Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aynen yaa erkek infertilitesine kopyalayıp durmus biz de inanıyoruz mesajin altinda sikayet et butonu var siz de sikayet edin ben ettim.

İçimi ferahlattın @Selvi25 gerçekten. İnşallah ne güzel konuştun canım. Allah razı olsun. Bu kadar düşünüp yazman bile teşekkür ederim çok.

Ahh ya.. yapamam ki keşke yapabilsem ama elime yüzüme bulaştırırım hiç beceremem. bir kez düşük yapsam belki başarabilirim ama 2 düşük yaptım deyip kıvırabileceğimi sanmıyorum. Marmara eğitim araştırmada genelde asistanlar oluyor onlar da tahlil istedik mi veriyorlar. Bir şansımı deneyebilirim. Fakat doktorlarla görüşmek ne mümkün imkansız..

Baska yere de yazmis iyilik olsun diye reklam dikkat edin yazdim linc edecekler Ne halleri varsa gorsunler millete iyilik yaramiyor
Bende ettim. Bu tarz insanlara tahammülüm Yok.

Ay cnm sizin adınıza çok seviniyorum inş pozitifi görürsün bizde sizinle heyecanlanıyoruz. Rabbim gönlüne göre versin inş
Amin cnm. Rabbim hepimizin gonlune gore versin.

Bu ara hazir paket gidalari ve yedigim abur cubur pastane urunleri vb seylere ara verdim. Sadece caya hic dayanamiyorum. Saglikli yumoslari yerlestirip gelistireyim bakalim insallah

Amin cnm. Rabbim hepimizin gonlune gore versin.

Bu ara hazir paket gidalari ve yedigim abur cubur pastane urunleri vb seylere ara verdim. Sadece caya hic dayanamiyorum. Saglikli yumoslari yerlestirip gelistireyim bakalim insallah
Amin inş bol bol dua et. Dilinden dua eksik olmasın inş

Düşünce doğal yolla hamilelik nasip olur inşallah. Peki sizin değerler nasıl ? Canım şu an nasıl bi yol izliyorsunuz ? Neler kullandınız o süreçte birde?
Ben iki aydır korunmiyorum deniyoruz inşallah olur.ilk önce Kaan hoca klomen ve impryl verdi.sonra art Med ekledi .birde yemeye içmeye dikkat ettik.suan sayı iyi mlde 32milyon morfoloji %2 hız toplam %40bakalim hayırlısı.daha önce iki kaybım var Kaan hoca hasara bağladı bakalım inşallah hepimizin yüzü guler

Baska yere de yazmis iyilik olsun diye reklam dikkat edin yazdim linc edecekler Ne halleri varsa gorsunler millete iyilik yaramiyor
Ayy inanmıyorum insanlar kör ve dikkatsiz. Geçmiş yazılarına baksalar 3 kere girmiş ve hep aynı marjları atmış. Bariz belli niyetinin ne olduğu.

Cok saol canm bu öyle bi moral oldu ki bana benim imkanım yoktu tüp bebeği hemen yaptırmaya tayin olmadan ama demekki Rabbim sesimi duydu biraz daha olsa vaktim var yaşımdan dolayı korkmaya başlamıstım
Korkma canım korkma rabbim hiç beklemediğin anda verecek meleklerini sana ben hep öyle düşünüyorum.

Hepiniz cok ozel anneler olacaksınız kizlar .Cunku beklemenin ve sabrin ne olduğunu cok iyi biliyorsunuz. Dun bir konu denk geldi bayan 5.cocuguna hamile kiz istiyormusmus da erkekmismis o kadar öfkelendim ki bu sukursuzluk nerden geliyor .Allah ol derse olur sana 5 kez o essiz duyguyu nasip etmis sen kulp takiyorsun .Bulup da bunamak dedikleri bu olsa gerek .Sizin cocuklariniz da cok sansli olacak bilinçli anneler olacaksiniz hepiniz eminim .Rabbim en hayirli zamanda nasip etsin .Hep duamdasiniz.

Bugün bir bebek seviyordum elimle yürütüp öpüyordum. Bir komşu bana dedi ki. Bırak artık milletin çocuğunu sevmeyi kendin Yapta sev..
O kadar üzüldüm ki. Belki benim hiç olmayacak. Belki zor oluyor. Sen yap demek ne demek. Ben yapıncamı oluyor. Eğer ben yapınca olsaydı şimdiye kadar kucağımda olmalıydı. Nasıl bir şuursuzluktur bu.. ne demek yap.. müslümanım diyen bir insan nasıl olurda rabbini yok sayarak böyle kelimeler kullanabilir. İnsanlar istediklerine çok kolay ulaşıyor galiba ki herşeyi kendileri yapabiliyor sanıyorlar.
Her zaman diyorum bu ülkenin bizim yetiştireceğimiz şuurlu evlatlara ihtiyaçları var. Çok zor günler geçiriyoruz fakat sabrın sonu selamet Allah’ın izniyle.

oylelerine diyeceksin ki Allah veriyor ben mi istemiyorum aldiriyorum yada dusurmeye calisiyorum nefret ediyorum o insanlardan! Yada biraz edepsizlesip siz yatak odama nasil karisirsiniz demek gerek!

Kizlar cok bulantim var birde midem cok eksiyor. O yuzden pek topige de bisey yazamadim. Ama yazdiklarinizi okuyorum hep :)

Ben bas sagligi dilemeye gittigim bir evde olen teyzenin kizi 4 yillik evliyiz diyince cocuk icin gec kalmissiniz demisti bende şok olmustum hic unutamam o kadini. Annesi olmus bana dedigine bak edepsizin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…