- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
Amin çok sağol canım. Hepimizin en hayırlı zamanda olur inşallah...Beth18 Saklicennet sağolun arkadaşlar Allah razı olsun.Bugün yoğundum giremedim yatsıdan sonra birazdan R ruyagokk için okuycam inşallah Bestttt canım çok üzüldüm geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın hayırlısı ile sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda
Kuzum benim yeni girdim ya şimdi gördüm.Saklicennet canım aktardıysa gitcem kendim ve eşim için arı sütü pal polen alıcam önerdiğin bişe varmı aktarcıdan özellikle eşim için hareket artsın die
Yazdığım duayı okuyalım cnm teşekkürlerzeynepppppppp canım yarın sana okuyacağız inşallah.
Özel bir dua varsa söyleyebilirsin. İstersen bana yazdığın duayıda okuyabiliriz. İstediğin ne varsa söyleyebilirsin.
Cevap alamayınca almadımKuzum benim yeni girdim ya şimdi gördüm.
Güvendiğin bir aktar varsa sen bal polen propolis arı sütü ve ginseng karışımı yaptır hergün eşin bir tahta kaşığı aç tok fark etmez yedir işe gönder. Ben keçiboynuzuda en azından 1 ay dene derim. Muhakkak faydasını görürsünüz. Spermler fruktoz ihtiyacını keçiboynuzundan alıyorlar. Hem sayı hem hız için keçiboynuzu da faydalı.
Pekmez yiyor artık hergun bı bardak havuç suyu iciriyorum ilacı bulamadık progeny depolarda yok onuda bulsak tam olcak takviye olsun diye arı ürünleri kullanmak istiyorum bende kullanırım bal ve polen yumurta içinKuzum benim yeni girdim ya şimdi gördüm.
Güvendiğin bir aktar varsa sen bal polen propolis arı sütü ve ginseng karışımı yaptır hergün eşin bir tahta kaşığı aç tok fark etmez yedir işe gönder. Ben keçiboynuzuda en azından 1 ay dene derim. Muhakkak faydasını görürsünüz. Spermler fruktoz ihtiyacını keçiboynuzundan alıyorlar. Hem sayı hem hız için keçiboynuzu da faydalı.
Evet canım sende kullan. Saraçoğlunun sitesinde de var oradanda alabilirsin. Bizde henüz almadık. Eşimin arkadaşının arı kovanları var bize polen verdi. Bende kendim bal polen tarçın zencefil çörekotu macunu hazırladım sabah incir macun promen k veriyorum. Bizde işe yarar mı bilmiyorum ama spermlere faydalı olduğunu biliyorum. Bizim haraketsizleri canlandırmak için elektro şok vermek gerek galiba. :)Pekmez yiyor artık hergun bı bardak havuç suyu iciriyorum ilacı bulamadık progeny depolarda yok onuda bulsak tam olcak takviye olsun diye arı ürünleri kullanmak istiyorum bende kullanırım bal ve polen yumurta için
Bugün rüyamda sarışın erkek bı bebek emzirdim hala hissediyorum gaza geldim arı ürünleri alicamEvet canım sende kullan. Saraçoğlunun sitesinde de var oradanda alabilirsin. Bizde henüz almadık. Eşimin arkadaşının arı kovanları var bize polen verdi. Bende kendim bal polen tarçın zencefil çörekotu macunu hazırladım sabah incir macun promen k veriyorum. Bizde işe yarar mı bilmiyorum ama spermlere faydalı olduğunu biliyorum. Bizim haraketsizleri canlandırmak için elektro şok vermek gerek galiba. :)
Siteyi bilmiyorum araştırayım bi canimEvet canım sende kullan. Saraçoğlunun sitesinde de var oradanda alabilirsin. Bizde henüz almadık. Eşimin arkadaşının arı kovanları var bize polen verdi. Bende kendim bal polen tarçın zencefil çörekotu macunu hazırladım sabah incir macun promen k veriyorum. Bizde işe yarar mı bilmiyorum ama spermlere faydalı olduğunu biliyorum. Bizim haraketsizleri canlandırmak için elektro şok vermek gerek galiba. :)
Kızın olucak bence ona çıkıcak cnmİyi aksamlar arkadaşlar rüyamda altın bilezik takmıstım çok keyifli bir rüya idi yorumlayarak olan varmı meraklıym ben rüyalar @Suskun Ceylan inşallah birgün rüyalar gerçekleşir canım.neler neler görmediikki bu süreçte
Hadi inşallah birçok kişide erkek dedi biliyor musun bekleyip görelim saglıcakla gelsindeKızın olucak bence ona çıkıcak cnm
Annem ne zaman düğünüm olsa bilezik taksalar kızım olucağını anlardım derdi 3 kız kardeşiz üçünde de bilezik takmışHadi inşallah birçok kişide erkek dedi biliyor musun bekleyip görelim saglıcakla gelsinde
Ayyy ne güzel rüyalar bende uyanınca kız dedim anlattığım kişiler erkek bebeğimiz oldu dedi bakıp görelim.bizde 4 kız kardeşiz.annemnn de erkek bebeğine düşük yapınca bileziği kırılıp düşmüş kolundan bakıcaz artık teşekkür ederim yorumun için canım sevindim.bayaa prensese sartladım kendimi deAnnem ne zaman düğünüm olsa bilezik taksalar kızım olucağını anlardım derdi 3 kız kardeşiz üçünde de bilezik takmış
Sağol canm Allah razı olsun.:)Beth18 Saklicennet sağolun arkadaşlar Allah razı olsun.Bugün yoğundum giremedim yatsıdan sonra birazdan R ruyagokk için okuycam inşallah Bestttt canım çok üzüldüm geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın hayırlısı ile sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?