Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aranızda ki sevgi bağı yeter canım. Maaşallah inşallah hayırlı evlat da nasip olur.

Amin canım çok sağol allah razı olsun. Biliyor musun evde iş yaparken yemek yaparken hatta bazen sporda aklıma geliyorsunuz? Bu bayandır Yok falan diyorum aklıma gelince de hemen damdan düşer gibi unutmayayım diye yazıyorum.
Umrede bizlere de dua et. Rabbim kabul etsin inşallah.

B Beyza_2018 canım yarın sana dua ediyoruz. İstediğin özel bir dua var mı?
Canım benim bebeklerimin kalbi duruyor Allah'tan hayırlı sağlıklı tez vakitte gönlümdeki bir evlat nasip etsin yaşadığım bu acıları birdaha yasamayayim 2.si çok ağırdı sen ona göre dua belirle canım sana birakiyorum Rabbim hepimize nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlat.

P Perican01
Beth18
R ruyagokk
@Zeynep6302
B Beyza_2018
Murabbaa
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
moonlovers
Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
@Mucizemm1234

Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.

B Beyza_2018 arkadaşımız için dua ediyoruz. Arkadaşımızın 2 tane kaybı var. Bebeklerinin kalp atışları duruyor.
O ki ol derse herşey olur. Yoktan var olur. Bir damla sudan kalp olur...
Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

“İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn(yekûnu).”(Yasin suresi 82.ayet)
Meal: O (Allah), bir şey irade ettiği (dilediği) zaman O’nun emri, sadece ona: “Ol!” demektir. O, hemen olur. Arkadaşımız için 41 defa okuyoruz.

Niyetimizi sağlıklı hayırlı evlatlar üzerine kuruyoruz.
70 kere, “Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir” (okuyup da dua eden, ne isterse istesin,Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.)

moonlovers canım dua ettim sana Allah'ım gönlündeki bu tedavinle sana nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı bir evladın olsun

Gunaydin kizlar guzel bir gun diliyorum.
Beth18 nasil gidiyor,iyi misin kuzum?
@Zeynep6302 yeni bir sorun cıktı diye düşünme .Hepsinin dermani var Allah in izni ile sen de anne olacaksin .
Kizlar bahar geldi üstünüzdeki hüznü atin bir kenara .Ben gecen yil mart ayinda yaşamıştım kimyasal gebeliği .Esim de yoktu yanimda gunlerce aglamistim .Ama bu bahar bebegim karnimda .Rabbime sukurler olsun .Belki bir yil sonra sizin de karninizda minik bir kalp olacak .Onla yatip onla kalkacaksiniz .Ve bu günleri şükürle hatirlayacaksiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…