Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eşime hiç iğne yazmadılar, hep antioksidan kullandı. Genetik testler çıkmadı canım 40-50 günde çıkıyormuş. Senin eşinin soyunda hiç infertilite var mı ? ya da sık sık düşük yapan biri var mı? Mesela benim eşimin babaannesi 6-7 kere düşük yapmış, sonra bebekleri olmuş. O zamanlarda doktora falan gidilmediği için sorunu bilmiyorlar. Böyle bir hikaye varsa genetik olabilir sizinde.

Evet spermlerini canlı ölü değil sadece hareketsiz morfoloji 2 ye yükselmesi çok sevindirici. Güzel günler yakındır inşallah canım
Ahhh canım inşallah. Bende güzel günlere kavuşurum. Çok uğraş veriyorum. İlaçlar elimde geziyorum eşim çok unutkan arayıp hatırlatıyorum. Su içsin diyendi şişesi elimde geziyorum. Kan değerlerine baktırdım kolestrol problemi çıktı kanda yağlanma var. Şimdi onun tedavisine başlayacağım kürlerle. Hacamat bile yaptırıyoruz son seyansımız kaldı. Bir tek d vitaminine baktırmadım onuda söylicem eksikse takviye alalım.
Bu arada eşleriniz muhakkak omega 3 balık yağı kullansın. Kolestrol de birebir.
Selvicim sen kurtuldun bu işlerden inşallah hayırlı bir şekilde de yavruna kavuşursun.
İlk başladığınız da sizin de haraketsiz çoktu değil mi??

Yok canım hatta tüp bebek yaptıran bile Yok. Biz ilk olabiliriz. :)

Kuzum bak bu kadınında haraketsizliği çokmuş. Kaan hocaya bu iğneleri sorsana.

Eklentiler

• 226154D8-6296-49E9-B552-9AD523DCC5F7.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 65
Evet hareketsizlik vardı bizde de ve ileri hareket eden de yoktu 0 dı.bir tane yetecek sperm hamilelik için.kaan hoca ne önerecek merak ediyorum size .birgün çözülecek hepsi var yarışacaklar Allah çaba verenleri unutmaz karsılıgını veriyor inşallah sizde bu güzel duyguyu tadarsnz ben bugün bebeğimi gördüm hareket ediyor ultra sonda el ayak oluşmuş öyle sevgiki Allah veriyor giderek artırıyor

Yok canım hatta tüp bebek yaptıran bile Yok. Biz ilk olabiliriz. :)

Kuzum bak bu kadınında haraketsizliği çokmuş. Kaan hocaya bu iğneleri sorsana.
bu bizim son çıkan testleri kaan hocaya attım daha cevap vermedi, bakayım genetik testler çıktığında sorun genetik değilse bunları da sorayım canım saolasın.

Bende %21 ölü diye yorumladım.

Değerleriniz bize yakınmıydı? Sen benim için umut oldun. Dedim ki demek ki yükseliyormuş. İnşallah bizimki de yükselir.

1,6 nasıl canım çok mu yüksek sence ? düşürmek için ne yapmak lazım. Biz şu an sadece antioksidan impryl ve omepa q 10 balık yağı alıyoruz, hem eşim hem ben
Canım ros düşürmek için nac 600 kullandıranilirsin.
Bende hemen başlayacağım.

Değerleriniz bize yakınmıydı? Sen benim için umut oldun. Dedim ki demek ki yükseliyormuş. İnşallah bizimki de yükselir.
Hareket biraz daha fazlaydı ama işte yerinde hareket vardı ileri 0 dı yerinde hareket 30du sanırım sonra sonra hareketlendi aman aman %40ı aşmadı bizde hiç hareket

P Perican01
Beth18
R ruyagokk
@Zeynep6302
@Redrise1515
Murabbaa
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
@Rm_angel
Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
@Mucizemm1234

Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.

@Redrise1515 arkadaşımız için dua ediyoruz. Arkadaşımızın 2 tane kaybı var. Bebeklerinin kalp atışları duruyor.
O ki ol derse herşey olur. Yoktan var olur. Bir damla sudan kalp olur...
Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

“İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn(yekûnu).”(Yasin suresi 82.ayet)
Meal: O (Allah), bir şey irade ettiği (dilediği) zaman O’nun emri, sadece ona: “Ol!” demektir. O, hemen olur. Arkadaşımız için 41 defa okuyoruz.

Niyetimizi sağlıklı hayırlı evlatlar üzerine kuruyoruz.
70 kere, “Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir” (okuyup da dua eden, ne isterse istesin,Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…