Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hadi bakalim insallah canim. Allahim isteyen herkesin basina

Cnm benim çok teşekkürler. İnş dediğin gibi olur. Herşeyin hayırlısı olsun inşşşş

Bestttt kuzum bak link gönderiyorum. Tüp bebek kısmını değilse serum kısmını incele istersen.
https://www.google.com.tr/amp/m.hab...alini-yukselten-intralipid-tedavisi-turkiyede

Benimde bu problemimin olduğunu düşünüyorum çünkü benim vücudum trombositlerimi de zararlı görüp öldürüyordu muhtemelen aynı şeyi yapıyor şuanda gebeliği kabul etmiyor ama doktor ilk olarak pırtılaşma üzerinde duralım 3 ay dedi sonuç alamazsak bağışıklığa odaklanacağız dedi. Beklemedeyiz.

zeynepppppppp arkadaşım için zikirleri çektim ve dua ettim. Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Gunaydin kizlar bana da dua eder misiniz 3 4 gündür kalcamda ciddi bir batma var dr a gidecegim .Ne uyuyabiliyorum ne yatabiliyorum surekli ayaktayim.
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine çok ayakta kalma.birde magnezyum aliyormusun kramp olmasın.

Olabilir. Benim de bağışıklığım güçlü. Kolay kolay hasta dahi olmam. Fakat hamilelikte ne olacak bilmiyorum. Hamile de kalamıyorum zaten.
Eğer tüp bebeğe geçersem böyle bir sorunum oluşur mu meraktayım. Bazen acaba spermleri vücudum atıyor mu diye de düşünüyorum..

Sağlıkla kucagına al da gerisi önemli degil canım ama her evin bi kızı olmalı bence

Kizlar sonucumu aciklarmsnz.lutfen pek anlamiom.morfolojiden ama
Sperm sayisi.10 milyon
Normal sperm %10
Bas sekil anomalisi%20
Akrozom anomalisi%2
Mid_piece anomalisi%2
Kuyruk anaomalisi%2
Mikst anomali%64
Nukleus anomalisi%0
Miktar sperm;2 lutfen morfoloji nasil.kizlar cevaplarmsnz? Kizlar acil.yardm esimin morfoloji.sonucu tup beebkle olurmu

Kızlar merhaba kaç gündür yazmıyorum. Çünkü devamlı ağlıyorum. Bi sinir boşalması oldu sanırım. Çok gerginim. Sinirlerim bitap. Okuyorum yazdıklarınızı ara ara. Hepinize dualarımı yapmaya çalışıyorum. Bestttt çok üzgünüm çok senin için. Duadan başka elimden bir şey gelmiyor. Hiçbir zaman o duyguyu tadamıcakmışım hissi geçmiyor oturdu kalbime. Gece rüyalarımda bile sperm testleri regl habire bir şeyler görüyorum.

Kuzum 8 yıllık evliyim 27 yaşındayim 3 negatif tüp bebek tedavim var eşimde 3 5 sperm çıkıyor toplam sperm 30bin hepsi baş yada kuyruk sorunlu varikosel çıktı geçen ay ameliyat oldu Mayısta kontrolümüz var spermler düzelmiş olursa tüp bebeğe gececez çünkü olan spermler çok kötü ya döllemiyor yada transfere gidemiyoruz bakalım Mayıs ayında bizi neler bekliyor yarın ilk kişiden başlarım duayı okumaya bildirim yaparım

Hadi inşallah birçok kişide erkek dedi biliyor musun bekleyip görelim saglıcakla gelsinde
Ben ruyamda hep taki taşli gomlek filan gördüm. 3 kez kiz bebek emzirdigimi banyo yaptırdığımi gordum.Bilincalti oyunuymus :))) Bence senin de oglun olcak .Bu yil erkek yılı gibi :)

Çok geçmiş olsun. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.
Tüp bebekte kuyruk anomalisi pek önemi Yok diye biliyordum. Niye döllemiyor. Hekimler birşey diyorlar mı?

Korkmayın. Morfolojiye kruger kriterine göre mi bakıldı? %10luk normal sperm yeterli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…