- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Ay ne güzel tadını çıkar. Rabbim bizlere de böyle bulantılar ekşimeler nasip etsin.oylelerine diyeceksin ki Allah veriyor ben mi istemiyorum aldiriyorum yada dusurmeye calisiyorum nefret ediyorum o insanlardan! Yada biraz edepsizlesip siz yatak odama nasil karisirsiniz demek gerek!
Kizlar cok bulantim var birde midem cok eksiyor. O yuzden pek topige de bisey yazamadim. Ama yazdiklarinizi okuyorum hep :)
Yaaaaa
Ay ne güzel tadını çıkar. Rabbim bizlere de böyle bulantılar ekşimeler nasip etsin.
Bana geçen yıl gittiği kadın doğumcu sesi 3 yıllık evliyiz deyince geç kalmışsın diye. Bir şok oldum ki o zaman daha hiçbir şeyden haberim yok öyle bir muayeneye gittim hani korunmayacağız artık diye.Bugün bir bebek seviyordum elimle yürütüp öpüyordum. Bir komşu bana dedi ki. Bırak artık milletin çocuğunu sevmeyi kendin Yapta sev..
O kadar üzüldüm ki. Belki benim hiç olmayacak. Belki zor oluyor. Sen yap demek ne demek. Ben yapıncamı oluyor. Eğer ben yapınca olsaydı şimdiye kadar kucağımda olmalıydı. Nasıl bir şuursuzluktur bu.. ne demek yap.. müslümanım diyen bir insan nasıl olurda rabbini yok sayarak böyle kelimeler kullanabilir. İnsanlar istediklerine çok kolay ulaşıyor galiba ki herşeyi kendileri yapabiliyor sanıyorlar.
Her zaman diyorum bu ülkenin bizim yetiştireceğimiz şuurlu evlatlara ihtiyaçları var. Çok zor günler geçiriyoruz fakat sabrın sonu selamet Allah’ın izniyle.
Canım benim çok güzel değerleriniz inşallah bi an önce rabbim nasip eder. Duacıyım Kaan hoca vesile olur inşallah hepimize. Biz de şimdi klonen ve impryl kullanıyoruz.Ben iki aydır korunmiyorum deniyoruz inşallah olur.ilk önce Kaan hoca klomen ve impryl verdi.sonra art Med ekledi .birde yemeye içmeye dikkat ettik.suan sayı iyi mlde 32milyon morfoloji %2 hız toplam %40bakalim hayırlısı.daha önce iki kaybım var Kaan hoca hasara bağladı bakalım inşallah hepimizin yüzü guler
Amin canım inşallahCanım benim çok güzel değerleriniz inşallah bi an önce rabbim nasip eder. Duacıyım Kaan hoca vesile olur inşallah hepimize. Biz de şimdi klonen ve impryl kullanıyoruz.
Gerçekten böyle şeyleri okuduğumda veya gördüğümde rabbimin herzaman ki gibi bir bildiği vardır diyorum. Şükürsüz insanlarda nasip oluyor bakarmısınız? Kesinlikle bir sınav bu kadarına da pess.. hemde 2 ay olmuş.. ben bazen kendimi bir kere rahmime düşse tadını alsam da yeter diye dua ederken buluyorum. Arkadaşlarımız düşük acısı da çok zor desede ben ona bile razı oldum. Onu bile hissetmek istedim. Her zaman herşeyin zoru daha kıymetli oluyor sanırım.Bana geçen yıl gittiği kadın doğumcu sesi 3 yıllık evliyiz deyince geç kalmışsın diye. Bir şok oldum ki o zaman daha hiçbir şeyden haberim yok öyle bir muayeneye gittim hani korunmayacağız artık diye.
Bir arkadaşımda hamile o da çok istiyordu neyse rabbim nasip etti. Şimdide e bulantıları var kötü hissediyor olsun geçer dedim şükret bak ne güzel rabbim nasip etti. O sıra ben de regl oldum hem üzüldüm Regl e hem de ağrılarım var. Ben de söylemiş bulundum ağrım var diye. Hayatta daha zor şeyler var bak bana çok zormuş diyor, bunaldım diyor. Daha 2 ay yeni oldu. Ne diyeceğimi bilemedim. Dedim o ağrıları çekmek için bekleyen o kadar çok insan var ki.
Amin canm hepimiz sonunda sağlıkla hayırlısıyla sonuç alıcaz inşallahKorkma canım korkma rabbim hiç beklemediğin anda verecek meleklerini sana ben hep öyle düşünüyorum.
Ay ne güzel tadını çıkar. Rabbim bizlere de böyle bulantılar ekşimeler nasip etsin.
amin canlarim insallah sizlerde tadacaksiniz...
Evet kesinlikle Eminim çok zordur. Ama hani bir tabir vardır ya züürt tesellisi benimkisi. Rabbim büyük.Ayyy canım ya düşük acısı değil Rabbim sapasağlam kısa zamanda kucağınıza almayı nasip etsin.karnında iken yitip gitmesini istemeyin çok zor
Diger basliktan gordum sayi ve hiziniz iyiymis madem sansinizi denemissiniz bide bakmissiniz sonuc olumlu. Simdi bu gunler bunlari dusunmeye gerek yok, moral ve motivasyonunuz yuksek tutun oldu oldu olmadi yeni bir yol haritasi cizersiniz. Asilamada sans bebek sahibi olmak icin zaten biraz dusukmus 2. 3. asilamada sans artiyormus. Hic gerek kalmamasini dilerim.Kızlar eşimin morfoloji %1 aşılama oldum bugün 3.günündeyim. sizce hiç umut yok mu
Haklısınız iyi geldi yazdıklarınız çok teşekkür ederimDiger basliktan gordum sayi ve hiziniz iyiymis madem sansinizi denemissiniz bide bakmissiniz sonuc olumlu. Simdi bu gunler bunlari dusunmeye gerek yok, moral ve motivasyonunuz yuksek tutun oldu oldu olmadi yeni bir yol haritasi cizersiniz. Asilamada sans bebek sahibi olmak icin zaten biraz dusukmus 2. 3. asilamada sans artiyormus. Hic gerek kalmamasini dilerim.
GünaydınGunaydiiiinnnnnnnn
Günaydın cnmGunaydiiiinnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?