Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar progesteron testim adetin 21. Günü 6.33 çıkmış. Kötü galiba değil mi ??? 8 ve üstü iyi yazılıyor internette ordan çıkardım doğru mu sizce nasıl ????
Canım okuyamadım bemn hastayım bide adet oldum ama gönlümden geçiriyorum dualarımdasınız hepiniz. Değerin düşük çıkmış cnm 10 ve üzeri olunca yumurtladığın anlaşılıyor hatta 15 sonrasına iyi diyor doktorlar

Kızlar progesteron testim adetin 21. Günü 6.33 çıkmış. Kötü galiba değil mi ??? 8 ve üstü iyi yazılıyor internette ordan çıkardım doğru mu sizce nasıl ????
Canım okuyamadım bemn hastayım bide adet oldum ama gönlümden geçiriyorum dualarımdasınız hepiniz. Değerin düşük çıkmış cnm 10 ve üzeri olunca yumurtladığın anlaşılıyor hatta 15 sonrasına iyi diyor doktorlar

Üzülme. Üzüntü stres de çok etki ediyor. Ne güzel bak 1 milyondan 10 milyona çıkarmışsınız değerlerinizi. İleri haraketi de yükselttiyseniz bu kez olur inşallah. Sayınız az ilken morfolojiye bakılmadı mı? İlk kez mi bakıldı morfolojiye...
Bizde 20 milyon ile 40 milyon arası değişiyor sayı fakat %93 ü haraketsiz ve morfolojimizde 0... o yüzden üzülme 1 tane sperm yeter..

Benim progesteron testi 5.6 çıktı doktor yumurtlama olmuş demişti aşılamada fakat şimdi netten araştırdım 10 ve üzeri olmasi gerekiyormuş bilgin varmiiii panik oldum

Benim progesteron testi 5.6 çıktı doktor yumurtlama olmuş demişti aşılamada fakat şimdi netten araştırdım 10 ve üzeri olmasi gerekiyormuş bilgin varmiiii panik oldum
Yumurtanın istenen olgunluğa geldiğini ve çatladığını anlatıyor progesteron 10 üzeri olması gerekiyor, doktorlar neden farklı şeyler söylüyor anlamıyorum ilginç gerçekten, siz hangi gün yaptırmıştınız

moonlovers bu arada yarın sana dua etmeyi düşünüyoruz. İstediğin özel dua var mı?
Tedavin ne aşamada? Embriyolar oluştu mu? Dondurulacaklardı sanırım. Yanlış mı hatırladım bilemedim. :)

Yok cnm daha yeni adet oldum salı günü kan vereceğim kan değerine göre iğneye başlayacağım. Daha acil durumda olan bi arkadaşa okuyabiliriz yani ben okuyamam bu durumda ama duamı ederim

Adetin 21.gunu ama hiç bişe demedi yumurta çatlamış dedi sadece

Yalnız şöyle aşılama denedik adetin 21.gunu hem bhcg ve progesteron bakıldı gebelik yoktu diğeri 5.6 çıktı aşılamada çatlatma iğnesi vurulmadan 2 gün önce kontrola gittim solda 16m yumurta vardı öyle yani

Bende daha önce aşılama tüp yaptırdım değerlerimi çok hatırlamıyorum birkere progesteron düşük çıkmı progesteron verdiler, geçen ay 24 tü çok iyi hatta hamile olabilirsin demişti doktor,doktorlar çok çelişiyor benim internette okuduğum tahlil.comda da çok baktım gecen ay 10 üzerine iyi deniyor istenen boyutta çatlamış demek, düşük değerle hamile kalınıyor mu kalınıyor ama sonrasında progesteron desteği veriyor doktorlar düşük olmasın diye

Yok cnm daha yeni adet oldum salı günü kan vereceğim kan değerine göre iğneye başlayacağım. Daha acil durumda olan bi arkadaşa okuyabiliriz yani ben okuyamam bu durumda ama duamı ederim
Tedaviye başlayamadın o zaman. Okuyup okuyamaman önemli değil canım. Herşey nasibini bulur merak etme. Ben kim kime okumuş veya okumamış, adet döneminde falan bunlara takılmıyorum. :)
Okuyamadığına ya Şafi veya istediğin bir Esmayı da çekebilirsin.

