Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben bu testten hiç bişey anlamadım ilk defa yaptırdık zaten hangi değerler normal hangileri anormal valla Fransız kaldım hiç bişekilde yorumlayamıyorum kendim. baş anomali ne demek
Normal başlı spermin dışımda oluşmuş sperm başı demek. Dedektif yani anormal başlı spermler var ama herkeste bu var mesela bizde sıfır normal sperm var yani hepsi problemli. Drlar çok önemsemiyor kriterler çok çok ince ve milimetrik oynamaları anormal olarak kabul ediyorlar fakat onlar bile yumurtayı dölleyebilir. Önemli olan akrozomal defekt olmaması çünki o zaman dölleyemez oda sizde %3 yani çok düşük. Varikosel çok göreceli sanırım onun için birşey diyemeyeceğim bende varikosel madurlarındanım.

Tamam canim simdi anladim icim rahatladi birazda olsa cok saol. Siz kimde tedavi goruyorsunuz?

Bu anomali testi nasil sence cunku ben bu testten hic bisey anlamadim canim
Sayı önemli ama sanırım hızda çok önemli biz burda az sayıyla masallah hamile kalanları çok gördük canım sayıya takılma eşin başlasın takviyelere olur inşallah
Saklicennet çok gugüz anlatmış

Tamam canim simdi anladim icim rahatladi birazda olsa cok saol. Siz kimde tedavi goruyorsunuz?
Hahaaa defektif yazmıştım ama klavye bazen otomatik atıyor dedektif olarak yazmışım okuyunca çok güldüm. Biz Kaan aydosa gideceğiz onun öncesinde bir çok Dr gezdik varikosel ameliyatı olduk 2. Ameliyatı olmak için hazırlanırken Dr Levent Türk var istanbulda gerek görmedi bizde olmadık fakat varikoselimiz devam ediyor gibi 1 sene olmasına rağmen hiç düzelme olmadı %93 haraketsiz spermimiz ve 0 morfolojimiz var bakalım neler olacak çok uğraşıyorum her anlamda inşallah rabbim mükafatımızı verir.

Saklicennet canım sen bukadar vitamin günde nasıl veriyorsun mesela argimacta 500mg l carnitine var promen k da 1000 mg var ikisini aynı gün mü veriyorsun

Beth18 canım okudum bol dua ettim Rabbim üçüzlerini sana bağışlasın inşallah sağlıcakla kucağına alırsın inşallh.

Kızlar bugün doktora gittim son adet tarihine göre 6+4 olduk.
Ama üstten ultrasondan hic birşey görünmedi kese bile.sonra doktor rahmin geriye dönük dedi ondan görünmedi dedi.
Vajinal ultrasondan göründü kalp atışı var dedi. Ama daha küçük dedi dinletmedi.
Birşey olmaz demi hep mi vajinadan bakılacak canım çok sıkıldı(

Canım küçükbdaha sanki duyulur inşallah aklına kötü birşey getirme dua edelim iyi olsun

Ya bu sıkıntı hiç bitmeyecek galiba. Hamile kalacak mıyım, yok yumurtamın kalitesi iyi mi, yok sperim hızı sayısı vs nasıl, yok tüplerim açık mı, rahim şeklim düzgün mü , sperim morfolojisi nasıl, beta hcg yükseliyor mu , yükseliş %yüz mü yoksa% 60 mı, kese ne zaman görünecek, kalp atışı olacak mı, gelişimi nasıl, kız mı oğlan mı ????? Bu sorular stresler bitmeyecek galiba bazen diyorum ki keşke hamile kalınca 9 ay uysam Doğumda uyandırsalar ne güzel olur :) Allah sonumuzu hayretsin inş... hiç bir işte bu kadar yorulmamıştım ve yıpranmamıştım. Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.... sınav zor ...

bende dun senin gibi dedim esime beni 9 ay sonra kaldir ben uyumak istiyorum dedim dun dr. Moralimi cok bozunca.

Saklicennet canım sen bukadar vitamin günde nasıl veriyorsun mesela argimacta 500mg l carnitine var promen k da 1000 mg var ikisini aynı gün mü veriyorsun
Ben şuan klomen ve trantal kullandığım için ekstra vermiyorum promen k e vitamini birde argımac veriyorum. Fakat ilaçları kesince başlayacağım mesela. Sabah promen k zeytinyağında bekletilmiş incir bal polen arı sütü propolis veriyorum. Öğlen olduğunda l karnitin ve l arjinin 3000 mg geçmeyecek kadar verebilirsin promen k da ne kadar varsa onu çıkarım 1000/1500 kadar öğlen alabilir. Başka kullandığınız şeyler varsa güne yayarak verebilirsiniz. Vücut fazla vitamin ve minerali idrar yoluyla dışarıya atıyor merak etme. Sıkı bir şekilde 3 ay kullanıp test yapmak gerek sonucu görebilmek için. Ben bitkisel kapsül öneriyorum muhakkak hormonlar için yatmadan 1 tablet kullanılabilir. Hiç olmadı gün aşırı.

Allah razi olsun canim sagolasin

Bitkisel kapsül derken solgar male mi diyorsun ben önümüzdeki ay promen k argimac ve pycnogenol 30mg kullanayim diyorum

Bende hep başa sariyorum bir arpa boy yol alamadım bu çocuk olayına ilk başladığımda vitanimlerden falan 55kiloydum şimdi 65tam on kilo aldım yanıma sadece kilo kaldı yani seni çok iyi anliyorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…