Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Anladım canım. Ben aşılamada hormon yok diye düşünmüştüm. O zaman direkt tüp biraz daha mantıklı sanki. Bakalım doktor ne diyecek. Hakkımızda hayırlısı.

Anladım canım. Ben aşılamada hormon yok diye düşünmüştüm. O zaman direkt tüp biraz daha mantıklı sanki. Bakalım doktor ne diyecek. Hakkımızda hayırlısı.
Ben denemem artık aşılama maddi manevi zarar tüp bebekte sıkıntınıza bağlı düzelmesi gereken şeylerı halledip öyle yapılmalı doğru zaman beklenmeli diye düşünüyorum hepimiz için hayırlısı olsun inşallah canım

Bayanlar eşimin ros testi yüksek çıkmıştı, sizce progeny m daha iyi emodex mi? eczaninin hatasi nedeniyle proxeed plusa baslamistik yakinda biticek simdi hangisine devan ettirsem eşimi? doktor progeny m tavsiye etmişti ama proxeede olur demişti.

bir de bizim nisanda tedavimiz yani eşim 50 gün filan takviye almış olacak yeterli gelir mi ki? sayi cok iyi morfoloji ve ros kötü. eşime keciboynuzu özü, caksir suyu, nac, evicap, pharmaton, teatirio da kullandiriyorum.

Morfoloji kötüyse Eğer progeny m alabilirsin içerisinde çam kabuğu ekstresi var iyi gelir morfolojiye. Ekstra kullandıklarınıza devam edin omega 3 de ekleyin bunlara inşallah güzel sonuç alırsınız.

sagolun. Allah isteyen herkese nasip etsin. Sevki serti onermiyorum. Biz gittik ama memnun kalmadim. Bize varikosel var ameliyat olmali dedi iyi ki ona kanip ameliyat olmamis esim. Adamin tek derdi para koparmak. Allahtan esimin sirketi muayene ucretini karsiliyorda biz para vermemis olduk sirket verdi cok sukur.

Ustte verdim canim sagolasin.
asilamayi tam bilmiyorum canim ama tup bebekte hormon ustune hormon aliyosun. Ama iyi ki yaptirmisim Allah.a her sey icin cok sukur

Cnm 707 kere Yâ Vâris 70 kere Yâ Allah Yâ Rahman Yâ Rahîm Yâ Kavî Yâ Kadîr okudum Rabbim en kısa zamanda kendisine ve eşine şifa versin hayırlı sağlıklı Salih Saliha evlatlar nasip etsin inşallah

Morfoloji kötüyse Eğer progeny m alabilirsin içerisinde çam kabuğu ekstresi var iyi gelir morfolojiye. Ekstra kullandıklarınıza devam edin omega 3 de ekleyin bunlara inşallah güzel sonuç alırsınız.
canim sen cok güzel tavsiyelerde bulundun hep cok teşekkürler. progeny m yi buralarda buladim n11 den filan alsam mi acaba? sahte ilac yollama gibi bisey yaparlar mi ki?

canim sen cok güzel tavsiyelerde bulundun hep cok teşekkürler. progeny m yi buralarda buladim n11 den filan alsam mi acaba? sahte ilac yollama gibi bisey yaparlar mi ki?
satici hakkimdaki yorumlari oku canim ben hep netten aldim hem daha uygun hemde eczaneye kadar yorulmuyosun

_kunfeyekun_ için 707 Ya Varis okudum dua ettim Allah en kısa zamanda nasip etsin

_kunfeyekun_ arkadaşım için zikirleri çektim ve dua ettim. Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Sagolun arkadaslar Allah razi olsun

satici hakkimdaki yorumlari oku canim ben hep netten aldim hem daha uygun hemde eczaneye kadar yorulmuyosun
tamam cnm cok sağol. ben de koenzim, omega vs internetten aliyordum da progeny pahali ilac olunca bi şüpheye düşmüştüm ama siz sorun yaşamadığınıza göre sorun olmaz demekki yarin ben de netten sipariş vereyim en iyisi.

Seni seçim yapmak zorunda bırakmadı çok duygulandım Allah kullarına karşı çok merhametli canım hayırlısı böyleymiş inşallah ikizlerini sağ Salim kucağına alırsın
amin canim insallah. Cok sagol

ben progeny almadim ama emodex ve promen k.yi hep internetten aldim. Bunlarda erkekler icin takviyeler

merhabalar arkadaslar.
bu konularda sizler benden bilgilisiniz.
sorma istedigim birsey var.
bu ay tup bebege basliycaktik ama esim once asilama deneyelim diyor.
kafam bu konuda bi hayli karisik.
morfoloji %3
ileri hizli hareketli %14
ileri yavas hateketli %18
total sperm sayisi 62.000

bana bi akil verebilir misiniz?
tesekkurler simdiden.

sonican hormon alma konusunda ben cok endiseliydim canim benimde en buyuk derdim maalesef tup bebek ilaclarinda vucuduna fazla yukleme yapilmasi. Dr um ilac dozlarini zamanlamasini vucudunun ilaclara verdigi tepkiye ve yumurtalik gelisimime gore oyle guzel ayarladiki cok sukur bin sukur bumuymus dedim. Tabi embriyo verildikten sonra yine birseyler kullanmam gerekirmi bilmiyorum. Bence o kisim en son dusunecegin sey olsun. 8 nci gun igneleri bitirdik hatta 10 kutuydu artti. Yumurtaliklarda toplandiktan sonra cok hafif kasiklarimda sislik kaldi o kadar .. n bedenim degisdi n korkdugum gibi kilo aldim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…