Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba kızlar... ne yapıyorsunuz ??? Yeni bi kitaba başlıyorum bu akşam. Zaman geçsin biraz. Kafa dağıtayım diyorum.
Yine yalnizim bu aksam dizi izliyorum kedi gibi uykum geldi .Hic kitap okuyamiyorum aksamlari goz kuruluğum tavan bu aralar damlayi da kullanmıyorum. Okuyan insanlara hayranim.

Yine yalnizim bu aksam dizi izliyorum kedi gibi uykum geldi .Hic kitap okuyamiyorum aksamlari goz kuruluğum tavan bu aralar damlayi da kullanmıyorum. Okuyan insanlara hayranim.

Sen dinlet enine boyuna cnm. Doğumdan önce son dinlenmeceler bunlar....bebiş gelirse uyku biraz zor olur. Şimdi yat doyana kadar

Canım benim sen çocukların için sure oku. Dram falan filmlerindende uzak dur.
Bu arada kitap okumaya kesinlikle karşı değilim. Bende çok okurdum eşimin sorunlarını öğrendikten sonra kendimi bu tarz şeyleri okuyup araştırmaya verdim. Üniversite bittikten sonra çalışma hayatı derken bazı şeyler kopmuştum. Evlendikten sonra çalışmadım kendimi dini kitaplar ve araştırmalara verdim o kadar eksik yaşadığımı anladım ki sizlere anlatamam boş bir İslamiyet yaşamışım dedim. Bu konu üzerinde yoğunlaşıp birsürü şeyler araştırarak öğrendim. Şimdi tekrar bir üniversite serüvenim başladı. Okumak öğrenmek gibisi yok. Ama duaları da hayatımızdan eksik etmeyelim özellikle hamile kaldıktan sonra her gün bazı sureleri oku veya dinle naçizane bir fikir canım. Sizleri sevdiğim için rahat hissedip bu şekilde konuşabiliyorum.

Sen dinlet enine boyuna cnm. Doğumdan önce son dinlenmeceler bunlar....bebiş gelirse uyku biraz zor olur. Şimdi yat doyana kadar
Simdi de uyuyamiyorum bel agrilarindan ve hep sola yatmak lazimmis once yuzu koyun yatmayi terk ettim sonra sirt ustu simdi sag solla idare ediyorum .Sola ağırlık vermeye calisiyorum. Boyle olunca uyuyamiyorum yahu

inşallah canım faydasını görürsünüz bizdemi başlasak acaba yaa

Günaydın canlarımistanbulda hava çok güzel
Bestttt naptın canım duydun mu bebeğinin kalbi
Güzel haberlerini bekliyoruz

Cnm hayırlı olsun ya. Çok sevindim rabbim devamını getirsin inş. Bi mucize daha çok şükür darısı bize inşşşşşşşşşşşşşşşş
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun.. darısı hayırlısıyla sizlere olsun inşallah

raortac sanırım sizde sayı 10 milyon civarındaymış peki haraket nasıldı??
Canım bizde 4 ay önce sayı 2,5 milyondu hareket de 12ydi..sonra sayı 2 milyona düştü hareket çıkmadı.. bir sonraki ay..sonraki ay sayı 9,7 harekette 36 oldu..ve pazartesi yani tüp bebeğe başlayamadan önce son kez her zaman yaptırdığımız yerde yaptırıp ne durumda diye bakmak istedik sayı 10,5 hareket 68 olmuş..bu son iki değer arasında hamile kalmışım sanırım..

Öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz sanırım mucize dedikleri bu... Hız için ne yaptınız neler kullandınız acaba bı de morfoloji kaçtı sizde.

Maaşallah haraket çok iyiymiş. Sayı toplamda mı milimde mi birde ileri haraket mi %68.?

Evet anlat bize raortac sayınız hareket ne kullandınız vs.... bize de ışık olur inş
Canım sayı ve hareketi yazdım yukarda..ne kullandığımızdan bahsedeyim..benim eşimde bir buçuk yıldır ürtiker hastalığı vardı..bize göre bu hastalık etkiliyordu spermleri..ekim ayında proxeed başladı iki Ya da iki buçuk ay kullandı daha sonra devam etmedi çünkü sayı yükseleceğine gittikçe düşüyordu..sonra biz eşimin ürtikerine yoğunlaştık tekrardan çünkü bu hastalığı iyileştirmeden çocuk işinin olmayacağına kanaat getirdik..birinden duyduk ve gümüş suyunun birçok hastalığa şifa olduğunu öğrendik..bi üreticiyle iletişime geçip sipariş ettik..ikinci haftadan sonra eşimin hastalığında bariz bi azalma oldu..her gün ilaç içen adam iki günde bir sonra dört günde bir sonra haftada bir vee en son bir aydır hiç ilaç almıyor..sanırım geçti ürtikeri vee hastalığı iyileştikçe sperm değerleri artmaya başladı mucizevi bi şekilde..rabbim iki derdimize de dermanı aynı anda verdi..biz eşimi gümüş suyunun düzelttiğini düşünüyoruz..bir de sanırım ocakta l karnitin e zinco pharmaton başladı ama zinco yu iki üç defa kullandı bulantı yapıyo diye devam etmedi..pharmatonu da çok kullanmadı ama karnitin her gün içmeye çalıştı..ama ben yine de gümüş suyunun daha etkili olduğunu düşünüyorum..bunlar sebep aslında rabbim ol dedi oldu ama bizim de fiili dualarımız gayretimiz bunlardı..

Bana gelince 3 şubatta tüp bebeğe başlayacağım doktor takviye vitaminler vermişti bikaç tane..bir ay kullandım ama yumurtlama dönemine kadar iki hafta kullanmış oldum..iki haftada etki etti mi bilmiyorum..bizim sürecimiz böyle işte kızlar..hem eşimin hastalığı hem sperm olayı hem benim yumurta rezervi sıkıntısı çok uğraştırmıştı ve yormuştu bizi ama rabbim mükafatını verdi çok şükür

raortac gozun aydın canım insan hiç ummadığı onda sürprizlerle karşılaşabiliyor.insallah sağlıcakla kucağına da al
Kesinlikle öyle canım hiç ummadığımız anda oldu çok şükür bin şükür..çok teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde Allah tamamına erdirir

Arkadaşlar Bestttt arkadaşımız için Yasin okuma imkanı olan 1 tane bebeğinin hayırlı ise sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi için niyet edip okuyabilir mi? İmkanı olmayan 7 tane ayetel kürsi okuyabilir. Şimdiden çookk teşekkür ediyorum. Hayırlı olmasını lütfen isteyelim bazen bizim olması için dura ettiğimiz şeylerde hayr olmayabiliyor.
@limonlutarcinlikek ve R ruyagokk kızlar size de geçeceğiz inşallah kalındasınız.

7 tane ayetel kürsi okuyorum birazdan şimdiden allah kabul etsin. Besttt adını yazdaydı adına okurduk.

Maaşallah haraket çok iyiymiş. Sayı toplamda mı milimde mi birde ileri haraket mi %68.?
Hareket ve sayı yerlerdeydi çok şükür toparlandı ve sayıdan çok hareketin önemini bi kez daha anladım..ileri ve yerinde toplamıydı sanırım canım..önemli olan o ikisi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…