Evet canım Maşallah 12 yumurtamdan 11 tanesi olgun ve kaliteli çıkmış 9 tanesi döllenmiş 5. gün transferi olacak Allah nasip ederse .. Cumartesi transferimSeni merak ettim acaba 1. günde kaç yumurtan döllendi aradılarmı merkezden bugün aramaları gerekiyor
Maaşallah maaşallah. İnşallah hamileliğinide göreceğiz çok az kaldı. :)Akşam çok az ağrım oldu ama çok az. Eşim kızıyor herşeyi yazma konuşma oralarda, kendinde bir seyler arama her şey yolunda gidiyor okuduklarından etkilenme vs diye :) Yanında tel nu elime alamıyorum artık
Embriyolog aradı 12 yumurtamdan 11 tanesi olgunmuş 9 tanesi döllenmiş ve 5. gün transferi olacak dedi Allah nasip ederse inşallah ..
Evet canım Maşallah 12 yumurtamdan 11 tanesi olgun ve kaliteli çıkmış 9 tanesi döllenmiş 5. gün transferi olacak Allah nasip ederse .. Cumartesi transferim
Ben de isten geldim uzaniyorum .Oturur pozisyonda bebek hic rahat etmiyor agri oluyor ayakta geziniyorum filan .Bas agrim gecip tekrar tekrar geliyor .Doguma kadar boyle sonra Allah kerim. DR sizin kararınıza saygi duymak zorunda .Hakkınızda en hayirlisi olsun .Insallah her sey yolundadır çıkınca bize de haber ver .Minik pit pitlari daha guclu duyacaksın .cok mide bulantisi cekiyorum canim. Ama her seye cok sukur. Dr. Randevum var bu aksam ama yine moralimi bozacak dr. Kesin kararimizi soyleyecgiz dr.a. esimde ilk defa kendi fikrini soyledi. Oda sonlandirmak istemedigini Allah bize bu bebegi verdi dedi. Cok sasirdim. Benden mi etkilendin dedim. Hayir dedi boyle dusunuyorum dedi. Bende daha da bir guclendim. Abi hepsinin riski var erken dogum, sakat dogma, ölü dogma. Ama Rabbim yardim edecek insallah bize. Sagolasin canim benim. Sen nasilsin? Bas agrin gecti mi?
Ne guzel aramiza sen de katılırsın insallah .Allah yardimcin olsun bu süreçte.Evet canım Maşallah 12 yumurtamdan 11 tanesi olgun ve kaliteli çıkmış 9 tanesi döllenmiş 5. gün transferi olacak Allah nasip ederse .. Cumartesi transferim
Üzülme sayı arttığı için düşmüş görünüyor olabilir. Dediğim gün 5 milyonun %30 ile 9 milyonun %15 arasında fark Yok. Şöyle düşün en basiti 50 milyon sperm var diyelim %100ü ileri haraket bir diğer kişinin 100 milyon spermi var %50si ileri haraket fark Yok ilisinde deileri haraket sperm sayısı 50 milyon. Sizinki de bünün gibi olmuş.Evet siyah olan yenisi. Yerinde hareket niye yukseldi acaba, caksir keciboynuzu, e vitamini, peopolis hepsini kullaniyoruz hangisi ters tepmis olabilir ki
Ph yuksek olunca ne oluyor?
Birde sivilasma suresi dusmesi ne demek? Bi yardimci olun size zahmet kardeslerim moralimiz duzelmisti sayi artinca ama dediklerinizden anladigim kadariyla sayi artmis ama hareket noktasinda olumsuzluk olmus:/
Amin canım amin ...Ne guzel aramiza sen de katılırsın insallah .Allah yardimcin olsun bu süreçte.
Üzülme sayı arttığı için düşmüş görünüyor olabilir. Dediğim gün 5 milyonun %30 ile 9 milyonun %15 arasında fark Yok. Şöyle düşün en basiti 50 milyon sperm var diyelim %100ü ileri haraket bir diğer kişinin 100 milyon spermi var %50si ileri haraket fark Yok ilisinde deileri haraket sperm sayısı 50 milyon. Sizinki de bünün gibi olmuş.
Bence hiçbirşey ters tepmemiş analizi yapan yer farklı olduğu için sonuçlar farklı çıkmış. Sıvılaşma süresi spermlerin katı halinden daha homojen hale düşmesi. Sıvının yoğunluğunu kaybetmesi spermlerin serbest haraket etmesini sağlıyor. Bizim hep 65 dk çıkıyordu farklı yerde test verdik 15 dk çıktı çok şaşırtıcı hangisi doğru bilmiyorum. Sizde farklı yerlerde yaptırdığınız için böyle çıkmıştır. PHın önemi kadınların rahminin de bir pH var ve spermlerinde buna uygun olması gerekiyor daha fazla yaşayabilmeleri için diye biliyorum. Sen takviyelere devam et.
