Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar haftaya rahim filmi çekilicem. Gittiğim hastanede anestezili çekmiyorlar. Özele gidip anestezili çektirmeyi düşünüyorum ama kararsızım. Anestezisiz çok mu ağrı oluyor dayanılmayacak gibi mi? Ne yapsam karar veremedim.

Aa ben sadece gördünüz diye anlamıştım ilk mesajı. Duydugunuzu anlamamıstım.
Zaten 2 mm de kalp atışı duyulmazmıski en az 4 mm olması lazım diye biliyorum ben bir iki gün büyüsün atacak annesi kalbide Allahn izni ile

Saklicennet cnm bu duada çok iyi bi dua.

Rabbi hebli min ledünke zürriyetten tayyibeten inneke semiuddua.
Hz Zekeriya’nın evlat sahibi olmak için ettiği dua.
Tamam canım bu duayıda yaparız. Herkes sırası geldiğinde okunmasını istediği ne varsa söyleyebilir. Kimimiz hamile kimi tedavide kimi beklemede ben duaları ona göre seçiyorum. Sizlerde ne isterseniz söyleyebilirsiniz. Bunuda ekleriz.

ben özelde anestezisiz cektirmistik ama doktor kas gevsetici tarzi bi igne yapmıştı o bölgeye gayet kolay olmuştu benim. ama bi arkadaşım anestezisiz cok zorlandi

Zaten 2 mm de kalp atışı duyulmazmıski en az 4 mm olması lazım diye biliyorum ben bir iki gün büyüsün atacak annesi kalbide Allahn izni ile
İnşallah kuzum yaa yarın riskli gebelik doktoruna randevum var ne dicek bakalım.

Cnm ben her adetimi agrili geciren birisiyim, buna istifra atesde eslik ediyor. Benim yapim boyle, yillarca gittigim dr lar bu boyle kabul edeceksin dediler vs lafi uzatmiyim. Hsg de bende okudugum yorumlardan korkarak narkoz gereklimi acaba dayanamazmiyim bu yuzden dr isini yapamazmi vs dusunurken kendime aci esigime guvenerek gereksiz yere narkoz almadim. Cekiminde hissettigim sey ise kasiklarimi en cok sisirdikleri noktada biraz ah ddim bi 3 4 saniye o da gecdi .. ilac tuplerden hemen gecdi ekranda birlikte izledik dr la dikatim dagilsin diye 15 20 saniyelik bir durum oh be hepsi buymus dedim. Sonuc, bence narkoz almaya gerek yok o koltuga oturup muayene olabiliyosan, narkozu vajinusmus olanlar daha cok yaptiriyormus

Ros yüksekse DNA hasarıda olabilir onada bakıldı mı?
yok bakılmadi hic doktor zaten antioksidan kullaniyoruz ve mikrochip yapicaz gerek yok dedi. eşimin daha önce tüm değerleri cok iyiydi son testte morfoloji kötü gelince bi ros yaptiralim demistik meğer sorun varmış. bizim tedaviler cok iyi gitmesine ragmen hep kimyasal gebelikle sonuclaniyordu belki de bundanmış

Rahim filminde anesteziye gerek yok ağrı hissedilmiyr

Karar vermek için biraz vaktim var. Acı eşiğim düşüktür kendime güvenemiyorum kimisinin çok ağrılı geçmiş kimisi az ağrılı. Standartı olmayan bi konu aslında. Boş yere para vermek istemiyorum ama çok yoğun ağrıyada dayanamam. Vajinusmus yaşamadım. Ama bazen ilişki sırasında bile canım acır. O yüzden tereddüt yaşıyorum zaten

Evet olabilir ros varsa DNA hasarı olma olasılığı yüksek antioksidan iyi gelecektir rosa da nac 600 iyi geliyor bilgin olsun. Morfoloji değişebilir. Omega d vitamini arı sütü bal polen propolis çinko e vitamini pycnogenol da morfolojiye iyi gelebilir. Allah şifa versin en yakın zamanda da hayırlı evlat nasip etsin.

sagol cnm insallah. doktor proxeed plus ve teatrio verdi ben ek olarak eşime pharmaton, e ve d vitaminleri kullandiriyorum. aslinda uzun zamandir omega, koenzim filan kullaniyorduk ama yeterli gelmemis demekki. bi ara dönüşümlü olarak nac ve asist kullanmistik tekrar baslayalim bari.

Proxeed plusı çok beğenmiyorum ama diğerleri gayet iyi hasar varsa düşme ihtimali çok yüksek. Tekrar geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…