Yine yalnizim bu aksam dizi izliyorum kedi gibi uykum geldi .Hic kitap okuyamiyorum aksamlari goz kuruluğum tavan bu aralar damlayi da kullanmıyorum. Okuyan insanlara hayranim.Merhaba kızlar... ne yapıyorsunuz ??? Yeni bi kitaba başlıyorum bu akşam. Zaman geçsin biraz. Kafa dağıtayım diyorum.
Yine yalnizim bu aksam dizi izliyorum kedi gibi uykum geldi .Hic kitap okuyamiyorum aksamlari goz kuruluğum tavan bu aralar damlayi da kullanmıyorum. Okuyan insanlara hayranim.
Canım benim sen çocukların için sure oku. Dram falan filmlerindende uzak dur.okumasam mi yav
Simdi de uyuyamiyorum bel agrilarindan ve hep sola yatmak lazimmis once yuzu koyun yatmayi terk ettim sonra sirt ustu simdi sag solla idare ediyorum .Sola ağırlık vermeye calisiyorum. Boyle olunca uyuyamiyorum yahuSen dinlet enine boyuna cnm. Doğumdan önce son dinlenmeceler bunlar....bebiş gelirse uyku biraz zor olur. Şimdi yat doyana kadar
Canım kendim için sormadim ben beklicem biraz daha :)Suskun Ceylan
Canım ama limon raporlu olduğu için fiyat düşük. Size rapor vermeyebilirler değerleriniz gayet iyi. Sizin biraz daha Yüksek olabilir.
Tamam o zaman :)Canım kendim için sormadim ben beklicem biraz daha :)
inşallah canım faydasını görürsünüz bizdemi başlasak acaba yaaEşimde varikosel var onun için başladık. Ameliyat olduk ama sonuç alamadık. 2. Olmak istedik iyi bir hekime gittik gerek Yok dedi. Bende hacamatı araştırırken tv ye bir hekim çıkmıştı Cerrahpaşa’dan mezun yanlış hatırlamıyorsam büyük bir kliniği var Kadıköy’de orada başladık bakalım inşallah faydalı olur. Şifa allahtan.
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun.. darısı hayırlısıyla sizlere olsun inşallahCnm hayırlı olsun ya. Çok sevindim rabbim devamını getirsin inş. Bi mucize daha çok şükür darısı bize inşşşşşşşşşşşşşşşş
Canım bizde 4 ay önce sayı 2,5 milyondu hareket de 12ydi..sonra sayı 2 milyona düştü hareket çıkmadı.. bir sonraki ay..sonraki ay sayı 9,7 harekette 36 oldu..ve pazartesi yani tüp bebeğe başlayamadan önce son kez her zaman yaptırdığımız yerde yaptırıp ne durumda diye bakmak istedik sayı 10,5 hareket 68 olmuş..bu son iki değer arasında hamile kalmışım sanırım..raortac sanırım sizde sayı 10 milyon civarındaymış peki haraket nasıldı??
Öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz sanırım mucize dedikleri bu... Hız için ne yaptınız neler kullandınız acaba bı de morfoloji kaçtı sizde.Canım bizde 4 ay önce sayı 2,5 milyondu hareket de 12ydi..sonra sayı 2 milyona düştü hareket çıkmadı.. bir sonraki ay..sonraki ay sayı 9,7 harekette 36 oldu..ve pazartesi yani tüp bebeğe başlayamadan önce son kez her zaman yaptırdığımız yerde yaptırıp ne durumda diye bakmak istedik sayı 10,5 hareket 68 olmuş..bu son iki değer arasında hamile kalmışım sanırım..
Maaşallah haraket çok iyiymiş. Sayı toplamda mı milimde mi birde ileri haraket mi %68.?Canım bizde 4 ay önce sayı 2,5 milyondu hareket de 12ydi..sonra sayı 2 milyona düştü hareket çıkmadı.. bir sonraki ay..sonraki ay sayı 9,7 harekette 36 oldu..ve pazartesi yani tüp bebeğe başlayamadan önce son kez her zaman yaptırdığımız yerde yaptırıp ne durumda diye bakmak istedik sayı 10,5 hareket 68 olmuş..bu son iki değer arasında hamile kalmışım sanırım..
Canım sayı ve hareketi yazdım yukarda..ne kullandığımızdan bahsedeyim..benim eşimde bir buçuk yıldır ürtiker hastalığı vardı..bize göre bu hastalık etkiliyordu spermleri..ekim ayında proxeed başladı iki Ya da iki buçuk ay kullandı daha sonra devam etmedi çünkü sayı yükseleceğine gittikçe düşüyordu..sonra biz eşimin ürtikerine yoğunlaştık tekrardan çünkü bu hastalığı iyileştirmeden çocuk işinin olmayacağına kanaat getirdik..birinden duyduk ve gümüş suyunun birçok hastalığa şifa olduğunu öğrendik..bi üreticiyle iletişime geçip sipariş ettik..ikinci haftadan sonra eşimin hastalığında bariz bi azalma oldu..her gün ilaç içen adam iki günde bir sonra dört günde bir sonra haftada bir vee en son bir aydır hiç ilaç almıyor..sanırım geçti ürtikeriEvet anlat bizeraortac sayınız hareket ne kullandınız vs.... bize de ışık olur inş
Kesinlikle öyle canım hiç ummadığımız anda oldu çok şükür bin şükür..çok teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde Allah tamamına erdirirraortac gozun aydın canım insan hiç ummadığı onda sürprizlerle karşılaşabiliyor.insallah sağlıcakla kucağına da al
Amin canım hepimizin bir olsun inşallah mutluluğu..duam hasretle bekleyen bütün arkadaşlarımız için inşallahCok sevindim. RABBIM daim etsin mutluluğunu. Mucizen seni bulmus darisi bekleyen arkadaslarin basina insallah.
ArkadaşlarBestttt arkadaşımız için Yasin okuma imkanı olan 1 tane bebeğinin hayırlı ise sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi için niyet edip okuyabilir mi? İmkanı olmayan 7 tane ayetel kürsi okuyabilir. Şimdiden çookk teşekkür ediyorum. Hayırlı olmasını lütfen isteyelim bazen bizim olması için dura ettiğimiz şeylerde hayr olmayabiliyor.
@limonlutarcinlikek ve R ruyagokk kızlar size de geçeceğiz inşallah kalındasınız.
Teşekkür ederim..kullandıklarımızı yazdım canım..morfoloji 2ydi..pazartesi yaptırdığımızda 8 di..Öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz sanırım mucize dedikleri bu... Hız için ne yaptınız neler kullandınız acaba bı de morfoloji kaçtı sizde.
Hareket ve sayı yerlerdeydi çok şükür toparlandı ve sayıdan çok hareketin önemini bi kez daha anladım..ileri ve yerinde toplamıydı sanırım canım..önemli olan o ikisi zatenMaaşallah haraket çok iyiymiş. Sayı toplamda mı milimde mi birde ileri haraket mi %68.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?