Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
P Perican01
Beth18
R ruyagokk
@Zeynep6302
B Beyza_2018
Murabbaa
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
B Birmucize

Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.

Murabbaa arkadaşımızın yarın kontrolü var. Kendisitüp bebek tedavisinde ve bunun öncesinde 4 tane başarısız tüp bebek denemeleri var. Eğer Beth18 için okumalarımız dualarımız bittiyse erva arkadaşımız için yarın da dahil fakat şimdiden dualarımızı göndereliminşallah.
70 kere, “Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir” (okuyup da dua eden, ne isterse istesin,Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.) ve
100 tane ya Şafi okuyoruz.

Bu kez inşallah rabbim şifanızı verir ve bebeğinize kavuşursunuz.

Insallah canim benim esimde 1 sene once varikosel ameliyati oldu. Doktor 6 ay sonraki kontrolde duzelmis falan dedi ama peki neden sayi duzelmiyo bende bunu anlamiyorum bende cok ugrastim ama her defasinda testten sonra umutsuzluga kapildim ve kullandiklarimin fayda etmedigini gordum o yuzden biraktik kurleri vitaminleri.dun tekrar basladik ari sutu tabletine bakalim insallah fayda eder

Insallah canim ya tabi umudumu kaybetmiyorum ama yaptiklarimin ise yaramamasi da beni cok uzuyo. Caksir suyu keci boynuzu kuru pekmezi emodex daha bir suru sey.o kadar ugrasiyosun elde var 0 Allah hakkimizda hayirlisini versin napalim bizimde sinavimiz bu.

birini sonlandiralim diyor hala canim. Bir kesem cok kucuk cunku. Ileride erken dogum olacak zaten ama 22-28 hafta arasi dogarsa diger bebekleride almak zorunda kaliriz dedi
Canim Allah yardimcin olsun insallah en saglikli sekilde atlatirsin bu süreci.

Gunaydin kizlar.
Hepiniz sagolun yanimda oldugunuz icin. Ama dusunmekten yorgunum... halsizim. Neden boyle bir ruh halindeyim bilmiyorum. Allah hakkimda hayirlisini versin insallah

P Perican01
Beth18
R ruyagokk
@Zeynep6302
B Beyza_2018
Murabbaa
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
B Birmucize
Bestttt

Çocuk sahibi olmak isteyen ve çocuğu olmayan kimseler 4 Cuma her defasında (1000) defa “Yâ Evvel celle celalühü) İsmi şerifini okuyarak dua eder ise,Allahü Teâlâ o kimseye evlat sahibi olmayı nasip eder.

Bu 1. Cumamız olsun herkes kendi için başlayabilir. Akşam ezanı okunmadan bitmiş olsun.
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.

@Rm_angel canım senide ekleyeceğim sen de başla istersen.

Biz eşimle 8 cuma araliksiz devam ettik bu duaya .

Kızlar yardininiza ihtiyacin varr adetin 20.gunu progestana kanda bakilacagini saniyordum ama sekretere sordugumda ultrason ile baska bir hocanin bakacagini spyledi boyle bir drum yasayan varmu

Murabbaa arkadaşım içim zikirleri çektim ve dua ettim. Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…