- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Hiç betaya baktırmadınız için normal değerleri bilmiyorum.Kızlar merhaba belki beni hatırlayanlarınız olur içinizde..çok değil 2-3 ay kadar önce yazıyordum bu konuya takip ediyordum.sonra bir süre uzak tutmak istedim kendimi.eşimde sayı ve harekette, bende de yumurta rezervinde sıkıntı vardı..erken menopoz sesi doktorlar bir an önce tüp bebek yaptırın dediler..yarın adet günüm ve biz bugün yola çıkacaktık tüp bebek için..her şeyimizi hazırladık tahlil istendi bikaç dün onları yaptırdık.dedim ki nasılsa kan vercem beta hcg ye de bakılsın emin olarak gideyim. O kadar eminim ki olmadığına kendimden çok eşimin değerleri merak ediyorum. Önce tabiki eşiminkilere baktık yükselmiş sayı ve hareket havalara uçtuk..sonra benimkine baktık ve gözüme direk beta hcg 116 çarptı..nasıl ya dedim yanlışlık var bunda mümkün değil dedim......
Evet arkadaşlar mümkünmüş..doktorlar ne derse desin rabbim ol deyince oluyormuş..
Rabbim buradaki herkese o sevinci yaşatsın inşallah arkadaşlar ve devamını da getirip sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..dünkü değerim yani adete 2 gün kala ki değerim 116.. yarın tekrar kan vercem.. bu değer nasıl kızlar sizce?
nerde başladınız canım tedaviye eşinle berabermi yaptırcaksınız?zeynepppppppp canım biz hacamat tedavisine de başladık 3 seans olacakmış hekimle konuştuk. İnşallah faydasını görürüz.
şu an moralim yerlerde kafam başka bi yerlerde ama bebekle alakası yok. sizin mucizelerinizi gördükçe motive oluyorum.sana cevap yazdiginda herkes yanlis anlamis canimne alemdesin iyi misin?
Kızlar merhaba belki beni hatırlayanlarınız olur içinizde..çok değil 2-3 ay kadar önce yazıyordum bu konuya takip ediyordum.sonra bir süre uzak tutmak istedim kendimi.eşimde sayı ve harekette, bende de yumurta rezervinde sıkıntı vardı..erken menopoz sesi doktorlar bir an önce tüp bebek yaptırın dediler..yarın adet günüm ve biz bugün yola çıkacaktık tüp bebek için..her şeyimizi hazırladık tahlil istendi bikaç dün onları yaptırdık.dedim ki nasılsa kan vercem beta hcg ye de bakılsın emin olarak gideyim. O kadar eminim ki olmadığına kendimden çok eşimin değerleri merak ediyorum. Önce tabiki eşiminkilere baktık yükselmiş sayı ve hareket havalara uçtuk..sonra benimkine baktık ve gözüme direk beta hcg 116 çarptı..nasıl ya dedim yanlışlık var bunda mümkün değil dedim......
Evet arkadaşlar mümkünmüş..doktorlar ne derse desin rabbim ol deyince oluyormuş..
Rabbim buradaki herkese o sevinci yaşatsın inşallah arkadaşlar ve devamını da getirip sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..dünkü değerim yani adete 2 gün kala ki değerim 116.. yarın tekrar kan vercem.. bu değer nasıl kızlar sizce?
P Perican01 arkadaşım için okudum dua ettim. Allah kabul etsin. Dualarında niyet ettiği ne varsa Allah ona nasip etsin inşallahP Perican01
Beth18
R ruyagokk
zeynepppppppp
@Redrise1515
Murabbaa
_kunfeyekun_
sonican
Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.
Grubumuzun ablasıP Perican01 Den başlayabiliriz.
Tüp bebek tedavisinde inşallah bebişlerine kavuşarak tedavisini sonlandıracaktır.
70 kere, “Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir” okuyup da dua eden, ne isterse istesin, Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.)
Sayıya özen gösterelim ve akabinde duamızı edip gün boyu aklımıza geldikçe dualarımıza arkadaşımızı katalım.
noldu canim hayirdir?şu an moralim yerlerde kafam başka bi yerlerde ama bebekle alakası yok. sizin mucizelerinizi gördükçe motive oluyorum.
Cuma günü gidecem inşallah canım kalp atışına.şimdiden çok heyecanlıyım .Gunaydin kizlar
Giriyorum okuyorum surekli fakat yazacak birsey bulamiyorum hicbir gelisme yok cunku
Spora basladim bu siralar yorgunum biraz
Bir de bu testlerden cok anlamiyorum.
R ruyagokk canim protein s ve c pihtilasmayla alakali.
Dusuklugu pihtilasmaya yatkinlik bende de var ordan biliyorum. Bu arada kalbe ne zaman gideceksiniz?
