Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Beth18 canım hayırlı olsun bebişin başkentte yaptırdın sanırım tüp bebeği bizde oraya gitmeyi düşünüyoruz fiyat hakkında bilgi verebilir misin birde hangi doktora gittin

Beth18 canım hayırlı olsun bebişin başkentte yaptırdın sanırım tüp bebeği bizde oraya gitmeyi düşünüyoruz fiyat hakkında bilgi verebilir misin birde hangi doktora gittin
Sizin nick değişmiş sanırım, eski mesajlara bakınca hatırladım. Sizde de hareket 0 dı değil mi ? Ne yaptınız bir gelişme oldu mu?

Kızlar adetin 2. günü verdiğim kan tahlili sonucunu daha doktora göstermedik. Bilen varsa yorumlayabilir mi?
TSH 1.79
FSH 7.35
LH 5.38
PLORAKTİN 7.2
ESTRADİOL 63

Sizin nick değişmiş sanırım, eski mesajlara bakınca hatırladım. Sizde de hareket 0 dı değil mi ? Ne yaptınız bir gelişme oldu mu?
Evet değiştirdim canım yok hareket hala aynı gerçi sperm testini en son aralıkta yaptırmıştık macun kullanıyoruz şimdide sıvı l carnitin şurup çinko ve pharmaton da kullanmaya başladık ama artık umudum kesildi tüp bebek düşünüyoruz

Eşin sinüzit, bronşektazi ve ya pnömoni sık sık geçiriyor mu? İmmotil silia sendromunda hem bu hastalıklar hem de sperm hareketsizliği oluyor.

Eşin sinüzit, bronşektazi ve ya pnömoni sık sık geçiriyor mu? Aqİmmotil silia sendromunda hem bu hastalıklar hem de sperm hareketsizliği oluyor.
Yok hayır ama sperm hareketsizliği genetik diye düşünüyorum abisinden de hareket 0 mış çok önceden onlarda çocuk sahibi olamamışlar

Beth18 canım gözden kaçırmışım kusura bakma Rabbim yardımcın olsun inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya getirirsin evlatlarını

Kizlar esimin bir onceki test sonuclarinda cok yardimci olmustunuz Saklicennet E Efulimm41 Şimdi yeniden test yaptirdi ikisi arasinda 1,5 ay var.

Lacivert yazili olan eskisi, siyah yazili olan bugunki sonucumuz. Hem kiyas yaparak hem de yeni testimizde durumumuzu anlatirsaniz cok sevinirim. Simdiden cok tesekkur ederim, Allah razi olsun..

Eklentiler

• image.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 76
  • image.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 82
Hızda artış var. Ama sayı düşmüş. Gerçi öncekinde tüm sperm sayısı verilmiş. %40'ı canlıymış. Aynı değerler olabilir. Bişey kullanmış mıydın ?
Sıvılaşma süresi de 30'dan 50'ye çıkmış. Çok ciddi bir artış.

Canım sperm sayınız 5 milyondan 9 küsür milyona çıkmış. Fakat ileri hız %30dan 15e düşmüş yerinde haraket yükselmiş. PH seviyeniz yüksek. En fazla 8 olmalı. Onun dışında suvılaşma süresi düşmüş bu iyi...
İleri haraket düşse bile sayı yükseldiği için yüzdeye vuracak olsak 5 milyonun %30ile 9 küsür milyonun %15 i arasında hiç fark Yok. Bence ne yapıyorsanız devam edin ilerleme oluyor.

Canım ben siyah yazılı olanı yeni test olarak baz alıp yorum yaptım.

%40 canli sperm yazan test yeni testimiz, 2600000 sperm yazan yenisi, digeri eskisi karışıklık oldu sanirim. Zahmet olmazsa tekrar bakabilir misiniz

Evet siyah olan yenisi. Yerinde hareket niye yukseldi acaba, caksir keciboynuzu, e vitamini, peopolis hepsini kullaniyoruz hangisi ters tepmis olabilir ki
Ph yuksek olunca ne oluyor?
Birde sivilasma suresi dusmesi ne demek? Bi yardimci olun size zahmet kardeslerim moralimiz duzelmisti sayi artinca ama dediklerinizden anladigim kadariyla sayi artmis ama hareket noktasinda olumsuzluk olmus:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…