kesinlikle sonuna kadar katılıyorum..Yagmurlu bir Istanbul gunu. 8 Mart Kadinlar gunu. Anneler gunu, Sevgililer gunu, Kadinlar gunu .. Cok onayladigim seyler degil bunlar benim. Toplum olarak tuketimin onunu aciyor, evde karisina kizina, yolda karsilastigi bi bayana bakisi, davranisi, dusuncesi, saygisiz samimiyetsiz insanlarin gunumuzu kutlamasi benim icin birsey ifade etmiyor. Once duzgun namuslu karakterli insan olmali ..
Murabbaa canım sen de aklımdadır kısaca neler yaptığını paylaşırsan ona göre dua edelim. İnşallah akşama sana geçmeyi düşünüyorum. 2 kişiye birlikte dua etmek istemedim dualar özel olsun.
4. Tüp bebek tedavisine başladık dr 14 gün lucrin kullan dedi yarın 14. Gün kan değerlerime bakılıp normal ise gonalf e geçicem inşallah TLC yi izliyorum 8 sene sonra tüp bebekle dördüze hamile bu çok umut verici inşallah birlerimde ikiz üçüz dördüz olur canlarErvaya bende dua edeceğim limondan sonra.neden yarın için istiyor dua hatirlatirsaniz
tamam cnm o zaman proxeed bitince progeny m bulmaya çalışayım bizde morfoloji sorunu çıkmıştı zaten. ya bi de eşimin işi cok yoğunlaştı hafta ici cok yorgun olduğu için haftada 1 bazen 2 haftada bir birliktelik olmaya başladı acaba bu da mi olumsuz etkiledi diye düşünüyorumBence de progeny m daha iyi içerik olarak. Eczaneler ellerinde kalanı vermeye meraklılar. Progenyde morfoloji için iyi gelen pycnogenol var. Günde 3 kapsül alınmalı ama siz 2 kapsül alıp genel bir multivitamin kullanabilirsiniz ek olarak. Multivitamin solgar alırsan içerikleri daha zengin canım.
kendi dr.um yine birini almamiz gerek diyor. Beni uzuyor. Dr.umu degistirmekte istemiyorum. Risklerinden de korkuyorum. Ama devam etmek istiyorum. Dun aksam cok uzgundum. Ama bugun birqz daha iyiyim cok sukur. Bakayim baska bir hastahaneye gidecegimBeth18 canım senin meyin var ne oldu birden???
Birşey diyemiyorum zor bir durum fakat benim üçüzlerim olsa ve gelişimleride iyiyse kesinlikle aldırmam. O canı allah verdi ve bir tek o aşabilir bana göre. Tabi sen ne karar alırsan al her zaman arkandayım. Bugün sana edilen duaları hergün sende karnına tutup niyet ederek 10 kez oku Emin’in faydasını göreceksin. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.kendi dr.um yine birini almamiz gerek diyor. Beni uzuyor. Dr.umu degistirmekte istemiyorum. Risklerinden de korkuyorum. Ama devam etmek istiyorum. Dun aksam cok uzgundum. Ama bugun birqz daha iyiyim cok sukur. Bakayim baska bir hastahaneye gidecegim
Kendi kendine yumurta takibi yap. İnternetten testlerini alabilirsin kırmızı çizgiyi görünce üst üste 3 gün birlikte olunabilir Eğer sayınız iyiyse az ise 2 günde bir. O zamana kadar da haftada 2 kez olsun 4 günde bir imkan varsa. İlişki azlığı spermleri olumsuz pek etkilemez korkma. Önemli olan bir problem varlığıyla birlikte sorun olması öyle birşey yoksa endişelenme.tamam cnm o zaman proxeed bitince progeny m bulmaya çalışayım bizde morfoloji sorunu çıkmıştı zaten. ya bi de eşimin işi cok yoğunlaştı hafta ici cok yorgun olduğu için haftada 1 bazen 2 haftada bir birliktelik olmaya başladı acaba bu da mi olumsuz etkiledi diye düşünüyorum
canim benim ben 4 senedir yumurta takibi yapiyordumKendi kendine yumurta takibi yap. İnternetten testlerini alabilirsin kırmızı çizgiyi görünce üst üste 3 gün birlikte olunabilir Eğer sayınız iyiyse az ise 2 günde bir. O zamana kadar da haftada 2 kez olsun 4 günde bir imkan varsa. İlişki azlığı spermleri olumsuz pek etkilemez korkma. Önemli olan bir problem varlığıyla birlikte sorun olması öyle birşey yoksa endişelenme.
