Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar gunagüna bende dün Kaan hocayi aradım neredeyse 2ay olacak hala cevap yok.yarin verecek dedi cevap bakalım ne diyecek.
-Pandora- inşallah tedavin olumlu sonuçlanır canım inşallah yaza bir çoğumuz hamiş olacağız gibi geliyor.
Düşünmesi bile güzel

Bugun 5. gunum kardeslerim. Dr dan ciktim. Sonuc guzel minnak minnak yumurtalarim olmus :) insallah kaliteleride iyidir dedim dr a, bir sıkıntı olacagini sanmiyorum dedi. Basindan beri kadin neyime ne dediyse zaten dogru cikti .. 12 14 15 mm olanda var, ilaclara cevabi guzel dedi. Diger kucuklerde o gune kadar olgunlasacaktir dedi. Rahim kalinligi 8 mm dedi o da iyi o gune kadar artacak dedi Ctesine yeni randevu verdi. Buyuk ihtimal Ptesi gunu topluycaz dedi

evet canım inşallah :) çok özledim müstakbel bebeğimi gelsin artık.

siz tup bebege mi basladiniz P Perican01

P Perican01
Beth18
R ruyagokk
zeynepppppppp
B Beyza_2018
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican

Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.

Grubumuzun ablası P Perican01 Den başlayabiliriz.
Tüp bebek tedavisinde inşallah bebişlerine kavuşarak tedavisini sonlandıracaktır.

70 kere, “Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir” okuyup da dua eden, ne isterse istesin, Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.)

Sayıya özen gösterelim ve akabinde duamızı edip gün boyu aklımıza geldikçe dualarımıza arkadaşımızı katalım.

rica ederim ne demek canim benim

bu sefer tüp bebekten umutluyum bakalım..
canim umutsuzluga kapiliyo insan sanki ikinci denemede de olmayacak gibi geliyor. Ama once Allahin takdiri sonra duzenli beslenme takviyelerle ikinci denemen insallah guzel olacak. Bende inaniyorum canim.

Ben ilk denemede esimle bana hic bisey uygulamamistim hatta esimi 1 ay yalniz birakip ailemin yanina gitmistim. Ne yedi ne icti cok bilmiyorum sonra gelip direk tup bebege baslamistik. Ama ikincisinde oyle yapmadik bunlarinda etkisi var sanki.

P Perican01 cnm adını yazar mısın ona göre duamıza başlayalım inş....

70 kez ya Allah 70 ke Ya Rahman vs. Degil mi canim. Hepsinden 70er kez degil mi?

teşekkür ederim canım, biz de epeydir sağlıklı besleniyoruz, takviyeler alıyoruz, kaan hoca ile de tedavinin birazda olsa etkisi olmuştur mutlaka. İnşallah ben de yaza gebe gireceğim

Benim ismim Neslihan kardeslerim. Allah razi olsun. Rabbim kabul etsin. Selam ve Sevgilerimle

Kızlar merhaba belki beni hatırlayanlarınız olur içinizde..çok değil 2-3 ay kadar önce yazıyordum bu konuya takip ediyordum.sonra bir süre uzak tutmak istedim kendimi.eşimde sayı ve harekette, bende de yumurta rezervinde sıkıntı vardı..erken menopoz sesi doktorlar bir an önce tüp bebek yaptırın dediler..yarın adet günüm ve biz bugün yola çıkacaktık tüp bebek için..her şeyimizi hazırladık tahlil istendi bikaç dün onları yaptırdık.dedim ki nasılsa kan vercem beta hcg ye de bakılsın emin olarak gideyim. O kadar eminim ki olmadığına kendimden çok eşimin değerleri merak ediyorum. Önce tabiki eşiminkilere baktık yükselmiş sayı ve hareket havalara uçtuk..sonra benimkine baktık ve gözüme direk beta hcg 116 çarptı..nasıl ya dedim yanlışlık var bunda mümkün değil dedim......
Evet arkadaşlar mümkünmüş..doktorlar ne derse desin rabbim ol deyince oluyormuş..
Rabbim buradaki herkese o sevinci yaşatsın inşallah arkadaşlar ve devamını da getirip sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..dünkü değerim yani adete 2 gün kala ki değerim 116.. yarın tekrar kan vercem.. bu değer nasıl kızlar sizce?

Sırasıyla canım tek tek değil. Yazdığım gibi sırasıyla 70 kere okunacak.
tamam canim.

teşekkür ederim canım, biz de epeydir sağlıklı besleniyoruz, takviyeler alıyoruz, kaan hoca ile de tedavinin birazda olsa etkisi olmuştur mutlaka. İnşallah ben de yaza gebe gireceğim
Ayy cok heyecanliyim insallah canim insallah :)
Evet limoncum, Cuma gunu basladim. Yazmisdim o gun senin basin falan agriyordu kacirmissin :) guzel anne, banada dua et. Bu benim ve esimin tasarrufunda oldu bir kac defa asilama deniyelimmi dediler istemedik ..
ozur dilerim ablacim. Ben atlamisim. Cok sevindim sizin icin. Allah hayirla saglikla bebek haberlerini verdigin, betanin yukseldigini soyledigin gunleri gormeyi nasip etsin insallah. Sende mart bitmeden anneler kervanina katilirsin insallah :)

gozlerim doldu. Nasil sevindim. Ogrencilerimin onunde aglicam resmen. Canim benim Allah ol diyor ve oluyor. Dr.lar ne derse desinler...

Saklicennet arkadasim bana ikinci sirayi ygun gormus kizlar sanirim yarin benim gunum. Eger okursaniz bebeklerimin saglikla buyumelerini, saglikla dogmalarini, hayirli ve saglikli evlatlar olmalari icin dua eder misiniz? Durumum riskli oldugundan dolayi korkuyorum ama yine de cok gucluyum. Allah insallah bana ve isteyen herkese saglkkli hayirli evlatlar nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…