- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Cnm beni yanlış anlama ama amh değerini bir başka doktora daha sor yumurta rezervin yüksek eğer progesteronun hep böyle düşük çıkarsa yumurtlama da sorun var demektir,Kızlar Dr aradım progesteronun 10 üstü olması lazım dedi yumurtada sıkıntı var dedi. 2 ay deneyin bu şekilde dedi. Olmazsa tüp bebeğe geçelim dedi.
Cnm biz 1 ay promen kullandık ya arada gündüzleri proxeed ta kullandı,şubatta morfoloji ilk defa 4 çıktı bizim ileri hızlıda da artış var sadece biraz sayı düşmüştü
Cnm beni yanlış anlama ama amh değerini bir başka doktora daha sor yumurta rezervin yüksek eğer progesteronun hep böyle düşük çıkarsa yumurtlama da sorun var demektir,
Testi aynı yerde mi verdiniz. Aman maaşallah inşallah hep böyle devam eder. Biz 3 ay proxeed kullandık %1 bile ilerleme olmadı onu bıraktık promene geçtik bakalım bizde neler olacak. Sizde varikosel de var değil mi??Cnm biz 1 ay promen kullandık ya arada gündüzleri proxeed ta kullandı,şubatta morfoloji ilk defa 4 çıktı bizim ileri hızlıda da artış var sadece biraz sayı düşmüştü
Varikosel var dendi 4 yıl önce sonra satı yüksek olunca önemsemedi doktorlar daha doğrusu ameliyat önermediler hiç,proxxed bizde çok kullandık ama promen daha iyi bence e vitamini de kullandık ama biz ekimden beri e vitamini proxxed son 1 ayda promen k.farklı yerde cnm tüp bebek merkezinde verdikTesti aynı yerde mi verdiniz. Aman maaşallah inşallah hep böyle devam eder. Biz 3 ay proxeed kullandık %1 bile ilerleme olmadı onu bıraktık promene geçtik bakalım bizde neler olacak. Sizde varikosel de var değil mi??
Sende kendine kütler yap.. bence yumurta kalitesi arttırılır yeterki yumurtan olsun. Kalite de her ay değişir. Tabi bunlar benim düşüncelerim. Çünki kadının döngüsü değişiyor. Soğuk algınlığından ilaçlardan spermler etkileniyor yumurtayı neden etkilemesin... ben 3/4 ayda bir gecikmeli hasta oluyorum sonra gününde oluyorum. Döngüm değişiyor. Adetim geciktiği zaman bu testleri yaptırsam benim de yumurtam olgunlaşmış görünecektir. Hemen tüp bebeğe mi geçmem lazım?Aynen cnm zaten yumurtlamada sorun çıkıyor görünüyor. Adetle beraber doktora gidicem tekrar 21. Gün test yaptırıcam bakalım ne olacak. Acaba bunun bi tedavisi Yok mu ???? Muhtemelen yumurtam kalitesiz kimyasal gebeliklerim bundan galiba
Elimim trigliseridi yüksek çıktı. Oda etkiliyor olabilir.Varikosel var dendi 4 yıl önce sonra satı yüksek olunca önemsemedi doktorlar daha doğrusu ameliyat önermediler hiç,proxxed bizde çok kullandık ama promen daha iyi bence e vitamini de kullandık ama biz ekimden beri e vitamini proxxed son 1 ayda promen k.farklı yerde cnm tüp bebek merkezinde verdik
Sende kendine kütler yap.. bence yumurta kalitesi arttırılır yeterki yumurtan olsun. Kalite de her ay değişir. Tabi bunlar benim düşüncelerim. Çünki kadının döngüsü değişiyor. Soğuk algınlığından ilaçlardan spermler etkileniyor yumurtayı neden etkilemesin... ben 3/4 ayda bir gecikmeli hasta oluyorum sonra gününde oluyorum. Döngüm değişiyor. Adetim geciktiği zaman bu testleri yaptırsam benim de yumurtam olgunlaşmış görünecektir. Hemen tüp bebeğe mi geçmem lazım?
