Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sevgili arkadaşlarim yardımınıza ihtiyacım var.kaan hocadan mesaj gelmiş artık bir sorununuz yok Neofortil vitaminini 3ay boyunca kullanın demiş ben içeriğine baktım bana az geldi.birde hiç duymadim.esim yeni impryl almıştı diyorum ki Bu ay
İmpryl
L carnitine şurup bir yemek kasigi
E vitamini evicap 200 mg
Omepa Q 10 (içindeomega 3 ve 100gr Q10 var) kullansın.
İmpryl bitince de promen k alalim çünkü bunu çok duyuyorum sizden sayiyada iyi geliyormus.siz ne dersiniz?

Kızlar ben 2017 ocak ayında rahim filmi çekilmiştim temiz çıkmıştı yaza tüp beebk düşünüyoruz acaba tıkanık falan olmuş olabilir bir yıl içinde yani yeniden çektirmem gerekir mi
Bence bir sknti yoktur canım ama tüp bebek yaptıracağiniz yere danışabilirsiniz,

3.8 mm idi bebek duymamıstm ama ekranda hareket vardı kalbinin

Olur tabi. Artık gerisi sizde inşallah tez zamanda güzel haberlerinizi alırız.

İnanın bende de hep o korku vardı..sanki herkes hamile kalabiliyor da bi tek ben kalamıyorum gibi geliyordu..çünkü 15 aydır aldığım hamile haberini sayamadım bile..benden sonra düşünen arkadaşlarım yakınlarım hep benden önce hamile kalmıştı..biliyorum ki rabbim vakti gelince hepinizi sevindirecek inşallah

Ah canım dualarım seninle Allah büyük Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler
Aynen öyle kuzum. Sabredip beklicez hayırlısı olsun.
Kızlar tesbihleri bugün Beth18 için okuyacak mıyız kaçırmış olabilirim yazılanları öyleyse haber verin okuyayım bu arda Bestttt okudum dua ettim inşallah kabul olur
Allah razı olsun kuzummm.
3.8 mm idi bebek duymamıstm ama ekranda hareket vardı kalbinin
Zikzak cizgiler mi yoksa bebegin kendinde mi? Ben de bebegi gördüm kıpır kıpır ama o zikzaklar dümdüzdü sesi duyamadık

İnşallah canım senin tavsiyen var mi
İmpryl de genelde öncü maddeler var bana göre eksik. Eğer imkanınız varsa solgar male multiple ilave kullanabilirsiniz içeriği çok iyi.. l karnite l arginine omepa gün aşırı veya her gece argımac kullanılabilir.

Pharmaton da kullanılabilir male multiple yerine bire bir aynı olmasa da Fiyat olarak iyi.

Aynen öyle kuzum. Sabredip beklicez hayırlısı olsun.

Allah razı olsun kuzummm.

Zikzak cizgiler mi yoksa bebegin kendinde mi? Ben de bebegi gördüm kıpır kıpır ama o zikzaklar dümdüzdü sesi duyamadık
Zigzaklar vardı canım karnımdan dinletmedi ama alttan baktı sesinide duydk zigzaglarıda

Seninle aynı durumdayım bizede neofortil yazmıs ben kullanmak istemiyorum içerik cok zayıf pharmaton kullansa bile ondan daha iyi.bide şurup karnitin arginine q10 e çinko folik kullandırıyorum neofortil bunların yanında bişe değil bizde şuan ımpryl kullanıyoruz

Saklicennet cnm bu duada çok iyi bi dua.

Rabbi hebli min ledünke zürriyetten tayyibeten inneke semiuddua.
Hz Zekeriya’nın evlat sahibi olmak için ettiği dua.

Kuzum ya sen almadın demi o vitamini.bende almayacağım.siz test yaptınız mı bu üçünü kullandıktan sonra
Promen k da çok iyi duruyor içeriği

Kizlar benim eşimin sayi cok iyi morfoloji kötüydü, ros testi yüksek gelmiş yani sorun varmış. var mi böyle olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…