- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
zeynepçim benim amh 1.7 çıkmıştı. benim doktorum da impryl ve omepa q10 verdi.
canım yumurta çatlayınca çatlayan parçadan progesteron salgılanıyor. O da rahim duvarını kalınlaştırıyor, o sırada yumurta döllenmiş olursa kalınlaşan rahme yerleşsin diye. Senin ayın ortalarında rahim kalınlığın 8 mm geçiyorsa normaldir. Çatlayıp çatlamadığını değilde rahmin kalınlaşıp kalınlaşmadığıyla anlarsın bence.İmpryl çok iyi dedi doktorum. Kullan inş sende fayda sağlar ama çok pahalı bi ilaç. Cnm sen hemşireydin değil mi ??? Progesteronu yükseltmek için ne yapmalıyım, yumurta çatlamıyor mu Yani 6.35 progesteronla???? Şoktayım hala ya. Kafam allak bullak oldu.
canım yumurta çatlayınca çatlayan parçadan progesteron salgılanıyor. O da rahim duvarını kalınlaştırıyor, o sırada yumurta döllenmiş olursa kalınlaşan rahme yerleşsin diye. Senin ayın ortalarında rahim kalınlığın 8 mm geçiyorsa normaldir. Çatlayıp çatlamadığını değilde rahmin kalınlaşıp kalınlaşmadığıyla anlarsın bence.
doktorunla bir konuş canım, kalınsa progesteronu dert etme. yumurtanın çatlayıp çatlamadığı en iyi Lh oranıyla anlaşılır.Bunun içinde ultrasona girmem mi gerekiyor cnm ???
Allah razı olsun cnm sağolzeynepppppppp
moonlovers
Kızlar size okudum bolca dua ettim .Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah .
moonlovers tup bebege baslicakmişsin canm tedavin güzel sonuçlanir inşallah pozitif sonuç Alman dilegiyle.
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin cnm. Darisi basinizaİnşallah en iyi şekilde atlatırsınız bu süreci hakkınizda hayırlısı birsürü yumartan toplanır ve hepside döllenir umarım allah yardımcın olsun
hayirli ugurlu olsun tedavin. Insallah guzel sonuclarla gelirsin buraya yaklasik 2-2.5 hafta sonra kesinlesecek insallah.Rahmetli annemi dusundum tavana bakarken. 'Kizin seni cok seviyor kokunu hissediyorum beni koru bitanem senin gibi bi anne olayim benim gibi bi kizim olsun seni sevdigim gibi sevsin' dedim .. Sonra derin bi nefes uyandigimda odadaydim
Insallah canimhayirli ugurlu olsun tedavin. Insallah guzel sonuclarla gelirsin buraya yaklasik 2-2.5 hafta sonra kesinlesecek insallah.
Maaşallah canım hızınız yükselmiş. Sayı için zeytinyağında bekletilmiş incir dene. Keçiboynuzu da işe yarar. Volüm kaç tıkanıklık falan olabilir mi acaba...Canm bende size yazmak için forma girdim şimdi çıktı sayımız ml de 3 milyondan 1 milyona düştü şok oldum yükselmesini beklerken ama ileri hız %21 den %36 ya morfoloji 0 dan 1 e çıktı çok şükür ama bu sayı ile bişe olmaz bizden ne yapsam yükselmio keçiboynuzu kürünü denicem bide
Sende hız için sıvı karnitini dene morfoloji için e vitamini dene cnm
Volüm 5,5 ml canım onda bi sorun yok cnm ama keçiboynuzuna geçicem bu hafta bide onu deneyim 3 ayMaaşallah canım hızınız yükselmiş. Sayı için zeytinyağında bekletilmiş incir dene. Keçiboynuzu da işe yarar. Volüm kaç tıkanıklık falan olabilir mi acaba...
Yok ama haziran temmuz gibi düşünüyorum sanırım. Bilmiyorum iyi değilim bu ara elim ayağım dolaşmış gibi hissediyorum. Sen üzülme esas çok iyisin. Rabbim gönlüne göre verdin her şeyiÜzülme canım nie bu kadar çok üzülüyorsun. Daha önce tüp bebek denemen oldu mu?
Sizler böyle üzülünce ben de çok üzülüyorum. Sonra kendi durumuma bakıp daha daha çok üzülüyorum çocuğum olmayacak mı diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?