Doğrudur ablacım. Birde bünyeden bünyeye değişiyor. Her bünye hormonlara aynı tepkiyi vermez.sonican hormon alma konusunda ben cok endiseliydim canim benimde en buyuk derdim maalesef tup bebek ilaclarinda vucuduna fazla yukleme yapilmasi. Dr um ilac dozlarini zamanlamasini vucudunun ilaclara verdigi tepkiye ve yumurtalik gelisimime gore oyle guzel ayarladiki cok sukur bin sukur bumuymus dedim. Tabi embriyo verildikten sonra yine birseyler kullanmam gerekirmi bilmiyorum. Bence o kisim en son dusunecegin sey olsun. 8 nci gun igneleri bitirdik hatta 10 kutuydu artti. Yumurtaliklarda toplandiktan sonra cok hafif kasiklarimda sislik kaldi o kadar .. n bedenim degisdi n korkdugum gibi kilo aldim ..
Rica ederim canım.canim sen cok güzel tavsiyelerde bulundun hep cok teşekkürler. progeny m yi buralarda buladim n11 den filan alsam mi acaba? sahte ilac yollama gibi bisey yaparlar mi ki?
ben de n11den aliyorum bu dedigine de dikkat edeyimRica ederim canım.
Biz n11den alıyoruz. Yorumlara bakın. Puanlara bakın satıcıyla iletişime geçip sorun. Birde genelde ilaç satıyor olsun ilaç depocusu gibi. Öyle ise alabilirsiniz.
Ay canm mide bulantılarım başladı biraz zor geçecek gibi bakalm :)))
Toplam sperm sayınız 62 bin mi 62 milyon mu?62 bin yazmıssınız eğer öyle ise aşılamada sans yok bencemerhabalar arkadaslar.
bu konularda sizler benden bilgilisiniz.
sorma istedigim birsey var.
bu ay tup bebege basliycaktik ama esim once asilama deneyelim diyor.
kafam bu konuda bi hayli karisik.
morfoloji %3
ileri hizli hareketli %14
ileri yavas hateketli %18
total sperm sayisi 62.000
bana bi akil verebilir misiniz?
tesekkurler simdiden.
Perican senden de güzel haberler geliyor maşallah devamı gelsin inşallah çoğul güzel bi gebeliğin olur limonlu gibi.sen nerde yaptırıyorsun ank damı?ank ise hangi merkezde?sonican hormon alma konusunda ben cok endiseliydim canim benimde en buyuk derdim maalesef tup bebek ilaclarinda vucuduna fazla yukleme yapilmasi. Dr um ilac dozlarini zamanlamasini vucudunun ilaclara verdigi tepkiye ve yumurtalik gelisimime gore oyle guzel ayarladiki cok sukur bin sukur bumuymus dedim. Tabi embriyo verildikten sonra yine birseyler kullanmam gerekirmi bilmiyorum. Bence o kisim en son dusunecegin sey olsun. 8 nci gun igneleri bitirdik hatta 10 kutuydu artti. Yumurtaliklarda toplandiktan sonra cok hafif kasiklarimda sislik kaldi o kadar .. n bedenim degisdi n korkdugum gibi kilo aldim ..
_kunfeyekun_ okudum canım Rabbim kabul etsin bol bol dua ettim inşallah Rabbim en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Bende onceki gunlerde olan arkadaslarimiz
moonlovers
B Beyza_2018 icin ve bugun gunu olan_kunfeyekun_ icin dualarimi okudum. Allah kabul etsin insallah
_kunfeyekun_ kardesimiz icin okuyacagim. Rabbim saglikli bebisler nasip etsin ona
Aminnn kizlar Allah razi olsun. Rabbim dualarimizi kabul etsin tez zamanda bebeklerimize kavusslim tez zamandaBende_kunfeyekun_ kardeşimiz için duamı ettim Allah gönlündekini tez vakitte nasıl etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar versin
benimde bulantim cok. Ama surekli atistirinca geciyo gibi. Iyi cok sukur suanda her sey canim.Ay canm mide bulantılarım başladı biraz zor geçecek gibi bakalm :)))
Cuma günü tekrar doktora gidecem bakalım ne diyecek.
Sen napiyon nasıl gidiyor hamilelik
Allah razi olsun canim amin.Beth18 canım Rabbim dualarına cevap vermiş çok şükür ikizlerine sağlıkla kavuştursun inşallah.
C cetiha88 inşallah umrede dualarını bekleriz.Allah kabul etsin.
Saklicennet morfolojinizin yükselmesine ve canlılık oranınızın iyi olmasına çok sevindim. İnşallah tez zaman da bu güzel davranışlarının mükafatı olacak hayırlı sağlık bir evlatla müjdeler seni Rabbim.
Yazıları okuyorum ama çalışmaya başladım bir yandan da tezimi yazıyorum yoğun bir dönemdeyim ama uyku öncesi yada tenefüs arası bakıyorum yazdıklarınıza. Duaya başlamışsınız Allah kabul etsin. Eğer işlerim biraz hafiflerse bir daha ki turda bende katılırım.
Bu arada pazartesiye kadar adet olmam lazım benim 3 yumurta çöp oldu sanırım. Hiç belirti yok. Hayırlısı...ya sabr....deyip bekliyorum.
Eğer siper sayınız 62 milyon ise korkulacak birşey Yok gibi. Ama ayrıntılı görsem daha net yorum yapabilirim. Takviye multivitamin kullandırabilirsin eşine. Önlem amaçlı. Çok geçmiş olsun.merhabalar arkadaslar.
bu konularda sizler benden bilgilisiniz.
sorma istedigim birsey var.
bu ay tup bebege basliycaktik ama esim once asilama deneyelim diyor.
kafam bu konuda bi hayli karisik.
morfoloji %3
ileri hizli hareketli %14
ileri yavas hateketli %18
total sperm sayisi 62.000
bana bi akil verebilir misiniz?
tesekkurler simdiden.
Önemli değil canım ne kusuruArkadaşlar dün çok yoğundum. Bu sabah bile zor kalktım ağar topar havuza geldim şimdi çıktım özelliklesonican canım k. Bakma lütfen bugün sıra sende rabbim gönlündekini tez vakit kucağına versin inşallah. Bizlere biraz tedavi sürecinizden bahsedermisin?
İstediğin özel bir dua varsa onu da söyle başlayalım inşallah.
Allah razı olsun inşallah dualarımız kabul olur.Kızlar ben dua listesine girmedim ama isim isim olmasa da herkes icin hergun Ya Şafi Ya Halık Ya Bari Ya Musavvir cekiyorum. Sizlerde beni unutmayin insaallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?