eşime hiç iğne yazmadılar, hep antioksidan kullandı. Genetik testler çıkmadı canım 40-50 günde çıkıyormuş. Senin eşinin soyunda hiç infertilite var mı ? ya da sık sık düşük yapan biri var mı? Mesela benim eşimin babaannesi 6-7 kere düşük yapmış, sonra bebekleri olmuş. O zamanlarda doktora falan gidilmediği için sorunu bilmiyorlar. Böyle bir hikaye varsa genetik olabilir sizinde.Bizde morfoloji sürekli sıfır çıkıyordu. İlk kez 2 çıktı. Ben eşime birsürü şeyler kullandırdım bunlar DNA hasarını düşürmüş olabilir. Bizde anladığım kadarıyla spermler haraketsiz olsa bile canlılık oranı yüksek o zaman.
Sizin genetik testleriniz çıktı mı? Bir de hoca iğne verdi mi eşine canım.
Ahhh canım inşallah. Bende güzel günlere kavuşurum. Çok uğraş veriyorum. İlaçlar elimde geziyorum eşim çok unutkan arayıp hatırlatıyorum. Su içsin diyendi şişesi elimde geziyorum. Kan değerlerine baktırdım kolestrol problemi çıktı kanda yağlanma var. Şimdi onun tedavisine başlayacağım kürlerle. Hacamat bile yaptırıyoruz son seyansımız kaldı. Bir tek d vitaminine baktırmadım onuda söylicem eksikse takviye alalım.Evet spermlerini canlı ölü değil sadece hareketsiz morfoloji 2 ye yükselmesi çok sevindirici. Güzel günler yakındır inşallah canım
Yok canım hatta tüp bebek yaptıran bile Yok. Biz ilk olabiliriz. :)eşime hiç iğne yazmadılar, hep antioksidan kullandı. Genetik testler çıkmadı canım 40-50 günde çıkıyormuş. Senin eşinin soyunda hiç infertilite var mı ? ya da sık sık düşük yapan biri var mı? Mesela benim eşimin babaannesi 6-7 kere düşük yapmış, sonra bebekleri olmuş. O zamanlarda doktora falan gidilmediği için sorunu bilmiyorlar. Böyle bir hikaye varsa genetik olabilir sizinde.
Mikrogen 1,42 e kadar normal dio ros içinEvet referans farklı belki de 5 üzerinden değerlendiriyor mikrogen
Evet hareketsizlik vardı bizde de ve ileri hareket eden de yoktu 0 dı.bir tane yetecek sperm hamilelik için.kaan hoca ne önerecek merak ediyorum size .birgün çözülecek hepsi var yarışacaklar Allah çaba verenleri unutmaz karsılıgını veriyor inşallah sizde bu güzel duyguyu tadarsnz ben bugün bebeğimi gördüm hareket ediyor ultra sonda el ayak oluşmuş öyle sevgiki Allah veriyor giderek artırıyorAhhh canım inşallah. Bende güzel günlere kavuşurum. Çok uğraş veriyorum. İlaçlar elimde geziyorum eşim çok unutkan arayıp hatırlatıyorum. Su içsin diyendi şişesi elimde geziyorum. Kan değerlerine baktırdım kolestrol problemi çıktı kanda yağlanma var. Şimdi onun tedavisine başlayacağım kürlerle. Hacamat bile yaptırıyoruz son seyansımız kaldı. Bir tek d vitaminine baktırmadım onuda söylicem eksikse takviye alalım.
Bu arada eşleriniz muhakkak omega 3 balık yağı kullansın. Kolestrol de birebir.
Selvicim sen kurtuldun bu işlerden inşallah hayırlı bir şekilde de yavruna kavuşursun.
İlk başladığınız da sizin de haraketsiz çoktu değil mi??
bu bizim son çıkan testleri kaan hocaya attım daha cevap vermedi, bakayım genetik testler çıktığında sorun genetik değilse bunları da sorayım canım saolasın.Yok canım hatta tüp bebek yaptıran bile Yok. Biz ilk olabiliriz. :)
Kuzum bak bu kadınında haraketsizliği çokmuş. Kaan hocaya bu iğneleri sorsana.
Bende %21 ölü diye yorumladım.Canm morfoloji ve sayı iyi ama canlılık düşük öyle anladım hareketsiz olma sebebi bu bence %21 i canlı.hasarınız da iyi maşallah %18 kabul edilir genelde %15 altını istiyorlar.ama bencr hareketsizliğin nedeni bulundu olaya böyle bakalım kuzum
1,6 nasıl canım çok mu yüksek sence ? düşürmek için ne yapmak lazım. Biz şu an sadece antioksidan impryl ve omepa q 10 balık yağı alıyoruz, hem eşim hem benMikrogen 1,42 e kadar normal dio ros için
Değerleriniz bize yakınmıydı? Sen benim için umut oldun. Dedim ki demek ki yükseliyormuş. İnşallah bizimki de yükselir.Evet hareketsizlik vardı bizde de ve ileri hareket eden de yoktu 0 dı.bir tane yetecek sperm hamilelik için.kaan hoca ne önerecek merak ediyorum size .birgün çözülecek hepsi var yarışacaklar Allah çaba verenleri unutmaz karsılıgını veriyor inşallah sizde bu güzel duyguyu tadarsnz ben bugün bebeğimi gördüm hareket ediyor ultra sonda el ayak oluşmuş öyle sevgiki Allah veriyor giderek artırıyor
Canım ros düşürmek için nac 600 kullandıranilirsin.1,6 nasıl canım çok mu yüksek sence ? düşürmek için ne yapmak lazım. Biz şu an sadece antioksidan impryl ve omepa q 10 balık yağı alıyoruz, hem eşim hem ben
Hareket biraz daha fazlaydı ama işte yerinde hareket vardı ileri 0 dı yerinde hareket 30du sanırım sonra sonra hareketlendi aman aman %40ı aşmadı bizde hiç hareketDeğerleriniz bize yakınmıydı? Sen benim için umut oldun. Dedim ki demek ki yükseliyormuş. İnşallah bizimki de yükselir.
Evet endişelenme %21 ölü geri kalan % 79 canlıBende %21 ölü diye yorumladım.
tamam canım evde vardı bir ara hareket için kullandırmıştım, işe yaramamıştı, yine başlayım.Canım ros düşürmek için nac 600 kullandıranilirsin.
Bende hemen başlayacağım.
Kaan hoca bizimkine 71 i canlı demişti bu mikrogende yapıldı belki fikir olur sana cnm yorum içinBende %21 ölü diye yorumladım.
İşte düzen labaratuvar canlıyı değil ölü yüzdesini veriyor cnım sizde direkt canlı kısmını vermiş baya acıkmıs sizin testKaan hoca bizimkine 71 i canlı demişti bu mikrogende yapıldı belki fikir olur sana cnm yorum için
Bizde de apoptoz %21 diyor bu kadar ayrıntılı değil. Bu test nerede yapılmış.Kaan hoca bizimkine 71 i canlı demişti bu mikrogende yapıldı belki fikir olur sana cnm yorum için
Bence gayet iyi bizim 4,küsür hoca ona hasar yükselmediği sürece sorun değil dedi neofortil verdi1,6 nasıl canım çok mu yüksek sence ? düşürmek için ne yapmak lazım. Biz şu an sadece antioksidan impryl ve omepa q 10 balık yağı alıyoruz, hem eşim hem ben
Mikrogende cnm ankdaBizde de apoptoz %21 diyor bu kadar ayrıntılı değil. Bu test nerede yapılmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?