gömlek gördü n öylemi yanlış anlamadım degilmi.yarın kontrole gideceğim diğer bebeklerime bu zamanlarda kürtaj olmuştum bakalm ne alemdeyimBen ruyamda hep taki taşli gomlek filan gördüm. 3 kez kiz bebek emzirdigimi banyo yaptırdığımi gordum.Bilincalti oyunuymus :))) Bence senin de oglun olcak .Bu yil erkek yılı gibi :)
Evt cnm sonucu bole verdiler 10 milyon spermle tup bebk ytrli olurmu yaniKorkmayın. Morfolojiye kruger kriterine göre mi bakıldı? %10luk normal sperm yeterli olur.
Yakasi taşli gomlek gordum .Kac kez adet oldugumu görüp aglayarak uyandim .Herkes kiz bebege isaret dedi .Ama nasibimizde minik bir prens varmis O kadar farkli bir sey ki tarifsiz.gömlek gördü n öylemi yanlış anlamadım degilmi.yarın kontrole gideceğim diğer bebeklerime bu zamanlarda kürtaj olmuştum bakalm ne alemdeyim
Darısı hepimizin başına. buradaki tüm arkadaşları n da bu duyguyu tadacagına Allahn izni ile eminimYakasi taşli gomlek gordum .Kac kez adet oldugumu görüp aglayarak uyandim .Herkes kiz bebege isaret dedi .Ama nasibimizde minik bir prens varmis O kadar farkli bir sey ki tarifsiz.
Tam anlayabilmem için sperm testini görmem gerekiyor. Canlı sperm varsa yani haraketli %10 normal sperm yeterli sonuçta 1 yumurta=1 sperm demek... Eğer ileri haraket iyiyse biraz sperm sayısı yükselirse normal yolla bile şans var. Krugere göre %4 üzeri morfoloji normal sayılıyor.Evt cnm sonucu bole verdiler 10 milyon spermle tup bebk ytrli olurmu yaniSaklicennet
Üzülme canım nie bu kadar çok üzülüyorsun. Daha önce tüp bebek denemen oldu mu?Kızlar merhaba kaç gündür yazmıyorum. Çünkü devamlı ağlıyorum. Bi sinir boşalması oldu sanırım. Çok gerginim. Sinirlerim bitap. Okuyorum yazdıklarınızı ara ara. Hepinize dualarımı yapmaya çalışıyorum.Bestttt çok üzgünüm çok senin için. Duadan başka elimden bir şey gelmiyor. Hiçbir zaman o duyguyu tadamıcakmışım hissi geçmiyor oturdu kalbime. Gece rüyalarımda bile sperm testleri regl habire bir şeyler görüyorum.
Insallah canim bu imtihandan onlar da mutlulukla gececek Allah in izni ileDarısı hepimizin başına. buradaki tüm arkadaşları n da bu duyguyu tadacagına Allahn izni ile eminim
Canim yeni gördüm. Rabbim sabir versin .Hayirli saglikli gebelikler nasip etsin insallah .Kızlar sagolun. Bebegimi kaybettim. Su an bir kısmı düstü umarım kürtaja gerek kalmaz. Yapacak birşeyim kalmadı elim kolum baglı. Rabbim hayırlısını versn.
Canım şöyle söylüyüm ilk tedavide 9 yumurtadan 4 tane döllendi 3.güne 1 tane kaldı sonuç negatif 2.deneme 12 yumurtadan 1 tane döllendi hatta Dr spermler kötü görünüyor diye tese ameliyatı yapmıştı ve sadece 1 tane döllendi 2.güm transfer yapıldı sonuç yine negatif 3.deneme 14 yumurtadan 6 döllendi 5 tanesi 3.güne geldi donduruldu çözdürüp 5.güne bırakacaklardı sadece 2 tanesi ćözüldü ve 5.güne gitmedi gelişimi durdu dr tek sebep spermler kalitesiz o yüzden dedi geçen ay varikosel olduğu anlaşıldı Dr büyük ihtimalle sperm kalitesi düzelir dedi çünkü dna hasar testi yaptı eşime çok şükür dna hasarı yok şimdi de sabırsızlıkla Mayıs ayını bekliyoruz yani spermler kötüyse ne kadar yumurta olursa ise yaramıyor malesef bakalım bu tedavi de Rabbim nasip edecek miÇok geçmiş olsun. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.
