Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar Dr aradım progesteronun 10 üstü olması lazım dedi yumurtada sıkıntı var dedi. 2 ay deneyin bu şekilde dedi. Olmazsa tüp bebeğe geçelim dedi.
Cnm beni yanlış anlama ama amh değerini bir başka doktora daha sor yumurta rezervin yüksek eğer progesteronun hep böyle düşük çıkarsa yumurtlama da sorun var demektir,

Bir melek gelsin
Melekcim eşinin sonuçları çıktı mı?
Kullandıklarınız işe yaradı mı meraktayım.
Cnm biz 1 ay promen kullandık ya arada gündüzleri proxeed ta kullandı,şubatta morfoloji ilk defa 4 çıktı bizim ileri hızlıda da artış var sadece biraz sayı düşmüştü

Cnm beni yanlış anlama ama amh değerini bir başka doktora daha sor yumurta rezervin yüksek eğer progesteronun hep böyle düşük çıkarsa yumurtlama da sorun var demektir,

Aynen cnm zaten yumurtlamada sorun çıkıyor görünüyor. Adetle beraber doktora gidicem tekrar 21. Gün test yaptırıcam bakalım ne olacak. Acaba bunun bi tedavisi Yok mu ???? Muhtemelen yumurtam kalitesiz kimyasal gebeliklerim bundan galiba

Cnm biz 1 ay promen kullandık ya arada gündüzleri proxeed ta kullandı,şubatta morfoloji ilk defa 4 çıktı bizim ileri hızlıda da artış var sadece biraz sayı düşmüştü
Testi aynı yerde mi verdiniz. Aman maaşallah inşallah hep böyle devam eder. Biz 3 ay proxeed kullandık %1 bile ilerleme olmadı onu bıraktık promene geçtik bakalım bizde neler olacak. Sizde varikosel de var değil mi??

Testi aynı yerde mi verdiniz. Aman maaşallah inşallah hep böyle devam eder. Biz 3 ay proxeed kullandık %1 bile ilerleme olmadı onu bıraktık promene geçtik bakalım bizde neler olacak. Sizde varikosel de var değil mi??
Varikosel var dendi 4 yıl önce sonra satı yüksek olunca önemsemedi doktorlar daha doğrusu ameliyat önermediler hiç,proxxed bizde çok kullandık ama promen daha iyi bence e vitamini de kullandık ama biz ekimden beri e vitamini proxxed son 1 ayda promen k.farklı yerde cnm tüp bebek merkezinde verdik

Sende kendine kütler yap.. bence yumurta kalitesi arttırılır yeterki yumurtan olsun. Kalite de her ay değişir. Tabi bunlar benim düşüncelerim. Çünki kadının döngüsü değişiyor. Soğuk algınlığından ilaçlardan spermler etkileniyor yumurtayı neden etkilemesin... ben 3/4 ayda bir gecikmeli hasta oluyorum sonra gününde oluyorum. Döngüm değişiyor. Adetim geciktiği zaman bu testleri yaptırsam benim de yumurtam olgunlaşmış görünecektir. Hemen tüp bebeğe mi geçmem lazım?

Elimim trigliseridi yüksek çıktı. Oda etkiliyor olabilir.
Bizde e ve proxeed kullandık sıfır etki...

Cnm benim iki gebelikte kimyasal ya ondan Oktar tüp bebek dedi inş senin yumurtaların kalitelidir. Ama erkenden yaptırın bu testleri en azından önlem alırsınız.

Oyüzden bazı doktorlar amh değerini 4 üzeri fazla buluyor canım, kimyasalların sebebini buna bağlama sperm faktörü de var, bana doktorlar hep yumurtadandır yada spermdendir diyemeyiz diyorlar. Birde şu var her ay yumurta kalitesi değişiyor, sen inofolik combiye başla canım,

Elimim trigliseridi yüksek çıktı. Oda etkiliyor olabilir.
Bizde e ve proxeed kullandık sıfır etki...
Mesir macunu aldım eşim yanında götürdü birde keçiboynuzu özü kullanıyor şuan 20 gün sonra tekrar test vericem.

Cnm doktor bunu verdi kullanıyorum. 17 kullanımlık var hala. Zinco ve benexol B12 kullanıyorum. Bunlar yumurtaya fayda etmez mi??????? Bunlar bitsin de öyle alayım onu diye düşünüyorum. Sence ne yapmalıyım??????

Impryl de iyi bende okumuştum, solgarı bitirdin mi, inofolik yumurtlamaya yardımcı da oluyor bitince al bence, bak birde bana glucophage verdi metformin insülin duyarlaştorıcı ilaç yumurta kalitesini arttırıyormuş doktorum verdi

Kızlar Dr aradım progesteronun 10 üstü olması lazım dedi yumurtada sıkıntı var dedi. 2 ay deneyin bu şekilde dedi. Olmazsa tüp bebeğe geçelim dedi.
Yaaaa of ben arasam mı acaba ya yüz yüze görüşmeye bile kısa tutuyor doktorum güya özel hastane

Bir melek gelsin
Melekcim eşinin sonuçları çıktı mı?
Kullandıklarınız işe yaradı mı meraktayım.
Canm bende size yazmak için forma girdim şimdi çıktı sayımız ml de 3 milyondan 1 milyona düştü şok oldum yükselmesini beklerken ama ileri hız %21 den %36 ya morfoloji 0 dan 1 e çıktı çok şükür ama bu sayı ile bişe olmaz bizden ne yapsam yükselmio keçiboynuzu kürünü denicem bide
Sende hız için sıvı karnitini dene morfoloji için e vitamini dene cnm

zeynepçim benim amh 1.7 çıkmıştı. benim doktorum da impryl ve omepa q10 verdi.

kızlar ben daha 28 yaşındayım ya birde amh düşük çıktı 1.7... eşimin spermleri zaten dert. Benim hiç bebeğim olmayacak galiba Adetim falan hep düzenli olur, niye böyle çıktı anlamadım. Fsh 9larda. Devlet hastanesinde baktırmıştım, testin sonucu 10-15 gün sonra çıktı, acaba bekleyince falan mı düşük çıkıyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…