Bende fitil kullandım progestan mı neydi kafam fena karıştı ne yapsam acaba ya

Peygamber efendimiz bir hadis-i şerifinde şöyle anlatıyor: (Allahü teâlâ bir kulunu severse veya onun sevgili bir kul olmasını isterse, üstüne bardaktan boşanırcasına musibet yağdırır, onun üzerine ardı ardına belalar gönderir. Bu kimse dua ederse, Cebrail aleyhisselam der ki:

— Ya Rabbi bu sevgili kulun istediğinin verilmemesinin hikmeti nedir ki?

Allahü teâlâ buyurur ki:

— Ben onun sesini dinlemeyi seviyorum. Bırakın, duaya devam etsin!

P Perican01
Beth18
R ruyagokk
zeynepppppppp
@Redrise1515
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
moonlovers
Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan

Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.

moonlovers için dua ediyoruz. Arkadaşımızın başarısız tüp bebek denemesi var. Tekrar tüp bebek tedavisine başlıyor. Rabbim eşine ve kendisine şifa versin ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

“İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn(yekûnu).”(Yasin suresi 82.ayet)
Meal: O (Allah), bir şey irade ettiği (dilediği) zaman O’nun emri, sadece ona: “Ol!” demektir. O, hemen olur. Arkadaşımız için 41 defa okuyoruz.
100 kez ya Şafi esmasını çekiyoruz.

Günaydın kızlar gününüz güzel geçsin inş....
hergün yeni bi problemle karşılaşıyoruz hamdolsun. İnş bunlar son bulur yaaa bi pregesteronumun düşük olması eksikti oda oldu. Nur topu gibi bi problemim daha oldu
@Suskun Ceylan cnm seninde amh 5 küsür çıkmıştı benim gibi değil mi ??? O yumurtalar cnm çatlamıyormuş maalesef.

günaydın arkadaşlar,herkese hayırlı haftalar diliyorum öncelikle..

haftasonu internetimdeki sıkıntıdan dolayı giremedim, R ruyagokk ve zeynepppppppp için okumalarımı az önce tamamladım.. Rabbim gönlünüzdeki muradı hayırlı zamanda nasip etsin inşallah..

canım ben de 4 yıllık evliyim,ilk zamandan beri istememize rağmen hiç gebelik gerçekleşmedi..bende bir sıkıntı yok,tüm tetkiklerimi yaptırdım,herşey normal..
eşimin 2015 deki ilk testinde ml deki sayı 7 milyon,toplam hareketlilik %27 morfoloji %3 dü..en son 2017 ekimde test verdi tekrar,çok ilginç sayı aynı hareketlilik toplamı %50 ye çıkmıştı..ama eşim teste girmeden çok stres yapıyor ve son teste gece vardiyasından sabah işten gelip verdi belki sayıyı bu etkilemiştir.
aynı zamanda eşimin testesteron seviyesi de oldukça düşük,prolaktin yüksekti..doktor kontrolünde kullandığı ilaçlarla normal değerlere geldi..bu ay tekrar kontrol amaçlı baktırıcaz..
bu geçen süre zarfında eşim sadece doğal takviyeler aldı..kürler,aktara yaptırdığımız macunlar,arısütü bak polen ve bunun gibi şeyler..
En son İstanbulda bir aktara sonucumuzu gönderip bir kür sipariş ettik o da bu hafta bitiyor..artık ondan sonra tekrar test verecek..
Bu sırada üniversite hastanesinden randevu aldık,tüp bebek raporu için başvurucaz ve nasipse yaza kadar aşılama tutmazsa da tüp bebek düşünüyoruz..
Allah sizlerden de razı olsun..her zaman yazamasam da hepiniz her daim dualarımdasınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…