- 11 Kasım 2015
- 1.125
- 1.275
- 133
P Perican01
Beth18
R ruyagokk
@Zeynep6302
@Redrise1515
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
B Birmucize
moonlovers
Bestttt
@demircemre01
Milyaay
Suskun Ceylan
Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.
moonlovers için dua ediyoruz. Arkadaşımızın başarısız tüp bebek denemesi var. Tekrar tüp bebek tedavisine başlıyor. Rabbim eşine ve kendisine şifa versin ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
“İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn(yekûnu).”(Yasin suresi 82.ayet)
Meal: O (Allah), bir şey irade ettiği (dilediği) zaman O’nun emri, sadece ona: “Ol!” demektir. O, hemen olur. Arkadaşımız için 41 defa okuyoruz.
100 kez ya Şafi esmasını çekiyoruz.
moonlovers arkadaşım için zikirleri çekip dua ettim. Rabbim kucağını evlatla doldursun. Tedavisi olumlu sonuçlansın inşallah
Allah razı olsun cnm amin inşallah, hepimizin gönlüne göre versinmoonlovers arkadaşımız için okudum. İnşallah bu sefer her şey olumlu ilerler. Sonucunda sağlıkla kucağına alırsın canım
Amin canım benim hepimize inşallah. Sizde üzülmeyin.Yok ama haziran temmuz gibi düşünüyorum sanırım. Bilmiyorum iyi değilim bu ara elim ayağım dolaşmış gibi hissediyorum. Sen üzülme esas çok iyisin. Rabbim gönlüne göre verdin her şeyiSaklicennet
Cnm bugün duanın kaçıncı günü ilk 3 gün için okudum bugünkü arkadaşa da şimdi başlıyorum okumaya Rabbim hepimizin kucağını çifter çifter doldursun inşallahP Perican01
Beth18
R ruyagokk
@Zeynep6302
@Redrise1515
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
B Birmucize
moonlovers
Bestttt
@demircemre01
Milyaay
Suskun Ceylan
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.
moonlovers için dua ediyoruz. Arkadaşımızın başarısız tüp bebek denemesi var. Tekrar tüp bebek tedavisine başlıyor. Rabbim eşine ve kendisine şifa versin ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
“İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn(yekûnu).”(Yasin suresi 82.ayet)
Meal: O (Allah), bir şey irade ettiği (dilediği) zaman O’nun emri, sadece ona: “Ol!” demektir. O, hemen olur. Arkadaşımız için 41 defa okuyoruz.
100 kez ya Şafi esmasını çekiyoruz
P Perican01
Beth18
R ruyagokk
@Zeynep6302
@Redrise1515
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
B Birmucize
moonlovers
Bestttt
@demircemre01
Milyaay
Suskun Ceylan
100 kez ya Şafi esmasını çekiyoruz
6 olabilir canım kaçıncı günü tam bilmiyorum.. seni eklememişim ekleyeyim. Her kişiye farklı farklı dualar yapıyoruz. Sıra gözetmiyoruz.Cnm bugün duanın kaçıncı günü ilk 3 gün için okudum bugünkü arkadaşa da şimdi başlıyorum okumaya Rabbim hepimizin kucağını çifter çifter doldursun inşallah
ben daha once neden cocugumuz olmiyor diye gitmistim. Dr rahim filmi istedi cektirdim. Sonra bobrek rahatsizligim girdi araya 9 ay sonra tup bebege basladim. Yani sanirim 1 yada 2 hafta once gitmis gibi oluyorum. Benim araya cok zaman girdigi icin net bisey diyemiyorum canimBeth18 canjm bir şey soracağım daha önce sordum mu ya da yazdın mı bilmiyorum ama kusura bakma eğer tekrar ediyorsam. Şey başkente tüp bebek için ne kadar zaman önce görüşmeye gittin ya da gitmek lazım. Haziran temmuz gibi düşünüyorum ben de.
Rabbim kabul etsin inşallah zaten benim siramdi şuydu buydu diye tartışma olursa birbirimize sevgi ve saygıyla yaklaşmazsak ne anlamı olur ki Allah herkesin gönlündeki muradını nasip etsin inşallah6 olabilir canım kaçıncı günü tam bilmiyorum.. seni eklememişim ekleyeyim. Her kişiye farklı farklı dualar yapıyoruz. Sıra gözetmiyoruz.
Benim sıramdı fakat başka kişiye okuduk tarzı şeyler Yok bilgin olsun. O yüzden dua topiğinde değil burada yapıyorum. Okuduklarımızı rabbim kabul etsin inşallah.