Esinin spermiyogram testi 3 tane. Senin sonuclarin varsa onlar. Esinin yada senin belli bi gun sayisi(sayisini hatirlamiyorum ama internette hepsi yaziyo)olarak isyerinde sigortanin odendigine dair belge, eslerden ikiser adet fotograf. Baska da aklima gelmedi ama ozet olarak bunlar canim. Yine arayip sorarsin.Rapor için ne istiyorlar peki
Degerlerin cok iyi masallah ablacim. Benim sadece 5 yumurtam toplandi 3u dollenebilmisti. Masallah diyelim boyle devam etsin insallahAkşam çok az ağrım oldu ama çok az. Eşim kızıyor herşeyi yazma konuşma oralarda, kendinde bir seyler arama her şey yolunda gidiyor okuduklarından etkilenme vs diye :) Yanında tel nu elime alamıyorum artık
Embriyolog aradı 12 yumurtamdan 11 tanesi olgunmuş 9 tanesi döllenmiş ve 5. gün transferi olacak dedi Allah nasip ederse inşallah ..
haklisin. Ama cok guveniyorum dr.uma beni uzsede :) okulda mecbur ya ayaktasin yada oturuyosun. Bende diyorum keske bi yerde yatak olsada ders aralarinda uzansam. Sende 21. Haftadasin masallah baya buyudu minnosBen de isten geldim uzaniyorum .Oturur pozisyonda bebek hic rahat etmiyor agri oluyor ayakta geziniyorum filan .Bas agrim gecip tekrar tekrar geliyor .Doguma kadar boyle sonra Allah kerim. DR sizin kararınıza saygi duymak zorunda .Hakkınızda en hayirlisi olsun .Insallah her sey yolundadır çıkınca bize de haber ver .Minik pit pitlari daha guclu duyacaksın .
İnşallah öbür 2 bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın canım. Allah onlara uzun ömürler versin. Hayırlı olan buymuş demekki. Diğer bebekleri tehlikeye atmadan sorun çözüldü en azından. Rabbim hayırlı olan neyse onu nasip ediyor gerçekten.Kizlar size haberim var.
Aslinda uzulsem mi sevinsem mi bilemedim. Ama bu gunume cok sukur. Buraya bjnlari yazarken hic tereddutum yok cunku sizler beni anliyosunuz diye yaziyorum ve her asamamizi buraya yazdigimiz icin hic cekinmiyorum. Birbirimiz icin her zaman iyilik istedigimizi bildigim icin bu kadar rahatim. Allah sizlerden razi olsun. Hep dualarimdasiniz. Benim minik bebegimin kalbi durmus. Kardeslerini riske atacaka erken doguma sebep olabilecekti ve belki sonunda tum bebeklerimi kaybedebilecektim. Bu yuzden Allahima sukrediyorum. Dun cok dua ettim 'Allah.im ne olur beni karar vermek zorunda birakma' diye. Cunku dr.um net bi sekilde bebegin boyutundan dolayi cok endiseliydi ve digerlerini riske atacagiz eger almazsak demisti. Allah.im bana karar vermek zorunda birakmadi cok sukur... simdi sadece geri kalan bebeklerimin saglikli olmasi icin dua ediyorum...
Demek ki hayirli olan boyleymis bu da senin imtihanindi .Alinmasina karar versen sonra vicdani hic bitmeyecek ic sesin hic susmayacaktı. Rabbim seni tercih yapmak zorunda koymadi .Kalanlara saglik versin insallah kuzum .Biz 21.haftadayiz bu hafta cikti karnim henüz. Yeni kiyafetlere ihtiyaç duymaya basladim yavas yavas.Kizlar size haberim var.
Aslinda uzulsem mi sevinsem mi bilemedim. Ama bu gunume cok sukur. Buraya bjnlari yazarken hic tereddutum yok cunku sizler beni anliyosunuz diye yaziyorum ve her asamamizi buraya yazdigimiz icin hic cekinmiyorum. Birbirimiz icin her zaman iyilik istedigimizi bildigim icin bu kadar rahatim. Allah sizlerden razi olsun. Hep dualarimdasiniz. Benim minik bebegimin kalbi durmus. Kardeslerini riske atacaka erken doguma sebep olabilecekti ve belki sonunda tum bebeklerimi kaybedebilecektim. Bu yuzden Allahima sukrediyorum. Dun cok dua ettim 'Allah.im ne olur beni karar vermek zorunda birakma' diye. Cunku dr.um net bi sekilde bebegin boyutundan dolayi cok endiseliydi ve digerlerini riske atacagiz eger almazsak demisti. Allah.im bana karar vermek zorunda birakmadi cok sukur... simdi sadece geri kalan bebeklerimin saglikli olmasi icin dua ediyorum...
