aaa Lavinyata degil miydi?Ruhuruhsar canım
Birde Lavinyata vardı o kadar çok değiştirince ismi hatırlayamadımaaa Lavinyata degil miydi?
Ben aşılama denedim biraz fasarya geldi işlemleri banaKızlar toplamda 52 milyon sperm. Ml de 21 milyon. Morfoloji %40. İleri hız %10.
DNA hasar testimiz maalesef şuanlık yok. Sizce aşılama mı tüp bebek mi? Fikirlerinize ihtiyacım var
Ücreti ne kadardı peki? Özelde mi yaptırdın devlette mi?Ben aşılama denedim biraz fasarya geldi işlemleri bana
Bu arkadaş ve eşi için 100 Şafi çekiyoruz dimi. Üsttekileri yapıyor muyuz, yanlış veya eksik bişey yapıp vebal almak istemem.@Perican01
Beth18
@ruyagokk
zeynepppppppp
@Redrise1515
@Erva_umut
@_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
@Longway2015
@rvydmrt
@Erse35
@Rm_angel
@Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
@Mucizemm1234
E Efulimm41
Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.
@_kunfeyekun_ arkadaşımız için dua ediyoruz.
Başarısız tüp bebek denemeleri var. Rabbim eşine ve kendisine şifa versin. Tez zaman da hayırlı evlatları olsun inşallah.
Niyetimizi sağlıklı hayırlı evlatlar üzerine kuruyoruz.
70 kere, “Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir” (okuyup da dua eden, ne isterse istesin,Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.) Veya
707 kere ya VAris c.c çekebilir...
Eşi ve kendisi için de şifa isteyip 100 ya Şafi çekiyoruz.
Rabbim kabul etsin
Tamamdir canimBirde Lavinyata vardı o kadar çok değiştirince ismi hatırlayamadımbirinde kalamadım ya güzel bir nick bulamadım kendime
bence direk tup bebek. Tabi yasinizi yada maddi durumunuzu bilmedigim icin direk boyle dedim ama en iyisini siz bilirsinizKızlar toplamda 52 milyon sperm. Ml de 21 milyon. Morfoloji %40. İleri hız %10.
DNA hasar testimiz maalesef şuanlık yok. Sizce aşılama mı tüp bebek mi? Fikirlerinize ihtiyacım var
Özelde canım 1600 gitti toplamdaÜcreti ne kadardı peki? Özelde mi yaptırdın devlette mi?
raporlu ilaclar dahil 4000 tl canim. Gogsen bey dr.um
Ben keçiboynuzu kürü de yaptım ama çok etki etmedi değerleri pek yükselmedi. Ama hakkını yiyemem belki sonradan etki etmiştir. Keçiboynuzu özü çakşır kökü suyu e vitamini ve çinko kapsülü içti eşim. Kür yaparken başka bişey yapmak ağır gelebilir diyorlar, kür yaparken başka bişey kullanmamıştık o yüzden ama özüyle birlikte kullandık bişey olmadı. O ay sonuç aldık zaten. Çok teşekkür ederim amin inşallahRabbim sana da nasip etsin en kısa sürede.
Eşi ve kendisi için toplam 100 Şafi.. diğer yazdıklarımdan ise tercih ettiğin birini yapabilirsin. Terciği sizlere bırakmamın sebebi arkadaşıma hepsinin değişik Kişiler tarafından okunacak olması... ben ilkini mesela sen ikincisini tercih edeceksindir ve her iki dua da edilmiş olacak gibi anlayabiliriz.Bu arkadaş ve eşi için 100 Şafi çekiyoruz dimi. Üsttekileri yapıyor muyuz, yanlış veya eksik bişey yapıp vebal almak istemem.
