Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
başıma bi ağrı saplandı kendimi cok caresiz hissediyorum
Sperm haraketliliği artmış %35 çok iyi bir artış %1den oraya çıkmış sanırım ama sayı 150 milyondan 9 milyona mı düşmüş ben mi yanlış gördüm. İlk attığın test yeni 2. Si 12. Ay dediğin gibi değil mi???
Çaresiz hissetme önemli olan hız artışı sayı muhakkak yükselir.

12.aydaki test devlet hastanesi dunki duzen labaratuarinda yapildi. Evet sayi o kadar dusmus gozukuyor. Bilmiyorum her seferinde cok buyuk umutlarla gonderiyorum esimi ama her defasinda ayni son..

Enabiz bakima girmis. Oyle olmasa oncekinide cekip gonderecektim ama gonderemiyorum degerlerimiz hep degisti son 2 aydir falanda hic bisey kullanmiyoruz acikcasi biraz ara verelim dedik. Dunki testten sonra bugun ari sutu tableti icmeye basladi esim. Onu icenin cocugu olmus yani isyeride birinin vesilesiyle aldi bakalim bide onu deneyelim.bide olmazsa macun yaptiralim diyoruz

12.aydaki test devlet hastanesi dunki duzen labaratuarinda yapildi. Evet sayi o kadar dusmus gozukuyor. Bilmiyorum her seferinde cok buyuk umutlarla gonderiyorum esimi ama her defasinda ayni son..
Endişe etme canım ha gayret bak daha üzerinden 3 ay bile geçmedi belkide. İncir veriyor musun eşine ne veriyorsun??

İkisindende 50 şer defa okudum dua ettim.Birbirimizi görmeden dualarda birleşen gönüllerimizi Rabbim görüyor dualarımızı Peygamber Efendimizin bütün Peygamberlerin,Silsile-i Aliyyenin,Evliyaların hürmetine kabul etsin inşallah @limonlutarcinlikek arkadaşımıza üçüzlerini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

kızlar bu testide yorumlarmısınız

Eklentiler

• Adsız.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 80
Beth18 arkadaşımız adına olan zikirleri okudum. Allah öncelikle kalbine ferahlık versin canım. Bu günleri atlatıp sağlıkla kucağına almaya nasip etsin. Allaha emanet miniklerin. Rabbim sizi korusun

kızlar bu testide yorumlarmısınız
Aslında kötü değil canım%3bizimki %2 ydi Kaan hoca sorun yok demiş sizin daha yüksek.ama sizin baş anomalisi yüksek bence takviyeleri kullanın mutlaka eşin vitamin kullnasin yemeye dikkat edin cok

nac i daha önce sivilasma suresi uzun diye kullanmistik, dna hasarina nasil etkisi oluyormus?
Aaa bende sıvılaşma için kullanmak istiyorum bizde 65 dk sizde işe yaradı mı?
Nac da asetil sistein var Buda gulitatyonun yapan oluşturan madde. Glütatyon güçlü bir antioksidandır doku ve organları serbest radikallerin oluşturduğu zararlardan koruyor. Oksidatif sitresi azaltıyor. Ben tavsiye ederim.

Aslında kötü değil canım%3bizimki %2 ydi Kaan hoca sorun yok demiş sizin daha yüksek.ama sizin baş anomalisi yüksek bence takviyeleri kullanın mutlaka eşin vitamin kullnasin yemeye dikkat edin cok

Eşin d vitaminine baktırsın baş anomalisini etkileyebilir. %3lük sperm yumurtayı bulur derdi Kaan Aydos kesin. Sorun görmezdi.

ben bu testten hiç bişey anlamadım ilk defa yaptırdık zaten hangi değerler normal hangileri anormal valla Fransız kaldım hiç bişekilde yorumlayamıyorum kendim. baş anomali ne demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…