Çok üzüldüm Rabbim sabır versin inşallahKızlar sagolun. Bebegimi kaybettim. Su an bir kısmı düstü umarım kürtaja gerek kalmaz. Yapacak birşeyim kalmadı elim kolum baglı. Rabbim hayırlısını versn.
Amin canım Rabbim hayırlısını versin üzülme diyemiyorum çok zor biliyorum Allah a sığınKızlar sagolun. Bebegimi kaybettim. Su an bir kısmı düstü umarım kürtaja gerek kalmaz. Yapacak birşeyim kalmadı elim kolum baglı. Rabbim hayırlısını versn.
Canm geçmiş olsun Rabbim herseyin en hayırlısını en güzel zamanda nasip etsin bu üzüntülerini sana unuttursun.seni hiç birimiz tanımıyoruz ama dualarımız seninle kuzumKızlar sagolun. Bebegimi kaybettim. Su an bir kısmı düstü umarım kürtaja gerek kalmaz. Yapacak birşeyim kalmadı elim kolum baglı. Rabbim hayırlısını versn.
Nac 600 mg al canım Dr lar genelde onu veriyorlar. 20 tabletlik alabilirsin.Saklicennet cnm nasilsin? bir sey soracaktim nac i kaçlık alayim bilemedim bugün? daha önce kaçlık kullandik unutmuşum
Geçmiş olsunKızlar sagolun. Bebegimi kaybettim. Su an bir kısmı düstü umarım kürtaja gerek kalmaz. Yapacak birşeyim kalmadı elim kolum baglı. Rabbim hayırlısını versn.
Canm eğer dr una ulaşabilirsen ara dicem ama geç oldu istersen bi acile git için rahat etsinKızlar kahverengi akıntım var nomal mi .çok korkuyorum dua edin bana ne olur
Geldim canm acildeyim kan verdim 12.30 da çıkacak bakalm ya çok korkttum ama her yerde 7.haftada kahverengi leke normal diyor inşallah öyledirCanm eğer dr una ulaşabilirsen ara dicem ama geç oldu istersen bi acile git için rahat etsin
Önlem amaçlı progesteron vermedilermi canm iğne olmasa bile hap falan belki normaldır diğer kızlar bilir ben hiç kalamadım hamile canmGeldim canm acildeyim kan verdim 12.30 da çıkacak bakalm ya çok korkttum ama her yerde 7.haftada kahverengi leke normal diyor inşallah öyledir
Suan günde 3 tane progestan fitil kullanıyorum canımÖnlem amaçlı progesteron vermedilermi canm iğne olmasa bile hap falan belki normaldır diğer kızlar bilir ben hiç kalamadım hamile canm
Sonucu bize yaz canm dua et sende sonuc cıkana kadar ama inşallah iyi cıkıcak sonuç içime öyle doğuyorSuan günde 3 tane progestan fitil kullanıyorum canım
Tabiki yazarım canm çok dua ediyorum çok Allah razı olsun. Inşallah hiç birşey olmucak Rabbim hayırlısıyla kulağımıza almayı nasip etsin insallahSonucu bize yaz canm dua et sende sonuc cıkana kadar ama inşallah iyi cıkıcak sonuç içime öyle doğuyor
Hoşgeldin aramıza eşinizin sonucu bana cok kötü gelmedi hatta iyi sayılır dna hasar testi yaptırdınız mı bi araştırın isterseniz sonuc iyi olsa bile hasar yüksek çıkarsa döllenme olmuyor olsada sorunlu oluyormusKızlar bu arada ben de nacizane hikayemi paylaşmak istiyorum;
Yaşım 31, 2013'ten bu yana bebek düşünüyoruz (10 yıllık evliyim, ilk 5 yıl korunduk) ancak sadece 1 kez doğal yolla 2 yıl önce hamile kaldım. İkiz gebelikti ama gelişim durduğu için 11.haftada kürtaj oldum. Daha önce Çapa infertilite 'ye gittik ve sebepsiz infertilite denildi. 1 ay önce Medipol Mega'da Dr.Ayse Karahasanoglu'na muayene oldum ve birçok tetkik ve testlerimiz yapıldı.
Yumurta rezervimin düşük olduğunu söyledi doktorum.
Amh : 1,54
Eşimin spermiyogram sonucunu bugün aldık
Total spermatozoa sayısı: 360.000.000
İleri hareketli: %37
Yerinde Hareketli: %12
Hareketsiz: %51
Toplam ileri hareketli sperm sayısı : 133.200.000
Morfoloji :%3
Baş: %84
Boyun: %38
Kuyruk: %23
Teratozoosperm indeksi (TZI): 1.49
Anladığım kadarı ile eşimde morfolojik problem var ve baş anomalisi var. Bizi neler beklediğini konusunda bir fikrim yok Rabbim yardımcımız olsun.
Amin çok sağol canım.Çok üzüldüm Rabbim sabır versin inşallah(((((
Öyle yapıyorum. Elimden hiç bişey gelmiyo ki kuzumAmin canım Rabbim hayırlısını versin üzülme diyemiyorum çok zor biliyorum Allah a sığın
Çok sağolun canım benim iyi ki varsınız. İnşallah hayırlı zamanda olur... Hepimizin...Canm geçmiş olsun Rabbim herseyin en hayırlısını en güzel zamanda nasip etsin bu üzüntülerini sana unuttursun.seni hiç birimiz tanımıyoruz ama dualarımız seninle kuzum
Aynen kuzum hayırlısı değilmiş. Yapacak bişey yok. Destekleriniz icin cok sagolun. Demek bizim tekl sıkıntı hasar degilmiş. İnşallah hayırlı zamanda verirBestttt ahh canım benim yeni okudum okurken bile kalbime birşey oturdu. Bizler senin için hep hayırlısını istedik demek ki hayırlısı olmamasıymış. İnşallah rabbim evini bebek sesleriyle gönlünü de sevgisiyle doldursun. Hiç bir şey diyemiyorum fakat hep İnan hep Bir gün bebeğinin sana geleceğine İnan ve dua et. Her dua nasibine, her nasip vaktine esirdir.. vakti gelecek biraz daha sabır sadece
İnşallah hepimize kuzum inşallah... Kaybetmek çok zor çok.Canım çok güzel anlatmışSaklicennet inancını asla kaybetme bunlar günahlarına kefarek inşallah Rabbim en güzelini hayırlısını nasip edecek
Teşekkür ederim.Geçmiş olsun
Çok sağolun desteğiniz için. Benim sınavım da buymuş. Zor ama Allah sabrını veriyor. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.Bestttt sizi tanımıyorum, sadece birkaç dakikadır konuları okurken hikayenizi okudum farklı bir konuda, hamile takviminizi görünce sevindim hatta ama şimdi düşük yaptığınız ip okuyinca yemin ederim boğazım dugumlendi. Rabbim sabır ihsan etsin, inşaallah hayırlısı ile birgun bebeginize kavusmanizi nasip etsin.dualarim sizinle....
Teşekkür ederim, hosbuldumHoşgeldin aramıza eşinizin sonucu bana cok kötü gelmedi hatta iyi sayılır dna hasar testi yaptırdınız mı bi araştırın isterseniz sonuc iyi olsa bile hasar yüksek çıkarsa döllenme olmuyor olsada sorunlu oluyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?