- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
Kızlar hepiniz hormon testleri yapıyorsunuz tiroid peroksidaz antikoru diye birsey var benimki yuksek cikmis doktor önemsemedi bende önemsemedim ama netde bakınca haşimato hastalıgi belirtisi olabilirmış diye yazıyor
Benimki 68 cikti baraj 34 doktor önemsemedi kafama takıldıCnm anti-tpo testi o galiba. Benim sonucum 31 çıktı. Sorun yok denildi.
Benimki 68 cikti baraj 34 doktor önemsemedi kafama takıldı
Ilk fırsatda gidicemDahiliyeye gösterdiniz mi sonucunuzu? Dahiliyeye baktırın yada endoktirine gösterin. Sizin sıkıntı var gibi görünüyor.
Kaan hoca eşime impryl kullan dedi tüp bebekçi balık yağı omepa q10 ekledi. Aynı ilaçları bana da başladı ben de kullanıyorum. Ultrasonda benim yumurtam fazlasıyla görülüyor ama amh 1.7 onla pek uyumlu değilmiş. Annem de 47 yaşımda menopoza girmişti bu erkenmiş.Tatlı kesinlikle yeme dedi. Şeker yumurtaları besleyip polikistik yapıyormuş ama kalite düşüyormuş.Hayatta beni en mutlu eden şey tatlıHatırlamazmıyım.. sabırsızlıkla hepinizden hamile haberi bekliyorum.. size de tese yapılacak, tüp bebeğe başlayacaksınız uzun zaman girmeyince Meram ettim. Serenita yazıp etiketlemeye çalışıyorum iki gündür çıkmıyor bir türlü.. allah allah niye çıkmıyor diyorum geçmişe dönmeye çalıştım uzun oldu sonra ilk sayfaya bakayım dedim kesin listede varsındır. Oradan buldum sonunda çok şükür.
Tatile gitmenize sevindim. İyi gelmiştir. Geciktirmenize birşey diyemem ama Kaan hocayla haberleşin bu sürede eşine kullanması gereken birşeyler der belli canlılık düşmesin diye...
Yok tatlım ertelemeyeceğim, bu konuda karar mercii benim, daha tutup tutmayacağı bile belli değil. Yeni evlenecek kuzenin bile bizden önce çocuğu olabilir durum böyleyken eşim de pek bir şey diyemiyor.Kimseyi hayatinizin merkezine oturtmayın nacizane fikrim .Herkes kendini once düşünmeli .Hele boyle bir konuda .
Ayy buna çikolata da dahil mi?Kaan hoca eşime impryl kullan dedi tüp bebekçi balık yağı omepa q10 ekledi. Aynı ilaçları bana da başladı ben de kullanıyorum. Ultrasonda benim yumurtam fazlasıyla görülüyor ama amh 1.7 onla pek uyumlu değilmiş. Annem de 47 yaşımda menopoza girmişti bu erkenmiş.Tatlı kesinlikle yeme dedi. Şeker yumurtaları besleyip polikistik yapıyormuş ama kalite düşüyormuş.Hayatta beni en mutlu eden şey tatlıama bebiş için çaydan şekeri kestim tatlıyı da epey epey azalttım.
kizlar estagfurullah ne onayi. Burasi benim degil asil sizin topiginiz. Yani hepimizin. Siz nasil isterseniz oyle yapalim baslayalim bugun.zeynepppppppp ve diğer arkadaşlarım limondan onayı alırsak başlayalım. Hem dua hem sohbet güzel olabilir. Olmadı konu açarız.
Çok mecbur kalırsan bir parça bitter çikolata yiyebilirsin dedi. Ya öyle kilolu falan da değilim şeker gitmiş sadece yumurtalarımı beslemiş.Ayy buna çikolata da dahil mi?
Hayir cnm ama adetliyken bakilmisdi, diger hormon testleriyle birlikte ..Kizlarrrr prolaktine bakmak icin ac karnina mi gitmek lazim??
Ayy benimde bırakmam lazım. Her sabah 1 fincan filitre kahve ve çikolatanın her türlüsünü yerim ama kaliteli çikolata şeker ilavesiz çeşitleri, eşim hiç eksik etmez paket paket alır. Bende de kilo yok ama acil bırakmalıyım sanırım. Bende gidip bir rezervlerime baktırayım.Çok mecbur kalırsan bir parça bitter çikolata yiyebilirsin dedi. Ya öyle kilolu falan da değilim şeker gitmiş sadece yumurtalarımı beslemiş.
kızlar bizde spermlerin hepsi hareketsiz canlı oranı da düşüktü. Genartta yeni testler yaptırdık. DNA hasar testimiz % 7.57 çıkmış, önceden hiç bakılmamıştı, apopitoz tayininde canlı oranı da %50 çıkmış ama yine hareket yok. Neden hareketsiz olduğu için genetik test de yapılmıştı, onlar henüz çıkmadı. Sanırım Kaan hocanın tedavisi hareket hariç işe yaramış. Bakalım hareketsizliğin sebebi de belli olacak yakında.
bu sefer tüp bebekten umutluyum bakalım..Cnm tedavinin işe yaradığını görmek çok güzel. İnş tembel spermlerinizde uykusundan uyanır atağa geçer biran önce. DNA hasarınızın olmaması çok güzel. İnş genetik testinde anlaşılır hareketsizliğin nedeni. Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?