- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Ben argımac kullandırıyorum. İçimde bitki özleri var. Emodex benzeri içinde vitamin mineral Yok onuda promenden alıyoruz.Bitkisel kapsül derken solgar male mi diyorsun ben önümüzdeki ay promen k argimac ve pycnogenol 30mg kullanayim diyorum
pycnogenol bunu biliyor musun canım alayımi mi sence.Ben argımac kullandırıyorum. İçimde bitki özleri var. Emodex benzeri içinde vitamin mineral Yok onuda promenden alıyoruz.
Ben ne okuyup cevap verdim acaba.. bugün yoğun bir gündü benim için bence şöyle yapın progeny m alın içimde pycnogenol var 90 kapsül siz günde 2 tane alın 1,5 ay gider. Pycnogenole vereceğiniz parayla da solgar male alın onuda 1 kapsül kullanın içinde ginseng ve ısırgan otu ekstresi var. Birde argımac. Süper takviyeler.Bitkisel kapsül derken solgar male mi diyorsun ben önümüzdeki ay promen k argimac ve pycnogenol 30mg kullanayim diyorum
birini sonlandiralim diyor hala canim. Bir kesem cok kucuk cunku. Ileride erken dogum olacak zaten ama 22-28 hafta arasi dogarsa diger bebekleride almak zorunda kaliriz dediHhayırdır canım ben kacırdım galiba doktor ne dedi sana merak ettim hayr olsun
Limonum sen bence 3.bir iyi doktora gorunbakalim o ne diyecek sonra karar ver canım.bu arada duani yaptım senin icinbirini sonlandiralim diyor hala canim. Bir kesem cok kucuk cunku. Ileride erken dogum olacak zaten ama 22-28 hafta arasi dogarsa diger bebekleride almak zorunda kaliriz dedi
İnşallah senin içinde bebeklerin içinde hayırlı olanı Rabbim nasip eder kararınız en hayırlısı olur.diğerlerini tehlikeye soktuğu için dinen bilmiyorum ama alınmasında bir durum olurmu acaba araştırmak lazım kalbi rahat olsun enn olabilir olanı seçmen lazım canım.birini sonlandiralim diyor hala canim. Bir kesem cok kucuk cunku. Ileride erken dogum olacak zaten ama 22-28 hafta arasi dogarsa diger bebekleride almak zorunda kaliriz dedi
Gittim kızlar. Bebek 4mm e yaklaşmış. Karından baktı bu kez. Dedi daha çok küçük bazılarında böyleyken görmüyoruz bile atışı. Sesini haftaya duyarız su an hersey yolunda bu kadar kücükken zayıf demek sacmalık dedi.Bestttt ne yaptın canım
Kuzum ben de katılırım.yarın cok yogun bir gün geçircem ama bana da bildir olur mu gecmisi okuyamayabiliyorumP Perican01
Beth18
R ruyagokk
@Zeynep6302
B Beyza_2018
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.
@Erva_umut arkadaşımızın yarın kontrolü var. Kendisi tüp bebek tedavisinde ve bunun öncesinde 4 tane başarısız tüp bebek denemeleri var. EğerBeth18 için okumalarımız dualarımız bittiyse erva arkadaşımız için yarın da dahil fakat şimdiden dualarımızı gönderelim inşallah.
70 kere, “Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir” (okuyup da dua eden, ne isterse istesin, Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.) ve
100 tane ya Şafi okuyoruz.
Bu kez inşallah rabbim şifanızı verir ve bebeğinize kavuşursunuz.
P Perican01
Beth18
R ruyagokk
@Zeynep6302
B Beyza_2018
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
B Beyza_2018
@Erse35
Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.
Arkadaşlar bugünBeth18 için günümüzü ayırıyoruz.
Arkadaşımız 3 tane minik mucize bekliyor. Bu bebeklerin sağlıklı bir şekilde gelişimlerini tamamlayarak dünyaya gelmeleri için dua ediyoruz.
Her kim
“Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb.” “Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm ‘’ okursa çocuğun anne karnında gelişimi tam olur.
50 kez arkadaşımız için okuyoruz.
Çocukların hayırlı ve sağlıklı olmaları için
‘’Fe hebli min ledünke veliyya’’ zikrini de 50 kez okuyoruz.
Maaşallah maaşallah çok sevindim. Rabbim devamınıda getirecek inşallah tevekkül ve teslimiyet önemli. O bebek doğacaksa siz ne yaparsanız yapın doğacak doğmayacaksa da 8 ay herşey normal olsa bile bir şekilde olmayacak. Bol bol dua et..Gittim kızlar. Bebek 4mm e yaklaşmış. Karından baktı bu kez. Dedi daha çok küçük bazılarında böyleyken görmüyoruz bile atışı. Sesini haftaya duyarız su an hersey yolunda bu kadar kücükken zayıf demek sacmalık dedi.
sagolun kizlar Allah razi olsun hepinizdenBeth18 arkadaşım için zikirleri çektim. Allah kabul etsin. Allah bebeklerini ona bağışlasın inşallah
Haklısın canım. Çok sagol. İnşallah. Rabbim isteyen herkese versinMaaşallah maaşallah çok sevindim. Rabbim devamınıda getirecek inşallah tevekkül ve teslimiyet önemli. O bebek doğacaksa siz ne yaparsanız yapın doğacak doğmayacaksa da 8 ay herşey normal olsa bile bir şekilde olmayacak. Bol bol dua et..
evet cnm cok sivilasma süresinde cok işe yaradi asiste ve naci dönüşümlü kullanmistik bizimde 1 saat cikiyordu git gide azaldi en son 20 dk ya filan düşmüştü. doktorun biri bana ileri yaşlarda ki bayanlarda asist in yumurta kalitesi icin de cok faydali olduğunu söylemişti.Aaa bende sıvılaşma için kullanmak istiyorum bizde 65 dk sizde işe yaradı mı?
Nac da asetil sistein var Buda gulitatyonun yapan oluşturan madde. Glütatyon güçlü bir antioksidandır doku ve organları serbest radikallerin oluşturduğu zararlardan koruyor. Oksidatif sitresi azaltıyor. Ben tavsiye ederim.
Peki kullanmayı bırakınca tekrar yükseldi mi?evet cnm cok sivilasma süresinde cok işe yaradi asiste ve naci dönüşümlü kullanmistik bizimde 1 saat cikiyordu git gide azaldi en son 20 dk ya filan düşmüştü. doktorun biri bana ileri yaşlarda ki bayanlarda asist in yumurta kalitesi icin de cok faydali olduğunu söylemişti.
hayir cnm işin güzel yani da o. eşim biraktiktan 6 ay sonra filan baktirmistik 20 dk civari çıkmıştı. ama eşim yine de bi zarari yok nasilsa diye ara ara içiyorPeki kullanmayı bırakınca tekrar yükseldi mi?
Kuzum sen nasılsın son durum ne takip edemedimSaklicennet canim her gun bizim icin ugrasiyorsun. Sagol. Hakkini helal et.
Canm dua ediyorum sana Rabbim en hayırlı kararı verdirsin içini ferahlatsın.küçük bebek mi erken doğabilirmiş?birini sonlandiralim diyor hala canim. Bir kesem cok kucuk cunku. Ileride erken dogum olacak zaten ama 22-28 hafta arasi dogarsa diger bebekleride almak zorunda kaliriz dedi
Ne demek canım dualarınız yeter.Saklicennet canim her gun bizim icin ugrasiyorsun. Sagol. Hakkini helal et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?