Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
moonlovers arkadaşım için zikirleri çekip dua ettim. Rabbim kucağını evlatla doldursun. Tedavisi olumlu sonuçlansın inşallah

P Perican01
Beth18
R ruyagokk
@Zeynep6302
@Redrise1515
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
B Birmucize
moonlovers
Bestttt
@demircemre01
Milyaay
Suskun Ceylan

Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.

moonlovers için dua ediyoruz. Arkadaşımızın başarısız tüp bebek denemesi var. Tekrar tüp bebek tedavisine başlıyor. Rabbim eşine ve kendisine şifa versin ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

“İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn(yekûnu).”(Yasin suresi 82.ayet)
Meal: O (Allah), bir şey irade ettiği (dilediği) zaman O’nun emri, sadece ona: “Ol!” demektir. O, hemen olur. Arkadaşımız için 41 defa okuyoruz.
100 kez ya Şafi esmasını çekiyoruz

Cnm bugün duanın kaçıncı günü ilk 3 gün için okudum bugünkü arkadaşa da şimdi başlıyorum okumaya Rabbim hepimizin kucağını çifter çifter doldursun inşallah

moonlovers için okudum Rabbim emeğinin karşılığını boş bırakmasın Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Cnm bugün duanın kaçıncı günü ilk 3 gün için okudum bugünkü arkadaşa da şimdi başlıyorum okumaya Rabbim hepimizin kucağını çifter çifter doldursun inşallah
6 olabilir canım kaçıncı günü tam bilmiyorum.. seni eklememişim ekleyeyim. Her kişiye farklı farklı dualar yapıyoruz. Sıra gözetmiyoruz.
Benim sıramdı fakat başka kişiye okuduk tarzı şeyler Yok bilgin olsun. O yüzden dua topiğinde değil burada yapıyorum. Okuduklarımızı rabbim kabul etsin inşallah.

ben daha once neden cocugumuz olmiyor diye gitmistim. Dr rahim filmi istedi cektirdim. Sonra bobrek rahatsizligim girdi araya 9 ay sonra tup bebege basladim. Yani sanirim 1 yada 2 hafta once gitmis gibi oluyorum. Benim araya cok zaman girdigi icin net bisey diyemiyorum canim

Rabbim kabul etsin inşallah zaten benim siramdi şuydu buydu diye tartışma olursa birbirimize sevgi ve saygıyla yaklaşmazsak ne anlamı olur ki Allah herkesin gönlündeki muradını nasip etsin inşallah

İleri haraket hiç mi Yok. Geneli yerinde haraket mi? Üzülme biraz daha tedavi ve araştırmayla problem bulunup çözülür. Varikosel var mı? Birde bu tarz ilaçlar genelde altı ayda maksimum sonuç verir. Hız için çinko l latnitin l arjinin Q10 takviye alın hiç bir ilacın içinde yeteri miktar da Yok. Tüp bebek için ise spermin canlı olması yeter. Hız çok önemli değil diyor drlar.
Çok geçmiş olsun daha işin başındasınız sanırım. Sabır önemli sabrederek devam edin.

Kaan hocanın asistanı sanırım batan aramış eşimi haftaya randevu vereyim demiş. Eşim almamış. Haftaya arayacak diğer hafta için randevu alacağız. Çok heyecanlıyım. Çok da endişeliyim. Sonuç alabilecek miyiz?

Teşekkür ederim aşılama yapıldığı ay toplam hareket % 25 ti ileri hareket %3 yavaş hareket %17 falandı ama bu defa verdiği örnekte toplam hareket %4 moralimiz çok bozuldu eşime de acele ettiği için çok kızdım zaten uzaktayız birbirimizden bilmiyorum ne olacak karışık işler Allah büyük ama bugünlerde hiç iyi değilim tam toparlanıyorum birşey çıkıyor bu da bizim imtihanımız demekki...ürolog muayene etti herhangi birşeyin yok görünürde dedi eşim ağzına sigara sürmemiş bir insan düzenli spor yapar ve çok sağlıklı beslenir bilmiyorum ya olmayınca olmuyor işte ...

Cnm hareket yuzde 60 sayi 1 milyonken morfoloji %10 bas kuyruk anomalisi yaziodu biz sonradan kaan ayosa gttk.onun verdg ilaclar saolsn bide esimin.bogazna baya iyi baktim cnm

Bizde de toplam haraket %7 ve hiç artış görmedik. Hala birşeyler deniyoruz. Bir vitamin yaramadı mo diğerine geçiyoruz muhakkak bir sorun yoksa bir tanesi işe yarayacaktır ve erken yapmışsınız testi acele etmeyin deneyin. İnşallah yükselir. Sıkı iç çamaşırı ve pantolon giymesin.

Ben bıraktım artık şunu yap bunu yap demiyorum kendisi çok pimpirikli bana belli etmemeye çalışıyor ama kafaya takıyor çok gözlerinde hep bi düşünce görüyorum delidolu insan gitti yerine duygusal biri geldi çok üzülüyorum onu üzgün görmek herşeyden çok üzüyor beni Allah nasip ederse mükemmel bir baba olacak Allah isteyen herkese versin bizlerin de kucağını boş bırakmasın inşallah

C cetiha88 canım sen ne yaptın???
Canım ben sizi takip ediyorum ara ara bende bir gelişme olmayınca yazmıyorum umre ye gidişime az kaldı ona gün sayıyorum beni hatırladığın için çok mutlu oldum çok teşekkür ederim sen ne iyi yüreklisin herkesi düşünüyorsun masallah Rabbim gönlündekini hayırlısıyla versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…