Tüp bebekte kuyruk anomalisi pek önemi Yok diye biliyordum. Niye döllemiyor. Hekimler birşey diyorlar mı?
Peki bu tüp bebekleri yaparken eşin takviye almadı mı spermleri güçlendirmek için..Canım şöyle söylüyüm ilk tedavide 9 yumurtadan 4 tane döllendi 3.güne 1 tane kaldı sonuç negatif 2.deneme 12 yumurtadan 1 tane döllendi hatta Dr spermler kötü görünüyor diye tese ameliyatı yapmıştı ve sadece 1 tane döllendi 2.güm transfer yapıldı sonuç yine negatif 3.deneme 14 yumurtadan 6 döllendi 5 tanesi 3.güne geldi donduruldu çözdürüp 5.güne bırakacaklardı sadece 2 tanesi ćözüldü ve 5.güne gitmedi gelişimi durdu dr tek sebep spermler kalitesiz o yüzden dedi geçen ay varikosel olduğu anlaşıldı Dr büyük ihtimalle sperm kalitesi düzelir dedi çünkü dna hasar testi yaptı eşime çok şükür dna hasarı yok şimdi de sabırsızlıkla Mayıs ayını bekliyoruz yani spermler kötüyse ne kadar yumurta olursa ise yaramıyor malesef bakalım bu tedavi de Rabbim nasip edecek mi
Allah razı olsun cnm. Aynısı senin içinde olsun inşşşşşKızlar bende dualarımı okudum R ruyagokk Allah yavunu sana bagislasin gönlündeki gibi hayırlı sağlıklı Salih bir evlat olsun
vezeynepppppppp Allah sanada hayırlı sağlıklı gönlündeki gibi bir evlat versin tez vakitte inşallah
Cnm eşim yurtdışında çalışıyordu 2 3 aylığına geliyordu ve ilk 2 tedavi salaklıgımıza geldi cahildik bişey bilmiyorduk ve malesef bişey kullanmadan tedavi olduk 3.deneme 2016 Kasım ayında yapıldı ondada sadece 1 ay emodeks vermişti ama 2015te proexsedd Plus kullandı 4 ay oda etki etmeyince bırakmıştı tedavi döneminde ne yazık ki 1 aylık ilaç kullandı ama şimdi aklımız başımıza geldi@
Peki bu tüp bebekleri yaparken eşin takviye almadı mı spermleri güçlendirmek için..
Cnm benim progesteron 2 aydır düşük korktum dün özelde iyi bi dr a gittim aman progesteron düşüklüğü bi hastalık değil dedi o ay yumurtlamamıssın diyemeyiz dedi yumurtlamadan hemen sonra düşmeye başlıyor dedi hatta ultrasonda baktı yumurtan büyümüş bu ay dedi bide benim 0 lı bişe çıktı geçen ay amh degerimizde gayet iyi kısacası dr hiç önemsemedi ben çok şaşırdımKızlar progesteron testim adetin 21. Günü 6.33 çıkmış. Kötü galiba değil mi ??? 8 ve üstü iyi yazılıyor internette ordan çıkardım doğru mu sizce nasıl ????
Anldm.cnm.benim burdan atlmio dosya.okdar becerdm.atamiom ilk tup basarz gecn sene haziranda ozamn sayi.1.milyonun altndaydi.ilk tupde su an 10.milyon baya tedavi grdu esim ilac tedavisi hasar vardi o duzeldi.sukr smdi.iui degerleri 1 ay snra baslcm.cnm 2inci tupe oyuzden.korkuom kuzum.yaaaaTam anlayabilmem için sperm testini görmem gerekiyor. Canlı sperm varsa yani haraketli %10 normal sperm yeterli sonuçta 1 yumurta=1 sperm demek... Eğer ileri haraket iyiyse biraz sperm sayısı yükselirse normal yolla bile şans var. Krugere göre %4 üzeri morfoloji normal sayılıyor.
Canım okuyamadım bemn hastayım bide adet oldum ama gönlümden geçiriyorum dualarımdasınız hepiniz. Değerin düşük çıkmış cnm 10 ve üzeri olunca yumurtladığın anlaşılıyor hatta 15 sonrasına iyi diyor doktorlarKızlar progesteron testim adetin 21. Günü 6.33 çıkmış. Kötü galiba değil mi ??? 8 ve üstü iyi yazılıyor internette ordan çıkardım doğru mu sizce nasıl ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?