Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Cnm inş bu çektiklerinin bu gayretinin mükafatını alırsın. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ücreti ne kadardı ?

Canim gormesi yeterli canini skma guclenince sesini de duyacaksın. Zaten ses dinleme cihazi zararliymis .Ben sadece 3 saniye duydum ustune bir baska muayenede 5 saniye dinletti .Guzel düşün ki bebegin strese girmesin .O 2 mm de kalbi attiran Allah .Onun kudreti her seye yeter .Dr larin karamsar olmasina aldirma hepsi garantici.

Cnm inş bu çektiklerinin bu gayretinin mükafatını alırsın. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ücreti ne kadardı ?
Bizimki bşraz pahalı oldu 2500 dü,2016 da 1000liraya çektirmiştim. Burada pahalı demişti arkadaşlar katılıyorum ama tüp bebek merkezleri böyle aşağı yukarı

Ya kuzum inşallah. Ama cizgiler zikzak olmadı bile sadece bebek kıpraştı inşallah normaldir

Ya kuzum inşallah. Ama cizgiler zikzak olmadı bile sadece bebek kıpraştı inşallah normaldir
Canim milimetrik bir seyden bahsediyoruz ciliz ve güçsüz. Zamanla güçlenecek. Zaten zikzak olsa sesi de duyardin .O kadar minik yani

Histereskopi sonrası rahatsızlık hissediyordum pazar günü arttı bugün doktora gittim crp yükselmiş kanda yatıyorum şuan, adetle başlayacaktık tüp bebeğe canım inşallah etkilemez tedaviyi
Geçmiş olsun canım histeroskopi ile ofis aynı mı?2. Denememden önce ofis çekilmişti ama ikisi aynı mı bilmiyorum

Can arkadaşlarım birşeyler söylemek istedim izninizle... birbirimize dua ediyor olmamız beni çok mutlu ve motive ediyor. Özellikle dertlerimizi paylaştığımız yerde.. inşallah bunların içinden biri veya birkaçı bizler için vesile olup bebeklerimize ulaşmamıza yardımcı olacaktır.
Ben dua topikleri de çok görüyorum sıra için tartışan ben ona okudum o bana okumamış veya çıkacağım ama bana okuyan arkadaşlar okumam gerek hak geçmesin vs... kesinlikle kendi adıma bu tarz şeylere tamamiyle karşıyım. Listede olmayıp dua isteyen arkadaşı listeye alıp onun için duaya niyet edebiliriz. Tedaviye başlayacak Yada riskli olan arkadaşları öne alabiliriz. Sona kalan arkadaşlar bunlara takılmasın olur mu? Bende dahil.. çünki belkide özveride bulunmamız yardım etmemiz dua almamızdan daha öne geçecektir. Her arkadaş okumak zorunda değil ben okuyup okumayanları takip etmiyorum çünki biliyorum ki herkes okumaya gayret ediyor okuyamasa bile niyetlenmiştir benim adıma o okunmuş sayılır. Ameller niyetlere göredir. Niyet olmadan amel olmaz. Listede okudum yazmasanız bile allah razı olsun okusa da okumasa da dememiz kalbimizden o şekilde geçirmemiz her zaman daha makbul olacaktır. İyi kalp ve iyi ahlakımızı rabbim görünce gönlümüzdeki kabul edecektir çünkü Allah’ın hikmeti çok zengin ve büyüktür.
Kim nasıl dua istiyorsa veya zikir istiyorsa söylesin lütfen hepimiz her konuda aktif olalım. Kimin rahatsızlığı veya tedavisi varsa yaklaştıysa dile getirsin her şekilde değişiklik yapılabileceğini düşünüyorum.
Bunlar benim hissedip düşündüklerim. Katmak istediğiniz şeyler varsa söyleyin. Limoncummm sana tekrar teşekkür ediyorum. Tipiğimiz çoookkk güzelleşiyor. Hamişlerimiz arttıkça daha bir güzelleşiyor.

Allah razı olsun canım senden ve burda ki tüm arkadaşlardan nasıl söylesem diye düşünüyordum gönlümdekileri sen dile getirip yazmışsın çok sağol rica etsem cuma gününe bana dua edermisiniz şuan lucrin kullanıyorum 12. Günüm 14. Gün cuma kan değerlerime bakılıp sorun yoksa ganolf e geçicem lütfen dua edin bir sorun çıkmasın çok endişeliyim

Saklicennet kuzum okudum yazmamız gerekiyor herhalde. Bestt arkadaşımız adına okumuştum ben Allah kabul ederse. Tüm söylediklerine katılıyorum ayrıca gönül birliği kuruyoruz burada. Tüm dua edenlerin, dua edilerin duaları kabul olur inşallah

İyi aksamlar kızlar
@bestttt canım inşallah bebeğin o güzel sesini duyacaksin senin adetlerin uzun sürüyordu geç döllenme olabilir inşallah bir sonrakinde kalbini duyacaksin senin için 100 ya şafi 1 tane yasin ve 7 ayetel kursu okuacagim Rabbim yavrunu sana ve eşine bağışlasın.
@Mfsg canım sana katılıyorum dua edelim birbirimizi senin dediğin gibi çünkü kişi dua ederken yanındaki meleklerde amin deyin sen bu kulunada ver diye dua edermiş.belki birine ettiğimiz dua bizim de micizemiz olur.

Kızlar ben 2017 ocak ayında rahim filmi çekilmiştim temiz çıkmıştı yaza tüp beebk düşünüyoruz acaba tıkanık falan olmuş olabilir bir yıl içinde yani yeniden çektirmem gerekir mi

Kuzum cok sagol. İnşallah. Dogru durust Bi sevinemedim hamileligime bile

Kızlar tesbihleri bugün Beth18 için okuyacak mıyız kaçırmış olabilirim yazılanları öyleyse haber verin okuyayım bu arda Bestttt okudum dua ettim inşallah kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…