Aklımda ve dualarımdasınız. Bende okuyabilirim canım belirlediğiniz arkadaşlar adına. Şimdiden tüm dualarımız kabul olur inşallahŞahsen bizler hep buralardayız asıl sen nerelerdesin ve neler yapıyorsun? :)
Iyi dusunmussun riskli gebelik uzmanina gitmekle.amin canım inşallah. olabilir benim 28 günde olmuyordu adetlerim. yarın riskli gebelik uzmanına gidicem 7de bakalım o ne diyecek.
inşallah canım inşallah çok korkuyorum tekrar kaybetmekten
allah razı olsun kuzum benim. hayırlısı neyse o olsun.
Kaç haftalıksın canım benimde 3 gün geride çünkü ben 31 günde adet oluyordum.ultrasına göre 3 gün geride ultrasona göre 6+1 de kalp atısı vardı ama ben 6+3 te idim adetine göre canım öyle bişey olabilir senındeamin canım inşallah. olabilir benim 28 günde olmuyordu adetlerim. yarın riskli gebelik uzmanına gidicem 7de bakalım o ne diyecek.
inşallah canım inşallah çok korkuyorum tekrar kaybetmekten
allah razı olsun kuzum benim. hayırlısı neyse o olsun.
Sen testi yolla ben yorumlarım.kızlar ankarada kaan aydostan başka doktora giden varmı aranızda?
eşim bugün test veriyor ama biz kendimiz yorumlıcaz testi doktor yok ortada :))
İnternet sitesinde yazıyor canım.Kizlar kaan aydosun numarasi var mi
@Perican01
Beth18
@ruyagokk
zeynepppppppp
@Redrise1515
Murabbaa
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
@Longway2015
Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.
Bestttt arkadaşımızın riskli gebeliği var. Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde gelişmesi için dua ediyoruz.
Yasin süresi okuyabilen varsa çok iyi olur. Yoksa 7 ayetel kursi ve bol bol dua ediyoruz. Gün içinde 100 ya Şafi çekilebilir. Dualarımız seninle..
Hikayenizi gözlerim dolu dolu okudum bende mucizemi bekliyorum hiç pes etmedim hep Rabbimden istedim duamı esirgemiyorum. Sadece korku var Allahım bende yaşayabilecek miyim bu duyguları die. Maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindimmmmKızlar merhaba belki beni hatırlayanlarınız olur içinizde..çok değil 2-3 ay kadar önce yazıyordum bu konuya takip ediyordum.sonra bir süre uzak tutmak istedim kendimi.eşimde sayı ve harekette, bende de yumurta rezervinde sıkıntı vardı..erken menopoz sesi doktorlar bir an önce tüp bebek yaptırın dediler..yarın adet günüm ve biz bugün yola çıkacaktık tüp bebek için..her şeyimizi hazırladık tahlil istendi bikaç dün onları yaptırdık.dedim ki nasılsa kan vercem beta hcg ye de bakılsın emin olarak gideyim. O kadar eminim ki olmadığına kendimden çok eşimin değerleri merak ediyorum. Önce tabiki eşiminkilere baktık yükselmiş sayı ve hareket havalara uçtuk..sonra benimkine baktık ve gözüme direk beta hcg 116 çarptı..nasıl ya dedim yanlışlık var bunda mümkün değil dedim......
Evet arkadaşlar mümkünmüş..doktorlar ne derse desin rabbim ol deyince oluyormuş..
Rabbim buradaki herkese o sevinci yaşatsın inşallah arkadaşlar ve devamını da getirip sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..dünkü değerim yani adete 2 gün kala ki değerim 116.. yarın tekrar kan vercem.. bu değer nasıl kızlar sizce?
Sagol kuzum amin inşallah. Darısı isteyen herkeseBestttt Allah sana bağışlasın canım sağlıkla. İyi haberlerini alırsın inşallah tez zamanda.İkinizde Allaha emanet olun.
Aynen öyle yarın gidicem bakalım ne dicek ne görcek.Iyi dusunmussun riskli gebelik uzmanina gitmekle.
Resmen Allaha emanet yasiyoruz ya.
