Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Okudum cnm Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Omega 3 ,b 12 ,devit,demir ve Decavit canim .Su an bebekler senden beslenmiyor dr zamani gelince sana da verir .

İleri hız nasıl 30 dan 15e düşmüş. Aynı testlere mi bakıyoruz. Benim gördüğümde siyah olanda %1 ileri hız lacivert olanda %10. Ayrıca sayıda 1 milyonken 2,6 milyona çıkmış. Yanlış teste mi bakıyorum ben. Yanlış testi yorumlamiim boş yere.

Omega 3 ,b 12 ,devit,demir ve Decavit canim .Su an bebekler senden beslenmiyor dr zamani gelince sana da verir .
ooo cokmus tamam sanirim verir simdilik folik asit icinde b12 vit. Var onu aliyorum bakalim ilerleyen vakitlerde verir

%40 canli sperm yazan test yeni testimiz, 2600000 sperm yazan yenisi, digeri eskisi karışıklık oldu sanirim. Zahmet olmazsa tekrar bakabilir misiniz
İnceledim canım. Bariz bi artış olmada da artış güzel. PH biraz yüksek ama neden kaynaklı olduğunu ve ne sonuç doğuracağını bilmiyorum yorum yapamayacağım buna. Kür falan yaptın mı. Ne yaptıysan işe yaramış. Sıvılaşma süresi de 20 dk kısalmış. İlk baktığımda uzamış sandım dedim ne yapmışlar da böyle kötüye gitmiş birden. Ama tam tersi iyiye gitmiş. Ne kullanıyorsanız devam edin.

Beth18 canım yazdıklarını gözlerim dolu dolu okudum arkadaşlarımın dediği gibi bu senin imtihanındi canım ama sen bu sınavı verdik ne güzel sana.diger iki yavrun sağlıklı hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah ben sanki bir kız bir oğlan olacakmış gibi geliyor hatta ikiside kız olabilir.tabi başta hayırlı olsunlar senin adına sevindim canım
Saklicennet canım sonuçlarından anladığım kadarıyla maşallah baya gelişme var.sayiniz artmış harekette Azda olsa kıpırdama var sanki inşallah daha da iyi olur.Rabbim tez vakitte gönlüne göre versin canım
Afilim92 canım maşallah bebeğin büyümüş 21 haftalık olmuşsun inşallah sağlıkla doğum yaptığın kucağına aldığın günlerinde görürüz
Ve bana dua eden gönlü guzel arkadaşlarım Allah hepinizden razı olsun

sagol canim. Allah.a cok sukur. Allahtan tek istegim bebeklerimin saglikli hayirli olmasi ve benim gibi bebek yolu gozleyenlere en yakin zamanda hayirla saglikla bebek vermesi. Insallah.

sagol canim. Allah.a cok sukur. Allahtan tek istegim bebeklerimin saglikli hayirli olmasi ve benim gibi bebek yolu gozleyenlere en yakin zamanda hayirla saglikla bebek vermesi. Insallah.
Rabbim bu imtihan dan seni kurtardı hem bebeklerini hem de seni korudu canım ne güzel şükür sebebi bu durum

Yok canım 6 aydır vitamin takviyeleri yapıyoruz hiç ilerleme olmamış. Biz zaten en Yüksel 43 milyon %7 ileri haraket görmüştük. Vitaminlere başlamadan önce.
Bize niye etki etmiyorlar bilmiyorum. Çok üzülüyorum ama benim şer bildiğimde hayr vardır diyorum tevekkül ediyorum. İnşallah güzel sonuçlar aldığım zamanlarda olur.
Sadece morfoloji 0 dan 2ye çıkmış sıvılaşma süresi 65 dk dan 15 dkya düşmüş onuda lab farklılığına bağlıyorum. İnşallah doğrudur.

Sayıyı sperm volümüne çarpıyoruz çünki milimde ki sayıyı yazmışlar. İleri hızı da a+b toplamı olarak yorumluyorum çünki a ileri hızlı b ise ileri yavaş ama ikiside ileri haraket ettiği için artık öyle bir ayırım yok toplamı önemli.
Ben bu şekilde yorumluyorum.

Canım ben sayinizi düşuk biliyordum seni teselli ettiğimi düşünme ama belki spermlerin içi sağlamdır canım bir arkadaş vardı morfoloji sıfır canlı cok az ama onunla ilk tüp denemesinde sonucu aldı bebeğini kucağına aldı.belli olmuyor canım bu işler kadar vitaminin mutlaka faydası vardır canım belki normal olmaz ama tüp olur

Ml başına yorumlamak daha iyi değil mi sence. Çünkü kıyaslarken konuşurken böyle yapıyoruz. Bilemedim ki. Her seferinde aynı miktarda sperm olmaması yanıltır gibi. Belki de senin dediğin yöntem daha mantıklıdır ama ilk defa böyle yorumlayan gördüm. Ben tam tersine ml'deki vermese kıyaslama adına kendim hesaplardım.
Hız konusunda doğru söylüyorsun ama. Sonuçta ileri hareket ikisi de. Döllenecek kalitede demektir.

Rabbim bu imtihan dan seni kurtardı hem bebeklerini hem de seni korudu canım ne güzel şükür sebebi bu durum
Cok sukur canim. Allah geride kalan bebeklerime saglik aihhat versin insallah. Sen nasilsin?
bende Redrise gibi dusunuyorum canim takviyelerin esinlikle faydasi olmustur

Canm bu kararı sen vermedin o yükü almadın yoksa hep acaba kalıcaktı aklında o anlamda senin için iyi oldu Rabbim en hayırlısını nasip etsin dioruz ya böylesi iki yavru ve senin için daha hayırlıymış demekki

Kızlar keçiboynuzunu 1 hafta sabah aksam sonraki haftalar sadece aksam veriyorduk demi kaç ay uyguluyorduk ve kaç dk kaynatıyorduk onu hatırlayamadım

B Beyza_2018 Beth18 benced olmuştur hatta belki DNA hasarı vardı düştü. Ama birazda ileri haraket artsa fena olmaz :)
Ne kadar hız o kadar şans
Düzenin morfolojisine güvenebilirim değil mi? Bir tek ona birde canlılık testine sevindim. İnşallah doğrudurlar.

Bence doğrudur canım güven

Keciboynuzu kürü, çakşır kökü suyu, dogal e vitamini ve organik ari sutu-bal-propolis kullaniyoruz. 1 bucuk ay oldu bunlari yapali. Cinkoya da mi baslasak diyorum ama bu kadar seyi bir arada kullaninca ters teper mi acaba diye dusunmuyor degilim. Cok sagolun yorumlariniz icin, bebeginiz saglikla kolayca gelsin insaallah

Maşallah canım Rabbim hayırlısı ile nasip etsin yazını okuyunca gülümsedim İnan benim de eşim aynı şeyleri söylüyor o yokken giriyorum bakıyorum buraya

Seni seçim yapmak zorunda bırakmadı çok duygulandım Allah kullarına karşı çok merhametli canım hayırlısı böyleymiş inşallah ikizlerini sağ Salim kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…