Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
zeynepçim benim amh 1.7 çıkmıştı. benim doktorum da impryl ve omepa q10 verdi.

İmpryl çok iyi dedi doktorum. Kullan inş sende fayda sağlar ama çok pahalı bi ilaç. Cnm sen hemşireydin değil mi ??? Progesteronu yükseltmek için ne yapmalıyım, yumurta çatlamıyor mu Yani 6.35 progesteronla???? Şoktayım hala ya. Kafam allak bullak oldu.

zeynepppppppp
moonlovers
Kızlar size okudum bolca dua ettim .Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah .
moonlovers tup bebege baslicakmişsin canm tedavin güzel sonuçlanir inşallah pozitif sonuç Alman dilegiyle.
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

canım yumurta çatlayınca çatlayan parçadan progesteron salgılanıyor. O da rahim duvarını kalınlaştırıyor, o sırada yumurta döllenmiş olursa kalınlaşan rahme yerleşsin diye. Senin ayın ortalarında rahim kalınlığın 8 mm geçiyorsa normaldir. Çatlayıp çatlamadığını değilde rahmin kalınlaşıp kalınlaşmadığıyla anlarsın bence.

Bunun içinde ultrasona girmem mi gerekiyor cnm ???

zeynepppppppp pardon canım 8mm değilmiş, şöyleymiş
  • Birinci evrede hem östrojen hormonu hem de progesteron hormonu düşük seviyededir. Bu evre adet başlangıcından itibaren ilk beş gün boyunca sürer. Rahim duvarı kalınlığı bu evrede yaklaşık olarak 1-4 milimetre arasındadır.
  • İkinci evrede östrojen hormonu baskın hale geçer. Kalınlık yaklaşık olarak 4-14milimetre arasındadır. Bu evre yaklaşık 10 gün sürer.
  • Üçüncü evrede progesteron hormonu baskındır ve kalınlık yaklaşık olarak 14-26 milimetre arasındadır. Bu evre, yumurtlama döngüsünün yaklaşık 14 gününü oluşturur

bize tüp bebek yaparken rahmin kalınlığı uygunsa embriyoyu veriyorlar.Hem de progesteronun fitilini ya da iğnesini veriyorlar. Uygun değilse rahime tutunamaz diye erteleme yapıyorlar.

Allah razı olsun cnm sağol

Rahmetli annemi dusundum tavana bakarken. 'Kizin seni cok seviyor kokunu hissediyorum beni koru bitanem senin gibi bi anne olayim benim gibi bi kizim olsun seni sevdigim gibi sevsin' dedim .. Sonra derin bi nefes uyandigimda odadaydim
hayirli ugurlu olsun tedavin. Insallah guzel sonuclarla gelirsin buraya yaklasik 2-2.5 hafta sonra kesinlesecek insallah.

Maaşallah canım hızınız yükselmiş. Sayı için zeytinyağında bekletilmiş incir dene. Keçiboynuzu da işe yarar. Volüm kaç tıkanıklık falan olabilir mi acaba...

Maaşallah canım hızınız yükselmiş. Sayı için zeytinyağında bekletilmiş incir dene. Keçiboynuzu da işe yarar. Volüm kaç tıkanıklık falan olabilir mi acaba...
Volüm 5,5 ml canım onda bi sorun yok cnm ama keçiboynuzuna geçicem bu hafta bide onu deneyim 3 ay

Merhaba hanımlar bizimde sperm azlığı ve hız sorunumuz çıktı ocak ayında aşılama oldum o zaman öğrendik bende de perde var emodex verdi doktor bir ay kullandı eşim test vermesi için beklemesini söylemiştim o da bir ay sonra hemen gitti test verdi sonuç hüsran ileri hız %0 moralimiz çok bozuldu sayı artmış ama hız yok olmuş tüp bebekte tutmaz diye korkmuyor değilim artık

Yok ama haziran temmuz gibi düşünüyorum sanırım. Bilmiyorum iyi değilim bu ara elim ayağım dolaşmış gibi hissediyorum. Sen üzülme esas çok iyisin. Rabbim gönlüne göre verdin her şeyi Saklicennet

Beth18 canjm bir şey soracağım daha önce sordum mu ya da yazdın mı bilmiyorum ama kusura bakma eğer tekrar ediyorsam. Şey başkente tüp bebek için ne kadar zaman önce görüşmeye gittin ya da gitmek lazım. Haziran temmuz gibi düşünüyorum ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…