosel ileri derecedeyse ameliyat sart oluyor .Insallah ameliyattan sonra duzelir her sey.

Peki siz bu karışıma ne kadar para verdiniz ??? Bu gibi aktarlar çok para istiyor. Bende doktordan yanayım. Kullanın ama doktor ne dediyse onu da yapın ameliyatsa ameliyat yapın.

Kesinlikle iğrenç bir reklamcısınız birde güvenerek arkadaşlarım size içten yorumlarla destek olmaya çalışıyor ama her yere aynı reklamınızı yapmışsınız bu kadar ucuz olmamalısınız. Acizlik insana herşey yaptırıyor yazık.

Bir melek gelsin
zeynepppppppp
Kızlar sizin adınıza çok sevindim.
Canımın içi çok teşekkürler. Sende yaptır bu testlerini aksatma bi problem varsa da eşinle birlikte sende tedavi ol ki zaman kaybı yaşamayasın. Başla yumurta kaliteni yükselt. Hsg ni çektir ne bileyim herşeyi yap hazır bekle. 0 hızla gebe kalan var unutma. Bak Kaan hoca hız sıfır olsada canlı sperm bi şekilde gider yolunu bulur demişti.

Sahtekar insanlar ya inanamiyorum. Ben Pendikte oturuyorum baska bisey icin burdan iki defa alisveris yaptim. Tesaduf bu yaaa burdada sahtekarliklarini pekistirdiler. Bi defasinda paramin uzerini 10 lira eksik verdiler magzadan ciktim elimdeki parayi cuzdanima koymadan iki adimda geri dondum. Bi defasinda da 4 5 parca birsey aldim, 200 gr 300 gr yarim kilo her neyse .. adam hizli hizli oyle tartiyo ki el hareketlerini takip edemiyorum. Kasada hesabi biraz fazla buldum cunku alirken fiyatlarina bakip kafamda az cok bir sey vardin tutacagi hk.da. Cok bozuldum ama utanmadan ' kusura bakmayin rica etsem bi daha tartarmisiniz' dedim. Yuzume aptal aptal ve uc bes kurusa tenezul ediyor gibi tip tip bakarak teraziye geldi. Aldigim seyleri yeniden tarttirdim bu sefer yavas ve bi dak tamam ok diyerek. Aaa bide n goreyim gramajlar daha az hesap 20 25 lira farkediyor. Cok ayip bu nedir simdi hata olurda bu kadar olmaz diyip normal ucreti odiyip ciktim ..

Dusunebiliyomusun kac kisiye boyle yaptiklarini ...

Gunaydin kardeslerim

Evet canım yaptırmaya başlayacağım ilk kan testleriyle. En son rahim filmi çektirmek istiyorum eşimin değerleri bira yükselsin filimle birlikte şansımız yükselir belki.
Ben Dr gidiyorum 3. Gün testlerini istiyorlar rahme bakıyorlar normal deyip gönderiyorlar sinir oluyorum. Aile hekimi bazılarını yapıyormuş ona yaptırayım diyorum. Bunlar için de özele gitmek istemiyorum.

Yok canım özele gitme devlette yaparlar. Ben senin yerinde olsam bu süreci bekleyerek geçiricem diyorsun eşimin değeri yükselsin diyorsun ya genetik pırtılaşma vs her testini yaptır. Çıkarsa bari önlem alırsın. Bunları tecrübeyle söylüyorum. Yalan olacak ama allah affetsin iki düşüğüm var de araştırma hastanesinde yaptır. Amh, homosistein , anti tpo yaptır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…