Atayım hemen ilk yaptığı bu.Bu bahsettiğiniz değerler. 1mlde 45 milyon mu yoksa toplam 45 milyon mu?
İleri hızda ileri yavaş ve ileri hızlı toplamı mı?
Cvp verirseniz sevinirim.
Kür bizde pek etki etmedi. Bir ay kullandı. Sonra aynı etki dedi aktar daha pratik geldi bi de keçiboynuzu özüne başladık. Günde 2 kaşık aç karnına içti.Keçiboynuzunu ilk hafta sabah aksam sonraki günler sadece aksam kullandınız sanırım değilmi
Çok tşk ederim cvp için Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin darısı bize olsunKür bizde pek etki etmedi. Bir ay kullandı. Sonra aynı etki dedi aktar daha pratik geldi bi de keçiboynuzu özüne başladık. Günde 2 kaşık aç karnına içti.
Kürü yaparken de 15 gün sabah akşam 15 gün sadece akşam içti. Sonra bıraktık.
@Redrise1515 arkadaşım için okudum dua ettim Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahP Perican01
Beth18
R ruyagokk
@Zeynep6302
@Redrise1515
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
@Rm_angel
Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
@Mucizemm1234
Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.
@Redrise1515 arkadaşımız için dua ediyoruz. Arkadaşımızın 2 tane kaybı var. Bebeklerinin kalp atışları duruyor.
O ki ol derse herşey olur. Yoktan var olur. Bir damla sudan kalp olur...
Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
“İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn(yekûnu).”(Yasin suresi 82.ayet)
Meal: O (Allah), bir şey irade ettiği (dilediği) zaman O’nun emri, sadece ona: “Ol!” demektir. O, hemen olur. Arkadaşımız için 41 defa okuyoruz.
Niyetimizi sağlıklı hayırlı evlatlar üzerine kuruyoruz.
70 kere, “Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir” (okuyup da dua eden, ne isterse istesin,Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.)
Canım maşallah inşallah Allah in izniyle sende pozitif sonuç alacaksın:))Akşam çok az ağrım oldu ama çok az. Eşim kızıyor herşeyi yazma konuşma oralarda, kendinde bir seyler arama her şey yolunda gidiyor okuduklarından etkilenme vs diye :) Yanında tel nu elime alamıyorum artık
Embriyolog aradı 12 yumurtamdan 11 tanesi olgunmuş 9 tanesi döllenmiş ve 5. gün transferi olacak dedi Allah nasip ederse inşallah ..
Canım inşallah diğer bebislerin sağlıcakla doğar.cok şükür sen karar vermek zorunda kalmadin. Rabbimden istedin oda sana güzel bir şekilde herşeyi yoluna koydu .senin adına çok sevindim .inşallah bundan sonra hiç bir skinti çıkmaz ikizlerini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.Kizlar size haberim var.
Aslinda uzulsem mi sevinsem mi bilemedim. Ama bu gunume cok sukur. Buraya bjnlari yazarken hic tereddutum yok cunku sizler beni anliyosunuz diye yaziyorum ve her asamamizi buraya yazdigimiz icin hic cekinmiyorum. Birbirimiz icin her zaman iyilik istedigimizi bildigim icin bu kadar rahatim. Allah sizlerden razi olsun. Hep dualarimdasiniz. Benim minik bebegimin kalbi durmus. Kardeslerini riske atacaka erken doguma sebep olabilecekti ve belki sonunda tum bebeklerimi kaybedebilecektim. Bu yuzden Allahima sukrediyorum. Dun cok dua ettim 'Allah.im ne olur beni karar vermek zorunda birakma' diye. Cunku dr.um net bi sekilde bebegin boyutundan dolayi cok endiseliydi ve digerlerini riske atacagiz eger almazsak demisti. Allah.im bana karar vermek zorunda birakmadi cok sukur... simdi sadece geri kalan bebeklerimin saglikli olmasi icin dua ediyorum...
Rica ederim amin inşallah. Rabbim en kısa sürede size de nasip etsinÇok tşk ederim cvp için Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin darısı bize olsun
Insallah canimCanım maşallah inşallah Allah in izniyle sende pozitif sonuç alacaksın:))
Bende katılabilir miyim aranızaP Perican01
Beth18
R ruyagokk
@Zeynep6302
@Redrise1515
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
@Rm_angel
Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
@Mucizemm1234
Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.
_kunfeyekun_ arkadaşımız için dua ediyoruz.
Başarısız tüp bebek denemeleri var. Rabbim eşine ve kendisine şifa versin. Tez zaman da hayırlı evlatları olsun inşallah.
Niyetimizi sağlıklı hayırlı evlatlar üzerine kuruyoruz.
70 kere, “Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir” (okuyup da dua eden, ne isterse istesin,Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.) Veya
707 kere ya VAris c.c çekebilir...
Eşi ve kendisi için de şifa isteyip 100 ya Şafi çekiyoruz.
Rabbim kabul etsin.
Burası canım
Evett okuyorum burdaki mesajlari da sagol konusmak iyi geliyorBurası canım
İstediğin zaman yazabilirsin canım :)Evett okuyorum burdaki mesajlari da sagol konusmak iyi geliyor
Canım yeni görüyorum hamileliğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inş. Darısı bizlereCanım inşallah diğer bebislerin sağlıcakla doğar.cok şükür sen karar vermek zorunda kalmadin. Rabbimden istedin oda sana güzel bir şekilde herşeyi yoluna koydu .senin adına çok sevindim .inşallah bundan sonra hiç bir skinti çıkmaz ikizlerini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
İnşallah canım sağol evet ya o isimden sıkılmıştımRabbim en dogrusunu bilir. Cok sagol. Allah sana da en kisa zamanda nasip etsin insallah
amin canim insallah cok sagol. Allah sana da nasip etain insallah
Kendisi atilacakmis canim yavas yavas.
Aynen oyle ben bu asamalarin her evresinde Allah.in gucunu adim adim hissettim. Onun erisemedigi yer yok, O.nun duymadigi dua yok. Allah insallah sana da en kisa zamanda nasip etsin canim. Seni etiketleyemiyordum megerse ismin degismis.
Eski nickin ne cnm merak ettim tanıyormuyum dieİnşallah canım sağol evet ya o isimden sıkılmıştım
Ruhuruhsar canımEski nickin ne cnm merak ettim tanıyormuyum die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?