- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Kesinlikle katılıyorum. :)Kuzummmm cok tşk ederim benim doktor yani yeni gittiğim bu dr yine hiç bişeyin yok dedi çok şükür Rabbime,amh da cok iyi dolu dedi stres yapma kaab hocanın dediği süreye kadar bekleyelim dedi sonra istersen tüpe geçeriz dedi .eşim bugün test verdi sonuç cıkınca yazarım canım.resmen sanki kpss gibi heycanlı sperogram sonucları bizim için
Bence testinizi en güvenilir tüp bebek merkezinden yaptırın hastaneler bizi hep yanılttıMerhabalar, siz konuya hakimsiniz diye buraya yazma ihtiyacı duydum. 2 senedir cocuk istiyoruz olmuyor, eşimin sperm testleri her seferinde farklı çıkıyor 3-4 milyon çıktığı da oldu 16 milyon çıktığı da oldu.hepsinde hareket ve morfoloji normal gozukuyor.hepsi farklı merkezlerde bakildi Bu süreçte farklı şeyler denedik ama düzenli bir şey yapmadık bugün özel bı hastanede yapilan testte 67milyon çıkmış sizce inanmali miyim yoksa tekrarlamak mi gerekir sayı bu kadar farkeder mi merkezden merkeze. Bu arada testlerin arasında zaman farki var birkaç ayda bir gibi
Artık tedavi düşünmeye başlamıştım tüp bebek raporu için aşılama olacaktım bir sonraki ay hatta dün de hsg çektirdim normal çıktı. Bu şartlarda sizce zamana mi bırakayım?
Melekcimm siz devlette verdiniz mi hiç. Bizim devlet sonuçları yerlerde.Bence testinizi en güvenilir tüp bebek merkezinden yaptırın hastaneler bizi hep yanılttı
Teşekkür ederim peki DNA içeriğine nerde bakılıyor bunun için ne yapmamız lazimSperm sayısı her seferinde değişir. Aynı yerde 2 hafta aralıklarla verdiğiniz test size doğru sonucu verecektir.
Geçirilen en ufak hastalık kullanılan ilaçlar dahi sonucu etkiler. Eşinin spermlerinin DNA içeriğine bakılsın hasar mevcutsa tedavisi olunsun. 3 ay kadar kendinize izin verin bu zamanı yumurtanızı ve spermlerinizi tedaviye hazırlayarak geçirin, tedavi başarı şansınız artsın.
Benim tavsiyelerim bunlar normal yolla olma olasılığı her zaman vardır unutmayın.
Çok geçmiş olsun.
Ayyy inşallah kuzumKesinlikle katılıyorum. :)
İyi bari biriniz sağlam olunda bebiş gelmekte zorlanmasın... çok sevindim. Bence spermlerde de gelişme vardır.
Kuzum biz küçük bi ilçedeyiz devlete gitme sansımız hiç olmadı özel hastanede verdik hep sonrada düzen e geçtik ama en sonunda mikrogende veriyoruz en güvendiğimiz yer burası oldu cnmMelekcimm siz devlette verdiniz mi hiç. Bizim devlet sonuçları yerlerde.
Ankaradasınız sanırım. Düzen lab., Mikrogen, genartda yapılıyor diye biliyorum. Bunları bir araştırın. DNA hasarı ve ros(oksidatif stres) yüksek olduğunda spermler etkileniyor. Dölleme kapasiteleri düşüyor. Baktırmakta yarar var.Teşekkür ederim peki DNA içeriğine nerde bakılıyor bunun için ne yapmamız lazim
Güzel duaların için teşekkür ediyorum.Kuzum biz küçük bi ilçedeyiz devlete gitme sansımız hiç olmadı özel hastanede verdik hep sonrada düzen e geçtik ama en sonunda mikrogende veriyoruz en güvendiğimiz yer burası oldu cnm
Çok sağol kuzum.Tekrar çok geçmiş olsun canım.
Canım inşallah bebisine kavusursun. rabbim hepimize sağlıklı bebişler versin. Yumurta boyutların cok güzel. Nerde yaptırıyosunuz?Iyi hafta sonlari kardeslerim.Bestttt in uzgun oldugunu bildigim icin birsey yazmak icimden gelmiyor .. Bende son durum şuki bu sabah kontrolum vardi 8. gun bugun yumurta gelistirici igneleri biraktik. 19 20 22 25 mm .. gibi yumurtalarim vardi Pazartesi toplanacak, mikro çip yontemiyle esimin spermleri secilecek. Transfer persembe yada Ctesi. E2 Tahlillerimide verdim, catlama ignemi bu gece yapacagim. Hayirlisi .
