- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
Evt cnm q10 argınıne karnitine e çinkoBir melek gelsin canım solgar 3 lüyü kullanmıştınız demi siz?
Aranızda ki sevgi bağı yeter canım. Maaşallah inşallah hayırlı evlat da nasip olur.Ben bıraktım artık şunu yap bunu yap demiyorum kendisi çok pimpirikli bana belli etmemeye çalışıyor ama kafaya takıyor çok gözlerinde hep bi düşünce görüyorum delidolu insan gitti yerine duygusal biri geldi çok üzülüyorum onu üzgün görmek herşeyden çok üzüyor beni Allah nasip ederse mükemmel bir baba olacak Allah isteyen herkese versin bizlerin de kucağını boş bırakmasın inşallah
Amin canım çok sağol allah razı olsun. Biliyor musun evde iş yaparken yemek yaparken hatta bazen sporda aklıma geliyorsunuz? Bu bayandır Yok falan diyorum aklıma gelince de hemen damdan düşer gibi unutmayayım diye yazıyorum.Canım ben sizi takip ediyorum ara ara bende bir gelişme olmayınca yazmıyorum umre ye gidişime az kaldı ona gün sayıyorum beni hatırladığın için çok mutlu oldum çok teşekkür ederim sen ne iyi yüreklisin herkesi düşünüyorsun masallah Rabbim gönlündekini hayırlısıyla versin inş
İnşallah güzel pıtırcık potırcık bebişlerin olur.moonlovers kardesimiz icin dua ettim. Rabbim emeklerini bosa cikartmasin
Opudan sonra cok sukur ayakta rahatim azcik adet agrisi gibi agrim var yemek cay vs evde dinleniyorum
Allah razı olsun cnm sağol, geçmiş olsun sana da inşallah kaliteli embriyoların olurmoonlovers kardesimiz icin dua ettim. Rabbim emeklerini bosa cikartmasin
Opudan sonra cok sukur ayakta rahatim azcik adet agrisi gibi agrim var yemek cay vs evde dinleniyorum
Insallah hepimizin kuzumAllah razı olsun cnm sağol, geçmiş olsun sana da inşallah kaliteli embriyoların olur
Devam edecek misin peki ? Sonuçlara göre ne diyorsun ?Evt cnm q10 argınıne karnitine e çinko
Canım benim bebeklerimin kalbi duruyor Allah'tan hayırlı sağlıklı tez vakitte gönlümdeki bir evlat nasip etsin yaşadığım bu acıları birdaha yasamayayim 2.si çok ağırdı sen ona göre dua belirle canım sana birakiyorum Rabbim hepimize nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlat.B Beyza_2018 canım yarın sana dua ediyoruz. İstediğin özel bir dua var mı?
Cnm solgar 3 lu nkdr fyti nerde bulurum sperm sayisna faydasi oluomuEvt cnm q10 argınıne karnitine e çinko
Evde stoklamıstım en az 3 aylık onlar bitene kadar devam edicem ama hiç hevesim kalmadıDevam edecek misin peki ? Sonuçlara göre ne diyorsun ?
Bizde hıza katkısı oldu sadece eczanelerde bulabilirsin standart fiyatları var üzerinde yazıyor yada solgar sitesinde yazıo almak istediklerinCnm solgar 3 lu nkdr fyti nerde bulurum sperm sayisna faydasi oluomuBir melek gelsin
3lumu alcm cnmBizde hıza katkısı oldu sadece eczanelerde bulabilirsin standart fiyatları var üzerinde yazıyor yada solgar sitesinde yazıo almak istediklerin
DEdiğim gibi bizde sayıya etkisi olmadı morfoloji ve hızı artırdı morfoloji e vitamini hız sıvı l karnitin surupla arttı biz q10 l arginin de kullandık ama sayınız az ise almayabilirsiniz ona etki etmedi bizde3lumu alcm cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?