Günaydın herkese. Yok canım çarşamba gidiyorum erteledim.
Zeynep canım sana doktor birşeyler vermişti ya vitamin olarak hangi doktor vermişti.yaninda yemene dikkat ediyor musunTünaydın canlarımben derslerimi bitirip geldim uykucular kalkın hadi. Çok mu sessiz burası buaralar?
Zeynep canım sana doktor birşeyler vermişti ya vitamin olarak hangi doktor vermişti.yaninda yemene dikkat ediyor musun
Sende pıhtılaşma mi çıkmıştı
Ne çok soru sordum demikusura bakma
gittim canim 3.bebegimi sonlandirmama karari aldik simdilikBeth18 canım naptın doktora gidicektin en son merak ettim?
Ya senin dersler nasıl erken bitio anlamadım benim 8.30 dan 5 e kadar aralıksız dersim var bugün bide nöbet...Tünaydın canlarımben derslerimi bitirip geldim uykucular kalkın hadi. Çok mu sessiz burası buaralar?
Ama hersey cok iyi gidiodu diğer dr öyle demişti şimdi neden bu karar alındı cnmgittim canim 3.bebegimi sonlandirmama karari aldik simdilik
Ayyy pardon yanlış okumuşum nöbette böyle oluyorum cnm kusura bakma.cok sevindimAma hersey cok iyi gidiodu diğer dr öyle demişti şimdi neden bu karar alındı cnm
çok sevindimmm canımm.inşallah herşey yolunda gider. sağ salim alırsın bebişlerini kucağınagittim canim 3.bebegimi sonlandirmama karari aldik simdilik
amin insallah canim. Darisi basinizaçok sevindimmm canımm.inşallah herşey yolunda gider. sağ salim alırsın bebişlerini kucağına
Canım inşallah hemen ilk aydan sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın inşallahEstağfirullah cnm söyliyeyim hemen.
Benexol b12
Folbiol 5 mg
Ecopirin 150 mg
Zinco
İmpryl
Kullanıyorum şimdilik. Adetime 10 gün kala da clexane 0.4 ml iğneye başlıycam günde bir defa. 3 ay boyunca bu tedavi uygulanacak. Gebelik olursa iğne günde 2 defa olacak. Bir genimde pırtılaşma çıktı cnm önemsiz denildi ama doktor ufak tefek pırtılaşmalarında olduğunu ve gebeliği engellediğini yada düşüğe sebep olabileceğini söyledi. Onun için deneme yanılma yoluyla buluncaz bunu dedi. Ama senin gibi olan hastalarda bu yöntemle % 99 başarı sağlıyoruz dedi. İnş bende o 99 luk dilime girerim. Market ürünlerini salam sucuk kullanma dedi. Sağlıklı beslen dedi. Kadın Doğum uzmanı ve perinatoloğ cnm gittiğim doktor.
Canım ilk okudugumda yanlış anladım sonlandiracaksiniz anladım bir üzüldüm içime birşey oturdu.gittim canim 3.bebegimi sonlandirmama karari aldik simdilik
yok canim saglikli sihhatli olduktan sonra oyle bir sey dusunmuyorum insallah. AhhCanım ilk okudugumda yanlış anladım sonlandiracaksiniz anladım bir üzüldüm içime birşey oturdu.
Cnm inş İnan kendim kadar sizinde gebe kalmanızı istiyorum. İnş hepimiz gebe kalırız cnm. Yüce Allahım çabamızı görürde bizi bebişlerle mükafatlandırır. İnş....Canım inşallah hemen ilk aydan sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?