- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Ama Ceylan ovulasyon testi yapıyordu ve çift çizgiyi vaktinde görüyordu o halde bile çatlamıyor mu yani??Günaydın kızlar gününüz güzel geçsin inş....
hergün yeni bi problemle karşılaşıyoruz hamdolsun. İnş bunlar son bulur yaaabi pregesteronumun düşük olması eksikti oda oldu. Nur topu gibi bi problemim daha oldu
@Suskun Ceylan cnm seninde amh 5 küsür çıkmıştı benim gibi değil mi ??? O yumurtalar cnm çatlamıyormuş maalesef.
Gunaydin canim .Ayni soruyu ben sormuştum tüp bebek yaptırıken bana Dr demsitiki yumurta çatlamasa bile her kadının belli bir süre rahim duvarı kalınlaşır döllenme olmazsa o duvar kanama olarak dökülür.yani biz adette sadece dollenmemis yumurta atmiyoruz daha çok kalınlaşan rahim duvarini atıyoruz.ve rahim bir sonra ki aya hazirlaniyorCnm internetten okuduğum ve anladığım kadarıyla 8 ve üstü iyi. 8’in altı yumurtanın çatlamadığını gösterir ama yumurta çatlamıyorsa nasıl adet oluyoruz o zaman?????
Amh testi yaptirmadim canım doktor gerek yok dedi bu adetin 3.gunu yapılan test de sıkıntı olursa yaptırıyorum dedi doktor progesteron testi yaptı sadece onada baktı 5.6 yumurtlama olmuş deyip yolladi bukadarGünaydın kızlar gününüz güzel geçsin inş....
hergün yeni bi problemle karşılaşıyoruz hamdolsun. İnş bunlar son bulur yaaabi pregesteronumun düşük olması eksikti oda oldu. Nur topu gibi bi problemim daha oldu
@Suskun Ceylan cnm seninde amh 5 küsür çıkmıştı benim gibi değil mi ??? O yumurtalar cnm çatlamıyormuş maalesef.
Canım adet olmak için çatlamasına gerek yok,Cnm internetten okuduğum ve anladığım kadarıyla 8 ve üstü iyi. 8’in altı yumurtanın çatlamadığını gösterir ama yumurta çatlamıyorsa nasıl adet oluyoruz o zaman?????
Evet evet ben her ay yaparım ovilasyon testi ve her zaman çift çizgiyi görürüm günleri oynar biraz okadar adetlerim de düzenliAma Ceylan ovulasyon testi yapıyordu ve çift çizgiyi vaktinde görüyordu o halde bile çatlamıyor mu yani??
Birde bu testi tekrarlayın bence aylık değişebilen birşey. Bir kadının her ay yumurtası çatlayacak diye birşey Yok. Emin olun her ay düzenli yumurta çatlatan yoktur.
Bence amh değerin iyi, bende 30 yaşındayım 2.17 olması gereken doktorların istediği Aralık 30 yaş için iyi benim fazla yüksek olması heryerde iyi yazmıyor.Saklicennet ye katılıyorum Zeynep bazen çok didiklemekte iyi değil.yumurta rezervin çok iyi.ben geçende kendi Amh e baktım 1.5 ile 5arasi değerler benim 2.9cikmis normal dediler ama galiba çokta yüksek değil
Canım bu tüp bebekten inceydi biraz dusmustürBence amh değerin iyi, bende 30 yaşındayım 2.17 olması gereken doktorların istediği Aralık 30 yaş için iyi benim fazla yüksek olması heryerde iyi yazmıyor.
7ye kadar bi sıkıntı olmazmış 7 den sonrası pco anlamına gelirmiş.yani 7 ye kadar ne kadar yüksek olursa o kadar iyi dedi dr banaBence amh değerin iyi, bende 30 yaşındayım 2.17 olması gereken doktorların istediği Aralık 30 yaş için iyi benim fazla yüksek olması heryerde iyi yazmıyor.
Bence normal bizim değerler doktorum bana çok iyi dedi, ki forumlarda çok yüksek değerlere sahip çok yokCanım bu tüp bebekten inceydi biraz dusmustür
Doktorunuz dediyse doğrudur cnm, 2.17 değerime de çok iyi dendi ozmn sizin menopoz yaşı bayağı geç olur şanslısınız7ye kadar bi sıkıntı olmazmış 7 den sonrası pco anlamına gelirmiş.yani 7 ye kadar ne kadar yüksek olursa o kadar iyi dedi dr bana
Ah birde hamile kalıp hayırlısıyla bir bebeğimiz olsaBence normal bizim değerler doktorum bana çok iyi dedi, ki forumlarda çok yüksek değerlere sahip çok yok
Benim herşeyim normal, eşimde biraz morfoloji ve ileri hız düşük oda en son testte morfoloji 4 ileri hız 11 milyon çıktı tüp bebek doktoru iyi dedi ama normalde morfoloji 2 çıkıyordu, 3 negatif tüp denemem var 4 yılda normal gebelik olmadı şimdi tekrar tedaviye başlıyorum yarın kan sonucuna göre iğneye başlayacağım, sizin sorun neydiAh birde hamile kalıp hayırlısıyla bir bebeğimiz olsa
Sizin durum ne canım değerleriniz nedir kaç aydır bekliyorsun
Hadi inşallah sonuç alırsın canım Allah bu sefer yüzünüzü güldürsün.bizimde esimde varikosel vardı sayı hız kötüydü morfoloji sıfır bir çıkıyordu.ameliyattan sonra arttı iki doğal yolla gebeligim oldu ama ikisinin kalbi durdu tüp bebek yaptirdik tutmadı.esimde sperm DNA hasarı çıktı tedavi oldu iki aydır bekliyoruz şimdi bakalım nasip inşallah olur olmazsa bende Haziran'da düşünüyorum tüp bebekBenim herşeyim normal, eşimde biraz morfoloji ve ileri hız düşük oda en son testte morfoloji 4 ileri hız 11 milyon çıktı tüp bebek doktoru iyi dedi ama normalde morfoloji 2 çıkıyordu, 3 negatif tüp denemem var 4 yılda normal gebelik olmadı şimdi tekrar tedaviye başlıyorum yarın kan sonucuna göre iğneye başlayacağım, sizin sorun neydi
Normal yolla hiç olmadı benim son zamanlarda prolaktinim yüksek çıkıyor oda gebeliği engelliyormuş belki ondan kalamıyorum diyorum kendimceHadi inşallah sonuç alırsın canım Allah bu sefer yüzünüzü güldürsün.bizimde esimde varikosel vardı sayı hız kötüydü morfoloji sıfır bir çıkıyordu.ameliyattan sonra arttı iki doğal yolla gebeligim oldu ama ikisinin kalbi durdu tüp bebek yaptirdik tutmadı.esimde sperm DNA hasarı çıktı tedavi oldu iki aydır bekliyoruz şimdi bakalım nasip inşallah olur olmazsa bende Haziran'da düşünüyorum tüp bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?