Amin inşallah cümlemize Allah razı olsun canımMurabbaa arkadaşım içim zikirleri çektim ve dua ettim. Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin inşallah
@Perican01
Beth18
R ruyagokk
zeynepppppppp
B Beyza_2018
Murabbaa
_kunfeyekun_
@sonican
Saklicennet
@Longway2015
@rvydmrt
@Erse35
Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.
Murabbaa arkadaşımızın yarın kontrolü var. Kendisitüp bebek tedavisinde ve bunun öncesinde 4 tane başarısız tüp bebek denemeleri var. Eğer Beth18 için okumalarımız dualarımız bittiyse erva arkadaşımız için yarın da dahil fakat şimdiden dualarımızı göndereliminşallah.
70 kere, “Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir” (okuyup da dua eden, ne isterse istesin,Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.) ve
100 tane ya Şafi okuyoruz.
Bu kez inşallah rabbim şifanızı verir ve bebeğinize kavuşursunuz.
BendeMurabbaa arkadaşım içim zikirleri çektim ve dua ettim. Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Ervaumt aridsimiz icin ya safi ve ya rahman devami okudim dua ettim rabbin salih evlatlardan versin bende yarin hastaneye gitcm progestna bakilcak rabbim yardim etsin@Rm_angel canım senide ekleyeceğim sen de başla istersen.
Ben ilk defa duyuyorum hiç haberim yokKizlar sorumanbisey yazmadiniz progestana ultrason muane ile baktiran varmi
Merhaba canım genetik olandan sadece karyotip çıkmış, onlar normal. Diğerleri henüz çıkmadı.Canım eşinin sonuçları çıktı mı?
Sabırsızlıkla bekliyorum. Sorun nerede çok merak ediyorum. İnşallah güzel haberler alırız.Merhaba canım genetik olandan sadece karyotip çıkmış, onlar normal. Diğerleri henüz çıkmadı.
Sabırsızlıkla bekliyorum. Sorun nerede çok merak ediyorum. İnşallah güzel haberler alırız.
Bende eşime ayrıntılı kan tahlili yaptırtmıştım. Sonucunu aldık kolesterolü ve trigliseridi Yüksel çıktı. Hatta trigliserid 355 çıktı. Onları düşürmeye çalışacağız artık. Spermleri bunlarda olumsuz etkiliyor olabilir.
OkudumMurabbaa dua da ettim allah kabul etsin inş.....
Bende
Ervaumt aridsimiz icin ya safi ve ya rahman devami okudim dua ettim rabbin salih evlatlardan versin bende yarin hastaneye gitcm progestna bakilcak rabbim yardim etsin
Allah razı olsun ağzınıza yüreğinize sağlık arkadaşlarMurabbaa arkadaşımız için okudum Allah kabul etsin tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Tok canım henüz sonuçları almadık. Hepsini bir alırız diye bekliyoruz. Ben hiç sperm değerlerimizi merak etmiyorum açıkçası. Hep aynı oranlarda seyrediyor.Cnm düzendeki sonuçlarınız çıktı ???? Sperm testi çıkmıştır???? Bakın isterseniz.
Allah yardımcısi olsun inşallahKızlarBestttt in kanaması var dua edilim onun için bol bol
Yaaa kanamasımı var Rabbm yardımcısı olsunKızlarBestttt in kanaması var dua edilim onun için bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?