- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
Canım okuyamadım bemn hastayım bide adet oldum ama gönlümden geçiriyorum dualarımdasınız hepiniz. Değerin düşük çıkmış cnm 10 ve üzeri olunca yumurtladığın anlaşılıyor hatta 15 sonrasına iyi diyor doktorlarKızlar progesteron testim adetin 21. Günü 6.33 çıkmış. Kötü galiba değil mi ??? 8 ve üstü iyi yazılıyor internette ordan çıkardım doğru mu sizce nasıl ????
Canım okuyamadım bemn hastayım bide adet oldum ama gönlümden geçiriyorum dualarımdasınız hepiniz. Değerin düşük çıkmış cnm 10 ve üzeri olunca yumurtladığın anlaşılıyor hatta 15 sonrasına iyi diyor doktorlarKızlar progesteron testim adetin 21. Günü 6.33 çıkmış. Kötü galiba değil mi ??? 8 ve üstü iyi yazılıyor internette ordan çıkardım doğru mu sizce nasıl ????
Üzülme. Üzüntü stres de çok etki ediyor. Ne güzel bak 1 milyondan 10 milyona çıkarmışsınız değerlerinizi. İleri haraketi de yükselttiyseniz bu kez olur inşallah. Sayınız az ilken morfolojiye bakılmadı mı? İlk kez mi bakıldı morfolojiye...Anldm.cnm.benim burdan atlmio dosya.okdar becerdm.atamiom ilk tup basarz gecn sene haziranda ozamn sayi.1.milyonun altndaydi.ilk tupde su an 10.milyon baya tedavi grdu esim ilac tedavisi hasar vardi o duzeldi.sukr smdi.iui degerleri 1 ay snra baslcm.cnm 2inci tupe oyuzden.korkuom kuzum.yaaaaSaklicennet ;(
Benim 5 küsur çıktı doktor yumurtan çatlamış dedi kotumu yoksaKızlar progesteron testim adetin 21. Günü 6.33 çıkmış. Kötü galiba değil mi ??? 8 ve üstü iyi yazılıyor internette ordan çıkardım doğru mu sizce nasıl ????
Benim progesteron testi 5.6 çıktı doktor yumurtlama olmuş demişti aşılamada fakat şimdi netten araştırdım 10 ve üzeri olmasi gerekiyormuş bilgin varmiiii panik oldumÜzülme. Üzüntü stres de çok etki ediyor. Ne güzel bak 1 milyondan 10 milyona çıkarmışsınız değerlerinizi. İleri haraketi de yükselttiyseniz bu kez olur inşallah. Sayınız az ilken morfolojiye bakılmadı mı? İlk kez mi bakıldı morfolojiye...
Bizde 20 milyon ile 40 milyon arası değişiyor sayı fakat %93 ü haraketsiz ve morfolojimizde 0... o yüzden üzülme 1 tane sperm yeter..
Yumurtanın istenen olgunluğa geldiğini ve çatladığını anlatıyor progesteron 10 üzeri olması gerekiyor, doktorlar neden farklı şeyler söylüyor anlamıyorum ilginç gerçekten, siz hangi gün yaptırmıştınızBenim progesteron testi 5.6 çıktı doktor yumurtlama olmuş demişti aşılamada fakat şimdi netten araştırdım 10 ve üzeri olmasi gerekiyormuş bilgin varmiiii panik oldum
Yok canım bayan sorunlarıyla ilgili pek bilgim Yok bu konudaBenim progesteron testi 5.6 çıktı doktor yumurtlama olmuş demişti aşılamada fakat şimdi netten araştırdım 10 ve üzeri olmasi gerekiyormuş bilgin varmiiii panik oldum
Yok cnm daha yeni adet oldum salı günü kan vereceğim kan değerine göre iğneye başlayacağım. Daha acil durumda olan bi arkadaşa okuyabiliriz yani ben okuyamam bu durumda ama duamı ederimmoonlovers bu arada yarın sana dua etmeyi düşünüyoruz. İstediğin özel dua var mı?
Tedavin ne aşamada? Embriyolar oluştu mu? Dondurulacaklardı sanırım. Yanlış mı hatırladım bilemedim. :)
Adetin 21.gunu ama hiç bişe demedi yumurta çatlamış dedi sadeceYumurtanın istenen olgunluğa geldiğini ve çatladığını anlatıyor progesteron 10 üzeri olması gerekiyor, doktorlar neden farklı şeyler söylüyor anlamıyorum ilginç gerçekten, siz hangi gün yaptırmıştınız
Yalnız şöyle aşılama denedik adetin 21.gunu hem bhcg ve progesteron bakıldı gebelik yoktu diğeri 5.6 çıktı aşılamada çatlatma iğnesi vurulmadan 2 gün önce kontrola gittim solda 16m yumurta vardı öyle yaniYumurtanın istenen olgunluğa geldiğini ve çatladığını anlatıyor progesteron 10 üzeri olması gerekiyor, doktorlar neden farklı şeyler söylüyor anlamıyorum ilginç gerçekten, siz hangi gün yaptırmıştınız
Bende daha önce aşılama tüp yaptırdım değerlerimi çok hatırlamıyorum birkere progesteron düşük çıkmı progesteron verdiler, geçen ay 24 tü çok iyi hatta hamile olabilirsin demişti doktor,doktorlar çok çelişiyor benim internette okuduğum tahlil.comda da çok baktım gecen ay 10 üzerine iyi deniyor istenen boyutta çatlamış demek, düşük değerle hamile kalınıyor mu kalınıyor ama sonrasında progesteron desteği veriyor doktorlar düşük olmasın diyeYalnız şöyle aşılama denedik adetin 21.gunu hem bhcg ve progesteron bakıldı gebelik yoktu diğeri 5.6 çıktı aşılamada çatlatma iğnesi vurulmadan 2 gün önce kontrola gittim solda 16m yumurta vardı öyle yani
Tedaviye başlayamadın o zaman. Okuyup okuyamaman önemli değil canım. Herşey nasibini bulur merak etme. Ben kim kime okumuş veya okumamış, adet döneminde falan bunlara takılmıyorum. :)Yok cnm daha yeni adet oldum salı günü kan vereceğim kan değerine göre iğneye başlayacağım. Daha acil durumda olan bi arkadaşa okuyabiliriz yani ben okuyamam bu durumda ama duamı ederim
Bende fitil kullandım progestan mı neydi kafam fena karıştı ne yapsam acaba yaBende daha önce aşılama tüp yaptırdım değerlerimi çok hatırlamıyorum birkere progesteron düşük çıkmı progesteron verdiler, geçen ay 24 tü çok iyi hatta hamile olabilirsin demişti doktor,doktorlar çok çelişiyor benim internette okuduğum tahlil.comda da çok baktım gecen ay 10 üzerine iyi deniyor istenen boyutta çatlamış demek, düşük değerle hamile kalınıyor mu kalınıyor ama sonrasında progesteron desteği veriyor doktorlar düşük olmasın diye
Benim 5 küsur çıktı doktor yumurtan çatlamış dedi kotumu yoksa
İnşallah en iyi şekilde atlatırsınız bu süreci hakkınizda hayırlısı birsürü yumartan toplanır ve hepside döllenir umarım allah yardımcın olsun
@Mucizemm1234 ve @demircemre01
Kızlar kısaca bizlere kendinizden bahşeder misiniz?
Elimizden geldiğince özel dua yapmaya çalışıyoruz. Sıranız geldiğinde buna göre dua yapacağız.
Günlük yapılması gereken duaları gönderiyorum.
Sizlerin de güzel dualarınızı bekliyoruz.
Şimdiden allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?