Sperm haraketliliği artmış %35 çok iyi bir artış %1den oraya çıkmış sanırım ama sayı 150 milyondan 9 milyona mı düşmüş ben mi yanlış gördüm. İlk attığın test yeni 2. Si 12. Ay dediğin gibi değil mi???başıma bi ağrı saplandı kendimi cok caresiz hissediyorum
merhabalar;
Bahsettiğiniz ilaçların hepsinin kullanım şekli günlük 1 er tane mi alıyorsunuz acaba?Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
12.aydaki test devlet hastanesi dunki duzen labaratuarinda yapildi. Evet sayi o kadar dusmus gozukuyor. Bilmiyorum her seferinde cok buyuk umutlarla gonderiyorum esimi ama her defasinda ayni son..Sperm haraketliliği artmış %35 çok iyi bir artış %1den oraya çıkmış sanırım ama sayı 150 milyondan 9 milyona mı düşmüş ben mi yanlış gördüm. İlk attığın test yeni 2. Si 12. Ay dediğin gibi değil mi???
Çaresiz hissetme önemli olan hız artışı sayı muhakkak yükselir.
Endişe etme canım ha gayret bak daha üzerinden 3 ay bile geçmedi belkide. İncir veriyor musun eşine ne veriyorsun??12.aydaki test devlet hastanesi dunki duzen labaratuarinda yapildi. Evet sayi o kadar dusmus gozukuyor. Bilmiyorum her seferinde cok buyuk umutlarla gonderiyorum esimi ama her defasinda ayni son..
İkisindende 50 şer defa okudum dua ettim.Birbirimizi görmeden dualarda birleşen gönüllerimizi Rabbim görüyor dualarımızı Peygamber Efendimizin bütün Peygamberlerin,Silsile-i Aliyyenin,Evliyaların hürmetine kabul etsin inşallah @limonlutarcinlikek arkadaşımıza üçüzlerini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinArkadaşlar bugünBeth18 için günümüzü ayırıyoruz.
Arkadaşımız 3 tane minik mucize bekliyor. Bu bebeklerin sağlıklı bir şekilde gelişimlerini tamamlayarak dünyaya gelmeleri için dua ediyoruz.
Her kim
“Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb.” “Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm ‘’ okursa çocuğun anne karnında gelişimi tam olur.
50 tane arkadaşımız için okuyoruz.
Çocukların hayırlı ve sağlıklı olmaları için
‘’Fe hebli min ledünke veliyya’’ zikrini de 50 kez okuyoruz.
iyi bari bunu duyduğuma sevindim sağol2 ay güzel bir şekilde kullanılırsa muhakkak faydası olur. Tabi 3 ay kullanılırsa daha iyi olurdu ama yine de faydası olur. 1 ayda DNA hasarı bile düşürülebiliyor.
nac i daha önce sivilasma suresi uzun diye kullanmistik, dna hasarina nasil etkisi oluyormus?Evet kesinlikle etkilidir onun düşmesi gerekiyor nac kullan kesinlikle.
hayır hiç bişey vermiyorum bi süre ara verdik herşeye bugün başladı bişeye sadeceEndişe etme canım ha gayret bak daha üzerinden 3 ay bile geçmedi belkide. İncir veriyor musun eşine ne veriyorsun??
Aslında kötü değil canım%3bizimki %2 ydi Kaan hoca sorun yok demiş sizin daha yüksek.ama sizin baş anomalisi yüksek bence takviyeleri kullanın mutlaka eşin vitamin kullnasin yemeye dikkat edin cokkızlar bu testide yorumlarmısınız
Aaa bende sıvılaşma için kullanmak istiyorum bizde 65 dk sizde işe yaradı mı?nac i daha önce sivilasma suresi uzun diye kullanmistik, dna hasarina nasil etkisi oluyormus?
Eşin d vitaminine baktırsın baş anomalisini etkileyebilir. %3lük sperm yumurtayı bulur derdi Kaan Aydos kesin. Sorun görmezdi.kızlar bu testide yorumlarmısınız
Aslında kötü değil canım%3bizimki %2 ydi Kaan hoca sorun yok demiş sizin daha yüksek.ama sizin baş anomalisi yüksek bence takviyeleri kullanın mutlaka eşin vitamin kullnasin yemeye dikkat edin cok
Eşin d vitaminine baktırsın baş anomalisini etkileyebilir. %3lük sperm yumurtayı bulur derdi Kaan Aydos kesin. Sorun görmezdi.
Canım birde belli olmaz belki bu test böyle çıkmıştır çünkü zaman zaman değişebiliyor değerlereşim varikosel ameliyatı olmuştu 1 sene önce tekrarlamışmı yoksa
Allah razi olsun canim amin insallah.Beth18 arkadaşımız adına olan zikirleri okudum. Allah öncelikle kalbine ferahlık versin canım. Bu günleri atlatıp sağlıkla kucağına almaya nasip etsin. Allaha emanet miniklerin. Rabbim sizi korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?