- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
zeynepppppppp canım biz hacamat tedavisine de başladık 3 seans olacakmış hekimle konuştuk. İnşallah faydasını görürüz.
ben katilirim minnos. Dua topigine gelemiyorum vaktinde yapamiyorum diye uzuluyorum sonra ama sizinle olunca katilirimkızlar birşey diycem buradaki arkadaşlarla gurup olarak dua edelim birbirimize hergün bi dua dönsün. Kim katılmak isterse katılır başkanımızdaSaklicennet olsun. Ne dersiniz????
Kızlar hormon testimizin sonucunu aldık.
Lh 3,5
Fsh 4,7
Testesteron 4,5
Prolaktin 16
Klomen kullanıyorduk. Fsh yükseltmemiş testosteronu yükseltmiş. Prolaktin 11 di 16 olmuş bence kuru incir yapmış olabilir sanki...
ben katilirim minnos. Dua topigine gelemiyorum vaktinde yapamiyorum diye uzuluyorum sonra ama sizinle olunca katilirim
Allah razı olsun canım benim içinde öyle hep siz aklımdasınız bana rutin bir iş olduğunu buraya bakmasam günüm eksik geçmiş gibi.Cnm inş İnan kendim kadar sizinde gebe kalmanızı istiyorum. İnş hepimiz gebe kalırız cnm. Yüce Allahım çabamızı görürde bizi bebişlerle mükafatlandırır. İnş....
Kızlar protein c değerim : 150 çıkmış .
Protein s değeri : 52 çıkmış .
Pıhtılaşma için yaptırmıştı doktor .sizce ne anlama geliyor bunlar
Sağol canım cevabın için.Protein c 65-145 arası olması lazım seninki biraz yüksek çıkmış ama çokta önemli değil gibi. Protein s 55-160 arası olması gerekiyor onda problem yok.
Bu test pırtılaşmaya yatkınlığı gösteriyor. Bence sen coaspirin 100 mg kullan hergün bi tane ne olur ne olmaz.
Benim protein s 72
Protein c 133 çıkmıştı.
Evet benim kullanıcı adımı değiştirdim canım. İyiyim ara ara beni hatırlamanıza seviniyorum-Pandora- serenita sensin değil mi?
Buldum seni
Çok merak ettim uzun zamandır görünmüyorsun. Umarım hayatında herşey yolundadır.
Hatırlamazmıyım.. sabırsızlıkla hepinizden hamile haberi bekliyorum.. size de tese yapılacak, tüp bebeğe başlayacaksınız uzun zaman girmeyince Meram ettim. Serenita yazıp etiketlemeye çalışıyorum iki gündür çıkmıyor bir türlü.. allah allah niye çıkmıyor diyorum geçmişe dönmeye çalıştım uzun oldu sonra ilk sayfaya bakayım dedim kesin listede varsındır. Oradan buldum sonunda çok şükür.Tüpe başlayacağız bu ay yetişmeyince nisana kaldı.Nisanda eşimin kuzenin düğünü var, memletinde. O da diyor ki 1 ay daha mı ertelesek, tesa olacak çünkü..içime öküz oturdu, kaldım öyle
Kimseyi hayatinizin merkezine oturtmayın nacizane fikrim .Herkes kendini once düşünmeli .Hele boyle bir konuda .Tüpe başlayacağız bu ay yetişmeyince nisana kaldı.Nisanda eşimin kuzenin düğünü var, memletinde. O da diyor ki 1 ay daha mı ertelesek, tesa olacak çünkü..içime öküz oturdu, kaldım öyle
zeynepppppppp kuzum bende isterim birbirimiz için dua edip birşeyler için vesile olmayı. İnşallah olur.
Buradan devam etsek hem sohbet edip hem dualara katılımları alsak olmaz mı? Limoncum izin verirse. Birde yasak değilse tabi. Dua topiğinde sohbet yasak birde takip unutuluyor dua topiğine girilmiyor fazla. Yine de konu açalım derseniz açarız benim için sorun olmaz. Ben rutin aktifim orada da..Cnm başlatman gerekiyor hepimiZ seni bekliyoruz. Topic aç ve ekle bizi cancağazım. Emrivaki oldu biraz ama kusuruma bakma. Bu konuda seni daha etkin buluyorum.
Buradan da devam edebiliriz cnm. Yarın başlayalım isterseniz???Buradan devam etsek hem sohbet edip hem dualara katılımları alsak olmaz mı? Limoncum izin verirse. Birde yasak değilse tabi. Dua topiğinde sohbet yasak birde takip unutuluyor dua topiğine girilmiyor fazla. Yine de konu açalım derseniz açarız benim için sorun olmaz. Ben rutin aktifim orada da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?