Canım evet. Çok korkuyorum yaa. Dua edin...Gunaydin kizlar
Giriyorum okuyorum surekli fakat yazacak birsey bulamiyorum hicbir gelisme yok cunku
Spora basladim bu siralar yorgunum biraz
Bir de bu testlerden cok anlamiyorum.
@ruyagokk canim protein s ve c pihtilasmayla alakali.
Dusuklugu pihtilasmaya yatkinlik bende de var ordan biliyorum. Bu arada kalbe ne zaman gideceksiniz?
Bestttt kuzum yarin mi gidiyorsun?
zeynepppppppp beni de ekleyebilirsin canim.
Cok sevindim. RABBIM daim etsin mutluluğunu. Mucizen seni bulmus darisi bekleyen arkadaslarin basina insallah.Kızlar merhaba belki beni hatırlayanlarınız olur içinizde..çok değil 2-3 ay kadar önce yazıyordum bu konuya takip ediyordum.sonra bir süre uzak tutmak istedim kendimi.eşimde sayı ve harekette, bende de yumurta rezervinde sıkıntı vardı..erken menopoz sesi doktorlar bir an önce tüp bebek yaptırın dediler..yarın adet günüm ve biz bugün yola çıkacaktık tüp bebek için..her şeyimizi hazırladık tahlil istendi bikaç dün onları yaptırdık.dedim ki nasılsa kan vercem beta hcg ye de bakılsın emin olarak gideyim. O kadar eminim ki olmadığına kendimden çok eşimin değerleri merak ediyorum. Önce tabiki eşiminkilere baktık yükselmiş sayı ve hareket havalara uçtuk..sonra benimkine baktık ve gözüme direk beta hcg 116 çarptı..nasıl ya dedim yanlışlık var bunda mümkün değil dedim......
Evet arkadaşlar mümkünmüş..doktorlar ne derse desin rabbim ol deyince oluyormuş..
Rabbim buradaki herkese o sevinci yaşatsın inşallah arkadaşlar ve devamını da getirip sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..dünkü değerim yani adete 2 gün kala ki değerim 116.. yarın tekrar kan vercem.. bu değer nasıl kızlar sizce?
Canım bende dua okudumdua ettim Allah kabul etsin inşallahBenim ismim Neslihan kardeslerim. Allah razi olsun. Rabbim kabul etsin. Selam ve Sevgilerimle
bin muhtesem gunesi bitirdim. Gercekten etkilendim. Kadinlara reva gorulen sisteme yaziklar olsun. Simdi ucurtma avcisina baslicam.Merhaba kızlar... ne yapıyorsunuz ??? Yeni bi kitaba başlıyorum bu akşam. Zaman geçsin biraz. Kafa dağıtayım diyorum.
Merhaba çok iyi düşünmüşsün kitabın sürükleyici olması kafayı baya dağıtıyorMerhaba kızlar... ne yapıyorsunuz ??? Yeni bi kitaba başlıyorum bu akşam. Zaman geçsin biraz. Kafa dağıtayım diyorum.
Merhaba çok iyi düşünmüşsün kitabın sürükleyici olması kafayı baya dağıtıyor
okumasam mi yavBen uçurtma avcısını okuduğum zaman psikolojim bozulmuştu. Çok ağlamıştım. Daha da öyle kitap okumak istemedim. Sarsar seni cnm hazırlıklı ol
Çok duygusal değilsen oku.okumasam mi yav
Ucurtma Avcisinda cok aglamistim Filmi kitabi kadar guzel degil .. Bende Kudusun Gizemli Tarihi'ni okuyorum (Pelin Cift)
cok duygusalimÇok duygusal değilsen oku.
AminnnnUcurtma Avcisinda cok aglamistim Filmi kitabi kadar guzel degil .. Bende Kudusun Gizemli Tarihi'ni okuyorum (Pelin Cift)
Dualariniz icin tesekkur ederim Allah razi olsun kardeslerim.
baskent gogsen önalan.Canım sen Ankara'da hangi hastanede yaptırdın bebekleri doktorunun adı neydi acaba
Toplamda ne kadar tuttu acaba fiyatıcok duygusalim
Aminnnn
baskent gogsen önalan.
raporlu ilaclar dahil 4000 tlToplamda ne kadar tuttu acaba fiyatı
Aaa çok iyiraporlu ilaclar dahil 4000 tl
bencedeAaa çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?