Hayırlısı buymuş cnm artık bebeklerine odaklanma zamanın, güzel bir hamilelik geçirirsin inşallahKizlar size haberim var.
Allah razi olsun evet Allah.im bana karar verdirmedi kendisi nasil istiyorsa oyle yapti. Cok sukur bu gunlerimize. Darisi basina insallahİnşallah öbür 2 bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın canım. Allah onlara uzun ömürler versin. Hayırlı olan buymuş demekki. Diğer bebekleri tehlikeye atmadan sorun çözüldü en azından. Rabbim hayırlı olan neyse onu nasip ediyor gerçekten.
sorma Afillim eger dr.un kararina birakmis olsaydim gecen hafta cuma gunu bu islem yapilacakti. Bende hep vicdan muhasebesi yapacaktim. Cok sukur Rabbim buna izin vermedi. Ama dr.um hep demisti bu kucuk bebek bizi zora sokacak digerlerinin de erken dogmasina sebep olacak demisti. Kalbi de durabilir demisti hep kontrole cagirdi. Ama iste ben duygusal olarak istemedim hic. Kismet boyleymis...Demek ki hayirli olan boyleymis bu da senin imtihanindi .Alinmasina karar versen sonra vicdani hic bitmeyecek ic sesin hic susmayacaktı. Rabbim seni tercih yapmak zorunda koymadi .Kalanlara saglik versin insallah kuzum .Biz 21.haftadayiz bu hafta cikti karnim henüz. Yeni kiyafetlere ihtiyaç duymaya basladim yavas yavas.
Benim ilk basta cok bulantim oldugu icin cok kilo verdim .Sabah kahvalti yapip okula gidiyorum .Tam öğle saatinde acikmamis oluyorum .Beslenme saatine kadar acikmis oluyorum .Evden götürdüğüm kahvaltiliklardan yiyorum sonra kuruyemis atistiriyorum .Aksam da yemek yiyorum.Allah razi olsun evet Allah.im bana karar verdirmedi kendisi nasil istiyorsa oyle yapti. Cok sukur bu gunlerimize. Darisi basina insallah
sorma Afillim eger dr.un kararina birakmis olsaydim gecen hafta cuma gunu bu islem yapilacakti. Bende hep vicdan muhasebesi yapacaktim. Cok sukur Rabbim buna izin vermedi. Ama dr.um hep demisti bu kucuk bebek bizi zora sokacak digerlerinin de erken dogmasina sebep olacak demisti. Kalbi de durabilir demisti hep kontrole cagirdi. Ama iste ben duygusal olarak istemedim hic. Kismet boyleymis...
Bu arada benim simdiden kiyafetler olmuyor...
Gördün mü bak Allah’ın takdiri demiştim sana.. Buda bir sınavdı belki de senin için ve sen kıyamadın rabbim şimdi senin ardına karar verdi işte. İnşallah geriye kalan yavrularının sağlıkları düzgün bir şekilde ilerler hamileliğinin sonuna kadar.. dualar her zaman duyulur ve yanıt alır.Kizlar size haberim var.
Amin cankm insallah evet artik stresim azaldi. Darisi basina insallah.Hayırlısı buymuş cnm artık bebeklerine odaklanma zamanın, güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah
benim bilantim var ama yiyecem diyince yiyorum ama faydali seyler midemi bulandiriyo. Ceviz badem zor yiyorum. Her gun yumurta yemeye calisiyorum. Sen vitamin olarak ne kullaniyorsun canim.Benim ilk basta cok bulantim oldugu icin cok kilo verdim .Sabah kahvalti yapip okula gidiyorum .Tam öğle saatinde acikmamis oluyorum .Beslenme saatine kadar acikmis oluyorum .Evden götürdüğüm kahvaltiliklardan yiyorum sonra kuruyemis atistiriyorum .Aksam da yemek yiyorum.
ne kadar iyi bir kalbin var. Gozlerimi dolduruyorsun her defasinda. Insallah Rabbim kalbine gore versin.Gördün mü bak Allah’ın takdiri demiştim sana.. Buda bir sınavdı belki de senin için ve sen kıyamadın rabbim şimdi senin ardına karar verdi işte. İnşallah geriye kalan yavrularının sağlıkları düzgün bir şekilde ilerler hamileliğinin sonuna kadar.. dualar her zaman duyulur ve yanıt alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?