Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hiç betaya baktırmadınız için normal değerleri bilmiyorum.
Am çoookkk sevindim sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah. Ne güzel olmuş maaşallah.

nasıl sevindim anlatamam. ağlamamak için ramaktayım valla iş yerinde olmasam hüngür hüngür ağlardım. rabbim ol der ve olur başka bi açıklaması yok. gözün aydın canım. rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin inşallah.

Okudum inşallah Allah dualarımızı kabul etsin.Merhameti ile muamele edip tedavinin olumlu sonuçlanmasını,hayırlı,sağlıklı,Salih,saliha evlatlar nasip etsin P Perican01

P Perican01 arkadaşım için okudum dua ettim. Allah kabul etsin. Dualarında niyet ettiği ne varsa Allah ona nasip etsin inşallah

Cuma günü gidecem inşallah canım kalp atışına.şimdiden çok heyecanlıyım .
Şimdi benim değerlere göre pıhtılaşmaya yakınlık var o zaman

Cuma günü gidecem inşallah canım kalp atışına.şimdiden çok heyecanlıyım .
Şimdi benim değerlere göre pıhtılaşmaya yakınlık var o zaman
Canim fazla degil ama fark bence hafif oldugu icin onemsemeyebilir veya ilaca baslarsin en kotu.
Uzulecek bir durum yok

Okudum allah kabul etsin inş. Kucağın Bebiş’lerle dolsun :)

Kesinlikle kuzum mucize işte bu.. sen de hamilesin sanırım ben de çok sevindim rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..arkadaşlar hepiniz için duamdır tez vakitte hayırlısıyla mucizelerinize kavuşmanız

Cok iyi 116 adete 2 gün kala maşallah nasıl sevindim eemin olun benim adetim 1 gün geçti 450idi senin ki de çok iyi

Canım benim Allah razı olsun..ben de böyle hikayeleri okudukça çok duygulanırdım kendime hep uzak gelirdi böyle mucizeler..en kısa zamanda sen de yaşa inşallah dualarımdasınız..

nerde başladınız canım tedaviye eşinle berabermi yaptırcaksınız?
Eşimde varikosel var onun için başladık. Ameliyat olduk ama sonuç alamadık. 2. Olmak istedik iyi bir hekime gittik gerek Yok dedi. Bende hacamatı araştırırken tv ye bir hekim çıkmıştı Cerrahpaşa’dan mezun yanlış hatırlamıyorsam büyük bir kliniği var Kadıköy’de orada başladık bakalım inşallah faydalı olur. Şifa allahtan.

Canım benim Allah razı olsun..ben de böyle hikayeleri okudukça çok duygulanırdım kendime hep uzak gelirdi böyle mucizeler..en kısa zamanda sen de yaşa inşallah dualarımdasınız..
Cnm hayırlı olsun ya. Çok sevindim rabbim devamını getirsin inş. Bi mucize daha çok şükür darısı bize inşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…