Hahaaa defektif yazmıştım ama klavye bazen otomatik atıyor dedektif olarak yazmışım okuyunca çok güldüm.Biz Kaan aydosa gideceğiz onun öncesinde bir çok Dr gezdik varikosel ameliyatı olduk 2. Ameliyatı olmak için hazırlanırken Dr Levent Türk var istanbulda gerek görmedi bizde olmadık fakat varikoselimiz devam ediyor gibi 1 sene olmasına rağmen hiç düzelme olmadı %93 haraketsiz spermimiz ve 0 morfolojimiz var bakalım neler olacak çok uğraşıyorum her anlamda inşallah rabbim mükafatımızı verir.
Sayı önemli ama sanırım hızda çok önemli biz burda az sayıyla masallah hamile kalanları çok gördük canım sayıya takılma eşin başlasın takviyelere olur inşallah
Saklicennet çok gugüz anlatmış
Canim Allah yardimcin olsun insallah en saglikli sekilde atlatirsin bu süreci.birini sonlandiralim diyor hala canim. Bir kesem cok kucuk cunku. Ileride erken dogum olacak zaten ama 22-28 hafta arasi dogarsa diger bebekleride almak zorunda kaliriz dedi
Su mubarek gunun hurmetine bu sinavdan muvaffak olursun jnsallah canim.Gunaydin kizlar.
Hepiniz sagolun yanimda oldugunuz icin. Ama dusunmekten yorgunum... halsizim. Neden boyle bir ruh halindeyim bilmiyorum. Allah hakkimda hayirlisini versin insallah
amin canim insallah sagolasin.Su mubarek gunun hurmetine bu sinavdan muvaffak olursun jnsallah canim.
Rabbim en dogru karari vermeni nasip etsin..
P Perican01
Beth18
R ruyagokk
@Zeynep6302
B Beyza_2018
Murabbaa
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
B Birmucize
Bestttt
Çocuk sahibi olmak isteyen ve çocuğu olmayan kimseler 4 Cuma her defasında (1000) defa “Yâ Evvel celle celalühü) İsmi şerifini okuyarak dua eder ise,Allahü Teâlâ o kimseye evlat sahibi olmayı nasip eder.
Bu 1. Cumamız olsun herkes kendi için başlayabilir. Akşam ezanı okunmadan bitmiş olsun.
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Murabbaa arkadaşımız için okudum. Allah kabul etsin inşallah gönlündekini kucağına almayı nasip etsin.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim arkadaşlar gonalfe başlıyorum bugün
Canım eşinin sonuçları çıktı mı?günaydın arkadaşlar
Biz eşimle 8 cuma araliksiz devam ettik bu duaya .P Perican01
Beth18
R ruyagokk
@Zeynep6302
B Beyza_2018
Murabbaa
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
B Birmucize
Bestttt
Çocuk sahibi olmak isteyen ve çocuğu olmayan kimseler 4 Cuma her defasında (1000) defa “Yâ Evvel celle celalühü) İsmi şerifini okuyarak dua eder ise,Allahü Teâlâ o kimseye evlat sahibi olmayı nasip eder.
Bu 1. Cumamız olsun herkes kendi için başlayabilir. Akşam ezanı okunmadan bitmiş olsun.
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Evet bende bugün başlıyorum allah izin verirse.Biz eşimle 8 cuma araliksiz devam ettik bu duaya .
P Perican01
Beth18
R ruyagokk
@Zeynep6302
B Beyza_2018
Murabbaa
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
B Birmucize
Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.
Murabbaa arkadaşımızın yarın kontrolü var. Kendisitüp bebek tedavisinde ve bunun öncesinde 4 tane başarısız tüp bebek denemeleri var. Eğer Beth18 için okumalarımız dualarımız bittiyse erva arkadaşımız için yarın da dahil fakat şimdiden dualarımızı göndereliminşallah.
70 kere, “Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir” (okuyup da dua eden, ne isterse istesin,Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.) ve
100 tane ya Şafi okuyoruz.
Bu kez inşallah rabbim şifanızı verir ve bebeğinize kavuşursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?