- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
Bence bir sknti yoktur canım ama tüp bebek yaptıracağiniz yere danışabilirsiniz,Kızlar ben 2017 ocak ayında rahim filmi çekilmiştim temiz çıkmıştı yaza tüp beebk düşünüyoruz acaba tıkanık falan olmuş olabilir bir yıl içinde yani yeniden çektirmem gerekir mi
3.8 mm idi bebek duymamıstm ama ekranda hareket vardı kalbininSagol kuzum amin inşallah. Darısı isteyen herkese
Aynen öyle yarın gidicem bakalım ne dicek ne görcek.
Benim normalde 7 ultrasonda 4 5 gün geridir tahminim yumurtlama çya göre. Sadece bebek 2mm yazıyo. Hafta görünmedi. Kücük diye sanırım senin bebek kactı duydugunda
Allah razı oldun inşallah cakım rabbim isteyen herkese versin.
Cok sagolun arladaslarım inşallah yarın prof ğyi seyler söyler
Olur tabi. Artık gerisi sizde inşallah tez zamanda güzel haberlerinizi alırız.Sevgili arkadaşlarim yardımınıza ihtiyacım var.kaan hocadan mesaj gelmiş artık bir sorununuz yok Neofortil vitaminini 3ay boyunca kullanın demiş ben içeriğine baktım bana az geldi.birde hiç duymadim.esim yeni impryl almıştı diyorum ki Bu ay
İmpryl
L carnitine şurup bir yemek kasigi
E vitamini evicap 200 mg
Omepa Q 10 (içindeomega 3 ve 100gr Q10 var) kullansın.
İmpryl bitince de promen k alalim çünkü bunu çok duyuyorum sizden sayiyada iyi geliyormus.siz ne dersiniz?
İnşallah canım senin tavsiyen var miOlur tabi. Artık gerisi sizde inşallah tez zamanda güzel haberlerinizi alırız.
İnanın bende de hep o korku vardı..sanki herkes hamile kalabiliyor da bi tek ben kalamıyorum gibi geliyordu..çünkü 15 aydır aldığım hamile haberini sayamadım bile..benden sonra düşünen arkadaşlarım yakınlarım hep benden önce hamile kalmıştı..biliyorum ki rabbim vakti gelince hepinizi sevindirecek inşallahHikayenizi gözlerim dolu dolu okudum bende mucizemi bekliyorum hiç pes etmedim hep Rabbimden istedim duamı esirgemiyorum. Sadece korku var Allahım bende yaşayabilecek miyim bu duyguları die. Maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindimmmm
Aynen öyle kuzum. Sabredip beklicez hayırlısı olsun.Ah canım dualarım seninle Allah büyük Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler
Allah razı olsun kuzummm.
Zikzak cizgiler mi yoksa bebegin kendinde mi? Ben de bebegi gördüm kıpır kıpır ama o zikzaklar dümdüzdü sesi duyamadık3.8 mm idi bebek duymamıstm ama ekranda hareket vardı kalbinin
İmpryl de genelde öncü maddeler var bana göre eksik. Eğer imkanınız varsa solgar male multiple ilave kullanabilirsiniz içeriği çok iyi.. l karnite l arginine omepa gün aşırı veya her gece argımac kullanılabilir.İnşallah canım senin tavsiyen var mi
Zigzaklar vardı canım karnımdan dinletmedi ama alttan baktı sesinide duydk zigzaglarıdaAynen öyle kuzum. Sabredip beklicez hayırlısı olsun.
Allah razı olsun kuzummm.
Zikzak cizgiler mi yoksa bebegin kendinde mi? Ben de bebegi gördüm kıpır kıpır ama o zikzaklar dümdüzdü sesi duyamadık
Çok teşekkür ederim canımPharmaton da kullanılabilir male multiple yerine bire bir aynı olmasa da Fiyat olarak iyi.
Seninle aynı durumdayım bizede neofortil yazmıs ben kullanmak istemiyorum içerik cok zayıf pharmaton kullansa bile ondan daha iyi.bide şurup karnitin arginine q10 e çinko folik kullandırıyorum neofortil bunların yanında bişe değil bizde şuan ımpryl kullanıyoruzSevgili arkadaşlarim yardımınıza ihtiyacım var.kaan hocadan mesaj gelmiş artık bir sorununuz yok Neofortil vitaminini 3ay boyunca kullanın demiş ben içeriğine baktım bana az geldi.birde hiç duymadim.esim yeni impryl almıştı diyorum ki Bu ay
İmpryl
L carnitine şurup bir yemek kasigi
E vitamini evicap 200 mg
Omepa Q 10 (içindeomega 3 ve 100gr Q10 var) kullansın.
İmpryl bitince de promen k alalim çünkü bunu çok duyuyorum sizden sayiyada iyi geliyormus.siz ne dersiniz?
Aa ben sadece gördünüz diye anlamıştım ilk mesajı. Duydugunuzu anlamamıstım.Zigzaklar vardı canım karnımdan dinletmedi ama alttan baktı sesinide duydk zigzaglarıda
Sagolasın kuzum. İnşallah. İyi ki varsınız. Yarın profa gidicem bakalım ne dicekBestttt cnm senin için ayetel kürsü okudum dua ettim. Rabbim yardımcın olacak inş....
Kuzum ya sen almadın demi o vitamini.bende almayacağım.siz test yaptınız mı bu üçünü kullandıktan sonraSeninle aynı durumdayım bizede neofortil yazmıs ben kullanmak istemiyorum içerik cok zayıf pharmaton kullansa bile ondan daha iyi.bide şurup karnitin arginine q10 e çinko folik kullandırıyorum neofortil bunların yanında bişe değil bizde şuan ımpryl kullanıyoruz
BEst bende 7 tane okudum cnm Allah bebeğini sana bağışlasınAa ben sadece gördünüz diye anlamıştım ilk mesajı. Duydugunuzu anlamamıstım.
Ya ben dr a giderken eşimde test vericekti aynı hafta adet oldum ertelendi bu hafta vericez inşallah iyi çıkarKuzum ya sen almadın demi o vitamini.bende almayacağım.siz test yaptınız mı bu üçünü kullandıktan sonra
Promen k da çok iyi duruyor içeriği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?