- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
Kızlar beni de katın. 2 gündür giremiyordum. Ancak yazabildim.P Perican01
Beth18
R ruyagokk
zeynepppppppp
@Redrise1515
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.
Grubumuzun ablasıP Perican01 Den başlayabiliriz.
Tüp bebek tedavisinde inşallah bebişlerine kavuşarak tedavisini sonlandıracaktır.
70 kere, “Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir” okuyup da dua eden, ne isterse istesin, Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.)
Sayıya özen gösterelim ve akabinde duamızı edip gün boyu aklımıza geldikçe dualarımıza arkadaşımızı katalım.
Yok canım ayetel kursi ve dua. Besttt kendisi için Esma çekebilir. Yasin okuyabilen varsa Yasin okuyabilir.Gunayyyyyddiiiin kizlar
zeynepppppppp moralimizi bozmak yok cankm benim. Insallah olacak Allahin izniyle.
Saklicennet bugun bestt.e 7 ayetel kursi mi okuayacagiz sadece canim? Baska bisey var mi?
Gec dollenme olabilir mi ki acaba?Kızlar şimdi çıktım hepiniz sağolun duaşar icin. Karından görünmedi sadece kese göründü yolc sac bile yoktu. Vajinal kalp atışı görüldü ama duyulmadı. Bebek 2mm. Haftaya tekrar bakılcak bilmiyorum kafam cok karıstı. Doktor gelişedebilir dedi ama cok da yeterli görmedi.
Gözün aydın cnm bizim de hareket problemi var neyle yükselttin hareketi bu kadarCanım bizde 4 ay önce sayı 2,5 milyondu hareket de 12ydi..sonra sayı 2 milyona düştü hareket çıkmadı.. bir sonraki ay..sonraki ay sayı 9,7 harekette 36 oldu..ve pazartesi yani tüp bebeğe başlayamadan önce son kez her zaman yaptırdığımız yerde yaptırıp ne durumda diye bakmak istedik sayı 10,5 hareket 68 olmuş..bu son iki değer arasında hamile kalmışım sanırım..
Canım inşallah sağlık verir bebeğine de senle kakır. Dur bakalım acele etme inşallah dua edelim hep sana.Kızlar şimdi çıktım hepiniz sağolun duaşar icin. Karından görünmedi sadece kese göründü yolc sac bile yoktu. Vajinal kalp atışı görüldü ama duyulmadı. Bebek 2mm. Haftaya tekrar bakılcak bilmiyorum kafam cok karıstı. Doktor gelişedebilir dedi ama cok da yeterli görmedi.
Şahsen bizler hep buralardayız asıl sen nerelerdesin ve neler yapıyorsun? :)Kızlar sesiniz çıkmıyor. Neler yapıyorsunuz?
amin canım inşallah. olabilir benim 28 günde olmuyordu adetlerim. yarın riskli gebelik uzmanına gidicem 7de bakalım o ne diyecek.Gec dollenme olabilir mi ki acaba?
Rabbim can versin insallahhh canım olumlu gelisir
inşallah canım inşallah çok korkuyorum tekrar kaybetmektenCanım inşallah sağlık verir bebeğine de senle kakır. Dur bakalım acele etme inşallah dua edelim hep sana.
allah razı olsun kuzum benim. hayırlısı neyse o olsun.Bestttt icin okudum Allah kabul etsin. Sende canini sıkma canim. Insallah her sey yoluna girecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?