Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Okudum Murabbaa dua da ettim allah kabul etsin inş.....

Merhaba canım genetik olandan sadece karyotip çıkmış, onlar normal. Diğerleri henüz çıkmadı.
Sabırsızlıkla bekliyorum. Sorun nerede çok merak ediyorum. İnşallah güzel haberler alırız.
Bende eşime ayrıntılı kan tahlili yaptırtmıştım. Sonucunu aldık kolesterolü ve trigliseridi Yüksel çıktı. Hatta trigliserid 355 çıktı. Onları düşürmeye çalışacağız artık. Spermleri bunlarda olumsuz etkiliyor olabilir.

Cnm düzendeki sonuçlarınız çıktı ???? Sperm testi çıkmıştır???? Bakın isterseniz.

Okudum Murabbaa dua da ettim allah kabul etsin inş.....
Bende

Ervaumt aridsimiz icin ya safi ve ya rahman devami okudim dua ettim rabbin salih evlatlardan versin bende yarin hastaneye gitcm progestna bakilcak rabbim yardim etsin
Murabbaa arkadaşımız için okudum Allah kabul etsin tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Allah razı olsun ağzınıza yüreğinize sağlık arkadaşlar

Cnm düzendeki sonuçlarınız çıktı ???? Sperm testi çıkmıştır???? Bakın isterseniz.
Tok canım henüz sonuçları almadık. Hepsini bir alırız diye bekliyoruz. Ben hiç sperm değerlerimizi merak etmiyorum açıkçası. Hep aynı oranlarda seyrediyor.

Arkadaşlar ben okudum diye yazmıyorum ama eksiksiz okuyorum rabbim hayırlı evlatlar kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Bestttt cnm dua et bol bol. Yat dinlen ayağa kalkma. İnş seninle kalır. Ama kullandığın aspirinden kaynaklı da olabilir. Korkma kötü düşünme. Allah’a havale et herşeyi. Nasibi varsa zaten senle kalır. Ben kötü düşünmüyorum seninle kalacağını hissediyorum inşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…