hadi bakalim insallah canim. Allahim isteyen herkesin basinaCanım 1 tane duydum çok şükür .
Ama karından ultrasonla hiç birşey görülmüyor bende rahim geriye dönükmuş ondan doktor öyle dedi .
Hep alttan bakılıyor çok kasiliyorum:)
Bakalm bu hafta tekrar gidecem inşallah herşey yoluna girer
Gunaydin kizlar bana da dua eder misiniz 3 4 gündür kalcamda ciddi bir batma var dr a gidecegim .Ne uyuyabiliyorum ne yatabiliyorum surekli ayaktayim.
R ruyagokk vezeynepppppppp arkadaşlarımız için okudum Allah kabul etsin.
Ruya arkadaşım inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Allaha emanet olun.
Zeynepcim Allahın izniyle inşallah bu defa sağlıklı bir gebelik nasip olacak sonunda alacaksın meleğini kucağına. Nedense çok yakında alacağız gibi hissediyorum güzel haberi senden
Bestttt kuzum bak link gönderiyorum. Tüp bebek kısmını değilse serum kısmını incele istersen.
https://www.google.com.tr/amp/m.hab...alini-yukselten-intralipid-tedavisi-turkiyede
@Perican01
Beth18
R ruyagokk
zeynepppppppp
B Beyza_2018
Murabbaa
@_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
@rvydmrt
@Erse35
@Rm_angel
Bestttt
@demircemre01
Milyaay
@Suskun Ceylan
Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.
zeynepppppppp arkadaşımızın 2 düşüğü var. Eşi varikosel ameliyatı oldu. Tedavi aşamasındalar. Rabbim eşi ile kendisine Şafi ismiyle şifasını versin inşallah. Dualarımızı eşi ve kendisi için yapıyoruz.
Rabbim kabul ve makbul etsin.
“Bismillahirrahmanirrahim”
“Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibaten inneke semiuddai” Arkadaşımız için 100 defa okuyoruz.
100 kez de ya Şafi esmasını çekiyoruz
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine çok ayakta kalma.birde magnezyum aliyormusun kramp olmasın.Gunaydin kizlar bana da dua eder misiniz 3 4 gündür kalcamda ciddi bir batma var dr a gidecegim .Ne uyuyabiliyorum ne yatabiliyorum surekli ayaktayim.
Olabilir. Benim de bağışıklığım güçlü. Kolay kolay hasta dahi olmam. Fakat hamilelikte ne olacak bilmiyorum. Hamile de kalamıyorum zaten.Benimde bu problemimin olduğunu düşünüyorum çünkü benim vücudum trombositlerimi de zararlı görüp öldürüyordu muhtemelen aynı şeyi yapıyor şuanda gebeliği kabul etmiyor ama doktor ilk olarak pırtılaşma üzerinde duralım 3 ay dedi sonuç alamazsak bağışıklığa odaklanacağız dedi. Beklemedeyiz.
Sağlıkla kucagına al da gerisi önemli degil canım ama her evin bi kızı olmalı benceAyyy ne güzel rüyalar bende uyanınca kız dedim anlattığım kişiler erkek bebeğimiz oldu dedi bakıp görelim.bizde 4 kız kardeşiz.annemnn de erkek bebeğine düşük yapınca bileziği kırılıp düşmüş kolundan bakıcaz artık teşekkür ederim yorumun için canım sevindim.bayaa prensese sartladım kendimi de
Allah razı olsun cnm çok teşekkürlerzeynepppppppp canım okudum dua ettim Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Kuzum 8 yıllık evliyim 27 yaşındayim 3 negatif tüp bebek tedavim var eşimde 3 5 sperm çıkıyor toplam sperm 30bin hepsi baş yada kuyruk sorunlu varikosel çıktı geçen ay ameliyat oldu Mayısta kontrolümüz var spermler düzelmiş olursa tüp bebeğe gececez çünkü olan spermler çok kötü ya döllemiyor yada transfere gidemiyoruz bakalım Mayıs ayında bizi neler bekliyor yarın ilk kişiden başlarım duayı okumaya bildirim yaparımMilyaay ve @demircemre01
Kızlar kısaca bizlere kendinizden bahşeder misiniz?
Elimizden geldiğince özel dua yapmaya çalışıyoruz. Sıranız geldiğinde buna göre dua yapacağız.
Günlük yapılması gereken duaları gönderiyorum.
Sizlerin de güzel dualarınızı bekliyoruz.
Şimdiden allah razı olsun.
Sagol canim insallah.Cnm geçmiş olsun. Dikkatli ol. Allah şifa versin.
Yok kramp olsa keşke cok değişik bir sey doktora gideceğim.Canım geçmiş olsun dikkat et kendine çok ayakta kalma.birde magnezyum aliyormusun kramp olmasın.
Ben ruyamda hep taki taşli gomlek filan gördüm. 3 kez kiz bebek emzirdigimi banyo yaptırdığımi gordum.Bilincalti oyunuymus :))) Bence senin de oglun olcak .Bu yil erkek yılı gibi :)Hadi inşallah birçok kişide erkek dedi biliyor musun bekleyip görelim saglıcakla gelsinde
Çok geçmiş olsun. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.Kuzum 8 yıllık evliyim 27 yaşındayim 3 negatif tüp bebek tedavim var eşimde 3 5 sperm çıkıyor toplam sperm 30bin hepsi baş yada kuyruk sorunlu varikosel çıktı geçen ay ameliyat oldu Mayısta kontrolümüz var spermler düzelmiş olursa tüp bebeğe gececez çünkü olan spermler çok kötü ya döllemiyor yada transfere gidemiyoruz bakalım Mayıs ayında bizi neler bekliyor yarın ilk kişiden başlarım duayı okumaya bildirim yaparım
Korkmayın. Morfolojiye kruger kriterine göre mi bakıldı? %10luk normal sperm yeterli olur.Kizlar sonucumu aciklarmsnz.lutfen pek anlamiom.morfolojiden ama
Sperm sayisi.10 milyon
Normal sperm %10
Bas sekil anomalisi%20
Akrozom anomalisi%2
Mid_piece anomalisi%2
Kuyruk anaomalisi%2
Mikst anomali%64
Nukleus anomalisi%0
Miktar sperm;2 lutfen morfoloji nasil.kizlar cevaplarmsnz? Kizlar acil.yardm esimin morfoloji.sonucu tup beebkle olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?