Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tünaydın canlarım ben derslerimi bitirip geldim uykucular kalkın hadi. Çok mu sessiz burası buaralar?
Zeynep canım sana doktor birşeyler vermişti ya vitamin olarak hangi doktor vermişti.yaninda yemene dikkat ediyor musun
Sende pıhtılaşma mi çıkmıştı
Ne çok soru sordum demikusura bakma

Zeynep canım sana doktor birşeyler vermişti ya vitamin olarak hangi doktor vermişti.yaninda yemene dikkat ediyor musun
Sende pıhtılaşma mi çıkmıştı
Ne çok soru sordum demikusura bakma

Estağfirullah cnm söyliyeyim hemen.
Benexol b12
Folbiol 5 mg
Ecopirin 150 mg
Zinco
İmpryl
Kullanıyorum şimdilik. Adetime 10 gün kala da clexane 0.4 ml iğneye başlıycam günde bir defa. 3 ay boyunca bu tedavi uygulanacak. Gebelik olursa iğne günde 2 defa olacak. Bir genimde pırtılaşma çıktı cnm önemsiz denildi ama doktor ufak tefek pırtılaşmalarında olduğunu ve gebeliği engellediğini yada düşüğe sebep olabileceğini söyledi. Onun için deneme yanılma yoluyla buluncaz bunu dedi. Ama senin gibi olan hastalarda bu yöntemle % 99 başarı sağlıyoruz dedi. İnş bende o 99 luk dilime girerim. Market ürünlerini salam sucuk kullanma dedi. Sağlıklı beslen dedi. Kadın Doğum uzmanı ve perinatoloğ cnm gittiğim doktor.

Canım inşallah hemen ilk aydan sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın inşallah

-Pandora- serenita sensin değil mi?
Buldum seni
Çok merak ettim uzun zamandır görünmüyorsun. Umarım hayatında herşey yolundadır.

Kızlar hormon testimizin sonucunu aldık.
Lh 3,5
Fsh 4,7
Testesteron 4,5
Prolaktin 16
Klomen kullanıyorduk. Fsh yükseltmemiş testosteronu yükseltmiş. Prolaktin 11 di 16 olmuş bence kuru incir yapmış olabilir sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…