Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bu bahsettiğiniz değerler. 1mlde 45 milyon mu yoksa toplam 45 milyon mu?
İleri hızda ileri yavaş ve ileri hızlı toplamı mı?
Cvp verirseniz sevinirim.
Atayım hemen ilk yaptığı bu.

Eklentiler

• IMG_9029.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 106
Keçiboynuzunu ilk hafta sabah aksam sonraki günler sadece aksam kullandınız sanırım değilmi
Kür bizde pek etki etmedi. Bir ay kullandı. Sonra aynı etki dedi aktar daha pratik geldi bi de keçiboynuzu özüne başladık. Günde 2 kaşık aç karnına içti.
Kürü yaparken de 15 gün sabah akşam 15 gün sadece akşam içti. Sonra bıraktık.

Çok tşk ederim cvp için Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin darısı bize olsun

@Redrise1515 arkadaşım için okudum dua ettim Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Canım maşallah inşallah Allah in izniyle sende pozitif sonuç alacaksın:))

Canım inşallah diğer bebislerin sağlıcakla doğar.cok şükür sen karar vermek zorunda kalmadin. Rabbimden istedin oda sana güzel bir şekilde herşeyi yoluna koydu .senin adına çok sevindim .inşallah bundan sonra hiç bir skinti çıkmaz ikizlerini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.

P Perican01
Beth18
R ruyagokk
@Zeynep6302
@Redrise1515
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
@Rm_angel
Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
@Mucizemm1234

Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.
_kunfeyekun_ arkadaşımız için dua ediyoruz.
Başarısız tüp bebek denemeleri var. Rabbim eşine ve kendisine şifa versin. Tez zaman da hayırlı evlatları olsun inşallah.

Niyetimizi sağlıklı hayırlı evlatlar üzerine kuruyoruz.
70 kere, “Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir” (okuyup da dua eden, ne isterse istesin,Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.) Veya
707 kere ya VAris c.c çekebilir...

Eşi ve kendisi için de şifa isteyip 100 ya Şafi çekiyoruz.
Rabbim kabul etsin.

Bende katılabilir miyim aranıza

P Perican01
Beth18
R ruyagokk
@Zeynep6302
@Redrise1515
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
@Rm_angel
Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
@Mucizemm1234
E Efulimm41

Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.
_kunfeyekun_ arkadaşımız için dua ediyoruz.
Başarısız tüp bebek denemeleri var. Rabbim eşine ve kendisine şifa versin. Tez zaman da hayırlı evlatları olsun inşallah.

Niyetimizi sağlıklı hayırlı evlatlar üzerine kuruyoruz.
70 kere, “Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir” (okuyup da dua eden, ne isterse istesin,Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.) Veya
707 kere ya VAris c.c çekebilir...

Eşi ve kendisi için de şifa isteyip 100 ya Şafi çekiyoruz.
Rabbim kabul etsin

Canım yeni görüyorum hamileliğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inş. Darısı bizlere

İnşallah canım sağol evet ya o isimden sıkılmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…