doktor başka ilac yazmis aslinda saf eczaci depoda o yok diye proxeed getirtmis ben de sonradan fark ettim, doktor onu kullanin simdilik bisey olmaz dedi. artik bunu bitirelim de sonra doktorun dedigini alirim. sanirim progeny m doktorun yazdigi o nasil acaba?Proxeed plusı çok beğenmiyorum ama diğerleri gayet iyi hasar varsa düşme ihtimali çok yüksek. Tekrar geçmiş olsun.
İNşallah canım aminİnanın bende de hep o korku vardı..sanki herkes hamile kalabiliyor da bi tek ben kalamıyorum gibi geliyordu..çünkü 15 aydır aldığım hamile haberini sayamadım bile..benden sonra düşünen arkadaşlarım yakınlarım hep benden önce hamile kalmıştı..biliyorum ki rabbim vakti gelince hepinizi sevindirecek inşallah
Canım benim Allah razı olsun cok sagolBestttt canım okudum senin için ve dua etttim bugün. Rabbim kabul eder inşallah dualarımızı.
tamam test çıksın yazarım burayaSen testi yolla ben yorumlarım.
Kızlar ben 2017 ocak ayında rahim filmi çekilmiştim temiz çıkmıştı yaza tüp beebk düşünüyoruz acaba tıkanık falan olmuş olabilir bir yıl içinde yani yeniden çektirmem gerekir mi
duygusal olarak biraz iyi degilim kizlar. Ne olur dualarinizi eksik etmeyin insallah her sey yolunda gider. Allah hepimize saglikli gebelikler versin saglikli bebekler dogurmayi nasip etsin. SagolArkadaşlar bugünBeth18 için günümüzü ayırıyoruz.
Arkadaşımız 3 tane minik mucize bekliyor. Bu bebeklerin sağlıklı bir şekilde gelişimlerini tamamlayarak dünyaya gelmeleri için dua ediyoruz.
Her kim
“Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb.” “Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm ‘’ okursa çocuğun anne karnında gelişimi tam olur.
50 tane arkadaşımız için okuyoruz.
Çocukların hayırlı ve sağlıklı olmaları için
‘’Fe hebli min ledünke veliyya’’ zikrini de 50 kez okuyoruz.
Canım beni alta yine yazmışsın yani iki kereP Perican01
Beth18
R ruyagokk
@Zeynep6302
B Beyza_2018
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
B Beyza_2018
@Erse35
Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.
Arkadaşlar bugünBeth18 için günümüzü ayırıyoruz.
Arkadaşımız 3 tane minik mucize bekliyor. Bu bebeklerin sağlıklı bir şekilde gelişimlerini tamamlayarak dünyaya gelmeleri için dua ediyoruz.
Her kim
“Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb.” “Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm ‘’ okursa çocuğun anne karnında gelişimi tam olur.
50 kez arkadaşımız için okuyoruz.
Çocukların hayırlı ve sağlıklı olmaları için
‘’Fe hebli min ledünke veliyya’’ zikrini de 50 kez okuyoruz.
Tamam canım düzeltirim. Hızlı hızlı yazdım aklımda öyle kalmışCanım beni alta yine yazmışsın yani iki kere
Argımac bitkisel içerikli bir kapsül canım hormonları düzenliyor sperm yoğunluğu ve sayısını da arttırıyor.Saklicennet canım bir şey sorcam. Solgar female multiple piyasada yok gibi pharmaton da yeterli değil. Argimac bunlardan farklı demi içerik olarak baya.
Bence de progeny m daha iyi içerik olarak. Eczaneler ellerinde kalanı vermeye meraklılar. Progenyde morfoloji için iyi gelen pycnogenol var. Günde 3 kapsül alınmalı ama siz 2 kapsül alıp genel bir multivitamin kullanabilirsiniz ek olarak. Multivitamin solgar alırsan içerikleri daha zengin canım.doktor başka ilac yazmis aslinda saf eczaci depoda o yok diye proxeed getirtmis ben de sonradan fark ettim, doktor onu kullanin simdilik bisey olmaz dedi. artik bunu bitirelim de sonra doktorun dedigini alirim. sanirim progeny m doktorun yazdigi o nasil acaba?
Benide yaz cnmListede ismi yazmayan varsa bana bilgi verebilir mi??
listeyi gecikmeli yazdım fakat haftanın belli günleri yoğun oluyorum. Ev spor dersler derken birde eşim evde oluyor haftanın çoğu günü... saat 8/9 gibi ervayaa dua etmeye geçeceğim yarın önemli bir günmüş tedavisi için şimdiden bilginiz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?