Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bestttt Allah sana bağışlasın canım sağlıkla. İyi haberlerini alırsın inşallah tez zamanda.İkinizde Allaha emanet olun.

Iyi dusunmussun riskli gebelik uzmanina gitmekle.
Resmen Allaha emanet yasiyoruz ya.
Hamileyken bir doktor sorun yok diyordu, digeri sorun var ilaclari kes. Ne kadar cok kisiden fikir alirsan okadar iyi aslinda

kızlar ankarada kaan aydostan başka doktora giden varmı aranızda?
eşim bugün test veriyor ama biz kendimiz yorumlıcaz testi doktor yok ortada :))

Kaç haftalıksın canım benimde 3 gün geride çünkü ben 31 günde adet oluyordum.ultrasına göre 3 gün geride ultrasona göre 6+1 de kalp atısı vardı ama ben 6+3 te idim adetine göre canım öyle bişey olabilir senınde

Bestttt arkadaşım için Ayetelkursi okudum. Yasin suresini okumak isterdim ama malesef adetliyim. Allah bebeğini inşallah bağışlar ve sağlıklı bir şekilde kucağına alır

Bestttt 100 ya Şafi ile ayetel kürsü okudum Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin canım

Hikayenizi gözlerim dolu dolu okudum bende mucizemi bekliyorum hiç pes etmedim hep Rabbimden istedim duamı esirgemiyorum. Sadece korku var Allahım bende yaşayabilecek miyim bu duyguları die. Maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindimmmm

Bestttt Allah sana bağışlasın canım sağlıkla. İyi haberlerini alırsın inşallah tez zamanda.İkinizde Allaha emanet olun.
Sagol kuzum amin inşallah. Darısı isteyen herkese
Iyi dusunmussun riskli gebelik uzmanina gitmekle.
Resmen Allaha emanet yasiyoruz ya.
Hamileyken bir doktor sorun yok diyordu, digeri sorun var ilaclari kes. Ne kadar cok kisiden fikir alirsan okadar iyi aslinda
Aynen öyle yarın gidicem bakalım ne dicek ne görcek.
Benim normalde 7 ultrasonda 4 5 gün geridir tahminim yumurtlama çya göre. Sadece bebek 2mm yazıyo. Hafta görünmedi. Kücük diye sanırım senin bebek kactı duydugunda
Bestttt arkadaşım için Ayetelkursi okudum. Yasin suresini okumak isterdim ama malesef adetliyim. Allah bebeğini inşallah bağışlar ve sağlıklı bir şekilde kucağına alır
Allah razı oldun inşallah cakım rabbim isteyen herkese versin.
Bestttt 100 ya Şafi ile ayetel kürsü okudum Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin canım
Cok sagolun arladaslarım inşallah yarın prof ğyi seyler söyler

Bende katılmak istiyorum ama şuan hastayım yatıyorum inşallah düzelince katılmak istiyorum aranıza

moonlovers canım sen nasılsın? Tedavi nasıl gidiyor?
Histereskopi sonrası rahatsızlık hissediyordum pazar günü arttı bugün doktora gittim crp yükselmiş kanda yatıyorum şuan, adetle başlayacaktık tüp bebeğe canım inşallah etkilemez tedaviyi

Histereskopi sonrası rahatsızlık hissediyordum pazar günü arttı bugün doktora gittim crp yükselmiş kanda yatıyorum şuan, adetle başlayacaktık tüp bebeğe canım inşallah etkilemez tedaviyi

Histereskopi mi oldun cnm ??? Geçmiş olsun cnm. Birşey çıktı mı ?? Yapışıklık, polip vs Rahime çizik attırsaydın. Bende en son eğer gebelik olmazsa histereskopi yaptırmayı düşünüyorum. Bakalım ne olacak ????

İnşallah canım inşallah herşeyin hayırlısı olur ve bu başarılı sonuç alırsın. Herşeyin bir vakti var o vakit senin içinde geliyor içini ferah tut..
Ben seni listeye ekliyorum ama rahat ol dua etmen yeterli sadece listede ol senin içinde dua edelim. Sende duanı eksik etme.

Oldum cnm iki hafta oldu hiçbirşey çıkmadı çizikte atıldı, ama biraz rahatsızlık vardı günlerdir vücudum batıyordu yatıyorum günlerdir antibiyotik başladı doktor yine bugün okadar dikkat ettim hasta olmayayım diye yine oldum (

Tamam canım Allah razı olsun ben okuyamasamda annanem yanımda ona okuturum allah hepimizin gönlüne göre versin,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…