Oyüzden bazı doktorlar amh değerini 4 üzeri fazla buluyor canım, kimyasalların sebebini buna bağlama sperm faktörü de var, bana doktorlar hep yumurtadandır yada spermdendir diyemeyiz diyorlar. Birde şu var her ay yumurta kalitesi değişiyor, sen inofolik combiye başla canım,Aynen cnm zaten yumurtlamada sorun çıkıyor görünüyor. Adetle beraber doktora gidicem tekrar 21. Gün test yaptırıcam bakalım ne olacak. Acaba bunun bi tedavisi Yok mu ???? Muhtemelen yumurtam kalitesiz kimyasal gebeliklerim bundan galiba
Mesir macunu aldım eşim yanında götürdü birde keçiboynuzu özü kullanıyor şuan 20 gün sonra tekrar test vericem.Elimim trigliseridi yüksek çıktı. Oda etkiliyor olabilir.
Bizde e ve proxeed kullandık sıfır etki...
Oyüzden bazı doktorlar amh değerini 4 üzeri fazla buluyor canım, kimyasalların sebebini buna bağlama sperm faktörü de var, bana doktorlar hep yumurtadandır yada spermdendir diyemeyiz diyorlar. Birde şu var her ay yumurta kalitesi değişiyor, sen inofolik combiye başla canım,
Impryl de iyi bende okumuştum, solgarı bitirdin mi, inofolik yumurtlamaya yardımcı da oluyor bitince al bence, bak birde bana glucophage verdi metformin insülin duyarlaştorıcı ilaç yumurta kalitesini arttırıyormuş doktorum verdiEki Görüntüle 2122561 Cnm doktor bunu verdi kullanıyorum. 17 kullanımlık var hala. Zinco ve benexol B12 kullanıyorum. Bunlar yumurtaya fayda etmez mi??????? Bunlar bitsin de öyle alayım onu diye düşünüyorum. Sence ne yapmalıyım??????
Yaaaa of ben arasam mı acaba ya yüz yüze görüşmeye bile kısa tutuyor doktorum güya özel hastaneKızlar Dr aradım progesteronun 10 üstü olması lazım dedi yumurtada sıkıntı var dedi. 2 ay deneyin bu şekilde dedi. Olmazsa tüp bebeğe geçelim dedi.
Ben watsaptan mesaj attım Dr aradı beni ve bunları dedi. Sende ara sor.Yaaaa of ben arasam mı acaba ya yüz yüze görüşmeye bile kısa tutuyor doktorum güya özel hastane
1 in altı sıkıntıymıs canm özellikle yani 2 ve civarıda yaşımız için normalmişDoktorunuz dediyse doğrudur cnm, 2.17 değerime de çok iyi dendi ozmn sizin menopoz yaşı bayağı geç olur şanslısınız
Canm bende size yazmak için forma girdim şimdi çıktı sayımız ml de 3 milyondan 1 milyona düştü şok oldum yükselmesini beklerken ama ileri hız %21 den %36 ya morfoloji 0 dan 1 e çıktı çok şükür ama bu sayı ile bişe olmaz bizden ne yapsam yükselmio keçiboynuzu kürünü denicem bide
1 altı erken menopoz, tabi bizim tedavilerde etkilemiştir diye düşünüyorum ama kötü değil yinede1 in altı sıkıntıymıs canm özellikle yani 2 ve civarıda yaşımız için normalmiş
zeynepçim benim amh 1.7 çıkmıştı. benim doktorum da impryl ve omepa q10 verdi.Eki Görüntüle 2122561 Cnm doktor bunu verdi kullanıyorum. 17 kullanımlık var hala. Zinco ve benexol B12 kullanıyorum. Bunlar yumurtaya fayda etmez mi??????? Bunlar bitsin de öyle alayım onu diye düşünüyorum. Sence ne yapmalıyım??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?