Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Teşekkürler kuzummmm

zeynepppppppp okudum Allah kabul etsin .Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah yüzünü güldürsün .

İnşallah canım inşallah

Kızlar sizi sessiz takip ediyorum bende duaya katılabilir miyim

Ben niye yokum bu duada acabaaaaa

P Perican01
Beth18
R ruyagokk
zeynepppppppp
@Redrise1515
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
B Birmucize
@Rm_angel
Bestttt
@demircemre01
Milyaay
Suskun Ceylan

Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.

zeynepppppppp arkadaşımızın 2 düşüğü var. Eşi varikosel ameliyatı oldu. Tedavi aşamasındalar. Rabbim eşi ile kendisine Şafi ismiyle şifasını versin inşallah. Dualarımızı eşi ve kendisi için yapıyoruz.
Rabbim kabul ve makbul etsin.

“Bismillahirrahmanirrahim”
“Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibaten inneke semiuddai” Arkadaşımız için 100 defa okuyoruz.
100 kez de ya Şafi esmasını çekiyoruz

Günaydın ana kraliçeler. Her yeni gün yeni umut olsun bizler için... zaman geçtikçe bir adım daha bebişlerimize kavuşmamız için yol aldığımızı, yaklaştığımızı hissediyorum.
Fakat zaman aleyhimize de işliyor... her ne kadar bebek hayallerimize yaklaşsakda biyolojik saat işliyor... bu günlerimize, saatlerimize hatta dakikalarımıza tekrar geri dönemeyeceğiz istesek de geri gelmeyecek..
Hayatımızın tadını çıkaralım bir şeye odaklanıp elimizden kayıp gidenlere müsade etmeyelim. Allah’ın bize verdiği güzellikleri görelim hep bir gün bebek sahibi olacağımıza inanıp beklerken şükredip hayatımızdan giden zamanı görmezden gelmeyelim ve ne olursa olsun eşlerimize sımsıkı sarılıp güçlü olalım..
Hayat boş geçirilmeyecek kadar anlamlı.
Sizleri seviyorum arkadaşlar.

Olurmuuu tamam nasıl yapılıyor kısaca anlat bana

R ruyagokk ve zeynepppppppp arkadaşlarımız için okudum Allah kabul etsin.
Ruya arkadaşım inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Allaha emanet olun.
Zeynepcim Allahın izniyle inşallah bu defa sağlıklı bir gebelik nasip olacak sonunda alacaksın meleğini kucağına. Nedense çok yakında alacağız gibi hissediyorum güzel haberi senden

Suskun Ceylan çok basit canım. benim gönderdiğim mesajlarda etiketli olacaksın. Kimde sıra olduğunu ve ne okunması gerektiğini yazıyorum onları okuyup o kişiye dua edeceksin. Sırayla döneceğiz inşallah.

Milyaay ve @demircemre01
Kızlar kısaca bizlere kendinizden bahşeder misiniz?
Elimizden geldiğince özel dua yapmaya çalışıyoruz. Sıranız geldiğinde buna göre dua yapacağız.
Günlük yapılması gereken duaları gönderiyorum.
Sizlerin de güzel dualarınızı bekliyoruz.
Şimdiden allah razı olsun.

P Perican01
Beth18
R ruyagokk
zeynepppppppp
@Redrise1515
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
B Birmucize
@Rm_angel
Bestttt
@demircemre01
Milyaay
Suskun Ceylan

Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.

zeynepppppppp arkadaşımızın 2 düşüğü var. Eşi varikosel ameliyatı oldu. Tedavi aşamasındalar. Rabbim eşi ile kendisine Şafi ismiyle şifasını versin inşallah. Dualarımızı eşi ve kendisi için yapıyoruz.
Rabbim kabul ve makbul etsin.

“Bismillahirrahmanirrahim”
“Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibaten inneke semiuddai” Arkadaşımız için 100 defa okuyoruz.
100 kez de ya Şafi esmasını çekiyoruz

Merhabalar kizlar
R ruyagokk canim kalp atisini duydun mu? Buyuk ihtimalle duydun hamilelik takvimi ekledigini gordum. Kac tane duydun?
Canım 1 tane duydum çok şükür .
Ama karından ultrasonla hiç birşey görülmüyor bende rahim geriye dönükmuş ondan doktor öyle dedi .
Hep alttan bakılıyor çok kasiliyorum:)
Bakalm bu hafta tekrar gidecem inşallah herşey yoluna girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…