Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar sagolun. Bebegimi kaybettim. Su an bir kısmı düstü umarım kürtaja gerek kalmaz. Yapacak birşeyim kalmadı elim kolum baglı. Rabbim hayırlısını versn.
canim benim azini gorunce uzuldum. Ama elden bir sey gelmiyor. Kelimelerde anlamsiz. Allah guc kuvvet sabir versin. Insallah Rabbim en kisa zamanda bunun acisini unutturacak evlatlar verir sana. Allah yardimcin olsun.

Kizlar gunduz iste yoruluyorum eve gelince de yemek ve direk uyku moduna geciyorum. Bu saatlerde de uykum kaciyor. Ama tum yazilanlari okuyorum...

Aslinda ne yazacagimi sasirdim... ama bizler cok guclu kadinlariz... Allah insallah bir kapiyi kapatir diger kapiyi acar. Bessttt.in olacagina inanmistim. Ama takdiri ilahi. Insallah vakti geldiginde guzel gunleri de gorecegiz hepbirlikte...

Amin canım Allah razı olsun.
Çok sağol canım ilgilendiğin için.
Sen ayarla canım nasıl istersen öyle olsun:)
Allah razı olsun Rabbim inşallah hayırlısı ile sana da nasip etsin inşallah.
Canım bir sknti mi var ben kaçırdım seni inşallah bişey yoktur kuzum bebeğin sennle olur inşallah canım

merhaba ;

ben de çok uzun zamandır takipteyim sizleri..her ne kadar yazmasam da her birinizi tanıyorum diyebilirim.

Dua grubuna beni de katarsanız sevinirim..

P Perican01
Beth18
R ruyagokk
@Zeynep6302
B Beyza_2018
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
B Birmucize
@Rm_angel
Bestttt
@demircemre01

Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.

R ruyagokk için dua ediyoruz.
Uzun bekleyişin ardından tüp bebek tedavisi ile gebe kaldı. Hamileliğinin ilk ayları. Daha öncesinde başarısız tüp bebek denemeleri var. Rabbim bu kez bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.

Her kim
“Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb.” “Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm ‘’ okursa çocuğun anne karnında gelişimi tam olur.
50 defa arkadaşımız için okuyoruz.

Çocukların hayırlı ve sağlıklı olmaları için
‘’Fe hebli min ledünke veliyya’’ zikrini de 50 defa okuyoruz

Bestttt geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın. Rabbim tüm yaşadıklarını unutturacak sağlıkla kucağına alacağın evlatlar nasip etsin
Çok sağol canım. Amin inşallah hepimize.
Bu arada kızlar sağolun düsünüp yazdıgınız icin gece acildeydim. İgne yaptırdım cok agrılı oldu. Parca kalmamıs allahtan.

Canım bir sknti mi var ben kaçırdım seni inşallah bişey yoktur kuzum bebeğin sennle olur inşallah canım
İnsallah canim.dün akşam kahverengi lekem geldi canm çok panik olduk hemen acile gittik kan falan bakıldı şükür birşey çıkmadı herşey normal dedi .ultrasondan baktı kalp atışı var dedi elhamdülillah.

Canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
Ne kadar güzel yazmışsın çok duygulandım
Rabbim dualarımızı kabul etsin .
Hepinizi en yakın zamanda hayırli sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..
İyiki varsın canım hakkını helal et sürekli ilgileniyosun bizimle

Gözün aydın canım Allah sana bagislasin

Ne demek kuzum lafı bile olmaz hepimiz gönül birliği yapıyoruz. Dualarımız yetecek inşallah.

Iyi hafta sonlari kardeslerim. Bestttt in uzgun oldugunu bildigim icin birsey yazmak icimden gelmiyor .. Bende son durum şuki bu sabah kontrolum vardi 8. gun bugun yumurta gelistirici igneleri biraktik. 19 20 22 25 mm .. gibi yumurtalarim vardi Pazartesi toplanacak, mikro çip yontemiyle esimin spermleri secilecek. Transfer persembe yada Ctesi. E2 Tahlillerimide verdim, catlama ignemi bu gece yapacagim. Hayirlisi .

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Rabbim hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.

Merhabalar, siz konuya hakimsiniz diye buraya yazma ihtiyacı duydum. 2 senedir cocuk istiyoruz olmuyor, eşimin sperm testleri her seferinde farklı çıkıyor 3-4 milyon çıktığı da oldu 16 milyon çıktığı da oldu.hepsinde hareket ve morfoloji normal gozukuyor.hepsi farklı merkezlerde bakildi Bu süreçte farklı şeyler denedik ama düzenli bir şey yapmadık bugün özel bı hastanede yapilan testte 67milyon çıkmış sizce inanmali miyim yoksa tekrarlamak mi gerekir sayı bu kadar farkeder mi merkezden merkeze. Bu arada testlerin arasında zaman farki var birkaç ayda bir gibi
Artık tedavi düşünmeye başlamıştım tüp bebek raporu için aşılama olacaktım bir sonraki ay hatta dün de hsg çektirdim normal çıktı. Bu şartlarda sizce zamana mi bırakayım?

Bir melek gelsin
Kuzum sonuçlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Güzel haberlerle gel inşallah.
Kuzummmm cok tşk ederim benim doktor yani yeni gittiğim bu dr yine hiç bişeyin yok dedi çok şükür Rabbime,amh da cok iyi dolu dedi stres yapma kaab hocanın dediği süreye kadar bekleyelim dedi sonra istersen tüpe geçeriz dedi .eşim bugün test verdi sonuç cıkınca yazarım canım.resmen sanki kpss gibi heycanlı sperogram sonucları bizim için

Sperm sayısı her seferinde değişir. Aynı yerde 2 hafta aralıklarla verdiğiniz test size doğru sonucu verecektir.
Geçirilen en ufak hastalık kullanılan ilaçlar dahi sonucu etkiler. Eşinin spermlerinin DNA içeriğine bakılsın hasar mevcutsa tedavisi olunsun. 3 ay kadar kendinize izin verin bu zamanı yumurtanızı ve spermlerinizi tedaviye hazırlayarak geçirin, tedavi başarı şansınız artsın.
Benim tavsiyelerim bunlar normal yolla olma olasılığı her zaman vardır unutmayın.
Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…