Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cok mide bulantisi cekiyorum canim. Ama her seye cok sukur. Dr. Randevum var bu aksam ama yine moralimi bozacak dr. Kesin kararimizi soyleyecgiz dr.a. esimde ilk defa kendi fikrini soyledi. Oda sonlandirmak istemedigini Allah bize bu bebegi verdi dedi. Cok sasirdim. Benden mi etkilendin dedim. Hayir dedi boyle dusunuyorum dedi. Bende daha da bir guclendim. Abi hepsinin riski var erken dogum, sakat dogma, ölü dogma. Ama Rabbim yardim edecek insallah bize. Sagolasin canim benim. Sen nasilsin? Bas agrin gecti mi?

Selvi25 -Pandora- ve diğer bu testleri yaptıran arkadaşlarım. Sizden yorum bekliyorum. Pandora canlılık testinden birşey anlamadım.

Eklentiler

• EB77ABBA-C50E-48D0-A72E-75CBAD7B41A1.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 58
  • 22DDD873-2FD2-4092-A66D-664D468864E2.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 52
  • C5676BCF-46AB-4D9F-98B7-41F3F9DAAEF4.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 57
  • 4E642648-3A9E-4FE4-9E6E-0688F575E385.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 54
Selvi25 -Pandora- ve diğer bu testleri yaptıran arkadaşlarım. Sizden yorum bekliyorum. Pandora canlılık testinden birşey anlamadım.
Şimdi canım hareket anladığım kadarıyla %3 .toplam sayı iyi morfoloji 2 buda iş görüyor.dna hasarı canlılık yüzdeleri artmamıs ama sanki sınırda gibi çünkü açıklamada hepsine normal yazıyor koyu harflerle

Bir de ros var oksidatif sitres %59 çıktı.
Oksidatif stres DNA ya zarar vermediği sürece sadece antioksidanlar la kontrol altına alıyor kaan hoca bizim DNA hasarı %4 oksidatif stres %38 di antioksidanlar devam dedi

Oksidatif stres DNA ya zarar vermediği sürece sadece antioksidanlar la kontrol altına alıyor kaan hoca bizim DNA hasarı %4 oksidatif stres %38 di antioksidanlar devam dedi
Bizim en büyük sorunumuz canlılık çok çokkkk az.
Annexin testini anlayamadım sadece. Onda kafam karıştı. Ben canlılık testi istemiştim. Şimdi bizim spermlerin ne kadarı haraketsiz olsa bile canlı??
-Pandora- anlar bunu sanırım.

dna hasarı 18.9 çıkmış bu normal; 20nin altında olması bekleniyor, (Kaan hocanın tedavisiyle daha da düşecektir, bizim 7.5 çıktı) Canlılık testi bizim baktırdığımızda Canlı, erken, geç apopitoz ve nekrotik olarak sınıflandırmış, ayrıntısını tam bende bilmiyorum ama benim anladığım kadarıyla apopitoz hücrenin ölümü demek yani yüzde 80 e yakın canlı hücre var. %2 normal morfoloji de iyi. Baş anomalisi yüksek bu durumu Kaan hocaya sor, ne yapılabilir diye.

Bence sorun canlılık değil.canlılık sınırda ama normal rakamlar arasında sizin sorun hareket canım hareket azlığı

canım oksidatif stres dediğin ROS testimi ? bizim 1,6 Mv çıkmış, sonucunda yüksek yazıyor. Sizde %38 demiş acaba farklı bir test mi?

canım oksidatif stres dediğin ROS testimi ? bizim 1,6 Mv çıkmış, sonucunda yüksek yazıyor. Sizde %38 demiş acaba farklı bir test mi?
Düzen lab ile diğer lab lar farklı rakamlar veriyor.sınır kaçtı bilmiyorum ama bizim 38 yüksekti .sizin başka labaratuvar mı

Canm morfoloji ve sayı iyi ama canlılık düşük öyle anladım hareketsiz olma sebebi bu bence %21 i canlı.hasarınız da iyi maşallah %18 kabul edilir genelde %15 altını istiyorlar.ama bencr hareketsizliğin nedeni bulundu olaya böyle bakalım kuzum

Canım sağ üst köşede pozitif bulgu denen rakamlar var ya haaa işte o mesela şu kadar sperm incelendi şu kadarında DNA hasarı var.yada sukadarı canlı su kadarı ölü demek istiyor o na göre yüzdelik belirlemişler.sizin canlılık DNA problemi yok hareketsiz lık problemi var.oksidatif stres antioksidan aldıgınz sürece DNA ya hasar vermiyor Saklicennet

Bizde morfoloji sürekli sıfır çıkıyordu. İlk kez 2 çıktı. Ben eşime birsürü şeyler kullandırdım bunlar DNA hasarını düşürmüş olabilir. Bizde anladığım kadarıyla spermler haraketsiz olsa bile canlılık oranı yüksek o zaman.
Sizin genetik testleriniz çıktı mı? Bir de hoca iğne verdi mi eşine canım.

Evet spermlerini canlı ölü değil sadece hareketsiz morfoloji 2 ye yükselmesi çok sevindirici. Güzel günler yakındır inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…