@Bestttt kuzum yarin mi gidiyorsun?
zeynepppppppp beni de ekleyebilirsin canim.
Canim fazla degil ama fark bence hafif oldugu icin onemsemeyebilir veya ilaca baslarsin en kotu.Cuma günü gidecem inşallah canım kalp atışına.şimdiden çok heyecanlıyım .
Şimdi benim değerlere göre pıhtılaşmaya yakınlık var o zaman
Tamam canım benim çok sağol :))(Canim fazla degil ama fark bence hafif oldugu icin onemsemeyebilir veya ilaca baslarsin en kotu.
Uzulecek bir durum yok
Okudum allah kabul etsin inş. Kucağın Bebiş’lerle dolsun :)P Perican01
Beth18
R ruyagokk
zeynepppppppp
@Redrise1515
Murabbaa
_kunfeyekun_
sonican
Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.
Grubumuzun ablasıP Perican01 Den başlayabiliriz.
Tüp bebek tedavisinde inşallah bebişlerine kavuşarak tedavisini sonlandıracaktır.
70 kere, “Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir” okuyup da dua eden, ne isterse istesin, Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.)
Sayıya özen gösterelim ve akabinde duamızı edip gün boyu aklımıza geldikçe dualarımıza arkadaşımızı katalım.
Kesinlikle kuzum mucize işte bu.. sen de hamilesin sanırım ben de çok sevindim rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..arkadaşlar hepiniz için duamdır tez vakitte hayırlısıyla mucizelerinize kavuşmanıztamam canim.
Ayy cok heyecanliyim insallah canim insallah :)
ozur dilerim ablacim. Ben atlamisim. Cok sevindim sizin icin. Allah hayirla saglikla bebek haberlerini verdigin, betanin yukseldigini soyledigin gunleri gormeyi nasip etsin insallah. Sende mart bitmeden anneler kervanina katilirsin insallah :)
gozlerim doldu. Nasil sevindim. Ogrencilerimin onunde aglicam resmen. Canim benim Allah ol diyor ve oluyor. Dr.lar ne derse desinler...
Cok iyi 116 adete 2 gün kala maşallah nasıl sevindim eemin olun benim adetim 1 gün geçti 450idi senin ki de çok iyiKızlar merhaba belki beni hatırlayanlarınız olur içinizde..çok değil 2-3 ay kadar önce yazıyordum bu konuya takip ediyordum.sonra bir süre uzak tutmak istedim kendimi.eşimde sayı ve harekette, bende de yumurta rezervinde sıkıntı vardı..erken menopoz sesi doktorlar bir an önce tüp bebek yaptırın dediler..yarın adet günüm ve biz bugün yola çıkacaktık tüp bebek için..her şeyimizi hazırladık tahlil istendi bikaç dün onları yaptırdık.dedim ki nasılsa kan vercem beta hcg ye de bakılsın emin olarak gideyim. O kadar eminim ki olmadığına kendimden çok eşimin değerleri merak ediyorum. Önce tabiki eşiminkilere baktık yükselmiş sayı ve hareket havalara uçtuk..sonra benimkine baktık ve gözüme direk beta hcg 116 çarptı..nasıl ya dedim yanlışlık var bunda mümkün değil dedim......
Canım benim Allah razı olsun..ben de böyle hikayeleri okudukça çok duygulanırdım kendime hep uzak gelirdi böyle mucizeler..en kısa zamanda sen de yaşa inşallah dualarımdasınız..nasıl sevindim anlatamam. ağlamamak için ramaktayım valla iş yerinde olmasam hüngür hüngür ağlardım. rabbim ol der ve olur başka bi açıklaması yok. gözün aydın canım. rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin inşallah.
Gerçekten mi canım çok sevindim buna Allah razı olsun..yarın da artar inşallahCok iyi 116 adete 2 gün kala maşallah nasıl sevindim eemin olun benim adetim 1 gün geçti 450idi senin ki de çok iyi
Eşimde varikosel var onun için başladık. Ameliyat olduk ama sonuç alamadık. 2. Olmak istedik iyi bir hekime gittik gerek Yok dedi. Bende hacamatı araştırırken tv ye bir hekim çıkmıştı Cerrahpaşa’dan mezun yanlış hatırlamıyorsam büyük bir kliniği var Kadıköy’de orada başladık bakalım inşallah faydalı olur. Şifa allahtan.nerde başladınız canım tedaviye eşinle berabermi yaptırcaksınız?
Cnm hayırlı olsun ya. Çok sevindim rabbim devamını getirsin inş. Bi mucize daha çok şükür darısı bize inşşşşşşşşşşşşşşşşCanım benim Allah razı olsun..ben de böyle hikayeleri okudukça çok duygulanırdım kendime hep uzak gelirdi böyle mucizeler..en kısa zamanda sen de yaşa inşallah dualarımdasınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?