O kadar düşük değildi ama olmuyordu. Değerler yükseldikten sonra oldu. Bi de benim hormonlardan biri düşüktü o da yükseldi sırf eşimde değil bende de sorun vardı yani. Sayısı 39 milyondu ileri hız %5'ti. 10 gün sonra test yaptığımızda sayı 45 milyondu ileri hız %15'ti. Ama 1 ay daha devam etti üzerine öyle hamile kaldım.Bebekleriniz hayirli olsun, kaybiniz icin de sabir dilerim. Bu grupta yazdiginiza gore sizinde esinizin problemi vardi saniyorum. Anladigim
Kadariyla da tup bebek denemissiniz. Esinizin durumu neydi tup bebege ne
Sperm sayiniz ve hareketiniz ne kadardan ne kadara yukseldi acaba? Hemen sonuc almissiniz ne guzel. Bizim kadar kotu muydu durumunuz
Tamamdır anladım canımEşi ve kendisi için toplam 100 Şafi.. diğer yazdıklarımdan ise tercih ettiğin birini yapabilirsin. Terciği sizlere bırakmamın sebebi arkadaşıma hepsinin değişik Kişiler tarafından okunacak olması... ben ilkini mesela sen ikincisini tercih edeceksindir ve her iki dua da edilmiş olacak gibi anlayabiliriz.
Bir de vebal almak hak gibi şeyler gözetmiyoruz. Herkes nasibini yaşıyor sen nasıl anladıysan o şekilde yapabilirsin çünki öyle anlaman gerektiği için anlamışsınız ve o şekilde dua etmen gerektiği için etmişsindir. Herkes birbirine duası her zaman var. Hak da varsa herkes birbirine helal ediyor okusa da okumasa da için bu konularda rahat olsun.
zeynepppppppp
Zeynepcim sonuçlarım çıktı buraya da yazdım ama sen yoksun!! Nerelerdesin bakayım.. :)
Tamam canım. İçşni dökmek istediğinde yardım edeceğimiz, edebileceğimiz bir şey olursa her zaman buradayız rabbim içine ferahlık versin. Ben böyle durumlarda Eğer sorunun bebişle ilgiliyese. Hiç spermi olmayıp binde birlik bile umudu olmayanları düşünüyorum. Peygamber efendimiz şöyle buyurmuş Eğer sizin eliniz yoksa kolu olmayanlar bakmalısınız.Saklicennet cnm ruh halim kötü diye yazmak istemiyorum. Kafamı toplayamıyorum. Negatifliğimle size rahatsız etmek istemiyorum. Girip okuyum çıkıyorum yorum yapasım pek yok daha doğrusu gücüm yok.
Tamam canım. İçşni dökmek istediğinde yardım edeceğimiz, edebileceğimiz bir şey olursa her zaman buradayız rabbim içine ferahlık versin. Ben böyle durumlarda Eğer sorunun bebişle ilgiliyese. Hiç spermi olmayıp binde birlik bile umudu olmayanları düşünüyorum. Peygamber efendimiz şöyle buyurmuş Eğer sizin eliniz yoksa kolu olmayanlar bakmalısınız.
Şükürler olsun bitmeyecek umutlarımız var Allah’ın izniyle. İçini ferah tut rabbim başka acılar vermesin sağlıklarınız yerinde olsun.
Veriliyor canım yumurta büyütmek için tüp bebekte kullanılan iğneyi kullandım benTüp yaparsak raporlu olacak zaten üniversite hastanesinde doktorla konuştuk. Maddiyat kısmı çok sorun değil bulur buluştururuz. Ama ben tüp bebeğin hormon kısmında çekiniyorum biraz. Yani aşılamayla şansımız varsa o kadar hormonu vücuduma almak istemiyorum. Tabi tek çare tüpse başım gözüm üstüne. Aşılamada hormon verilmiyor değil mi?Beth18 Suskun Ceylan
Adetim bitti 3. Günü aşılama yapıldı bana yani adetin 10.günü yapıldı yumurta kendiliğinden buyumedi iğne büyüttü çatlatma iğnesi ile çatladı 4gun 75mg vuruldum ben çabuk gelişti tüp bebekte bu doz iki katı oluyor sanırım gergin 300mg vurulan var yaklaşık 10 gunTüp yaparsak raporlu olacak zaten üniversite hastanesinde doktorla konuştuk. Maddiyat kısmı çok sorun değil bulur buluştururuz. Ama ben tüp bebeğin hormon kısmında çekiniyorum biraz. Yani aşılamayla şansımız varsa o kadar hormonu vücuduma almak istemiyorum. Tabi tek çare tüpse başım gözüm üstüne. Aşılamada hormon verilmiyor değil mi?Beth18 Suskun Ceylan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?