Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar sagolun. Bebegimi kaybettim. Su an bir kısmı düstü umarım kürtaja gerek kalmaz. Yapacak birşeyim kalmadı elim kolum baglı. Rabbim hayırlısını versn.
Amin canım Rabbim hayırlısını versin üzülme diyemiyorum çok zor biliyorum Allah a sığın

Kızlar sagolun. Bebegimi kaybettim. Su an bir kısmı düstü umarım kürtaja gerek kalmaz. Yapacak birşeyim kalmadı elim kolum baglı. Rabbim hayırlısını versn.
Canm geçmiş olsun Rabbim herseyin en hayırlısını en güzel zamanda nasip etsin bu üzüntülerini sana unuttursun.seni hiç birimiz tanımıyoruz ama dualarımız seninle kuzum

Bestttt ahh canım benim yeni okudum okurken bile kalbime birşey oturdu. Bizler senin için hep hayırlısını istedik demek ki hayırlısı olmamasıymış. İnşallah rabbim evini bebek sesleriyle gönlünü de sevgisiyle doldursun. Hiç bir şey diyemiyorum fakat hep İnan hep Bir gün bebeğinin sana geleceğine İnan ve dua et. Her dua nasibine, her nasip vaktine esirdir.. vakti gelecek biraz daha sabır sadece

Canım çok güzel anlatmış Saklicennet inancını asla kaybetme bunlar günahlarına kefarek inşallah Rabbim en güzelini hayırlısını nasip edecek

Bestttt sizi tanımıyorum, sadece birkaç dakikadır konuları okurken hikayenizi okudum farklı bir konuda, hamile takviminizi görünce sevindim hatta ama şimdi düşük yaptığınız ip okuyinca yemin ederim boğazım dugumlendi. Rabbim sabır ihsan etsin, inşaallah hayırlısı ile birgun bebeginize kavusmanizi nasip etsin.dualarim sizinle....

Geldim canm acildeyim kan verdim 12.30 da çıkacak bakalm ya çok korkttum ama her yerde 7.haftada kahverengi leke normal diyor inşallah öyledir
Önlem amaçlı progesteron vermedilermi canm iğne olmasa bile hap falan belki normaldır diğer kızlar bilir ben hiç kalamadım hamile canm

Kızlar bu arada ben de nacizane hikayemi paylaşmak istiyorum;
Yaşım 31, 2013'ten bu yana bebek düşünüyoruz (10 yıllık evliyim, ilk 5 yıl korunduk) ancak sadece 1 kez doğal yolla 2 yıl önce hamile kaldım. İkiz gebelikti ama gelişim durduğu için 11.haftada kürtaj oldum. Daha önce Çapa infertilite 'ye gittik ve sebepsiz infertilite denildi. 1 ay önce Medipol Mega'da Dr.Ayse Karahasanoglu'na muayene oldum ve birçok tetkik ve testlerimiz yapıldı.
Yumurta rezervimin düşük olduğunu söyledi doktorum.
Amh : 1,54
Eşimin spermiyogram sonucunu bugün aldık

Total spermatozoa sayısı: 360.000.000
İleri hareketli: %37
Yerinde Hareketli: %12
Hareketsiz: %51

Toplam ileri hareketli sperm sayısı : 133.200.000
Morfoloji :%3
Baş: %84
Boyun: %38
Kuyruk: %23

Teratozoosperm indeksi (TZI): 1.49

Anladığım kadarı ile eşimde morfolojik problem var ve baş anomalisi var. Bizi neler beklediğini konusunda bir fikrim yok Rabbim yardımcımız olsun.

Hoşgeldin aramıza eşinizin sonucu bana cok kötü gelmedi hatta iyi sayılır dna hasar testi yaptırdınız mı bi araştırın isterseniz sonuc iyi olsa bile hasar yüksek çıkarsa döllenme olmuyor olsada sorunlu oluyormus

Kızlar bende yarın 3. Kadın doğum dr una gidicem diğerleri bişeyin yok demişti bakalım bu bişe dicek mi merak ediyorum bide progestronum düşüktü geçen ay onu sorcam yumurta gelişimi destekleyici bi takviye isticem normalde famela kullanmaya başlamıstım bakalım başka ne vericek,ordan çıkıp eşime sperogram yaptırcam bide.3 aylık takviyelerim işe yaramısmı bi bakıyım yoksa bırakcam yazık eşime boşuna içmesin

Çok üzüldüm Rabbim sabır versin inşallah(((((
Amin çok sağol canım.
Amin canım Rabbim hayırlısını versin üzülme diyemiyorum çok zor biliyorum Allah a sığın
Öyle yapıyorum. Elimden hiç bişey gelmiyo ki kuzum
Canm geçmiş olsun Rabbim herseyin en hayırlısını en güzel zamanda nasip etsin bu üzüntülerini sana unuttursun.seni hiç birimiz tanımıyoruz ama dualarımız seninle kuzum
Çok sağolun canım benim iyi ki varsınız. İnşallah hayırlı zamanda olur... Hepimizin...
Aynen kuzum hayırlısı değilmiş. Yapacak bişey yok. Destekleriniz icin cok sagolun. Demek bizim tekl sıkıntı hasar degilmiş. İnşallah hayırlı zamanda verir
Canım çok güzel anlatmış Saklicennet inancını asla kaybetme bunlar günahlarına kefarek inşallah Rabbim en güzelini hayırlısını nasip edecek
İnşallah hepimize kuzum inşallah... Kaybetmek çok zor çok.
Teşekkür ederim.
Çok sağolun desteğiniz için. Benim sınavım da buymuş. Zor ama Allah sabrını veriyor. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.

Teşekkür ederim, hosbuldum
Çarşamba günü doktora sonuçları göstermeye gideceğiz, yorumundan sonra neler yapacağımıza karar vereceğiz muhtemelen.Ayrica İkimizden de kromozom analizi istendi ancak sonuçlarımız henüz çıkmadı. Sperm DNA testinin yeni öğrendim, belki doktor ister. Doktor istemese de kendimiz yaptırabilir miyiz peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…