- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
Teşekkürler kuzummmmP Perican01
Beth18
R ruyagokk
zeynepppppppp
@Redrise1515
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
B Birmucize
@Rm_angel
Bestttt
@demircemre01
Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.
zeynepppppppp arkadaşımızın 2 düşüğü var. Eşi varikosel ameliyatı oldu. Tedavi aşamasındalar. Rabbim eşi ile kendisine Şafi ismiyle şifasını versin inşallah. Dualarımızı eşi ve kendisi için yapıyoruz.
Rabbim kabul ve makbul etsin.
“Bismillahirrahmanirrahim”
“Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibaten inneke semiuddai” Arkadaşımız için 100 defa okuyoruz.
100 kez de ya Şafi esmasını çekiyoruz.
P Perican01
Beth18
R ruyagokk
zeynepppppppp
@Redrise1515
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
B Birmucize
@Rm_angel
Bestttt
@demircemre01
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.
zeynepppppppp arkadaşımızın 2 düşüğü var. Eşi varikosel ameliyatı oldu. Tedavi aşamasındalar. Rabbim eşi ile kendisine Şafi ismiyle şifasını versin inşallah. Dualarımızı eşi ve kendisi için yapıyoruz.
“Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibaten inneke semiuddai” Arkadaşımız için 100 defa okuyoruz.
İnşallah canım inşallahİyi aksamlar arkadaşlar rüyamda altın bilezik takmıstım çok keyifli bir rüya idi yorumlayarak olan varmı meraklıym ben rüyalar @Suskun Ceylan inşallah birgün rüyalar gerçekleşir canım.neler neler görmediikki bu süreçte
Ben niye yokum bu duada acabaaaaaP Perican01
Beth18
R ruyagokk
zeynepppppppp
@Redrise1515
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
B Birmucize
@Rm_angel
Bestttt
@demircemre01
emsey biraz pahalı muayeneleri falan.. tedavi masraflarınız ne oluyor orada bilgi verirsen sevinirim.Amin. Insallah hep beraber kardesim. Istanbul Emsey Hospital Nesrin Bastuğ ..
Ayyy canım benim sen birşey demeyince tereddütte kaldım etiketlesem mi diye. Belki katılmak istemezsin katılmak mecburi değil. Etiketlersem mahcup olursun çıkmak istesende çıkamazsın falan diye düşündüm.Ben niye yokum bu duada acabaaaaa
Benimde emzirdiğim bebişlerin haddi hesabı YokBugün rüyamda sarışın erkek bı bebek emzirdim hala hissediyorum gaza geldim arı ürünleri alicam
Olurmuuu tamam nasıl yapılıyor kısaca anlat banaAyyy canım benim sen birşey demeyince tereddütte kaldım etiketlesem mi diye. Belki katılmak istemezsin katılmak mecburi değil. Etiketlersem mahcup olursun çıkmak istesende çıkamazsın falan diye düşündüm.:)
Hemen ekliyorum. :)
Canım 1 tane duydum çok şükür .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?