Kızlar keçiboynuzunu 1 hafta sabah aksam sonraki haftalar sadece aksam veriyorduk demi kaç ay uyguluyorduk ve kaç dk kaynatıyorduk onu hatırlayamadım
Canım bende bilmiyordum ama şimdi baktım. Yarım litre kaynamış suya 6/7 adet kırıyorsun kısık ateşte 3 dk kaynatıp altını kapatıyorsun. Sonra 20 dk bekletip içiriyorsun yatmadan önce 1 bardak diyor. :)Kızlar keçiboynuzunu 1 hafta sabah aksam sonraki haftalar sadece aksam veriyorduk demi kaç ay uyguluyorduk ve kaç dk kaynatıyorduk onu hatırlayamadım
Cok sagol kuzumMaşallah canım Rabbim hayırlısı ile nasip etsin yazını okuyunca gülümsedim İnan benim de eşim aynı şeyleri söylüyor o yokken giriyorum bakıyorum buraya
Benimki artık beni kendi halime biraktiCok sagol kuzum
cok tesekkurler cnmDEdiğim gibi bizde sayıya etkisi olmadı morfoloji ve hızı artırdı morfoloji e vitamini hız sıvı l karnitin surupla arttı biz q10 l arginin de kullandık ama sayınız az ise almayabilirsiniz ona etki etmedi bizde
Ben keçiboynuzu kürü de yaptım ama çok etki etmedi değerleri pek yükselmedi. Ama hakkını yiyemem belki sonradan etki etmiştir. Keçiboynuzu özü çakşır kökü suyu e vitamini ve çinko kapsülü içti eşim. Kür yaparken başka bişey yapmak ağır gelebilir diyorlar, kür yaparken başka bişey kullanmamıştık o yüzden ama özüyle birlikte kullandık bişey olmadı. O ay sonuç aldık zaten. Çok teşekkür ederim amin inşallahKeciboynuzu kürü, çakşır kökü suyu, dogal e vitamini ve organik ari sutu-bal-propolis kullaniyoruz. 1 bucuk ay oldu bunlari yapali. Cinkoya da mi baslasak diyorum ama bu kadar seyi bir arada kullaninca ters teper mi acaba diye dusunmuyor degilim. Cok sagolun yorumlariniz icin, bebeginiz saglikla kolayca gelsin insaallah
Pekü canım nasıl müdahale edilecek bebeğe bilgin varmısagol canim. Allah.a cok sukur. Allahtan tek istegim bebeklerimin saglikli hayirli olmasi ve benim gibi bebek yolu gozleyenlere en yakin zamanda hayirla saglikla bebek vermesi. Insallah.
Sayınız kaçtan kaça çıktı bunları kullanırken?ben ne yapsam artmiyor yoruldum artıkBen keçiboynuzu kürü de yaptım ama çok etki etmedi değerleri pek yükselmedi. Ama hakkını yiyemem belki sonradan etki etmiştir. Keçiboynuzu özü çakşır kökü suyu e vitamini ve çinko kapsülü içti eşim. Kür yaparken başka bişey yapmak ağır gelebilir diyorlar, kür yaparken başka bişey kullanmamıştık o yüzden ama özüyle birlikte kullandık bişey olmadı. O ay sonuç aldık zaten. Çok teşekkür ederim amin inşallahRabbim sana da nasip etsin en kısa sürede.
Canım hayırlısı olan buymuş demekki Rabbim diğer bebeklerine uzun ömürler versin dünyaya gözlerini açmayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde inşallah ne kadar üzzülsekte Rabbim öyle yoluna koyuyor ki herşeyi bazen bitti dediğimiz anda en zorda kaldığımız zamanlarda merhametini gösteriyorEsinin spermiyogram testi 3 tane. Senin sonuclarin varsa onlar. Esinin yada senin belli bi gun sayisi(sayisini hatirlamiyorum ama internette hepsi yaziyo)olarak isyerinde sigortanin odendigine dair belge, eslerden ikiser adet fotograf. Baska da aklima gelmedi ama ozet olarak bunlar canim. Yine arayip sorarsin.
Degerlerin cok iyi masallah ablacim. Benim sadece 5 yumurtam toplandi 3u dollenebilmisti. Masallah diyelim boyle devam etsin insallah
haklisin. Ama cok guveniyorum dr.uma beni uzsede :) okulda mecbur ya ayaktasin yada oturuyosun. Bende diyorum keske bi yerde yatak olsada ders aralarinda uzansam. Sende 21. Haftadasin masallah baya buyudu minnos
Sayı 39 milyondan 45 milyona çıktı. İleri hız da %5'ten %15'e çıktı. Ama ben 10 gün kullandıktan sonra test yaptırdım sonuçlar böyleydi. Üzerine 1 ay daha kullandı sonra hamile kaldım.Sayınız kaçtan kaça çıktı bunları kullanırken?ben ne yapsam artmiyor yoruldum artık
Bu bahsettiğiniz değerler. 1mlde 45 milyon mu yoksa toplam 45 milyon mu?Sayı 39 milyondan 45 milyona çıktı. İleri hız da %5'ten %15'e çıktı. Ama ben 10 gün kullandıktan sonra test yaptırdım sonuçlar böyleydi. Üzerine 1 ay daha kullandı sonra hamile kaldım.
Canim esimin sifa bulmasi istedigim dua._kunfeyekun_ canım yarın sana okuyoruz. Bize kendinden bahseder misin?
Bir de istediğin özel bir dua var mı?
Keçiboynuzunu ilk hafta sabah aksam sonraki günler sadece aksam kullandınız sanırım değilmiSayı 39 milyondan 45 milyona çıktı. İleri hız da %5'ten %15'e çıktı. Ama ben 10 gün kullandıktan sonra test yaptırdım sonuçlar böyleydi. Üzerine 1 ay daha kullandı sonra hamile kaldım.
Bu arada 5.5 senelik evliyiz. DNA hasari sebebiyle negatif tüp bebek denemelerinin oldu. Şuan Kaan hoca beklememiz söyledi. Zaten tayinciyiz bu sene. Gittiğimiz yerde yeniden tüp bebek deneriz diye dushnduk._kunfeyekun_ canım yarın sana okuyoruz. Bize kendinden bahseder misin?
Bir de istediğin özel bir dua var mı?
Rabbim en dogrusunu bilir. Cok sagol. Allah sana da en kisa zamanda nasip etsin insallahCanm bu kararı sen vermedin o yükü almadın yoksa hep acaba kalıcaktı aklında o anlamda senin için iyi oldu Rabbim en hayırlısını nasip etsin dioruz ya böylesi iki yavru ve senin için daha hayırlıymış demekki
amin canim insallah cok sagol. Allah sana da nasip etain insallahBeth18 Canim hakkinda hayirlisi boyleymis, cok sukur .. diger bebeklerin saglikla gelisip buyusunler insallah
Kendisi atilacakmis canim yavas yavas.Pekü canım nasıl müdahale edilecek bebeğe bilgin varmı
Aynen oyle ben bu asamalarin her evresinde Allah.in gucunu adim adim hissettim. Onun erisemedigi yer yok, O.nun duymadigi dua yok. Allah insallah sana da en kisa zamanda nasip etsin canim. Seni etiketleyemiyordum megerse ismin degismis.Canım hayırlısı olan buymuş demekki Rabbim diğer bebeklerine uzun ömürler versin dünyaya gözlerini açmayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde inşallah ne kadar üzzülsekte Rabbim öyle yoluna koyuyor ki herşeyi bazen bitti dediğimiz anda en zorda kaldığımız zamanlarda merhametini gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?