Hamileyken bir doktor sorun yok diyordu, digeri sorun var ilaclari kes. Ne kadar cok kisiden fikir alirsan okadar iyi aslinda
Benim normalde 7 ultrasonda 4 5 gün geridir tahminim yumurtlama çya göre. Sadece bebek 2mm yazıyo. Hafta görünmedi. Kücük diye sanırım senin bebek kactı duydugundaKaç haftalıksın canım benimde 3 gün geride çünkü ben 31 günde adet oluyordum.ultrasına göre 3 gün geride ultrasona göre 6+1 de kalp atısı vardı ama ben 6+3 te idim adetine göre canım öyle bişey olabilir senınde
Allah razı oldun inşallah cakım rabbim isteyen herkese versin.Bestttt arkadaşım için Ayetelkursi okudum. Yasin suresini okumak isterdim ama malesef adetliyim. Allah bebeğini inşallah bağışlar ve sağlıklı bir şekilde kucağına alır
Cok sagolun arladaslarım inşallah yarın prof ğyi seyler söylerBestttt 100 ya Şafi ile ayetel kürsü okudum Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin canım
Bende katılmak istiyorum ama şuan hastayım yatıyorum inşallah düzelince katılmak istiyorum aranıza@Perican01
Beth18
@ruyagokk
zeynepppppppp
@Redrise1515
Murabbaa
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
@Longway2015
Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.
Bestttt arkadaşımızın riskli gebeliği var. Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde gelişmesi için dua ediyoruz.
Yasin süresi okuyabilen varsa çok iyi olur. Yoksa 7 ayetel kursi ve bol bol dua ediyoruz. Gün içinde 100 ya Şafi çekilebilir. Dualarımız seninle..
Histereskopi sonrası rahatsızlık hissediyordum pazar günü arttı bugün doktora gittim crp yükselmiş kanda yatıyorum şuan, adetle başlayacaktık tüp bebeğe canım inşallah etkilemez tedaviyimoonlovers canım sen nasılsın? Tedavi nasıl gidiyor?
Histereskopi sonrası rahatsızlık hissediyordum pazar günü arttı bugün doktora gittim crp yükselmiş kanda yatıyorum şuan, adetle başlayacaktık tüp bebeğe canım inşallah etkilemez tedaviyi
İnşallah canım inşallah herşeyin hayırlısı olur ve bu başarılı sonuç alırsın. Herşeyin bir vakti var o vakit senin içinde geliyor içini ferah tut..Histereskopi sonrası rahatsızlık hissediyordum pazar günü arttı bugün doktora gittim crp yükselmiş kanda yatıyorum şuan, adetle başlayacaktık tüp bebeğe canım inşallah etkilemez tedaviyi
Mesgul bile degil. Dit deyip gidio dedim acaba baska mi varİnternet sitesinde yazıyor canım.
Oldum cnm iki hafta oldu hiçbirşey çıkmadı çizikte atıldı, ama biraz rahatsızlık vardı günlerdir vücudum batıyordu yatıyorum günlerdir antibiyotik başladı doktor yine bugün okadar dikkat ettim hasta olmayayım diye yine oldumHistereskopi mi oldun cnm ??? Geçmiş olsun cnm. Birşey çıktı mı ?? Yapışıklık, polip vs Rahime çizik attırsaydın. Bende en son eğer gebelik olmazsa histereskopi yaptırmayı düşünüyorum. Bakalım ne olacak ????
Tamam canım Allah razı olsun ben okuyamasamda annanem yanımda ona okuturum allah hepimizin gönlüne göre versin,İnşallah canım inşallah herşeyin hayırlısı olur ve bu başarılı sonuç alırsın. Herşeyin bir vakti var o vakit senin içinde geliyor içini ferah tut..
Ben seni listeye ekliyorum ama rahat ol dua etmen yeterli sadece listede ol senin içinde dua edelim. Sende duanı eksik etme.
Yok yok çok zor düşüyor. Saat 1 gibi aramaya başla meşgul çaldıkça kapat tekrar ara bazen 20. Aramada düşüyor.Mesgul bile degil. Dit deyip gidio dedim acaba baska mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?