Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım evet. Çok korkuyorum yaa. Dua edin...

Cok sevindim. RABBIM daim etsin mutluluğunu. Mucizen seni bulmus darisi bekleyen arkadaslarin basina insallah.

raortac gozun aydın canım insan hiç ummadığı onda sürprizlerle karşılaşabiliyor.insallah sağlıcakla kucağına da al

Merhaba kızlar... ne yapıyorsunuz ??? Yeni bi kitaba başlıyorum bu akşam. Zaman geçsin biraz. Kafa dağıtayım diyorum.

Merhaba kızlar... ne yapıyorsunuz ??? Yeni bi kitaba başlıyorum bu akşam. Zaman geçsin biraz. Kafa dağıtayım diyorum.
bin muhtesem gunesi bitirdim. Gercekten etkilendim. Kadinlara reva gorulen sisteme yaziklar olsun. Simdi ucurtma avcisina baslicam.

P Perican01 ablacim okudum Allah dualarini kabul etsin insallah

bin muhtesem gunesi bitirdim. Gercekten etkilendim. Kadinlara reva gorulen sisteme yaziklar olsun. Simdi ucurtma avcisina baslicam.

Ben uçurtma avcısını okuduğum zaman psikolojim bozulmuştu. Çok ağlamıştım. Daha da öyle kitap okumak istemedim. Sarsar seni cnm hazırlıklı ol

Ucurtma Avcisinda cok aglamistim Filmi kitabi kadar guzel degil .. Bende Kudusun Gizemli Tarihi'ni okuyorum (Pelin Cift)

Dualariniz icin tesekkur ederim Allah razi olsun kardeslerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…