Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar keçiboynuzunu 1 hafta sabah aksam sonraki haftalar sadece aksam veriyorduk demi kaç ay uyguluyorduk ve kaç dk kaynatıyorduk onu hatırlayamadım

Evet ilk 1 hafta sabah aksam, sonra 3 ay boyunca uyumadan her aksam icecek. 3 aydan sonrada ara sira icmesini tavsiye ediyor saracoglu. 2 bardaklik icin 6-7 keciboynuzunu 6-7 dk, 1 bardak icin 3-4 keciboynuzunu 3-4 dk kaynatiyorum ben. 20 dk dinlencek sonra keciboynuzlarini cikarin. Sonra sogutup iciriyorum esime

Kızlar keçiboynuzunu 1 hafta sabah aksam sonraki haftalar sadece aksam veriyorduk demi kaç ay uyguluyorduk ve kaç dk kaynatıyorduk onu hatırlayamadım
Canım bende bilmiyordum ama şimdi baktım. Yarım litre kaynamış suya 6/7 adet kırıyorsun kısık ateşte 3 dk kaynatıp altını kapatıyorsun. Sonra 20 dk bekletip içiriyorsun yatmadan önce 1 bardak diyor. :)

B Beyza_2018 arkadaşım için okudum, dua ettim. Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Ben keçiboynuzu kürü de yaptım ama çok etki etmedi değerleri pek yükselmedi. Ama hakkını yiyemem belki sonradan etki etmiştir. Keçiboynuzu özü çakşır kökü suyu e vitamini ve çinko kapsülü içti eşim. Kür yaparken başka bişey yapmak ağır gelebilir diyorlar, kür yaparken başka bişey kullanmamıştık o yüzden ama özüyle birlikte kullandık bişey olmadı. O ay sonuç aldık zaten. Çok teşekkür ederim amin inşallah Rabbim sana da nasip etsin en kısa sürede.

Sayınız kaçtan kaça çıktı bunları kullanırken?ben ne yapsam artmiyor yoruldum artık

Canım hayırlısı olan buymuş demekki Rabbim diğer bebeklerine uzun ömürler versin dünyaya gözlerini açmayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde inşallah ne kadar üzzülsekte Rabbim öyle yoluna koyuyor ki herşeyi bazen bitti dediğimiz anda en zorda kaldığımız zamanlarda merhametini gösteriyor

Sayınız kaçtan kaça çıktı bunları kullanırken?ben ne yapsam artmiyor yoruldum artık
Sayı 39 milyondan 45 milyona çıktı. İleri hız da %5'ten %15'e çıktı. Ama ben 10 gün kullandıktan sonra test yaptırdım sonuçlar böyleydi. Üzerine 1 ay daha kullandı sonra hamile kaldım.

Sayı 39 milyondan 45 milyona çıktı. İleri hız da %5'ten %15'e çıktı. Ama ben 10 gün kullandıktan sonra test yaptırdım sonuçlar böyleydi. Üzerine 1 ay daha kullandı sonra hamile kaldım.
Bu bahsettiğiniz değerler. 1mlde 45 milyon mu yoksa toplam 45 milyon mu?
İleri hızda ileri yavaş ve ileri hızlı toplamı mı?
Cvp verirseniz sevinirim.

P Perican01
Beth18
R ruyagokk
@Zeynep6302
B Beyza_2018
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
@Rm_angel
Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
@Mucizemm1234

Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.

B Beyza_2018 arkadaşımız için dua ediyoruz. Arkadaşımızın 2 tane kaybı var. Bebeklerinin kalp atışları duruyor.
O ki ol derse herşey olur. Yoktan var olur. Bir damla sudan kalp olur...
Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

“İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn(yekûnu).”(Yasin suresi 82.ayet)
Meal: O (Allah), bir şey irade ettiği (dilediği) zaman O’nun emri, sadece ona: “Ol!” demektir. O, hemen olur. Arkadaşımız için 41 defa okuyoruz.

Niyetimizi sağlıklı hayırlı evlatlar üzerine kuruyoruz.
70 kere, “Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir” (okuyup da dua eden, ne isterse istesin,Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.)

Keçiboynuzunu ilk hafta sabah aksam sonraki günler sadece aksam kullandınız sanırım değilmi

Birazdan B Beyza_2018 kardesimiz icin okuyacagim. Rabbim yasadiklarimizi gunahlarimiza kefaret saysin, bundan sonra hersey kardesimizin ve esinin istedigi gibi olsun .. Bebekleriyle saglikli ve cok mutlu olsunlar

_kunfeyekun_ canım yarın sana okuyoruz. Bize kendinden bahseder misin?
Bir de istediğin özel bir dua var mı?
Bu arada 5.5 senelik evliyiz. DNA hasari sebebiyle negatif tüp bebek denemelerinin oldu. Şuan Kaan hoca beklememiz söyledi. Zaten tayinciyiz bu sene. Gittiğimiz yerde yeniden tüp bebek deneriz diye dushnduk.
Rabbim inşallah hayırlısıyla sevindirsin bizleri

Rabbim en dogrusunu bilir. Cok sagol. Allah sana da en kisa zamanda nasip etsin insallah

Beth18 Canim hakkinda hayirlisi boyleymis, cok sukur .. diger bebeklerin saglikla gelisip buyusunler insallah
amin canim insallah cok sagol. Allah sana da nasip etain insallah

Pekü canım nasıl müdahale edilecek bebeğe bilgin varmı
Kendisi atilacakmis canim yavas yavas.
Aynen oyle ben bu asamalarin her evresinde Allah.in gucunu adim adim hissettim. Onun erisemedigi yer yok, O.nun duymadigi dua yok. Allah insallah sana da en kisa zamanda nasip etsin canim. Seni etiketleyemiyordum megerse ismin degismis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…