Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Doğrudur ablacım. Birde bünyeden bünyeye değişiyor. Her bünye hormonlara aynı tepkiyi vermez.
Yakın bir tanıdığım 2 kere tüp bebek tedavisi oldu. Ve hormonlardan dolayı vücudunda çok fazla kitle oluştu. O yüzden biraz tedirginim. Ama yeterki bebişlerimiz gelsin. Ben razıyım hormonada

canim sen cok güzel tavsiyelerde bulundun hep cok teşekkürler. progeny m yi buralarda buladim n11 den filan alsam mi acaba? sahte ilac yollama gibi bisey yaparlar mi ki?
Rica ederim canım.
Biz n11den alıyoruz. Yorumlara bakın. Puanlara bakın satıcıyla iletişime geçip sorun. Birde genelde ilaç satıyor olsun ilaç depocusu gibi. Öyle ise alabilirsiniz.

Rica ederim canım.
Biz n11den alıyoruz. Yorumlara bakın. Puanlara bakın satıcıyla iletişime geçip sorun. Birde genelde ilaç satıyor olsun ilaç depocusu gibi. Öyle ise alabilirsiniz.
ben de n11den aliyorum bu dedigine de dikkat edeyim

Bende _kunfeyekun_ kardeşimiz için duamı ettim Allah gönlündekini tez vakitte nasıl etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Toplam sperm sayınız 62 bin mi 62 milyon mu?62 bin yazmıssınız eğer öyle ise aşılamada sans yok bence

Perican senden de güzel haberler geliyor maşallah devamı gelsin inşallah çoğul güzel bi gebeliğin olur limonlu gibi.sen nerde yaptırıyorsun ank damı?ank ise hangi merkezde?

Beth18 canım Rabbim dualarına cevap vermiş çok şükür ikizlerine sağlıkla kavuştursun inşallah.
C cetiha88 inşallah umrede dualarını bekleriz.Allah kabul etsin.
Saklicennet morfolojinizin yükselmesine ve canlılık oranınızın iyi olmasına çok sevindim. İnşallah tez zaman da bu güzel davranışlarının mükafatı olacak hayırlı sağlık bir evlatla müjdeler seni Rabbim.
Yazıları okuyorum ama çalışmaya başladım bir yandan da tezimi yazıyorum yoğun bir dönemdeyim ama uyku öncesi yada tenefüs arası bakıyorum yazdıklarınıza. Duaya başlamışsınız Allah kabul etsin. Eğer işlerim biraz hafiflerse bir daha ki turda bende katılırım.
Bu arada pazartesiye kadar adet olmam lazım benim 3 yumurta çöp oldu sanırım. Hiç belirti yok. Hayırlısı...ya sabr....deyip bekliyorum.

_kunfeyekun_ okudum canım Rabbim kabul etsin bol bol dua ettim inşallah Rabbim en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Bende onceki gunlerde olan arkadaslarimiz
moonlovers
B Beyza_2018 icin ve bugun gunu olan _kunfeyekun_ icin dualarimi okudum. Allah kabul etsin insallah

_kunfeyekun_ kardesimiz icin okuyacagim. Rabbim saglikli bebisler nasip etsin ona

Bende _kunfeyekun_ kardeşimiz için duamı ettim Allah gönlündekini tez vakitte nasıl etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar versin
Aminnn kizlar Allah razi olsun. Rabbim dualarimizi kabul etsin tez zamanda bebeklerimize kavusslim tez zamanda

Ay canm mide bulantılarım başladı biraz zor geçecek gibi bakalm :)))
Cuma günü tekrar doktora gidecem bakalım ne diyecek.
Sen napiyon nasıl gidiyor hamilelik
benimde bulantim cok. Ama surekli atistirinca geciyo gibi. Iyi cok sukur suanda her sey canim.

Allah razi olsun canim amin.

Eğer siper sayınız 62 milyon ise korkulacak birşey Yok gibi. Ama ayrıntılı görsem daha net yorum yapabilirim. Takviye multivitamin kullandırabilirsin eşine. Önlem amaçlı. Çok geçmiş olsun.

Arkadaşlar dün çok yoğundum. Bu sabah bile zor kalktım ağar topar havuza geldim şimdi çıktım özellikle sonican canım k. Bakma lütfen bugün sıra sende rabbim gönlündekini tez vakit kucağına versin inşallah. Bizlere biraz tedavi sürecinizden bahsedermisin?
İstediğin özel bir dua varsa onu da söyle başlayalım inşallah.

Önemli değil canım ne kusuru anlatayım hemen. Ben 28 yaşındayım eşim 32. Yaklaşık 1 yıldır bebek istiyoruz olmuyor. Benim hormon sonuçlarım normal yumurtalıklar iyi durumdaymış. Rahim filmi çekildim o da temiz çıktı çok şükür.

Eşimde sperm sayısı düşük ve hızı olması gerekenden az. Yaklaşık 6 aydır takviye kullanıyoruz ama pek bir yol alamadık maalesef. Sonuçlar üç aşağı beş yukarı aynı.

Yarın tüm sonuçlarımızla beraber tekrar doktora gideceğiz. Ve biraz daha beklemek aşılama ya da tüp bebek için karar vereceğiz. Dua güzel bir güne denk geldi yani. Hayırlara vesile olsun inşallah. Özel bir isteğim yok. Sen neyi uygun görürsen onu okuyalım. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim

P Perican01
Beth18
R ruyagokk
@Zeynep6302
B Beyza_2018
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
moonlovers
Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
@Mucizemm1234
E Efulimm41

Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.

sonican arkadaşımız için okuyoruz. Eşinin sperm değerlerinde ufak sorunlar olduğu için tedavi görüyorlar. Rabbim kendisine ve eşine şifa versin.

Şifa bulmaları için 100 ya Şafi c.c esmasını çekiyoruz.
Hayırlı evlat sahibi olmaları için
Allahümme Ya Evvelü 100 defa
Duaların kabul olması için ise Allahümme Ya Mücib 60
Defa okuyoruz.
Rabbim hayırlı Salih ve Saliha evlatlar nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…