Amin cnm allah razı olsunmoonlovers arkadaşım için zikirleri çekip dua ettim. Rabbim kucağını evlatla doldursun. Tedavisi olumlu sonuçlansın inşallah
Sağol canım amin inşallahmoonlovers için okudum Rabbim emeğinin karşılığını boş bırakmasın Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
İleri haraket hiç mi Yok. Geneli yerinde haraket mi? Üzülme biraz daha tedavi ve araştırmayla problem bulunup çözülür. Varikosel var mı? Birde bu tarz ilaçlar genelde altı ayda maksimum sonuç verir. Hız için çinko l latnitin l arjinin Q10 takviye alın hiç bir ilacın içinde yeteri miktar da Yok. Tüp bebek için ise spermin canlı olması yeter. Hız çok önemli değil diyor drlar.Merhaba hanımlar bizimde sperm azlığı ve hız sorunumuz çıktı ocak ayında aşılama oldum o zaman öğrendik bende de perde var emodex verdi doktor bir ay kullandı eşim test vermesi için beklemesini söylemiştim o da bir ay sonra hemen gitti test verdi sonuç hüsran ileri hız %0 moralimiz çok bozuldu sayı artmış ama hız yok olmuş tüp bebekte tutmaz diye korkmuyor değilim artık
Teşekkür ederim aşılama yapıldığı ay toplam hareket % 25 ti ileri hareket %3 yavaş hareket %17 falandı ama bu defa verdiği örnekte toplam hareket %4 moralimiz çok bozuldu eşime de acele ettiği için çok kızdım zaten uzaktayız birbirimizden bilmiyorum ne olacak karışık işler Allah büyük ama bugünlerde hiç iyi değilim tam toparlanıyorum birşey çıkıyor bu da bizim imtihanımız demekki...ürolog muayene etti herhangi birşeyin yok görünürde dedi eşim ağzına sigara sürmemiş bir insan düzenli spor yapar ve çok sağlıklı beslenir bilmiyorum ya olmayınca olmuyor işte ...İleri haraket hiç mi Yok. Geneli yerinde haraket mi? Üzülme biraz daha tedavi ve araştırmayla problem bulunup çözülür. Varikosel var mı? Birde bu tarz ilaçlar genelde altı ayda maksimum sonuç verir. Hız için çinko l latnitin l arjinin Q10 takviye alın hiç bir ilacın içinde yeteri miktar da Yok. Tüp bebek için ise spermin canlı olması yeter. Hız çok önemli değil diyor drlar.
Çok geçmiş olsun daha işin başındasınız sanırım. Sabır önemli sabrederek devam edin.
Cnm hareket yuzde 60 sayi 1 milyonken morfoloji %10 bas kuyruk anomalisi yaziodu biz sonradan kaan ayosa gttk.onun verdg ilaclar saolsn bide esimin.bogazna baya iyi baktim cnmÜzülme. Üzüntü stres de çok etki ediyor. Ne güzel bak 1 milyondan 10 milyona çıkarmışsınız değerlerinizi. İleri haraketi de yükselttiyseniz bu kez olur inşallah. Sayınız az ilken morfolojiye bakılmadı mı? İlk kez mi bakıldı morfolojiye...
Bizde 20 milyon ile 40 milyon arası değişiyor sayı fakat %93 ü haraketsiz ve morfolojimizde 0... o yüzden üzülme 1 tane sperm yeter..
Bizde de toplam haraket %7 ve hiç artış görmedik. Hala birşeyler deniyoruz. Bir vitamin yaramadı mo diğerine geçiyoruz muhakkak bir sorun yoksa bir tanesi işe yarayacaktır ve erken yapmışsınız testi acele etmeyin deneyin. İnşallah yükselir. Sıkı iç çamaşırı ve pantolon giymesin.Teşekkür ederim aşılama yapıldığı ay toplam hareket % 25 ti ileri hareket %3 yavaş hareket %17 falandı ama bu defa verdiği örnekte toplam hareket %4 moralimiz çok bozuldu eşime de acele ettiği için çok kızdım zaten uzaktayız birbirimizden bilmiyorum ne olacak karışık işler Allah büyük ama bugünlerde hiç iyi değilim tam toparlanıyorum birşey çıkıyor bu da bizim imtihanımız demekki...ürolog muayene etti herhangi birşeyin yok görünürde dedi eşim ağzına sigara sürmemiş bir insan düzenli spor yapar ve çok sağlıklı beslenir bilmiyorum ya olmayınca olmuyor işte ...
Canım ben sizi takip ediyorum ara ara bende bir gelişme olmayınca yazmıyorum umre ye gidişime az kaldı ona gün sayıyorum beni hatırladığın için çok mutlu oldum çok teşekkür ederim sen ne iyi yüreklisin herkesi düşünüyorsun masallah Rabbim gönlündekini hayırlısıyla versin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?