Rabbim yardimcin olsun cnm ama sakin olmaya çalış bu süreçlerde stres en önemli faktör. Rabbim hayirli olacak tüm evlatlarini sana bağışlasınCanim bir kesem cok kucuk bebegin gelismemesi diger bebekleride etkileyeck dr.un korkusu o yonde. Eger ilerleyen zamanlarda o bebegin alinmasi demek digerlerinin gelisemeden alinmasi demek. Yani 3 bebegimden de olabilirim. cok karisik mevzular. Insallah Allahim bana hayirli bir karar verdirir.
Bayan sorunlari konusunda uzman olacak kadar bilgim var ama erkekte sorun yeni başımıza geldi bilgim azdi. verdigin bilgiler için cok teşekkür ederim cnm. bi de biz yaklaşık 1 ay sonra tedaviye baslicaz yani eşim ilaclari 2 ay kullanmış olacak faydasi olur mu ki? bu arada sayisi cok iyi, total sayisi 300 milyon filan, mililitre başına olani unuttum. doktor sayi cok iyi olduğu icin mikrochiple illaki sağlam spermler buluruz diyor insallah öyle olurKendi kendine yumurta takibi yap. İnternetten testlerini alabilirsin kırmızı çizgiyi görünce üst üste 3 gün birlikte olunabilir Eğer sayınız iyiyse az ise 2 günde bir. O zamana kadar da haftada 2 kez olsun 4 günde bir imkan varsa. İlişki azlığı spermleri olumsuz pek etkilemez korkma. Önemli olan bir problem varlığıyla birlikte sorun olması öyle birşey yoksa endişelenme.
merhabalar;Antep’te özel kliniği olan bi doktora gidiyorum. İyi bi doktor araştırdık bulduk. Diğer doktorların uyguladığı şeyleri uygulamıyor. Farklı ilaçlar farklı bi yöntem uyguluyor. Valla keşke önce gitseydik diye düşündük.
Hangi sebepten anlamadım. Haftada 1 ilişkiye girmekten mi??canim benim ben 4 senedir yumurta takibi yapiyordumaldığım ovu testlerinin haddi hesabi yoktur... ateş ölçme vs zaten yumurtaladigim günü akintimdan da anliyorum ama bende cikolata kistleri var dogal yoldan hamile kalmalı zorlastiriyor.. simdi esimde de bu sorun çıktı. bizim tüp denemeleri hep kimyasal gebelikoluyordu belki de bu sebeptenmis
amin canim tesekkur ederimRabbim yardimcin olsun cnm ama sakin olmaya çalış bu süreçlerde stres en önemli faktör. Rabbim hayirli olacak tüm evlatlarini sana bağışlasın
yok cnm ros yüksek oldugu icin sperm dnalari sorunlu oluyor demekki bu da kimyasal gebelige sebep oluyor olabilir. onu kasttettim.Hangi sebepten anlamadım. Haftada 1 ilişkiye girmekten mi??
2 ay güzel bir şekilde kullanılırsa muhakkak faydası olur. Tabi 3 ay kullanılırsa daha iyi olurdu ama yine de faydası olur. 1 ayda DNA hasarı bile düşürülebiliyor.Bayan sorunlari konusunda uzman olacak kadar bilgim var ama erkekte sorun yeni başımıza geldi bilgim azdi. verdigin bilgiler için cok teşekkür ederim cnm. bi de biz yaklaşık 1 ay sonra tedaviye baslicaz yani eşim ilaclari 2 ay kullanmış olacak faydasi olur mu ki? bu arada sayisi cok iyi, total sayisi 300 milyon filan, mililitre başına olani unuttum. doktor sayi cok iyi olduğu icin mikrochiple illaki sağlam spermler buluruz diyor insallah öyle olur
Evet kesinlikle etkilidir onun düşmesi gerekiyor nac kullan kesinlikle.yok cnm ros yüksek oldugu icin sperm dnalari sorunlu oluyor demekki bu da kimyasal gebelige sebep oluyor olabilir. onu kasttettim.
az ilişki sperm kalitesini etkiler mi diye korkmustum ama sen zaten onun alakasi yok yazmistin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?