Cnm arayın sorun bence 10 günde çıkmıştı bizimki ama aramasak 20 güne kadar bekletiyorlarmışSabırsızlıkla bekliyorum. Sorun nerede çok merak ediyorum. İnşallah güzel haberler alırız.
Bende eşime ayrıntılı kan tahlili yaptırtmıştım. Sonucunu aldık kolesterolü ve trigliseridi Yüksel çıktı. Hatta trigliserid 355 çıktı. Onları düşürmeye çalışacağız artık. Spermleri bunlarda olumsuz etkiliyor olabilir.
Canım nasılsın var mı bir gelişme ?Cnm arayın sorun bence 10 günde çıkmıştı bizimki ama aramasak 20 güne kadar bekletiyorlarmış
yok kuzum hasta oldum bu ayda Nisan’da tüp bebek için görüşmeye gitcez kayseri acıbademe temmuzdada yaptırcaz olmuyor dna da düzeldi sayı hzıda morfolojide güzel ama olmuyor 5 yıl oldu beklemenin anlamı yok eşimde zaten varikosel tekrarladı ama kaan hoca önemsemiyor tedavi görmüşken tüpe geçelim artık diyoruz Allahtan hayırlısı dna tekrarlamasın die ilaç kullanıyoruz fakat tüp yaptırana kadar tekrarlar mı die çok korkuoruzCanım nasılsın var mı bir gelişme ?
Benim sanki bu ayda olmadi
Acaba aşılamami yaptirsam diyorum
Canım ya banada 6sene oldu 4.senede doluyor neredeyse çocuk peşinde koşturali hepimiz ayrı yaralıyız Allah yardımcımız olsun.bende uzun süre olacak mı diye beklemek istemiyorum.suan ne kullanıyorsunuz canım vitamin olarak.bende yakın zamanda gidip konuşayım diyorumY
yok kuzum hasta oldum bu ayda Nisan’da tüp bebek için görüşmeye gitcez kayseri acıbademe temmuzdada yaptırcaz olmuyor dna da düzeldi sayı hzıda morfolojide güzel ama olmuyor 5 yıl oldu beklemenin anlamı yok eşimde zaten varikosel tekrarladı ama kaan hoca önemsemiyor tedavi görmüşken tüpe geçelim artık diyoruz Allahtan hayırlısı dna tekrarlamasın die ilaç kullanıyoruz fakat tüp yaptırana kadar tekrarlar mı die çok korkuoruz
R ruyagokk arkadaşım için çekirleri çektim dua ettim. Allah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Kucağı hayırlı evlatlarla dolsun inşallahP Perican01
Beth18
R ruyagokk
@Zeynep6302
B Beyza_2018
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
@Rm_angel
Bestttt
@demircemre01
Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.
R ruyagokk için dua ediyoruz.
Uzun bekleyişin ardından tüp bebek tedavisi ile gebe kaldı. Hamileliğinin ilk ayları. Daha öncesinde başarısız tüp bebek denemeleri var. Rabbim bu kez bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.
Her kim
“Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb.” “Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm ‘’ okursa çocuğun anne karnında gelişimi tam olur.
50 defa arkadaşımız için okuyoruz.
Çocukların hayırlı ve sağlıklı olmaları için
‘’Fe hebli min ledünke veliyya’’ zikrini de 50 defa okuyoruz
Amin. Insallah hep beraber kardesim. Istanbul Emsey Hospital Nesrin Bastuğ ..Çok sağol kuzum.
Canım inşallah bebisine kavusursun. rabbim hepimize sağlıklı bebişler versin. Yumurta boyutların cok güzel. Nerde yaptırıyosunuz?
İmprly kullanıyor eşim yanında promen k da içiyor çakşır suyu birde bakalım cnm hayırlısı artkCanım ya banada 6sene oldu 4.senede doluyor neredeyse çocuk peşinde koşturali hepimiz ayrı yaralıyız Allah yardımcımız olsun.bende uzun süre olacak mı diye beklemek istemiyorum.suan ne kullanıyorsunuz canım vitamin olarak.bende yakın zamanda gidip konuşayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?