Anladım canım. Ben aşılamada hormon yok diye düşünmüştüm. O zaman direkt tüp biraz daha mantıklı sanki. Bakalım doktor ne diyecek. Hakkımızda hayırlısı.Adetim bitti 3. Günü aşılama yapıldı bana yani adetin 10.günü yapıldı yumurta kendiliğinden buyumedi iğne büyüttü çatlatma iğnesi ile çatladı 4gun 75mg vuruldum ben çabuk gelişti tüp bebekte bu doz iki katı oluyor sanırım gergin 300mg vurulan var yaklaşık 10 gun
Ben denemem artık aşılama maddi manevi zarar tüp bebekte sıkıntınıza bağlı düzelmesi gereken şeylerı halledip öyle yapılmalı doğru zaman beklenmeli diye düşünüyorum hepimiz için hayırlısı olsun inşallah canımAnladım canım. Ben aşılamada hormon yok diye düşünmüştüm. O zaman direkt tüp biraz daha mantıklı sanki. Bakalım doktor ne diyecek. Hakkımızda hayırlısı.
Sağol canm Allah razı olsun inşallah darısı başınıza olsun tez vakitte inşallahCanım yeni görüyorum hamileliğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inş. Darısı bizlere
Morfoloji kötüyse Eğer progeny m alabilirsin içerisinde çam kabuğu ekstresi var iyi gelir morfolojiye. Ekstra kullandıklarınıza devam edin omega 3 de ekleyin bunlara inşallah güzel sonuç alırsınız.Bayanlar eşimin ros testi yüksek çıkmıştı, sizce progeny m daha iyi emodex mi? eczaninin hatasi nedeniyle proxeed plusa baslamistik yakinda biticek simdi hangisine devan ettirsem eşimi? doktor progeny m tavsiye etmişti ama proxeede olur demişti.
bir de bizim nisanda tedavimiz yani eşim 50 gün filan takviye almış olacak yeterli gelir mi ki? sayi cok iyi morfoloji ve ros kötü. eşime keciboynuzu özü, caksir suyu, nac, evicap, pharmaton, teatirio da kullandiriyorum.
sagolun. Allah isteyen herkese nasip etsin. Sevki serti onermiyorum. Biz gittik ama memnun kalmadim. Bize varikosel var ameliyat olmali dedi iyi ki ona kanip ameliyat olmamis esim. Adamin tek derdi para koparmak. Allahtan esimin sirketi muayene ucretini karsiliyorda biz para vermemis olduk sirket verdi cok sukur.Bebekleriniz hayirli olsun, kaybiniz icin de sabir dilerim. Bu grupta yazdiginiza gore sizinde esinizin problemi vardi saniyorum. Anladigim
Kadariyla da tup bebek denemissiniz. Esinizin durumu neydi tup bebege ne
Sperm sayiniz ve hareketiniz ne kadardan ne kadara yukseldi acaba? Hemen sonuc almissiniz ne guzel. Bizim kadar kotu muydu durumunuz
Ustte verdim canim sagolasin.
asilamayi tam bilmiyorum canim ama tup bebekte hormon ustune hormon aliyosun. Ama iyi ki yaptirmisim Allah.a her sey icin cok sukurTüp yaparsak raporlu olacak zaten üniversite hastanesinde doktorla konuştuk. Maddiyat kısmı çok sorun değil bulur buluştururuz. Ama ben tüp bebeğin hormon kısmında çekiniyorum biraz. Yani aşılamayla şansımız varsa o kadar hormonu vücuduma almak istemiyorum. Tabi tek çare tüpse başım gözüm üstüne. Aşılamada hormon verilmiyor değil mi?Beth18 Suskun Ceylan
canim sen cok güzel tavsiyelerde bulundun hep cok teşekkürler. progeny m yi buralarda buladim n11 den filan alsam mi acaba? sahte ilac yollama gibi bisey yaparlar mi ki?Morfoloji kötüyse Eğer progeny m alabilirsin içerisinde çam kabuğu ekstresi var iyi gelir morfolojiye. Ekstra kullandıklarınıza devam edin omega 3 de ekleyin bunlara inşallah güzel sonuç alırsınız.
satici hakkimdaki yorumlari oku canim ben hep netten aldim hem daha uygun hemde eczaneye kadar yorulmuyosuncanim sen cok güzel tavsiyelerde bulundun hep cok teşekkürler. progeny m yi buralarda buladim n11 den filan alsam mi acaba? sahte ilac yollama gibi bisey yaparlar mi ki?
Cnm 707 kere Yâ Vâris 70 kere Yâ Allah Yâ Rahman Yâ Rahîm Yâ Kavî Yâ Kadîr okudum Rabbim en kısa zamanda kendisine ve eşine şifa versin hayırlı sağlıklı Salih Saliha evlatlar nasip etsin inşallah
_kunfeyekun_ için 707 Ya Varis okudum dua ettim Allah en kısa zamanda nasip etsin
_kunfeyekun_ arkadaşım için zikirleri çektim ve dua ettim. Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Sagolun arkadaslar Allah razi olsunKizlar size haberim var.
Aslinda uzulsem mi sevinsem mi bilemedim. Ama bu gunume cok sukur. Buraya bjnlari yazarken hic tereddutum yok cunku sizler beni anliyosunuz diye yaziyorum ve her asamamizi buraya yazdigimiz icin hic cekinmiyorum. Birbirimiz icin her zaman iyilik istedigimizi bildigim icin bu kadar rahatim. Allah sizlerden razi olsun. Hep dualarimdasiniz. Benim minik bebegimin kalbi durmus. Kardeslerini riske atacaka erken doguma sebep olabilecekti ve belki sonunda tum bebeklerimi kaybedebilecektim. Bu yuzden Allahima sukrediyorum. Dun cok dua ettim 'Allah.im ne olur beni karar vermek zorunda birakma' diye. Cunku dr.um net bi sekilde bebegin boyutundan dolayi cok endiseliydi ve digerlerini riske atacagiz eger almazsak demisti. Allah.im bana karar vermek zorunda birakmadi cok sukur... simdi sadece geri kalan bebeklerimin saglikli olmasi icin dua ediyorum...
tamam cnm cok sağol. ben de koenzim, omega vs internetten aliyordum da progeny pahali ilac olunca bi şüpheye düşmüştüm ama siz sorun yaşamadığınıza göre sorun olmaz demekki yarin ben de netten sipariş vereyim en iyisi.satici hakkimdaki yorumlari oku canim ben hep netten aldim hem daha uygun hemde eczaneye kadar yorulmuyosun
amin canim insallah. Cok sagolSeni seçim yapmak zorunda bırakmadı çok duygulandım Allah kullarına karşı çok merhametli canım hayırlısı böyleymiş inşallah ikizlerini sağ Salim kucağına alırsın
ben progeny almadim ama emodex ve promen k.yi hep internetten aldim. Bunlarda erkekler icin takviyelertamam cnm cok sağol. ben de koenzim, omega vs internetten aliyordum da progeny pahali ilac olunca bi şüpheye düşmüştüm ama siz sorun yaşamadığınıza göre sorun olmaz demekki yarin ben de netten sipariş vereyim en iyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?