Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Amin çok sağol canım. Hepimizin en hayırlı zamanda olur inşallah...

Saklicennet canım aktardıysa gitcem kendim ve eşim için arı sütü pal polen alıcam önerdiğin bişe varmı aktarcıdan özellikle eşim için hareket artsın die
Kuzum benim yeni girdim ya şimdi gördüm.
Güvendiğin bir aktar varsa sen bal polen propolis arı sütü ve ginseng karışımı yaptır hergün eşin bir tahta kaşığı aç tok fark etmez yedir işe gönder. Ben keçiboynuzuda en azından 1 ay dene derim. Muhakkak faydasını görürsünüz. Spermler fruktoz ihtiyacını keçiboynuzundan alıyorlar. Hem sayı hem hız için keçiboynuzu da faydalı.

zeynepppppppp canım yarın sana okuyacağız inşallah.
Özel bir dua varsa söyleyebilirsin. İstersen bana yazdığın duayıda okuyabiliriz. İstediğin ne varsa söyleyebilirsin.

Cevap alamayınca almadım yarın gideriz artik

Pekmez yiyor artık hergun bı bardak havuç suyu iciriyorum ilacı bulamadık progeny depolarda yok onuda bulsak tam olcak takviye olsun diye arı ürünleri kullanmak istiyorum bende kullanırım bal ve polen yumurta için

Pekmez yiyor artık hergun bı bardak havuç suyu iciriyorum ilacı bulamadık progeny depolarda yok onuda bulsak tam olcak takviye olsun diye arı ürünleri kullanmak istiyorum bende kullanırım bal ve polen yumurta için
Evet canım sende kullan. Saraçoğlunun sitesinde de var oradanda alabilirsin. Bizde henüz almadık. Eşimin arkadaşının arı kovanları var bize polen verdi. Bende kendim bal polen tarçın zencefil çörekotu macunu hazırladım sabah incir macun promen k veriyorum. Bizde işe yarar mı bilmiyorum ama spermlere faydalı olduğunu biliyorum. Bizim haraketsizleri canlandırmak için elektro şok vermek gerek galiba. :)

Bugün rüyamda sarışın erkek bı bebek emzirdim hala hissediyorum gaza geldim arı ürünleri alicam

Siteyi bilmiyorum araştırayım bi canim

İyi aksamlar arkadaşlar rüyamda altın bilezik takmıstım çok keyifli bir rüya idi yorumlayarak olan varmı meraklıym ben rüyalar @Suskun Ceylan inşallah birgün rüyalar gerçekleşir canım.neler neler görmediikki bu süreçte

Kızın olucak bence ona çıkıcak cnm

Annem ne zaman düğünüm olsa bilezik taksalar kızım olucağını anlardım derdi 3 kız kardeşiz üçünde de bilezik takmış
Ayyy ne güzel rüyalar bende uyanınca kız dedim anlattığım kişiler erkek bebeğimiz oldu dedi bakıp görelim.bizde 4 kız kardeşiz.annemnn de erkek bebeğine düşük yapınca bileziği kırılıp düşmüş kolundan bakıcaz artık teşekkür ederim yorumun için canım sevindim.bayaa prensese sartladım kendimi de

P Perican01
Beth18
R ruyagokk
zeynepppppppp
B Beyza_2018
Murabbaa
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
@Rm_angel
Bestttt
@demircemre01

Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.

zeynepppppppp arkadaşımızın 2 düşüğü var. Eşi varikosel ameliyatı oldu. Tedavi aşamasındalar. Rabbim eşi ile kendisine Şafi ismiyle şifasını versin inşallah. Dualarımızı eşi ve kendisi için yapıyoruz.
Rabbim kabul ve makbul etsin.

“Bismillahirrahmanirrahim”
“Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibaten inneke semiuddai” Arkadaşımız için 100 defa okuyoruz.
100 kez de ya Şafi esmasını çekiyoruz.

Sağol canm Allah razı olsun.:)
Rabbim tez zamanda sizede hayırli sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…