Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar yaaaaa biraz umutsuzluğa kapılıyorum bugünlerde baharla beraber çevreden gebelik haberleri geliyor. Sanki benim hiç olmayacak gibi hissediyorum. Beklemek yorucu yıpratıcı... Allah yardımcımız olsun. Okuldan bi arkadaşın ikiz Kızı olacakmış okul çalkalanıyordu resmen.

Kızlar beni de katın. 2 gündür giremiyordum. Ancak yazabildim.

Kızlar şimdi çıktım hepiniz sağolun duaşar icin. Karından görünmedi sadece kese göründü yolc sac bile yoktu. Vajinal kalp atışı görüldü ama duyulmadı. Bebek 2mm. Haftaya tekrar bakılcak bilmiyorum kafam cok karıstı. Doktor gelişedebilir dedi ama cok da yeterli görmedi.

Gec dollenme olabilir mi ki acaba?
Rabbim can versin insallahhh canım olumlu gelisir

Gözün aydın cnm bizim de hareket problemi var neyle yükselttin hareketi bu kadar

Yasin okuyamiyorum fakat ayetel kursi okudum bessttt icin Rabbim kabul etsin insallah olumlu sonuclarla karsilastirsin

Canım inşallah sağlık verir bebeğine de senle kakır. Dur bakalım acele etme inşallah dua edelim hep sana.

raortac gerçekten çok mutlu oldum okurken gözlerim doldu. zeynepppppppp in dediği gibi bu aralar umutsuz i, mutsuz, ağlamaklıyım. Her gün bi posta gelip geçiyor hüzün. O yüzden umut oldun sevindirdin. Hareket ne kadar önemli ya. Biz de olmayan şey

P Perican01
Beth18
R ruyagokk
zeynepppppppp
@Redrise1515
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015

Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.

Bestttt arkadaşımızın riskli gebeliği var. Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde gelişmesi için dua ediyoruz.
Yasin süresi okuyabilen varsa çok iyi olur. Yoksa 7 ayetel kursi ve bol bol dua ediyoruz. Gün içinde 100 ya Şafi çekilebilir. Dualarımız seninle..

Arkadaşlar spordaydım şimdi listeyi düzenleyip yazabildim. Bestt için bol bol dua edelim bugün bestin günü bugün ilk önce dualarımız ona ve tüm arkadaşlarımıza.

Bestttt 7 tane ayetel kürsü okudum.
Canım Rabbim sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

Gec dollenme olabilir mi ki acaba?
Rabbim can versin insallahhh canım olumlu gelisir
amin canım inşallah. olabilir benim 28 günde olmuyordu adetlerim. yarın riskli gebelik uzmanına gidicem 7de bakalım o ne diyecek.
Canım inşallah sağlık verir bebeğine de senle kakır. Dur bakalım acele etme inşallah dua edelim hep sana.
inşallah canım inşallah çok korkuyorum tekrar kaybetmekten
Bestttt icin okudum Allah kabul etsin. Sende canini sıkma canim. Insallah her sey yoluna girecek
allah razı olsun kuzum benim. hayırlısı neyse o olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…